Metabo Akku Stiksav STA 18 LTX 100 (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav CARVEX PSC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Makita Stiksav 10,8V
749 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-402C
4.075 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.550 kr.
Mere info
Festool stiksav CARVEX PS 420 EBQ-Plus
3.210 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18V-LIB (solo) + tilbehør
1.585 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 100 Quick
950 kr.
Mere info
Festool Stiksav TRION PS 300 EQ-Plus
2.869 kr.
Mere info
AEG Stiksav PST 500 X
995 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSC 420 EB Li Basic Airstream
2.849 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.325 kr.
Mere info
Festool Stiksav PSB 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav HD18 JSB-402C
4.535 kr.
Mere info
Makita Stiksav
1.380 kr.
Mere info
Makita Stiksav 450W
1.299 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-0
1.745 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Plus Bluetooth
4.230 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 140 Plus
2.145 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.195 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18 V-LI S Professional (solo) + tilbehør
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M12 JS-0
1.430 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18BLX(solo)
1.500 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.325 kr.
Mere info
Proxxon Super Stiksav STS/E
770 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-0X
1.795 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.775 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav FSPE 110 X
2.125 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Makita Stiksav 18V
1.685 kr.
Mere info
AEG Stiksav ST 800 XE
1.445 kr.
Mere info
Metabo Stiksavklinge Sæt SP - 10 dele
90 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18X(solo)
1.295 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Festool Stiksav PS 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LT 4,0 Ah
4.375 kr.
Mere info
Akku Stiksav 18 Volt LI-ION SOLO
456 kr.
Mere info
Akku-stiksav 18 V Li-ion Solo - TE-JS 18 Li-Solo
499 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Af den grund skal man læse byggeshoppens regler.
Der er variationer i prisen på billige stiksav på luft hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle giver de bedste priser, imens nogle fokuserer på et højt serviceniveau. Du må tænke over hvad du helst vil have.
Flere byggecentre sælger et bredt udvalg, og øvrige specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du bør beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i mellem, udover bare stiksav på luft.
For mange er gør-det-selv projekter lig med stribevis af spørgsmål. Derved kan det overvejes at bestille ved et online byggecenter, hvor du kan få hjælp til valg af stiksav på luft.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at se, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du tjekke de andre.
Såfremt du skal have byggematerialerne med det samme eller bare har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel transportere produkterne på eget initiativ. Det er i høj grad en mulighed i de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder tilbyder produkter fra alverdens leverandører, hvorfor du kan shoppe fra et stort sortiment af stiksav på luft online.
De store byggekæder findes overalt i landet, og derfor har de fleste adgang til at købe online og køre varerne på eget initiativ. Derfor har du valget om at spare leveringsomkostningen, samt samtidig hente produkterne hurtigere.
De store byggekæder er udbredte og landskendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Det kan du se som positivt.

Nichewebshop

De fleste webshops i små nicher er producenter af de varer der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en billigere pris.
Flertallet af specialiserede webshops har ekstremt meget forstand på deres online produktudvalg, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Således vil du modtage ekstremt informativ assistance fra folk med specialistviden i netop stiksav på luft.
Alverdens nichefokuserede webshops er små virksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du støtte når du handler stiksav på luft online fra deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
stiksav på luft jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

stiksav på luft bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 kollegaer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

stiksav på luft harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 kollegaer i deres 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 ansatte i virksomhedens 6 butikker. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

stiksav på luft silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 medarbejdere i de 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af omkring 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Potentielt kan det vise sig betydningsfuldt at du har de relevante byggematerialer klar inden du starter eksekveringen. Du kan lave en hurtig indkøbsliste hvoraf der fremgår alle de ting der skal bruges, og efterfølgende gennemgå oversigten, med det formål at du føler dig tryg ved at du har det hele.
2Ofte vil det vise sig vigtigt at udfærdige en budgetoversigt for istandsættelsen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør være fornuftigt at notere alle poster, og dernæst nedskrive online tilbud på dem alle sammen.
3Man kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet såfremt projektet er positivt for miljøet. Støtten kræver dermed at renoveringen forbedrer klimaet.
4Der kommer næsten altid overraskende problematikker når det handler om omfangsrige opgaver, og pga. dette vurderes det af stor betydning at der afsættes god tid i handlingsplanen, med det formål at man føler sig selvsikker på at man får det færdiggjort.
5Man bør ikke fattes grej. Ofte vil det være essentielt at have det til rådighed når du starter byggeprojektet. Du bør i øvrigt huske at tage højde for disse udgifter i regnskabet for byggeriet.
6For udendørs byggeprojekter kan vejret få en betydningsfuld rolle. Af den årsag bør du regelmæssigt tage notits af prognosen for vejret lige før byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke pludselig går i gang med at stå ned i stænger netop som du er startet på dit komplekse projekt.
7Der findes ekstremt mange guides og videoer online som kan give dig inspiration. Især YouTube tilbyder dig utrolig meget udbytterig viden, i særlig grad når du benytter engelske ord i din søgning.
8Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt projektet kan klares alene, eller du hellere burde få professionel hjælp til dele af byggeriet. Når du tager imod hjælp fra en ekspert er det fornuftigt at notere forslag fra flere leverandører.
9Det kan vise sig nyttigt at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt ift. væsentlige ombygninger. Omfangsrige byggeprojekter behøver flere mennesker. I øvrigt bliver det bedre og mere minderigt når man ikke er alene om det.
10Forberedelse vil altid være vejen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du er nødt til at nedskrive en strømlinet arbejdsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, som også inkluderer en nummerorden. Forsøg at være realistisk idet du udarbejder din køreplan.
11Forud for at du går i gang med byggeprocessen kan det blive temmelig vigtigt at man sikrer sig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor kan der være mange love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
12Du må aldrig nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj såsom fod- og hovedbeklædning som beskyttelse imod potentielle risici. Det er klogt at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, specielt såfremt du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
De bedst vurderede byggemarkeder
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er temmelig flot. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % giver den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er utrolig flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ekstremt betryggende. Karakteren grundlægges af 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er meget beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er yderst godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % giver bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken leveringsløsning er bedst?

Adskillige internet varehuse tildeler til alt held flere billige fragtmetoder til stiksav på luft. En af de mest almindelige er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de købte varer når der er mulighed for det. Denne er altså ualmindeligt overkommelig, samt mange gange tilmed den billigste type af levering.

Du kunne derudover prøve at få pakken leveret hjem til dig eller ud til dit arbejdes adresse. Metoden er i mange tilfælde lidt mindre billig, men ligeledes særdeles fremkommelig for stiksav på luft online. Den mest letkøbte fragtmetode vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken, som desværre betinges af at du lever nærved online shoppens butikker, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstiden på stiksav på luft er jo ekstremt udslagsgivende om vi har brug for din ordre inden for få dage, så i det øjemed er det forholdsvis essentielt at du checker den anslåede leveringsdato for stiksav på luft. Mange online outlets – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på en masse varer online, som imidlertid er forudsat at du når at bestille inden et konkret tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få pakken afsendt forud for at pakkemedarbejderne tager hjem.

Nogle netbutikker præsterer levering uden omkostninger på stiksav på luft online, men oftest er det betinget af at der handles for et konkret beløb. Ellers skal du udse dig den prisbilligste mulighed for levering, der ofte er at få dem til at levere pakken til et afhentningssted.

Mange netbutikker foreslår afhentning hvor du bestiller billig stiksav på luft online men selv henter i byggemarkedet. Fx 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan og Bygma. Byggekæderne giver blandt andet klik-og-hent på stiksav på luft i følgende byer:

Søborg, Slagelse, Esbjerg, Silkeborg, Kolding, Kokkedal, Korsør, Lillerød, Glostrup, Hedehusene, Viborg, Brøndby, Nakskov, Rødovre, Holstebro, Værløse, Ringsted, Brønshøj, Ølstykke, Frederiksberg, Charlottenlund, Thisted, Fredericia, Hjørring, Højbjerg, Risskov, Allerød, Vanløse, Helsingør, Ballerup, Gladsaxe, Farum, Varde, Struer, Solrød Strand, Køge, Haslev, Hedensted, Birkerød, Odder, Horsens, Randers, Tårnby, Åbyhøj, Middelfart, København, Stenløse, Odense, Næstved, Aalborg, Nærum, Grenaa, Albertslund, Nyborg, Tilst, Aabenraa, Greve, Vejle, Vordingborg, Skanderborg, Dragør, Herlev, Lyngby, Vallensbæk, Frederiksværk, Hillerød, Herning, Roskilde, Holbæk, Frederikshavn, Valby, Hobro, Virum, Kalundborg, Hvidovre, Svendborg, Sønderborg, Haderslev, Rudersdal, Rønne, Lystrup, Frederikssund, Nørresundby, Ikast, Nykøbing Falster, Aarhus, Skive, Taastrup, Brønderslev, Brabrand, Gentofte, Ishøj, Jyllinge, og Hørsholm, .

Click-and-collect af stiksav på luft er muligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Amager, Falster, Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Ved indkig i søgedata står det markant, at netshoppere typisk søger efter for eksempel stiksav på luft priser og stiksav på luft tilbud. Foruden dette ser vi mange gange mennesker søge bl.a. billig stiksav på luft, stiksav på luft online samt køb stiksav på luft, foruden de kendte byggekæder som 10-4, Bygma, XL-Byg, Stark, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus.

Rabat på stiksav på luft

Det er jo efterhånden i høj grad hensigtsmæssigt for almindelige mennesker at finde information om priser på billige stiksav på luft online på forskellige internet forhandlere i Danmark, og med det motiv har en hel del e-forhandlere været tvunget til at mindske udsalgspriserne på stiksav på luft betragteligt, og ydermere byde på portofri levering.

Derfor kan det trods alt blive indbringende at checke en række e-forhandlere efter rabatter og tilbud på stiksav på luft online forinden du køber, således at man er skråsikker på at få den mindst kostelige pris. Se ikke bare på de store byggekæder som XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan og Harald Nyborg.

Du bør lige meget hvad være så påvagt, at ifald en netshop forhandler billige stiksav på luft online på tilbud til en udsalgspris der anses for helt ekstremt billig, så burde det undertiden være en indikator for en bedragerisk e-forretning. Betalinger med kort er heldigvis inkluderet i et lovbud, hvilket skærmer dig som kunde overfor bedrageriske e-firmaer.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller MobilePay. Som alternativ kunne du benytte en afdragsordning fra fx ViaBill, ifald du foretrækker at finansiere regningen på stiksav på luft over en periode. Det tilbydes normalt i nicheforhandlere, i modsætning til de kendte byggekæder som fx Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og Stark.

Når der ses på statistikkerne bliver det tydeligt, at online shoppere ofte efterspørger for eksempel stiksav på luft tilbud og køb stiksav på luft. Man ser desuden typisk mennesker kigge efter for eksempel stiksav på luft online, stiksav på luft priser samt billig stiksav på luft.

Se nærmere på folks bedømmelser

Trustpilot præsterer uden sammenligning passelige løsninger til at evaluere mange forhenværende brugeres evalueringer og derfor stiller vi forslag om, at du sonderer internet virksomhedens vurderinger inden du shopper billige stiksav på luft online.

Facebook giver dig på samme måde en lang række fantastiske metoder til at få indsigt i netshoppens kundefokus. Her ses mange internet webshops som giver folk mulighed for at meddele en anmeldelse af deres køb, hvilket tillige kan drages fordel af til at fornemme hvor glade kunderne er.

Forinden nogen shopper billige stiksav på luft online i en e-butik burde man i virkeligheden gennemløbe netbutikkens forretningsaftale, dog er det normalt et omfattende arbejde, i særdeleshed på de velkendte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og Silvan.

Et nemmere alternativ kan derfor være at kontrollere hvorvidt internet shoppen er e-mærket, fordi det typisk er en forsikring om at internet shoppen accepterer gældende dansk lovgivning, samt at e-butikken en gang i mellem revurderes af eksperter som behersker de gældende regler.

Desuden giver det dig anledning til at få bistand, såfremt du bliver udsat for problemer i forbindelse med din shopping med stiksav på luft. Foruden dette kan det være til hjælp at du er sat ind i de mest vitale reglementer der gælder for bestillingen af stiksav på luft online, eksempelvis hvilken returneringsret netbutikken garanterer.

I den sammenhæng er det også vigtigt, at man permanent beholder sin ordrekvittering, således man når som helst vil kunne eftervise købet af stiksav på luft, uafhængig af om man bestiller ved Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 eller Stark.

Lone T gav 5 stjerner

Har handlet der før

Michael Nielsen gav 4 stjerner

Det var godt !

Michael Christensen gav 5 stjerner

Det var godt !

Martin gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

9 gode råd til online shopping
1Den mest betalelige leveringsform vil i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, som jo afhænger af at du fysisk befinder dig nær e-forhandlerens hjemsted. Den fragtform er selvfølgelig særligt udslagsgivende i tilfælde af at man mangler stiksav på luft omgående. Alternativt så lover enkelte internet webshops portofri levering, men for det meste forudsætter det at du indkøber for et konkret beløb.
2Flere e-butikker foreslår i dag et hav af forskellige billige leveringsmidler til stiksav på luft. En der er meget anvendt er lige nu pakkeshops, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine varer når du har lyst. Muligheden er altså særdeles fremkommelig, og mange gange desuden den prisbilligste løsning til levering.
3Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være ret central ifald man absolut skal bruge dine nye varer fluks, og derfor er det altså væsentligt at man tjekker det estimerede leveringstidspunkt for stiksav på luft. Adskillige butikker på nettet giver billig dag-til-dag fragt på mange varer, men som trods alt afhænger af at orden realiseres inden et fastslået tidspunkt.
4Nogle få online virksomheder frembyder fragtfri levering på stiksav på luft, men typisk gælder det kun hvis du køber for en præcis sum. Derudover skal du tage den mindst kostelige leveringsmanér, der ofte vil blive at få dem til at levere bestillingen til en pakkeshop. Leveringstypen er som oftest desuden meget hensigtsmæssig. Den mest billige type af levering er uden tvivl selv at hente produkterne.
5Det er jo efterhånden ret let for internetbrugere at undersøge tilbud online på billige stiksav på luft hos diverse e-handler, og ergo lover massevis af forhandlere på nettet billig levering. Det kan dog ikke desto mindre blive fordelagtigt at analysere nogle enkelte online shops efter tilbud før du køber, sådan at man er velinformeret til at modtage den mest attraktive pris.
6Vi anbefaler køb med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er en del af en ordning, som bistår køberen imod snydagtige internet webshops. Som en alternativ mulighed bør du benytte et tilbud fra fx ViaBill, forudsat du har til hensigt at dække pengene senere.
7Forud for at folk bestiller billige stiksav på luft i en online webshop kan de de facto gennemløbe forhandlerens forretningsvilkår, det er dog uden tvivl et tidskrævende arbejde. Endvidere tilrådes det at køber er påpasselig med de grundlæggende reglementer i forbindelse med shopping af billige stiksav på luft online, som eksempelvis den returpolitik netbutikken benytter.
8Vi anbefaler at se nærmere på hvorvidt online forretningen er medlem af e-mærket, da det ofte er et signal om at netshoppen tilslutter sig de danske love, udover at webshoppen lejlighedsvis gennemses af specialister som forstår de gældende regulativer. Forinden nogen handler billige stiksav på luft hos en forretning på nettet behøver man ideelt set sætte sig ind i e-shoppens handelsbetingelser.
9Trustpilot fremskaffer uden sammenligning udmærkede chancer for at gøre dig bekendt med en række forhenværende forbrugeres bedømmelser og derfor rekommanderer vi, at du tjekker e-forretningens vurderinger forinden du bestiller billige stiksav på luft online. Facebook byder på på samme måde stort set solide metoder til at få indtryk af e-forhandlerens troværdighed.