Festool Akku stiksav CARVEX PSC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Makita Stiksav 10,8V
749 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-402C
4.075 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.550 kr.
Mere info
Festool stiksav CARVEX PS 420 EBQ-Plus
3.210 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18V-LIB (solo) + tilbehør
1.585 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 100 Quick
950 kr.
Mere info
Festool Stiksav TRION PS 300 EQ-Plus
2.869 kr.
Mere info
AEG Stiksav PST 500 X
995 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSC 420 EB Li Basic Airstream
2.849 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.325 kr.
Mere info
Festool Stiksav PSB 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav HD18 JSB-402C
4.535 kr.
Mere info
Makita Stiksav
1.380 kr.
Mere info
Makita Stiksav 450W
1.299 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-0
1.745 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Plus Bluetooth
4.230 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 140 Plus
2.145 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.195 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18 V-LI S Professional (solo) + tilbehør
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M12 JS-0
1.430 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18BLX(solo)
1.500 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.325 kr.
Mere info
Proxxon Super Stiksav STS/E
770 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-0X
1.795 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.775 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav FSPE 110 X
2.125 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Makita Stiksav 18V
1.685 kr.
Mere info
AEG Stiksav ST 800 XE
1.445 kr.
Mere info
Metabo Stiksavklinge Sæt SP - 10 dele
90 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18X(solo)
1.295 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Festool Stiksav PS 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LT 4,0 Ah
4.375 kr.
Mere info
Akku Stiksav 18 Volt LI-ION SOLO
456 kr.
Mere info
Akku-stiksav 18 V Li-ion Solo - TE-JS 18 Li-Solo
499 kr.
Mere info
PROXXON Super Stiksav STS/E
925 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige stiksav til fliser fra byggekæde til byggekæde. Enkelte vil have de bedste tilbud, og andre fokuserer på en høj grad af service. Du skal bestemme hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggecentre tilbyder et enormt vareudvalg, hvorimod andre specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du bør gennemtænke om det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge i mellem, foruden bare stiksav til fliser.
Når du har brug for dine byggematerialer nu og her eller blot har lyst til at undgå fragtgebyret, så kunne du med fordel hente materialerne selv. Det er først og fremmest en mulighed hos de udbredte byggecentre.
Du bør have fokus på hvilke regler der gælder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor kende forretningens regler.
Det er selvsagt super afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ må du kigge andetsteds.
For en del er byggeri ens betydende med diverse spørgsmål. Dermed kan du købe fra et online byggecenter, som kan tilbyde hjælp til valg af stiksav til fliser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder finder du i store dele af landet, og i kraft af det har du mulighed for at bestille online og hente byggematerialerne selv. På grund af det er der mulighed for at slippe for fragtomkostningen, og sågar skaffe produkterne nu og her.
De velkendte byggecentre sælger varer fra adskillige leverandører, og som følge af dette kan du købe fra et bredt sortiment af stiksav til fliser online.
De store byggemarkeder er etablerede og bekendte virksomheder, som bidrager til øget sikkerhed når man handler online. Dette vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på nettet er små familievirksomheder, som oftest har danske ejere, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse understøtter du idet du køber stiksav til fliser online fra deres webshop.
Størstedelen af specialiserede netshops styrer selv produktionen af produkterne der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online vil du få gode tilbud.
Størstedelen af nichefokuserede webshops har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. På grund af det forventes det at du får super anvendelig service fra medarbejdere med specialistviden i netop stiksav til fliser.
De største byggecentre i Danmark
stiksav til fliser harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

stiksav til fliser jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 medarbejdere i forretningens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

stiksav til fliser silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag ca. 500 personer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 personer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

stiksav til fliser bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag over 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Typisk vil det vise sig meningsfuldt at udarbejde et budget for optimeringen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil være en fordel at gennemgå samtlige udgiftsposter, hvorefter man kan nedskrive ens omkostning ved hver eneste af dem.
2Man kan spørge om offentligt tilskud til byggerier. Det kan man få ifald ombygningen er CO2-besparende. At få tilskud forudsætter altså at byggeprojektet har en positiv indvirkning på miljøet.
3Husk at regne på hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du alternativt burde skaffe assistance fra en professionel til noget af arbejdet. Når du vil benytte assistance fra en fagperson kunne det godt betale sig at notere uforpligtende tilbud fra flere firmaer.
4Du må aldrig nogensinde glemme din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj såsom sikkerhedshjelm som hjælp mod mulige risici. Det er afgørende med fokus på din sikkerhed i arbejdet, i særdeleshed hvis du ikke har hjælp fra en fagperson.
5Det bør overvejes at søge en hjælpende hånd til dele af projektet, hovedsageligt ift. vigtige byggerier. Omfangsrige ombygninger kræver flere end en enkelt person. Samtidig må det blive hurtigere og mere socialt når man ikke er ene om det.
6Der kan findes ekstremt mange artikler og videoer via nettet hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube er kilde til ret så meget brugbar viden, ikke mindst forudsat at du bruger engelske søgeord.
7Godt forarbejde viser sig som metoden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du kunne overveje at sammensætte en klar tidsplan, der viser hvilke opgaver der løses hvornår, og derudover en nummerorden. Vær realistisk idet du sammensætter arbejdsplanen.
8For udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en vigtig rolle. Af den grund kan du ofte holde øje med vejrberetningerne i perioden for arbejdets start, så det forhåbentlig ikke pludselig starter med at vælte ned når du lige er midt i dit omfattende projekt.
9Forud for at du opstarter byggeriet kan det vise sig ganske afgørende at have styr på, at projektet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der gælde gældende regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
10Potentielt kan det vise sig væsentligt at have de påkrævede bygningsmaterialer til rådighed forud for at du går i krig med håndværket. Du kan med fordel notere en enkel indkøbsseddel hvoraf der fremgår de materialer der er nødvendige, og efterfølgende granske hvert enkelt punkt, således at du sikrer dig at du har husket det hele.
11Der viser sig jævnligt utidige vanskeligheder når det handler om krævende opgaver, og herved vil det vise sig værdifuldt at der er afsat nok tid i køreplanen, som gør at man føler sig overbevist om at nå i mål til tiden.
12Du skal aldrig gå ned på arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være erstatteligt at have værktøjet ved hånden akkurat som du igangsætter arbejdet. Det er desuden fordelagtigt at påregne omkostningerne hertil i din økonomiske plan.
De mest populære byggemarkeder
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er kolossalt imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % har givet toprating, og blot 2 % giver den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er utrolig imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er enormt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er rigtig imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som altså er hamrende imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt skal du vælge?

En stor portion online firmaer tildeler på nuværende tidspunkt en række forskellige billige fragtformer til stiksav til fliser. En af dem der er mest populær er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente din bestilling når det passer ind i din hverdag. Muligheden er altså temmelig gnidningsløs, samt oftest derudover den prisbilligste løsning til levering.

Du kunne ligeledes beslutte dig for at bestille varerne til levering til din lejlighed eller hus eller til hvor du arbejder. Metoden bliver oftest en kende mere bekostelig, men ligeledes temmelig problemfri ved køb af stiksav til fliser online. Den mest prisbevidste leveringsmanér kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, som desværre nødvendiggør at du fysisk befinder dig med kort afstand til online webshoppens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragttiden på stiksav til fliser kan vise sig at være ultra relevant forudsat man skal bruge pakken om kort tid, og herved er det ret passende at vi kontrollerer den anslåede leveringsdato på stiksav til fliser. En del online firmaer – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres varenumre online, men vær vagtsom da det er betinget af at handlen laves inden et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer sendt afsted forud for at medarbejderne har fyraften.

Visse byggecentre yder gratis fragt på stiksav til fliser online, men oftest stiller det krav om at man bestiller for et fastslået beløb. Desuden bør du gribe den mest betalelige metode til levering, som typisk vil være at få kørt varerne til et udleveringssted.

En del kæder tilbyder klik-og-hent hvor man køber billig stiksav til fliser hjemmefra men selv henter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma og Silvan. De giver for eksempel afhentning af stiksav til fliser i disse områder:

Gentofte, Skanderborg, Kolding, Allerød, Helsingør, Lystrup, Stenløse, Kalundborg, Jyllinge, Roskilde, Frederiksberg, Næstved, Køge, Slagelse, Thisted, Søborg, Farum, Hedehusene, Albertslund, Frederiksværk, Brønshøj, Aarhus, Lillerød, Åbyhøj, Værløse, Esbjerg, Risskov, Brabrand, Tårnby, Randers, Holstebro, Højbjerg, Hørsholm, Dragør, Grenaa, Ballerup, Glostrup, Hobro, Haslev, Nørresundby, Frederikshavn, Rudersdal, Struer, Haderslev, Lyngby, Hillerød, Rønne, Greve, Horsens, Hvidovre, Nyborg, Vordingborg, Ølstykke, Varde, Brønderslev, Herning, Virum, Hedensted, Vallensbæk, Frederikssund, Middelfart, Nærum, Tilst, Charlottenlund, Herlev, Viborg, Birkerød, Svendborg, Nykøbing Falster, Kokkedal, Ishøj, Holbæk, Korsør, Rødovre, Aabenraa, Nakskov, Solrød Strand, Vanløse, Ikast, Hjørring, Brøndby, Valby, Sønderborg, Ringsted, Odder, Skive, Taastrup, Fredericia, Silkeborg, Gladsaxe, Aalborg, Odense, København, og Vejle, .

Click-and-collect ift. stiksav til fliser er en mulighed i alle regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn), Sjælland (Østsjælland, Amager, Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland) og Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland).

Ses der på tendenserne står det tydeligt, at folk typisk efterspørger for eksempel stiksav til fliser online og stiksav til fliser priser. Derudover ser vi ofte online shoppere kigge efter bl.a. stiksav til fliser tilbud, billig stiksav til fliser samt køb stiksav til fliser, foruden de store byggecentre som 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Davidsen og Jem og Fix.

Gode priser på stiksav til fliser

Det er i dag ret enkelt for alle at analysere priser på billige stiksav til fliser online på diverse internet forretninger, og derfor har masser af internet varehuse været presset til at at presse priserne på stiksav til fliser enormt, og ovenikøbet yde fragtfri levering.

Det kan dog alligevel være lukrativt at efterprøve nogle forskellige internet shops i Danmark efter tilbud og rabatter på stiksav til fliser online før du køber, således at man ikke er i tvivl om at få fat i den prisbilligste pris. Se ikke kun på de velkendte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Silvan og Stark.

Man bør bare være omhyggelig med, at såfremt en online webshop reklamerer billige stiksav til fliser online på tilbud til en tilbudspris som virker urealistisk fremragende, bør det i nogle tilfælde være et bevis på en svindel online virksomhed. Køb med betalingskort er dog inkluderet i en anordning, der garanterer en overfor uoprigtige internet foretagender.

Vi går generelt ind for køb med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du udnytte en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, forudsat du ønsker at finansiere pengene til stiksav til fliser over en periode. Dette fås ofte ved specialiserede netshops, i modsætning til de gængse byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix.

Når vi ser på data fremstår det markant, at mennesker mange gange leder efter fx køb stiksav til fliser og billig stiksav til fliser. Vi ser derudover mange gange online shoppere efterspørge fx stiksav til fliser tilbud, stiksav til fliser online og stiksav til fliser priser.

Analyser eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot tilbyder adskillige fortræffelige chancer for at verificere forskellige tidligere forbrugeres evalueringer og på grund af dette er det fornuftigt, at du undersøger online forhandlerens kritik før du bestiller billige stiksav til fliser online.

Facebook frembringer også ret så habile chancer for at få en idé om webshoppens kundefokus. Tilmed er der nogle e-butikker som giver folk mulighed for at meddele en evaluering af deres køb, hvilket lige så vel bør benyttes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen shopper billige stiksav til fliser online i en webshop behøver man helt sikkert studere forhandlerens handelsvilkår, men det er undertiden et omfattende projekt, særligt hos de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Bygma og Silvan.

Alternativet er at kigge hvorvidt online forretningen er e-mærket, hvilket generelt er et fingerpeg om at internet virksomheden følger den officielle danske lovgivning, udover at online shoppen ofte ses til af eksperter som har ekspertise inden for lovene på området.

Dette er en god lejlighed til assistance, ifald du skulle få dilemmaer i forbindelse med din bestilling af stiksav til fliser. I øvrigt anbefaler vi at køber er sat ind i de mest centrale vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af stiksav til fliser online, som for eksempel hvilken byttepolitik internet selskabet benytter.

På grund af dette er det samtidig essesentielt, at man permanent beholder sin faktura, så man fremadrettet kan bekræfte bestillingen af stiksav til fliser, hvad end man har handlet hos Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix eller Silvan.

Peter Pedersen gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Inge gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Kim P gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Rasmus N gav 5 stjerner

Nemt køb

9 tips til internetshopping
1Forinden folk køber billige stiksav til fliser hos en webshop bør de i virkeligheden overveje shoppens vilkår, men det er i reglen ikke super spændende. Tilsvarende går vi ind for at køberen er obs på de grundlæggende reglementer der indvirker på bestillingen af billige stiksav til fliser online, til eksempel den bytteret webshoppen lover.
2En hel del webshops præsterer levering uden beregning på stiksav til fliser, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at du køber for et konkret beløb. Desuden skulle man udse dig den mest billige mulighed for levering, der tit er at få dem til at levere pakken til et afhentningssted. Leveringstypen er som oftest lige så vel yderst bekvem. Den mest prisbevidste leveringsmåde er utvivlsomt selv at hente varerne.
3Vi tilråder generelt at kigge om internet forretningen er e-mærket, siden det skulle være et billede på at online forretningen opfylder gældende dansk lovgivning, tillige med at internet forhandleren regelmæssigt gennemses af specialister der er indført i lovgivningen. Forinden nogen bestiller billige stiksav til fliser i en e-butik kan man til hver en tid kigge på forhandlerens regler.
4Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være ret relevant når man har behov for varen om et øjeblik, og herved er det uden tvivl passende at du kontrollerer det forventede leveringstidspunkt for stiksav til fliser. Mange internet varehuse udlover billig dag-til-dag levering på en lang række varenumre, men vær opmærksom på at det står og falder med at bestillingen fuldbyrdes inden et fastslået tidspunkt.
5Den mest betalelige fragttype er uden tvivl at hente pakken selv, men dette forudsætter at du fysisk befinder dig tæt på e-butikkens tilholdssted. Den leveringsmanér er selvfølgelig temmelig betydningsfuld hvis vi står og skal bruge stiksav til fliser inden for kort tid. Alternativt så tilbyder en hel del online virksomheder fragt uden gebyr, men tit er det påkrævet at der shoppes for et konkret beløb.
6Mange webshops i Danmark yder heldigvis diverse forskellige billige fragtmuligheder til stiksav til fliser. En af de mest benyttede er på nuværende tidspunkt pakkeshops, og så skal du blot gå forbi efter de bestilte varer lige når det passer dig. Den er nemlig temmelig gnidningsløs, og mange gange endvidere den prisbilligste mulighed for fragt.
7Trustpilot yder nogle ønskværdige løsninger til at bese en stor gruppe forhenværende forbrugeres kritik og på grund af dette foreslåes det, at du evaluerer online forretningens anmeldelser inden du køber billige stiksav til fliser online. Facebook tilbyder dig ydermere faktisk nyttige metoder til at få en idé om e-shoppens kundefokus.
8Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er en del af en regel, der beskytter dig som kunde imod uærlige forretninger på nettet. Som et alternativ burde du drage fordel af en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du har i sinde at finansiere beløbet over flere uger.
9Det er jo usædvanlig smart for enhver at vurdere tilbud online på billige stiksav til fliser i blandt forskellige online varehuse, og følgelig lover adskillige butikker på nettet portofri levering. Til gengæld kan det stadigvæk være nyttigt at studere forskellige internet webshops efter tilbud og udsalg før du gennemfører din bestilling, så du er skudsikker på at indhente den laveste pris.