Festool Akku stiksav CARVEX PSC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Makita Stiksav 10,8V
749 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-402C
4.075 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.550 kr.
Mere info
Festool stiksav CARVEX PS 420 EBQ-Plus
3.210 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18V-LIB (solo) + tilbehør
1.585 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 100 Quick
950 kr.
Mere info
Festool Stiksav TRION PS 300 EQ-Plus
2.869 kr.
Mere info
AEG Stiksav PST 500 X
995 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSC 420 EB Li Basic Airstream
2.849 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.325 kr.
Mere info
Festool Stiksav PSB 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav HD18 JSB-402C
4.535 kr.
Mere info
Makita Stiksav
1.380 kr.
Mere info
Makita Stiksav 450W
1.299 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-0
1.745 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Plus Bluetooth
4.230 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 140 Plus
2.145 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.195 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18 V-LI S Professional (solo) + tilbehør
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M12 JS-0
1.430 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18BLX(solo)
1.500 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.325 kr.
Mere info
Proxxon Super Stiksav STS/E
770 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-0X
1.795 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.775 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav FSPE 110 X
2.125 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Makita Stiksav 18V
1.685 kr.
Mere info
AEG Stiksav ST 800 XE
1.445 kr.
Mere info
Metabo Stiksavklinge Sæt SP - 10 dele
90 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18X(solo)
1.295 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Festool Stiksav PS 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LT 4,0 Ah
4.375 kr.
Mere info
Akku Stiksav 18 Volt LI-ION SOLO
456 kr.
Mere info
Akku-stiksav 18 V Li-ion Solo - TE-JS 18 Li-Solo
499 kr.
Mere info
PROXXON Super Stiksav STS/E
925 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut super vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til vælge et andet.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med alverdens spørgsmål. På grund af det bør du overveje at shoppe hos en netbutik, hvor du får hjælp til valg af stiksav til bordplade.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige stiksav til bordplade fra netbutik til netbutik. En del fokuserer på de bedste tilbud, imens øvrige tilbyder kompetent rådgivning. Du bør tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Når du skal have varerne med det samme eller bare har lyst til at spare fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere produkterne personligt. Dette er specielt en mulighed i de gængse byggekæder.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returret. Du bør derfor tjekke virksomhedens betingelser.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt produktudvalg, og andre fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du bør beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover bare stiksav til bordplade.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder har butikker mange steder i landet, og herigennem har folk valget om at bestille online og køre materialerne personligt. Som følge af det kan du undgå leveringsgebyret, og samtidig hente produkterne med det samme.
De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Det kan du se en fordel i.
De velkendte byggecentre tilbyder produkter fra adskillige nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et bredt sortiment af stiksav til bordplade online.

Nichewebshop

Alverdens nicheforretninger på nettet står selv for produktion af de varer der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få lavere priser.
De fleste niche netbutikker har en stor passion for deres varer, da de kun sælger disse varer. Derigennem kan du forvente super begavet rådgivning fra personale som er eksperter i lige præcis stiksav til bordplade.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker er små familievirksomheder, der tit har danske ejere, givetvis endda lokalt nær dig. Dem bidrager du til idet du bestiller stiksav til bordplade online på deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
stiksav til bordplade jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 personer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

stiksav til bordplade harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 ansatte i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 ansatte i selskabets 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

stiksav til bordplade silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 medarbejdere i firmaets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af flere end 100 mennesker i forretningens 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

stiksav til bordplade bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i de 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 ansatte i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der viser sig ofte uforudsete bump på vejen i tilfælde med omfattende opgaver, og derfor viser det sig meningsfuldt at man har afsat betragtelig plads i handlingsplanen, som vil medvirke til at man føler sig selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
2Muligvis vil det vise sig af stor betydning at have alle bygningsmaterialer disponible forud for at du indleder din byggeproces. Du kunne med fordel udarbejde en hurtig liste indeholdende alt det du har brug for, og bagefter gennemløbe oversigten, så du er tryg ved at du har husket det hele.
3Det kan være nyttigt at sikre sig hjælp til dele af projektet, navnlig i tilfælde af omfangsrige byggerier. Omfattende byggeprojekter behøver flere mennesker. Dertil viser det sig mere produktivt og mere interessant at være flere om det.
4Man må ikke fattes udstyr. Tit vil det være fordelagtigt at have udstyret klar inden du påbegynder byggeprocessen. Desuden er det fordelagtigt at indkalkulere de medfølgende udgifter i det økonomiske overblik.
5Du har mulighed for at indhente støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man når ombygningen er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at byggeriet forbedrer naturen.
6Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør fremskaffe eksperthjælp til noget af det. Hvis du vil benytte hjælp fra en fagperson er det fornuftigt at notere uforpligtende tilbud fra diverse leverandører.
7Du skal på ingen måde se bort fra dit eget helbred, så glem ej beklædning inklusiv sikkerhedssko der sikrer dig mod eventuelle skader. Det er af stor betydning at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke får professionel assistance.
8For udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. På grund af dette bør du jævnligt se vejrmeldingerne når du nærmer dig byggeprocessen, så du slipper for at det mod forventning går i gang med at regne når du lige er godt i gang med dit omfattende projekt.
9Planlægning vil altid være kilden til at lykkes med arbejdet. Du skal udarbejde en struktureret strategi, som viser hvilke opgaver der skal udføres hvornår, samt en dertilhørende numerisk orden. Det anbefales at være realistisk når du laver køreplanen.
10Du kan finde en hel del hjælpeartikler og videoer online som kan give dig inspiration. Særligt YouTube tilbyder dig enormt meget nyttig info, navnligt ifald du skriver søgeordene på engelsk.
11Forinden du går i gang med byggeprojektet kan det blive vanvittigt vigtigt med en forsikring om, at projektet er lovligt. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde diverse regler for, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
12Typisk vil det være fundamentalt at udfærdige et budget for optimeringen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive fordelagtigt at nedskrive alle omkostninger, hvorefter man kan nedskrive ens omkostning ved dem slavisk.
De mest vellidte byggecentre
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som naturligvis er fantastisk godt arbejde. Ratingen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % giver den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er absolut beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % har givet 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % giver topkarakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er usædvanligt imponerende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % giver den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er utrolig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed er smartest?

De fleste internet handler foreslår nu om stunder alverdens billige leveringsmetoder til stiksav til bordplade. En af de populære er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot hente de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er jo i høj grad nem, samt desuden ydermere den mindst kostelige form for levering.

Du burde omvendt foretrække at vælge at få udbragt til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Fragttypen bliver mange gange et hak mere omkostningsfuld, men ligeledes ekstremt praktisk ved køb af stiksav til bordplade online. Den mest letkøbte fragttype er utvivlsomt selv at hente pakken, som jo er betinget af at du befinder dig med kort afstand til online forhandlerens byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på stiksav til bordplade er ultra vigtig når du har brug for dine nye produkter straks, så med det formål er det helt klogt at du besigtiger den forventede leveringsdato for stiksav til bordplade. En række internet webshops – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – lover billig levering efter en enkelt hverdag på mange produkter online, men vær påpasselig da det nødvendiggør at bestillingen gennemføres tidligere end et angivent tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få bestillingen ordnet forinden de pakkeansatte får fri.

Nogle få webbutikker garanterer gratis fragt på stiksav til bordplade online, men tit stiller det krav om at man handler for et fastsat beløb. Ellers bør du tage den mest letkøbte form for levering, hvilket mange gange vil være at få fragtmanden til at køre bestillingen til et afhentningssted.

En række webshops giver afhentning hvor du handler billig stiksav til bordplade online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus. De foreslår eksempelvis click-and-collect på stiksav til bordplade i følgende områder:

Rønne, Ikast, Hvidovre, Hørsholm, Holstebro, Tilst, Ølstykke, Horsens, Fredericia, Gladsaxe, Lystrup, Roskilde, Hillerød, Esbjerg, Skanderborg, Virum, Ishøj, Ringsted, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Skive, Glostrup, Herning, Herlev, Odder, Kalundborg, Aabenraa, Vanløse, Frederiksværk, Hedensted, Kokkedal, Sønderborg, Næstved, Køge, Hobro, Ballerup, Lillerød, Middelfart, Varde, Charlottenlund, Korsør, Nørresundby, Brøndby, Helsingør, Randers, Lyngby, Grenaa, Farum, Taastrup, Albertslund, Struer, Tårnby, Værløse, Brabrand, Hjørring, Rudersdal, Højbjerg, Nyborg, Silkeborg, Nakskov, Kolding, Nærum, Birkerød, Valby, Vallensbæk, Slagelse, København, Frederikshavn, Dragør, Vordingborg, Brønderslev, Gentofte, Hedehusene, Vejle, Svendborg, Thisted, Aalborg, Greve, Brønshøj, Holbæk, Søborg, Haslev, Stenløse, Allerød, Rødovre, Risskov, Aarhus, Åbyhøj, Solrød Strand, Jyllinge, Viborg, Odense, Haderslev, og Frederikssund, .

Afhentning ift. stiksav til bordplade er muligt i alle dele af landet: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland).

Når man ser på tallene står det tydeligt, at online shoppere ofte kigger efter bl.a. stiksav til bordplade priser og stiksav til bordplade online. Vi ser desuden ofte online shoppere søge bl.a. stiksav til bordplade tilbud, billig stiksav til bordplade samt køb stiksav til bordplade, plus de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg og Silvan.

Gode tilbud på stiksav til bordplade

Det er jo efterhånden yderst smertefrit for forbrugerne at sammenligne priser på billige stiksav til bordplade online på forskellige internet outlets, og for det har masser af netshops fundet det nødvendigt at nedsætte priserne på stiksav til bordplade betydeligt, og ydermere yde portofri levering.

Dog kan det imidlertid være smart at analysere et par forskellige shops på nettet efter tilbud på stiksav til bordplade online forud for at du placerer ordren, sådan at du er tryg ved at få den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de store byggekæder som XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

Du skal ikke desto mindre ikke undervurdere, at i tilfælde af at en forhandler på nettet tilbyder billige stiksav til bordplade online til salg for en tilbudspris som kan virke umådelig billig, burde det for det meste være et fingerpeg om en svindel online virksomhed. Handler med kort er ikke desto mindre omfattet af en regel, hvilket beskytter kunden overfor fup shops på nettet.

Vi tilråder kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du drage fordel af en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du gerne vil afbetale prisen på stiksav til bordplade over en længere periode. Det foreslåes normalt hos specialiserede netbutikker, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Stark, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg og Bauhaus.

Når man ser på tendenserne bliver det klart, at online shoppere tit kigger efter for eksempel billig stiksav til bordplade og køb stiksav til bordplade. Man ser desuden mange gange internet shoppere efterspørge eksempelvis stiksav til bordplade online, stiksav til bordplade tilbud og stiksav til bordplade priser.

Gennemsøg folks synspunkter

Trustpilot fremskaffer flere tiltalende løsninger til at udforske en længere række forhenværende konsumenters iagttagelser og på grund af dette er det godt, at du tager et kig på webbutikkens kritik inden du shopper billige stiksav til bordplade online.

Facebook frembyder for øvrigt sådan set anstændige chancer for at få indtryk af internet virksomhedens kundefokus. Tilmed ses en række e-firmaer som tilbyder kunderne at afgive en anmeldelse af deres køb, som også burde drages fordel af til at fornemme kundetilfredsheden.

Forud for at folk handler billige stiksav til bordplade online på en netbutik kunne de når alt kommer til alt skimme e-butikkens forretningsvilkår, men det er ofte ikke videre interessant, i særdeleshed hos de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus og Stark.

En nem løsning kunne derfor være at granske hvorvidt e-forhandleren er e-mærke tilsluttet, siden det almindeligvis er et bevis på at e-butikken forstår de gældende danske regler, og at e-shoppen hyppigt vurderes af fagfolk som forstår lovgivningen.

Dette er en god mulighed for støtte, hvis du forvoldes vanskeligheder med din handel med stiksav til bordplade. Tilsvarende er det fornuftigt at man er obs på de mest essentielle reglementer der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af stiksav til bordplade online, som for eksempel den byttepolitik netbutikken tilsikrer.

I den sammenhæng er det ydermere essesentielt, at man stadigvæk bibeholder ens ordrekvittering, så man senere vil kunne eftervise sit køb af stiksav til bordplade, uafhængig af om man har bestilt fra Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark eller Davidsen.

Hanne K gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Poul L gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Christian gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Inge gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

9 tips til online indkøb
1Vi anbefaler generelt at tjekke om online virksomheden er tilsluttet e-mærket, fordi det kan være en tilkendegivelse af at e-forhandleren efterkommer de officielle danske regler, foruden at online forhandleren løbende kontrolleres af eksperter der har nøje kendskab til de gældende bestemmelser. Forinden folk handler billige stiksav til bordplade hos en e-forhandler bør man sådan set skimme netshoppens handelsbetingelser.
2Den mest letkøbte fragttype vil til enhver tid være at du selv henter varerne, hvilket afhænger af at du har bopæl nær e-forhandlerens bopæl. Den leveringsversion er vældig central når vi står og skal bruge stiksav til bordplade om kort tid. Alternativt så yder nogle få online varehuse gratis levering, men for det meste stiller det krav om at man shopper for et bestemt beløb.
3Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er en del af en retningslinje, som bistår dig som køber overfor snydagtige forretninger på nettet. Som alternativ burde du vælge en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, når du har i sinde at betale omkostningerne over et længere tidsrum.
4Det er jo ultra gnidningsløst for alle at finde de laveste priser online på billige stiksav til bordplade fra forskellige internet forhandlere i Danmark, og derved lover masser af e-butikker billig levering. Men det kan imidlertid blive nyttigt at udforske et par outlets på nettet efter rabat og tilbud forud for at du shopper, så man er sikret at opnå den billigste pris.
5Trustpilot yder nogle habile løsninger til at undersøge en hel del nuværende køberes observationer og på grund af dette er det en hjælp, at du gransker internet webshoppens omtaler forinden du køber billige stiksav til bordplade online. Facebook præsterer også adskillige fine chancer for at få indsigt i netbutikkens pålidelighed.
6Forinden folk køber billige stiksav til bordplade hos en webbutik kunne de i princippet se på butikkens regler, men det er gerne ikke særlig spændende. Endvidere foreslår vi at du er vidende om de mest centrale bestemmelser i forbindelse med købet af billige stiksav til bordplade online, som for eksempel hvilken bytteret internet forhandleren tilsikrer.
7En masse forretninger på nettet yder nu diverse billige former for fragt til stiksav til bordplade. En af de mest populære er nu til dags pakkeshoppen, hvor du så selv henter din bestilling på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er nemlig særdeles let, samt ofte tillige den mest betalelige fragtmetode.
8En række online webshops byder på levering uden gebyr på stiksav til bordplade, men tit er det under betingelse af at der aftages for en konkret pris. Ellers burde man tage den mest prisbevidste leveringsmanér, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et udleveringssted. Fragtløsningen er af og til derudover ret praktisk. Den mest letkøbte mulighed for fragt vil dog til enhver tid være selv at hente ordren.
9Fragtperioden er jo virkelig aktuel såfremt du står og skal bruge produktet inden for få dage, så af den grund er det faktisk essentielt at man finder tidshorisonten for levering ved stiksav til bordplade. Temmelig mange internet selskaber præsterer billig 1 hverdags levering på en række varenumre, men som imidlertid betinges af at orden realiseres tidligere end et fast tidspunkt.