Festool Akku stiksav CARVEX PSC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Makita Stiksav 10,8V
749 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-402C
4.075 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.550 kr.
Mere info
Festool stiksav CARVEX PS 420 EBQ-Plus
3.210 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18V-LIB (solo) + tilbehør
1.585 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 100 Quick
950 kr.
Mere info
Festool Stiksav TRION PS 300 EQ-Plus
2.869 kr.
Mere info
AEG Stiksav PST 500 X
995 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSC 420 EB Li Basic Airstream
2.849 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.325 kr.
Mere info
Festool Stiksav PSB 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav HD18 JSB-402C
4.535 kr.
Mere info
Makita Stiksav
1.380 kr.
Mere info
Makita Stiksav 450W
1.299 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-0
1.745 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Plus Bluetooth
4.230 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 140 Plus
2.145 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.195 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18 V-LI S Professional (solo) + tilbehør
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M12 JS-0
1.430 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18BLX(solo)
1.500 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.325 kr.
Mere info
Proxxon Super Stiksav STS/E
770 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-0X
1.795 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.775 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav FSPE 110 X
2.125 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Makita Stiksav 18V
1.685 kr.
Mere info
AEG Stiksav ST 800 XE
1.445 kr.
Mere info
Metabo Stiksavklinge Sæt SP - 10 dele
90 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18X(solo)
1.295 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Festool Stiksav PS 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LT 4,0 Ah
4.375 kr.
Mere info
Akku Stiksav 18 Volt LI-ION SOLO
456 kr.
Mere info
Akku-stiksav 18 V Li-ion Solo - TE-JS 18 Li-Solo
499 kr.
Mere info
PROXXON Super Stiksav STS/E
925 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige stiksav til beton alt efter hvor du handler online. Nogle giver gode tilbud, hvorimod andre fokuserer på en høj grad af service. Du må vurdere hvad der for dig er det vigtigste.
For en del er gør-det-selv projekter lig med mange spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at købe fra et online byggemarked, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring stiksav til beton.
Såfremt du står og skal bruge varerne med det samme eller bare vil slippe for fragtgebyret, så kan du tænke over at køre byggematerialerne på eget initiativ. Det er specielt et alternativ i de udbredte byggekæder.
Flere byggekæder udbyder et stort sortiment af produkter, og andre fokuserer på en bestemt varetype. Du skal tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, udover bare stiksav til beton.
Det er helt klart meget afgørende at se, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Du skal have fokus på hvilke regler butikken udsteder når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Man bør derfor læse butikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og landskendte forretninger, som medvirker til øget sikkerhed til dig som køber online. Det vil nogle se fordele i.
De velkendte byggecentre er fysisk til stede nær dig, og derigennem har folk mulighed for at bestille online og hente produkterne på eget initiativ. Takket være dette kan du vælge at undgå fragtomkostningen, samt ovenikøbet få produkterne med det samme.
De kendte byggemarkeder samler varer fra en lang række forskellige nicheshops, så du kan vælge fra et stort sortiment af stiksav til beton online.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops i små nicher har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Derigennem bør du få ekstremt anvendelig assistance fra nogle med ekspertviden i lige præcis stiksav til beton.
Flertallet af webshops som sælger få produkter er producenter af de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en billig pris.
Flertallet af nichefokuserede webshops er små firmaer, som tit drives i Danmark, muligvis endda fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller stiksav til beton online fra deres webshop.
Danmarks største byggekæder
stiksav til beton jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 personer i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i firmaets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

stiksav til beton bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 kollegaer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 personer i deres 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

stiksav til beton harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag over 2.000 personer i de 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

stiksav til beton silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 personer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 kollegaer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af over 2.000 kollegaer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag omkring 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det kan blive meningsgivende at du har de fornødne bygningsmaterialer disponible inden du igangsætter din byggeproces. Du kan sammenfatte en punktforms note hvoraf der fremgår hver eneste ting der er nødvendige, og derefter tjekke hvert enkelt punkt, så du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
2Der ligger et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde inspiration i. Især YouTube faciliterer store mængder konstruktiv oplysning, specielt ifald du benytter engelske ord i din søgning.
3Før du starter arbejdet er det yderst centralt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig en række retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
4For udendørs byggeprojekter har vejret en fundamental rolle. På grund af dette kan du løbende undersøge udsigten ift. vejret i de dage der er op til projektets begyndelse, så det ikke uden du havde regnet med det starter med at piske ned når du lige er godt i gang med det avancerede byggeprojekt.
5Du skal aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk påklædning som fx fod- og hovedbeklædning der beskytter dig med henblik på hændelige risici. Det er afgørende at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, hovedsageligt såfremt du ikke køber hjælp fra en fagperson.
6Planlægning viser sig som metoden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du bør lave en velovervejet strategi, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilken dag, og derudover en rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du laver din strategi.
7Typisk vil det vise sig essentielt at have lavet et budget for optimeringen, så man giver sig selv et overblik. Det er fordelagtigt at tage noter til hver eneste udgift, og så dokumentere beløbet for hver eneste af dem.
8Husk at vurdere hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du kan have fordel af at have assistance fra en professionel til afslutningen af projektet. Hvis du søger eksperthjælp vil det typisk være en god idé at tage imod priser fra forskellige virksomheder.
9Man kan forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det fås såfremt projektet hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter dermed at byggeriet har betydning for planeten.
10Det anbefales at få assistance til byggeprocessen, ikke mindst når der er tale om væsentlige projekter. Nogle ombygninger behøver mere end en person. Derudover viser det sig mere produktivt og sjovere at udføre arbejdet med andre.
11Der kommer uden tvivl ubelejlige bump på vejen ved krævende projekter, og altså kan det vise sig meningsfuldt at der er afsat nok plads i handlingsplanen, som gør at man kan føle sig sikker på at nå i mål.
12Man vil aldrig fattes arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig fordelagtigt at du har udstyret disponibelt før du starter byggeprocessen. I øvrigt må du ikke glemme at tillægge omkostningerne hertil i byggeriets budget.
De mest populære byggekæder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som jo er ret så overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor hele 69 % giver toprating, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er utrolig godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er fantastisk flot. Ratingen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er virkelig beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 2.856 ratings, hvor hele 59 % har givet toprating, og blot 9 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

Temmelig mange internet handler frembyder nu mange forskellige billige former for levering til stiksav til beton. En der er meget almindelig er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente pakken lige når det passer dig. Muligheden er altså ret så fremkommelig, samt endda desuden den mest prisbevidste slags levering.

Du kan omvendt overveje at få varerne bragt til din lejlighed eller hus eller til dit arbejdes adresse. Leveringstypen bliver typisk en anelse mere bekostelig, men til gengæld ret problemfri ift. stiksav til beton online. Den prisbilligste leveringsudgave er dog at du selv henter produkterne, som desværre nødvendiggør at du fysisk befinder dig nær webshoppens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på stiksav til beton er selvfølgelig ultra essentiel i tilfælde af at vi står og skal bruge dine nye produkter om kort tid, så i det øjemed er det skam relevant at du ser det estimerede leveringstidspunkt ved stiksav til beton. Flere internet forhandlere – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – tilbyder billig dag-til-dag fragt på mange af deres varenumre online, men vær på vagt da det beroer på at ordren placeres tidligere end et bestemt klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få de nye varer på posthuset forud for at de pakkeansatte holder fyraften.

En række firmaer på nettet tilbyder fri fragt på stiksav til beton online, men typisk er det forudsat at du bestiller for et præcist beløb. Som alternativ skal man vælge den billigste leveringsløsning, der gerne vil være at få dem til at levere dine varer til et afhentningssted.

De største kæder udlover klik-og-hent hvor du køber billig stiksav til beton hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, Stark, XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg. Byggemarkederne frembyder fx click-and-collect på stiksav til beton i følgende byer:

Slagelse, Grenaa, Tårnby, Kolding, Svendborg, Korsør, Silkeborg, Haslev, Højbjerg, Taastrup, Vallensbæk, Ishøj, Farum, Hillerød, Søborg, Aalborg, Hvidovre, Vanløse, Esbjerg, Hedensted, Hørsholm, Solrød Strand, Odense, Valby, Vejle, Glostrup, Hjørring, Struer, Nærum, Frederiksberg, Næstved, Dragør, Nykøbing Falster, Nakskov, Ølstykke, Frederikshavn, Skanderborg, Sønderborg, Thisted, Middelfart, Stenløse, Roskilde, Charlottenlund, Herlev, København, Greve, Tilst, Skive, Viborg, Brønderslev, Albertslund, Odder, Rødovre, Brøndby, Risskov, Virum, Lystrup, Frederiksværk, Helsingør, Hobro, Hedehusene, Ikast, Nørresundby, Nyborg, Værløse, Aarhus, Varde, Herning, Åbyhøj, Jyllinge, Haderslev, Rønne, Lillerød, Ballerup, Vordingborg, Holbæk, Fredericia, Ringsted, Kokkedal, Gentofte, Rudersdal, Brønshøj, Horsens, Holstebro, Randers, Allerød, Birkerød, Lyngby, Kalundborg, Aabenraa, Brabrand, Køge, Gladsaxe, og Frederikssund, .

Click-and-collect ift. stiksav til beton er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Falster, Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland, Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn) og Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark).

Ved kig i data bliver det markant, at folk ofte søger for eksempel stiksav til beton tilbud og stiksav til beton online. Foruden dette oplever vi som regel online shoppere kigge efter blandt andet stiksav til beton priser, køb stiksav til beton og billig stiksav til beton, plus de udbredte byggekæder som Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus, Stark og Davidsen.

Den bedste pris på stiksav til beton

Det er jo efterhånden virkelig smertefrit for os alle at søge sig frem til tilbud på billige stiksav til beton online hos diverse shops på nettet, og på grund af dette har flertallet af online virksomheder ikke kunne lade være med at tvinge priserne på stiksav til beton markant, og ovenikøbet frembyde portofri fragt.

Men det kan alligevel være tiden værd at eftergå diverse internet butikker efter rabatter og tilbud på stiksav til beton online forinden du placerer ordren, så du er på den sikre side med at få den mest betalelige pris. Kig ikke bare på de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Davidsen.

Man må bare være så påvagt, at i tilfælde af at en online virksomhed frembyder billige stiksav til beton online for en pris som er uhørt billig, kunne det undertiden være et kendetegn på en svindel butik. Handler med kort er trods alt dækket ind under en bestemmelse, som redder folk overfor uægte online firmaer.

Vi tilråder generelt kortbestillinger eller MobilePay. Alternativt burde du drage nytte af en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, såfremt du vil finansiere regningen på stiksav til beton over flere uger. Det fås ofte i niche netbutikker, men ikke de gængse byggekæder som fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan, Stark og Bygma.

Ved kig i søgedata bliver det klart, at online shoppere som regel efterspørger blandt andet køb stiksav til beton og stiksav til beton tilbud. Vi ser derudover ofte folk søge efter eksempelvis billig stiksav til beton, stiksav til beton online samt stiksav til beton priser.

Gennemsøg eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot yder fuldt ud udmærkede genveje til at studere en lang række tidligere forbrugeres iagttagelser og af den grund er det en hjælp, at du vurderer online webshoppens bedømmelser forinden du shopper billige stiksav til beton online.

Facebook medfører ydermere en lang række relevante muligheder for at få indsigt i internet shoppens pålidelighed. Foruden det ser vi nogle online webshops som tilbyder folk at registrere en bedømmelse af virksomhedens service, som ydermere burde drages fordel af til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Inden folk shopper billige stiksav til beton online hos en e-handler burde de for at være sikker få overblik over forhandlerens regler, men det er i mange tilfælde ikke super spændende, i særdeleshed på de store byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4, Silvan og Harald Nyborg.

En anden løsning kunne måske være at kigge hvorvidt netshoppen er e-mærket, hvilket er et kendetegn for at online forretningen understøtter de opstillede regler, foruden at den undertiden kigges til af sagkyndige som kender til vilkårene.

Det giver dig lejlighed til opbakning, når du oplever udfordringer med dit indkøb af stiksav til beton. Endvidere er det fornuftigt at du er på vagt for de mest essentielle bestemmelser gældende for bestillingen af stiksav til beton online, som for eksempel hvilken returret e-firmaet lover.

I den sammenhæng er det virkelig relevant, at man stadig bibeholder ens kvittering på e-mail, således man fremadrettet kan dokumentere bestillingen af stiksav til beton, hvad end man har købt ved Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan eller 10-4.

Marianne Thomsen gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Christian Rasmussen gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

Camilla U gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Anne B gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

9 tips til online shopping
1Leveringstidspunktet er jo super udslagsgivende om du absolut skal bruge pakken omgående, og af den grund er det forholdsvis klogt at vi ser det forventede leveringstidspunkt på stiksav til beton. En hel del internet handler byder på billig 1 dags levering på deres primære varenumre, som alligevel antager at transaktionen realiseres inden et fastsat klokkeslæt.
2En del e-forretninger frembyder i øjeblikket et hav af forskellige billige former for fragt til stiksav til beton. Et hit er i øjeblikket pakkeshoppen, hvor du selv afhenter de købte produkter præcis når det passer dig. Denne er nemlig super praktisk, og oftest ydermere den billigste leveringsmåde.
3Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfavnet af en orden, hvilket forsvarer dig imod falske netshops. Som alternativ burde du drage nytte af en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du foretrækker at honorere beløbet over flere uger.
4Trustpilot giver dig regulære relevante genveje til at kigge nærmere på en række andre brugeres opfattelser og af den grund er det prisværdigt, at du bliver klogere på e-forretningens anmeldelser inden du køber billige stiksav til beton online. Facebook leverer også tilpas fine løsninger til at få kendskab til e-handlens popularitet.
5Nogle enkelte internet handler lover portofri levering på stiksav til beton, men oftest under forudsætning af at du indkøber for en bestemt pris. Ellers må man udvælge den mest letkøbte leveringsform, der gerne er at få dem til at levere din ordre til et afhentningssted. Muligheden bliver almindeligvis ligeledes ultra let gængelig. Den mindst kostelige løsning vil dog til enhver tid være selv at hente pakken.
6Før nogen shopper billige stiksav til beton hos en e-handler behøver man egentlig gøre sig bekendt med indholdet af butikkens vilkår, dog er det uden tvivl en omfattende opgave. I øvrigt er det fornuftigt at køberen er hensynstagende til de væsentligste regler der gælder for bestillingen af billige stiksav til beton online, som eksempelvis den returneringsret e-handlen tilbyder.
7Det er jo yderst hensigtsmæssigt for enhver at finde frem til de bedste priser online på billige stiksav til beton hos diverse internet outlets, og for det garanterer flertallet af internet virksomheder levering uden gebyr. Dog kan det til hver en tid være gunstigt at efterprøve indtil flere online forhandlere efter tilbud inden du handler, så du er garanteret at indhente den billigste pris.
8Den mest letkøbte løsning til levering er unægtelig selv at hente varerne, som jo nødvendiggør at du opholder dig nær netshoppens tilholdssted. Den løsning til levering kan vise sig at være yderst betydningsfuld i tilfælde af at du behøver stiksav til beton om et øjeblik. Alternativt så præsterer en hel del online forretninger gratis levering, men typisk er det så nødvendigt at der aftages for en konkret sum.
9Generelt anbefaler vi at kontrollere om e-forretningen er godkendt af e-mærket, hvilket almindeligvis er en indikator for at e-forretningen efterkommer de opstillede regler, samt at webshoppen nu og da besigtiges af eksperter der kender til de gældende regler. Før nogen bestiller billige stiksav til beton i en butik på nettet kunne de de facto gennemlæse dens handelsaftale.