Metabo Akku Stiksav STA 18 LTX 100 (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav CARVEX PSC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Makita Stiksav 10,8V
749 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-402C
4.075 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.550 kr.
Mere info
Festool stiksav CARVEX PS 420 EBQ-Plus
3.210 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18V-LIB (solo) + tilbehør
1.585 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 100 Quick
950 kr.
Mere info
Festool Stiksav TRION PS 300 EQ-Plus
2.869 kr.
Mere info
AEG Stiksav PST 500 X
995 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSC 420 EB Li Basic Airstream
2.849 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.325 kr.
Mere info
Festool Stiksav PSB 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav HD18 JSB-402C
4.535 kr.
Mere info
Makita Stiksav
1.380 kr.
Mere info
Makita Stiksav 450W
1.299 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-0
1.745 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Plus Bluetooth
4.230 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 140 Plus
2.145 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.195 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18 V-LI S Professional (solo) + tilbehør
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M12 JS-0
1.430 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18BLX(solo)
1.500 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.325 kr.
Mere info
Proxxon Super Stiksav STS/E
770 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-0X
1.795 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.775 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav FSPE 110 X
2.125 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Makita Stiksav 18V
1.685 kr.
Mere info
AEG Stiksav ST 800 XE
1.445 kr.
Mere info
Metabo Stiksavklinge Sæt SP - 10 dele
90 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18X(solo)
1.295 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Festool Stiksav PS 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LT 4,0 Ah
4.375 kr.
Mere info
Akku Stiksav 18 Volt LI-ION SOLO
456 kr.
Mere info
Akku-stiksav 18 V Li-ion Solo - TE-JS 18 Li-Solo
499 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de regler der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Af den grund skal man læse byggemarkedets regler.
Nogle byggekæder tilbyder et enormt vareudvalg, og øvrige fokuserer på en bestemt varegruppe. Du bør vurdere om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge fra, foruden blot stiksav til luft.
Det er helt klart super relevant at undersøge, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers må du kigge andetsteds.
Når du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare vil spare fragtgebyret, så kan du med fordel køre materialerne selv. Dette er især muligt ved de udbredte byggekæder.
For mange er byggeprojekter lig med stribevis af spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne bestille ved en netbutik, som kan give rådgivning til valg af stiksav til luft.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige stiksav til luft hos de forskellige online byggecentre. Nogle fokuserer på lave priser, og nogle fokuserer på et højt serviceniveau. Du skal bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og velkendte virksomheder, som kan bidrage til øget troværdighed når du skal handle online. Dette kan du se som positivt.
De udbredte byggemarkeder tilbyder varer fra forskellige nicheshops, og af den grund kan du bestille fra et stort sortiment af stiksav til luft online.
De kendte byggemarkeder findes overalt i landet, og som følge af det har flertallet chancen for at købe online og køre materialerne på egen hånd. I kraft af det har man chancen for at blive fri for leveringsomkostningen, og tilmed skaffe varerne lige nu.

Nichewebshop

Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment er opstartsvirksomheder, der typisk er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber stiksav til luft online på deres side.
Flertallet af online nichebutikker styrer selv produktionen af de varer der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online vil du få ekstra gode tilbud.
Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter ved ekstremt meget om deres online produktkategori, da de ikke sælger andre varer. Derfor kan du modtage en høj grad af nyttig service fra nogle der er eksperter i netop stiksav til luft.
Danmarks største byggecentre

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af over 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

stiksav til luft silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 medarbejdere i selskabets 41 varehuse. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 medarbejdere i de 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

stiksav til luft harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

stiksav til luft jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 ansatte i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 personer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

stiksav til luft bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 ansatte i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det viser sig værdifuldt at have alle bygningsmaterialer klar forud for at du indleder projektet. Du kan udfærdige en simpel liste indeholdende de materialer der er nødvendige, og som det næste granske listen, med det formål at du føler dig tryg ved at alt er på sin plads.
2Ved udendørs projekter har vejret meget at sige. Derfor kan du løbende tage et kig på vejrforudsigelserne når du nærmer dig arbejdets start, så du undgår at det pludselig begynder at regne bedst som du vil i gang med det komplicerede projekt.
3Der præsenterer sig stort set altid uforudsigelige problemstillinger når det gælder omfangsrige byggeprojekter, og på grund af det er det væsentligt at man afsætter passende plads i planen, som vil medvirke til at man kan være overbevist om at komme i mål.
4Husk at du kan få et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes i tilfælde hvor byggeprojektet er godt for miljøet. Støtten kræver med andre ord at ombygningen har positiv betydning for naturen.
5Planlægning vedbliver at være vejen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at udarbejde en struktureret handlingsplan, som viser hvilke gøremål du vil klø på med på hvilke dage, som også inkluderer en prioriteringsliste. Husk at være skarp idet du laver køreplanen.
6Husk at vurdere om byggeriet kan klares alene, eller du hellere skal skaffe assistance fra en professionel til dele af arbejdet. Ifald du søger hjælp fra en ekspert er det fornuftigt at indhente prisoverslag fra flere selskaber.
7Du må aldrig gå ned på udstyr. Tit vil det vise sig betydningsfuldt at have udstyret til disposition før du starter byggeprocessen. Det er derudover fordelagtigt at tage højde for de her udgifter i byggeriets budget.
8Inden du iværksætter byggeprojektet kan det blive ganske fornuftigt at være sikker på, at byggeriet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig diverse regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
9Der er et stort udvalg af instruktioner og videoer via nettet som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube faciliterer ekstremt meget nyttig information, specielt ifald du bruger den engelske version.
10Det anbefales at få en hjælpende hånd til byggeprojektet, hovedsageligt når der er tale om omfangsrige byggeprojekter. Omfangsrige byggeprojekter stiller krav om flere end en enkelt person. Dertil vil det være mere effektivt og mere interessant når der er flere der bidrager.
11Ofte vil det være betydningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for byggeprojektet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan være behjælpeligt at tage noter til alle udgiftsposter, hvorefter man bør søge sig frem til ens omkostning ved dem én og én.
12Du må unden ingen omstændigheder se bort fra dit eget helbred, så glem ej påklædning herunder hoved- og fodbeklædning som sikrer dig overfor mulige ulykker. Det er af stor betydning at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig såfremt du ikke har assistance fra en fagmand.
De mest populære byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er rigtig imponerende. Ratingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som jo er absolut betryggende. Scoren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er yderst godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er virkelig overlegent. Scoren er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er virkelig flot. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

En del internet foretagender foreslår i dag mange forskellige billige fragtløsninger til stiksav til luft. En sikker vinder er for øjeblikket udleveringssteder, og så afhenter du blot din bestilling på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er altså vældig fleksibel, samt ofte endvidere den billigste leveringsversion.

Du burde alternativt udse dig at vælge at få leveret hjem til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Muligheden viser sig godt nok en kende mere pebret, men derudover ultra smart ved køb af stiksav til luft online. Den billigste leveringsversion vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv, hvilket dog beroer på at du opholder dig nær online forhandlerens byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på stiksav til luft er ekstremt aktuel når vi mangler produkterne om få sekunder, og af den grund er det sandelig relevant at du kigger nærmere på den anslåede leveringstid på stiksav til luft. De fleste internet shops – for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – præsterer billig levering på næste hverdag på deres primære varer online, men vær opmærksom på at det er forudsat at handlen laves tidligere end et bestemt tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få pakken skippet afsted forinden lagerpersonalet holder fyraften.

En hel del internet shops garanterer fragt uden gebyr på stiksav til luft online, men undertiden kun ifald du indkøber for en bestemt sum. Ellers bør du udvælge den mest betalelige mulighed for levering, der i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre din ordre til et afhentningssted.

De store netshops foreslår click-and-collect hvor du bestiller billig stiksav til luft online men afhenter i butikken. For eksempel Bygma, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Stark og XL-Byg. Byggekæderne giver for eksempel klik-og-hent på stiksav til luft i disse byer:

Randers, Køge, Skanderborg, Ishøj, Haderslev, Ballerup, Lillerød, Thisted, Greve, Kalundborg, Farum, Dragør, Korsør, Frederiksværk, Næstved, Ølstykke, Ringsted, Stenløse, Glostrup, Svendborg, Hjørring, Åbyhøj, Brøndby, Rønne, Odder, Nyborg, Herning, Albertslund, Holstebro, Vordingborg, Struer, Charlottenlund, Holbæk, Rudersdal, Silkeborg, Frederikssund, Nykøbing Falster, Højbjerg, Allerød, Gentofte, Grenaa, Valby, Vallensbæk, Frederiksberg, Brabrand, Viborg, Frederikshavn, Sønderborg, Solrød Strand, Roskilde, Hedensted, Tilst, Helsingør, Herlev, Hvidovre, Skive, Brønderslev, Nakskov, Birkerød, Haslev, Varde, Kolding, Horsens, Vejle, Odense, Lyngby, Vanløse, Hedehusene, Aalborg, Gladsaxe, Esbjerg, Værløse, Taastrup, Rødovre, Hillerød, Jyllinge, Kokkedal, Middelfart, Aarhus, Søborg, Fredericia, Risskov, Nærum, Tårnby, Brønshøj, København, Ikast, Hørsholm, Virum, Slagelse, Aabenraa, Nørresundby, Hobro, og Lystrup, .

Afhentning af stiksav til luft er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Falster, Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland).

Ved kig i data er det markant, at netshoppere typisk efterspørger eksempelvis køb stiksav til luft og billig stiksav til luft. Vi ser derudover som regel internet shoppere kigge efter blandt andet stiksav til luft online, stiksav til luft priser samt stiksav til luft tilbud, foruden de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og Bygma.

Den bedste pris på stiksav til luft

Det er i dag usædvanlig fremkommeligt for almindelige mennesker at søge information om priser på billige stiksav til luft online fra forskellige outlets på nettet, og med det motiv har en lang række online webshops fundet det nødvendigt at nedbringe prisniveauet på stiksav til luft betydeligt, og i øvrigt garantere levering uden betaling.

Men det kan ikke desto mindre være nyttigt at kontrollere nogle forskellige butikker på nettet efter tilbud og rabatter på stiksav til luft online forud for at du færdiggør din shopping, således at du er på den sikre side med at modtage den mindst kostelige pris. Kig ikke blot hos de gængse byggekæder som 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus og XL-Byg.

Man bør alligevel være klar over, at hvis en online forretning sælger billige stiksav til luft online på tilbud til en salgspris som virker overordentlig lav, kan det ofte være en varsel om en uoprigtig internet shop. Shopping med kort er på den anden side omsluttet af en lovbestemmelse, der bistår køber overfor snydagtige forhandlere på nettet.

Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du benytte en løsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du agter at godtgøre pengene til stiksav til luft i flere bidder. Det foreslåes typisk ved niche webshops, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg.

Når man kigger i tendenserne står det klart, at folk typisk søger bl.a. stiksav til luft online og stiksav til luft priser. Man ser desuden mange gange folk efterspørge for eksempel køb stiksav til luft, stiksav til luft tilbud og billig stiksav til luft.

Udforsk eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot medfører ret så gavnlige løsninger til at kontrollere ret mange andre forbrugeres ratings og herved foreslår vi, at du bliver klogere på internet selskabets kritik før du handler billige stiksav til luft online.

Facebook leverer tillige tilpas nyttige metoder til at få indblik i internet forretningens pålidelighed. Herinde ses en del internet firmaer hvor kunder kan levere en omtale af deres købsoplevelse, som tillige burde benyttes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk handler billige stiksav til luft online hos en internet butik bør de for at være sikker skimme deres forretningsbetingelser, det er dog normalt en tidskrævende opgave, i særdeleshed hos de gængse byggekæder som XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus.

En anden mulighed er at tjekke om netbutikken er støttet af e-mærket, hvilket burde være en indikation om at internet firmaet efterlever de danske love, samt at butikken løbende tilses af eksperter der er meget fortrolige de gældende regler.

Det er en rigtig god genvej til en hjælpende hånd, for så vidt du bliver udsat for udfordringer ved dit køb af stiksav til luft. I øvrigt er det klogt at du er opmærksom på de væsentligste reglementer der gør sig gældende i forbindelse med købet af stiksav til luft online, som for eksempel den byttepolitik internet shoppen tilbyder.

I relation til det er det samtidig vigtigt, at man permanent bibeholder ens købsbekræftelse, således man fremadrettet kan påvise købet af stiksav til luft, uanset om man har bestilt fra XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 eller Jem og Fix.

Mette gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Poul Christensen gav 4 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Anna F gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Jørgen gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

9 gode råd til køb på nettet
1Leveringshastigheden er selvfølgelig ultra bestemmende hvis du skal bruge dine nye varer med det samme, og derfor er det nemlig klogt at du studerer den anslåede leveringsdato på stiksav til luft. Masser af internet shops reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på utallige varenumre, men som ikke desto mindre antager at du bestiller forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
2Den billigste leveringsmanér vil i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, som dog betinges af at du fysisk befinder dig lige ved online firmaets adresse. Den fragtmetode er naturligvis temmelig væsentlig ifald du har brug for stiksav til luft om kort tid. Alternativt så lover enkelte e-shops i Danmark levering uden betaling, men undertiden er det forbeholdt når der shoppes for et fastsat beløb.
3Flere e-shops i Danmark garanterer fragt uden beregning på stiksav til luft, men tit under forudsætning af at man handler for en konkret sum. Derudover kan man snuppe den mest prisbevidste leveringsmetode, der typisk er at få fragtmanden til at levere din bestilling til et afhentningssted. Leveringstypen er gennemsnitligt endda særligt uproblematisk. Den mest letkøbte fragttype kan ikke benægtes at være at hente pakken selv.
4Det er jo efterhånden ualmindeligt nemt for alle og enhver at lave prissammenligning online på billige stiksav til luft i blandt flere butikker på nettet, og følgelig præsterer langt de fleste online outlets fragt uden beregning. Det kan til hver en tid blive lukrativt at eftergå diverse internet butikker efter tilbud inden du gennemfører dit køb, således at du er sikret at få den mest betalelige pris.
5Vi anbefaler at kigge om e-butikken er e-mærke godkendt, som kan være et kendetegn for at e-forhandleren forsvarer de officielle danske regler, udover at online butikken en gang i mellem revideres af fagmænd der har megen viden om lovene på området. Forinden folk køber billige stiksav til luft hos en internet forhandler burde de ideelt set læse e-butikkens forretningsbetingelser.
6Forud for at folk shopper billige stiksav til luft i en webbutik kan de uden tvivl tyde virksomhedens handelsaftale, men det er almindeligvis et tidskrævende projekt. I øvrigt er det klogt at køber er hensynstagende til de vigtigste bestemmelser der kan influere på bestillingen af billige stiksav til luft online, for eksempel den ombytningsret online shoppen kører med.
7Trustpilot giver dig absolut gode genveje til at tolke en længere række tidligere brugeres anmeldelser og derfor foreslår vi, at du kigger nærmere på e-forretningens omtaler inden du handler billige stiksav til luft online. Facebook resulterer i for øvrigt relativt uafhængige løsninger til at få indtryk af internet shoppens troværdighed.
8Størstedelen af forretninger på nettet tildeler på nuværende tidspunkt en række forskellige billige former for fragt til stiksav til luft. En af de mest moderne er efterhånden pakkeshops, og så afhenter du blot pakken på et valgfrit tidspunkt. Muligheden er altså ultra bekvem, samt endda tillige den mest prisbevidste fragttype.
9Vi foreslår generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er indbefattet af en bestemmelse, som skærmer kunden imod snydagtige webshops. Som et alternativ kan du drage nytte af en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, såfremt du higer efter at godtgøre beløbet over en periode.