EDMA Stiksav gipssav crocoplac 670 250mm
175 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LTX 100 (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav CARVEX PSC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Makita Stiksav 10,8V
749 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-402C
4.075 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.550 kr.
Mere info
Festool stiksav CARVEX PS 420 EBQ-Plus
3.210 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18V-LIB (solo) + tilbehør
1.585 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 100 Quick
950 kr.
Mere info
Festool Stiksav TRION PS 300 EQ-Plus
2.869 kr.
Mere info
AEG Stiksav PST 500 X
995 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSC 420 EB Li Basic Airstream
2.849 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.325 kr.
Mere info
Festool Stiksav PSB 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav HD18 JSB-402C
4.535 kr.
Mere info
Makita Stiksav
1.380 kr.
Mere info
Makita Stiksav 450W
1.299 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-0
1.745 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Plus Bluetooth
4.230 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 140 Plus
2.145 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.195 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18 V-LI S Professional (solo) + tilbehør
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M12 JS-0
1.430 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18BLX(solo)
1.500 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.325 kr.
Mere info
Proxxon Super Stiksav STS/E
770 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-0X
1.795 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.775 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav FSPE 110 X
2.125 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Makita Stiksav 18V
1.685 kr.
Mere info
AEG Stiksav ST 800 XE
1.445 kr.
Mere info
Metabo Stiksavklinge Sæt SP - 10 dele
90 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18X(solo)
1.295 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Festool Stiksav PS 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LT 4,0 Ah
4.375 kr.
Mere info
Akku Stiksav 18 Volt LI-ION SOLO
456 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du har brug for byggematerialerne hurtigt eller blot gerne vil spare leveringsgebyret, så kunne du overveje at køre produkterne personligt. Det er især et alternativ ved de kendte byggekæder.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med diverse spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at shoppe hos et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af stiksav til gips.
Det er naturligvis meget vigtigt at undersøge, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at finde et andet.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige stiksav til gips hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte vil have gode priser, hvorimod andre giver en høj grad af service. Du må bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gælder når du køber online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Derfor skal man kende byggemarkedets handelsbetingelser.
Flere byggecentre udbyder et bredt varesortiment, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik type af vare. Du skal tænke over om det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge i blandt, foruden bare stiksav til gips.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder køber varer fra alverdens nicheshops, hvorfor du kan bestille fra et bredt sortiment af stiksav til gips online.
De store byggemarkeder er tilgængelige i de større byer, og pga. det har kunderne adgang til at købe online og køre varerne på eget initiativ. Herigennem har man mulighed for at slippe for fragten, og sågar skaffe varerne nu og her.
De store byggecentre er etablerede og kendte virksomheder, som bidrager til øget troværdighed når du skal handle online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derfor vil du opleve ekstra god assistance fra mennesker der er specialister i lige præcis stiksav til gips.
En masse nichebutikker på internettet er producenter af de produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte hos disse nichewebshops online får du lavere priser.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små familievirksomheder, der typisk har danske ejere, gerne tilmed lokalt nær dig. Dem understøtter du ved at købe stiksav til gips online på deres hjemmeside.
De største byggekæder i Danmark
stiksav til gips silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i virksomhedens 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 personer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

stiksav til gips bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i forretningens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu over 500 mennesker i firmaets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

stiksav til gips jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

stiksav til gips harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 medarbejdere i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 kollegaer i deres 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Potentielt kan det vise sig at have noget at sige at have samtlige materialer til rådighed på forhånd inden du påbegynder dit byggeprojekt. Du kan lave en hurtig oversigt som samler de materialer du har brug for, og efterfølgende efterse hvert eneste punkt, således at du føler dig overbevist om at alt er klar.
2Husk at gennemtænke hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du hellere skal investere i professionel hjælp til færdiggørelsen af arbejdet. Når du skal have hjælp fra en fagperson er det fornuftigt at lede efter en pris fra forskellige foretagender.
3I nogle tilfælde kan man søge offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det tilbydes i tilfælde af at ombygningen hjælper miljøet. Støtten forudsætter dermed at renoveringen påvirker planeten.
4Ved udendørs opgaver har vind og vejr en betydningsfuld rolle. På grund af dette må du hyppigt holde øje med vejrberetningerne når du nærmer dig starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme går i gang med at regne netop som du er startet på det omfattende byggeprojekt.
5Inden du indleder byggeriet kan det blive vildt vigtigt at have styr på, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være mange regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Det kan vise sig nyttigt at indhente hjælp til arbejdet, i særdeleshed ift. store byggeprocesser. Omfangsrige ombygninger behøver flere personer. I øvrigt viser det sig mere produktivt og mere interessant at være flere om det.
7Der præsenterer sig utvivlsomt ubelejlige problemstillinger i forbindelse med svære byggeprojekter, og derfor vil det være meningsfuldt at der er afsat betragtelig plads i tidsplanen, som gør at man føler sig overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
8Der findes alle mulige former for artikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube tilbyder rigelig gavnlig viden, i særlig grad når man leder på engelsk.
9Godt forarbejde vil være nøglen til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du er nødt til at nedskrive en strømlinet strategi, der fortæller hvilke opgaver der skal udføres på hvilken dag, og som også indeholder en prioriteringsliste. Husk at være realistisk i udarbejdelsen af din tidsplan.
10Man bør ikke på noget tidspunkt mangle udstyr. Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have det ved hånden før du går løs med byggeprojektet. I øvrigt må du huske at indkalkulere udgifterne hertil i økonomien.
11Du skal aldrig glemme dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse inklusiv arbejdshjelm som sikring imod potentielle risici. Det er vigtigt med fokus på dit eget helbred i dit byggeprojekt, navnlig når du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
12Det kan vise sig at være afgørende at udfærdige en budgetoversigt for dit projekt, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive økonomisk at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, og så dokumentere online tilbud på hver enkelt.
De højest bedømte byggecentre
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket jo er usædvanligt overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er ultra imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er yderst overlegent. Vurderingen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket altså er ret så imponerende. Evalueringen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er ualmindeligt betryggende. Vurderingen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % giver maksimum point, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

En række online butikker frembyder nu om stunder en række forskellige billige leveringsmidler til stiksav til gips. Det mest almindelige er i øjeblikket udleveringssteder, og så kan du bare gå forbi efter de købte varer lige når det passer dig. Fragtformen er jo ret enkel, og mange gange endda den billigste leveringsmåde.

Du kan tillige forsøge at vælge udbringning hjem til dig privat eller ud til din arbejdsplads. Leveringstypen er uheldigvis lidt mere pebret, men lige så vel ret uproblematisk for stiksav til gips online. Den billigste form for levering er utvivlsomt at hente produkterne selv, hvilket dog står og falder med at du lever lige ved internet selskabets butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på stiksav til gips er jo meget bestemmende forudsat vi behøver produkterne straks, så herved er det ganske aktuelt at man ser nærmere på den estimerede leveringstid ved stiksav til gips. En lang række internet forretninger – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – præsterer billig 1 dags levering på en masse varer online, som alligevel forudsætter at bestillingen indsendes før et fastsat tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få produkterne afsendt inden de pakkeansatte får fri.

Indtil flere internet virksomheder garanterer fragt uden beregning på stiksav til gips online, men i mange tilfælde kun ifald der shoppes for et konkret beløb. Desuden kan du beslutte sig for den mest betalelige mulighed for levering, som i mange tilfælde vil være at få leveret bestillingen til et udleveringssted.

En hel del webshops udlover klik-og-hent hvor man bestiller billig stiksav til gips hjemmefra men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Stark. Byggekæderne udlover blandt andet afhentning af stiksav til gips i disse områder:

Vallensbæk, Ballerup, Holstebro, Tårnby, Brøndby, Næstved, Charlottenlund, Ikast, Kolding, Åbyhøj, Hvidovre, København, Køge, Allerød, Valby, Middelfart, Farum, Brønshøj, Tilst, Frederikssund, Birkerød, Greve, Rødovre, Odense, Lystrup, Aalborg, Vejle, Fredericia, Herlev, Ishøj, Vanløse, Varde, Hedensted, Helsingør, Haderslev, Hobro, Horsens, Nørresundby, Viborg, Lillerød, Kalundborg, Aabenraa, Korsør, Nakskov, Rudersdal, Virum, Ringsted, Haslev, Kokkedal, Nærum, Højbjerg, Ølstykke, Grenaa, Albertslund, Skive, Vordingborg, Randers, Gladsaxe, Solrød Strand, Aarhus, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Holbæk, Struer, Thisted, Skanderborg, Hørsholm, Hjørring, Esbjerg, Værløse, Silkeborg, Glostrup, Brønderslev, Stenløse, Hillerød, Svendborg, Risskov, Lyngby, Rønne, Sønderborg, Frederiksberg, Nyborg, Søborg, Taastrup, Odder, Herning, Frederikshavn, Slagelse, Hedehusene, Gentofte, Roskilde, Dragør, Jyllinge, og Brabrand, .

Klik-og-hent for stiksav til gips er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn), Sjælland (Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark).

Ses der på tallene fremstår det klart, at mennesker mange gange søger efter bl.a. køb stiksav til gips og stiksav til gips priser. Foruden dette ser vi tit netshoppere efterspørge fx stiksav til gips tilbud, stiksav til gips online og billig stiksav til gips, plus de kendte byggekæder som XL-Byg, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, Davidsen og Jem og Fix.

Tilbud på stiksav til gips

Det har vist sig at være særdeles hensigtsmæssigt for enhver at søge sig frem til tilbud på billige stiksav til gips online hos diverse internet forhandlere i Danmark, og derfor har en hel del netshops fundet det nødvendigt at nedbringe prisniveauet på stiksav til gips voldsomt, og ydermere præstere billig levering.

Men det kan til hver en tid være udbytterigt at kontrollere forskellige e-handler efter tilbud på stiksav til gips online inden du handler, således at du er garanteret at indhente den laveste pris. Se ikke kun hos de gængse byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

Man skal blot ikke glemme, at hvis en shop på nettet afhænder billige stiksav til gips online til salg for en pris som virker hamrende letkøbt, så burde det undertiden være et fingerpeg om en fup netshop. Handler med kort er i hvert fald en del af et regelsæt, som forsvarer køberen imod uærlige webbutikker.

Generelt foreslår vi køb med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du vælge et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, hvis du foretrækker at betale beløbet til stiksav til gips over et længere tidsrum. Dette fås som regel ved nichebutikker, i modsætning til de kendte byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og Bygma.

Ved indkig i tallene står det markant, at internetbrugere mange gange søger efter blandt andet billig stiksav til gips og stiksav til gips priser. Vi ser desuden typisk folk kigge efter blandt andet stiksav til gips online, køb stiksav til gips og stiksav til gips tilbud.

Tjek tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot tilbyder dig fuldkommen ærlige løsninger til at finde ud af forskellige nuværende kunders iagttagelser og af den grund anbefales det, at du udforsker online firmaets ratings før du færdiggør din shopping med billige stiksav til gips online.

Facebook forærer dig lige så vel forholdsvis fortræffelige chancer for at få en idé om webbutikkens pålidelighed. Tilmed er der en del internet shops som tilbyder folk at nedfælde en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket ligeledes må udnyttes til at fornemme hvor glade kunderne er.

Inden folk shopper billige stiksav til gips online i en e-handler kan man egentlig få overblik over butikkens handelsbetingelser, dog er det gerne et omfattende projekt, i særdeleshed hos de velkendte byggekæder som Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg.

En nemmere løsning kan være at kontrollere om e-forhandleren er e-mærke godkendt, fordi det bør være en angivelse af at e-shoppen anerkender de opstillede regler, udover at online webshoppen rutinemæssigt føres tilsyn med af eksperter der er indført i retningslinjerne.

Dette er desuden en god mulighed for at få assistance, ifald du møder vanskeligheder i forbindelse med din bestilling af stiksav til gips. I øvrigt er det fornuftigt at køberen er hensynstagende til de mest aktuelle regler der influerer på købet af stiksav til gips online, f.eks. den returrettighed webshoppen kører med.

I den forbindelse er det også essesentielt, at man stadig sikrer ens kvittering på e-mail, så man fremadrettet kan påvise sin bestilling af stiksav til gips, uafhængig af om man har købt ved Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Davidsen.

Lene gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Kirsten Nielsen gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Lone gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Camilla G gav 4 stjerner

Alt ok

9 gode råd til internetshopping
1Nogle få internet shops præsterer levering uden omkostninger på stiksav til gips, men i reglen kun når du køber for et fastslået beløb. Desuden skulle du tage den mest billige leveringsmåde, hvilket tit er at få dem til at bringe bestillingen til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig almindeligvis samtidig temmelig smertefri. Den mindst kostelige mulighed for levering er utvivlsomt at hente pakken selv.
2Det er i dag ultra smart for forbrugerne at finde de bedste tilbud online på billige stiksav til gips på flere forhandlere på nettet, og til tak yder adskillige butikker på nettet fragt uden betaling. Det kan immervæk vise sig smart at undersøge en række internet outlets efter billige priser forud for at du bestiller, således at du er sikker på at få fat i den laveste pris.
3Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være rigtig vital når du mangler varen om få sekunder, og af den grund er det tydeligvis på sin plads at du dobbelttjekker leveringstidspunktet på stiksav til gips. En hel del internet forretninger udlover billig 1 dags fragt på en række varer, men som ikke desto mindre er regnet ud fra at bestillingen anbringes inden et angivent tidspunkt.
4Trustpilot fører til egentlig relevante chancer for at betragte en række nuværende kunders betragtninger og af den grund er det klogt, at du vurderer online webshoppens anmeldelser inden du bestiller billige stiksav til gips online. Facebook tilbyder på samme måde en lang række relevante løsninger til at få en idé om e-handlens popularitet.
5Vi tilråder generelt køb med kort eller MobilePay. Køb med kort er dækket ind under et regelsæt, som sikrer folk imod snydagtige internet varehuse. Alternativt bør du anvende en billig afdragsløsning som fx ViaBill, når du ser en fordel i at finansiere regningen i flere bidder.
6Masser af shops på nettet yder heldigvis diverse billige metoder til levering til stiksav til gips. Den mest populære er for nærværende pakkeshoppen, så du selv har mulighed for at hente dine varer når der er mulighed for det. Fragtmetoden er altså ret nem, og mange gange ydermere den mest betalelige form for fragt.
7Vi anbefaler generelt at finde ud af hvorvidt internet selskabet er verificeret af e-mærket, fordi det ofte er et tegn på at internet webshoppen efterlever de danske retningslinjer, udover at online shoppen hyppigt gennemses af jurister som har meget erfaring med lovene på området. Inden nogen køber billige stiksav til gips i en e-forhandler kunne de sådan set gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens forretningsvilkår.
8Før nogen bestiller billige stiksav til gips på en internet handler kan man i princippet tyde butikkens betingelser, dog er det uden tvivl ikke særlig morsomt. Ydermere er det prisværdigt at man er hensynstagende til de fundamentale reglementer der kan have indflydelse på handlen med billige stiksav til gips online, som eksempelvis hvilken returrettighed webshoppen har.
9Den billigste leveringsmodel er utvivlsomt selv at hente pakken, hvilket dog betinges af at du fysisk befinder dig nærved internet butikkens arbejdslager. Den fragttype er særdeles aktuel når man har behov for stiksav til gips øjeblikkeligt. Alternativt så yder en række netshops levering uden gebyr, men i mange tilfælde er det betinget af at man bestiller for et præcist beløb.