AEG Stiksav PST 500 X
995 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.325 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.195 kr.
Mere info
Makita Stiksav 18V
1.685 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LT 4,0 Ah
4.375 kr.
Mere info
Akku-stiksav 18 V Li-ion Solo - TE-JS 18 Li-Solo
499 kr.
Mere info
Black&decker Pendul Stiksav 520 Watt Ks701pek-qs
400 kr.
Mere info
Ryobi Rjs980-k Stiksav 600w
750 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LTX 100 (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav CARVEX PSC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Makita Stiksav 10,8V
749 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-402C
4.075 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.550 kr.
Mere info
Festool stiksav CARVEX PS 420 EBQ-Plus
3.210 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18V-LIB (solo) + tilbehør
1.585 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 100 Quick
950 kr.
Mere info
Festool Stiksav TRION PS 300 EQ-Plus
2.869 kr.
Mere info
AEG Stiksav PST 500 X
995 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSC 420 EB Li Basic Airstream
2.849 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.325 kr.
Mere info
Festool Stiksav PSB 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav HD18 JSB-402C
4.535 kr.
Mere info
Makita Stiksav
1.380 kr.
Mere info
Makita Stiksav 450W
1.299 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-0
1.745 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Plus Bluetooth
4.230 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 140 Plus
2.145 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.195 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18 V-LI S Professional (solo) + tilbehør
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M12 JS-0
1.430 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18BLX(solo)
1.500 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.325 kr.
Mere info
Proxxon Super Stiksav STS/E
770 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-0X
1.795 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.775 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav FSPE 110 X
2.125 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Makita Stiksav 18V
1.685 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder ved din bestilling online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man læse firmaets regler.
Såfremt du vil have produkterne hurtigst muligt eller blot vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel hente produkterne selv. Dette er i høj grad muligt i de store byggekæder.
For mange er byggeprojekter lig med mange spørgsmål. Af den grund bør du bestille ved en webshop, hvor du kan få information omkring stiksav med lys.
Nogle byggecentre fremviser et bredt sortiment af varer, imens øvrige fokuserer på en bestemt varegruppe. Du kan tænke igennem om det er vigtigt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i mellem, udover bare stiksav med lys.
Der er forskel på prisen på billige stiksav med lys fra webshop til webshop. En del giver lave priser, imens nogle har service. Du skal afveje hvad der betyder mest for dig.
Det er helt klart super afgørende at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder forhandler varer fra en lang række forskellige nichebutikker, og pga. det kan du købe fra et bredt udvalg af stiksav med lys online.
De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte forretninger, som kan bidrage til ubekymrethed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De kendte byggemarkeder finder du i store dele af landet, og som følge af det har de fleste chancen for at købe online og køre varerne personligt. På grund af det har man valget om at slippe for leveringsomkostningen, samt endda få varerne lige nu.

Nichewebshop

Størsteparten af online nichebutikker er opstartsvirksomheder, som typisk har danske ejere, givetvis endda lokalt nær dig. Disse understøtter du idet du handler stiksav med lys online på deres webshop.
Hovedparten af nichefokuserede webshops har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. På grund af det kan du opleve ekstra nyttig rådgivning fra medarbejdere med ekspertviden i netop stiksav med lys.
Majoriteten af specialiserede netshops står selv for produktion af produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online vil du få en skarpere pris.
Danmarks største byggemarkeder
stiksav med lys silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i forretningens 41 butikker. Silvan har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 personer i selskabets 9 varehuse. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

stiksav med lys jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

stiksav med lys harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 ansatte i selskabets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af flere end 100 mennesker i selskabets 6 butikker. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 ansatte i de 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

stiksav med lys bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der ligger stribevis af guides og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube giver dig adgang til enorme mængder udbytterig viden, navnligt forudsat at man bruger engelske søgeord.
2Ved opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Således skal du regelmæssigt lægge mærke til prognosen for vejret når du nærmer dig starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag begynder at piske ned nøjagtig som du står midt i det komplekse byggeprojekt.
3Det kan vise sig nyttigt at få en hjælpende hånd til arbejdet, ikke mindst hvis det er større projekter. Store ting skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Dertil må det være hurtigere og mere socialt når man er flere om at bidrage.
4Man må nødig stå uden det nødvendige værktøj. Jævnligt kan det vise sig afgørende at have det disponibelt når du igangsætter byggeprocessen. Det er derudover vigtigt at indregne de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
5Du skal unden ingen omstændigheder se bort fra sikkerheden, så glem ej beklædning herunder arbejdshjelm der sikrer dig med henblik på mulige ulykker. Det er af stor betydning at have styr på dit velbefindende i byggeriet, især når du ikke får hjælp fra en fagmand.
6Forud for at du igangsætter arbejdet kan det vise sig ubeskriveligt vigtigt med en forsikring om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde begrænsende retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
7Det er muligt at hente offentlig støtte til ombygninger. Det får man når ombygningen er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag betinges altså af at byggeriet gør en positiv forskel for naturen.
8Der præsenterer sig ofte uventede problematikker når det kommer til svære byggeprojekter, og af den grund vil det vise sig værdifuldt at man har afsat god plads i kalenderen, som er vigtigt for at man kan være tryg ved at man når det til siden.
9Husk at tage til overvejelse om du selv vil klare hele projektet, eller du skal få assistance fra en fagmand til noget af arbejdet. Når du tager imod assistance fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være en god idé at tage imod uforpligtende tilbud fra diverse firmaer.
10Planlægning vedbliver at være metoden til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du er nødt til at udarbejde en velovervejet køreplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilken dag, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du udarbejder din tidsplan.
11Typisk vil det vise sig essentielt at udarbejde en budgetoversigt for ombygningen, så man har et overblik over økonomien. Det vil blive en fordel at tage noter til hver enkelt udgift, og bagefter gennemgå omkostningen ved hver eneste af dem.
12Det kan blive væsentligt at have de nødvendige materialer tilgængelige i god tid før du begynder din byggeproces. Du bør lave en enkel liste indeholdende det der bliver brug for, og bagefter gennemløbe hver eneste ting, hvormed du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
De bedst vurderede byggeshops
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er absolut imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er kolossalt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er virkelig godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ultra betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er absolut godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver toprating, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken form for fragt skal du vælge?

Masser af online forretninger foreslår nu om dage mange forskellige billige muligheder for levering til stiksav med lys. Den mest populære er lige nu levering til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine produkter præcis når det passer dig. Leveringsformen er altså særligt enkel, og oftest desuden den mest letkøbte metode til levering.

Du bør på samme måde beslutte dig for at få pakken leveret til din privatbolig eller ud til din arbejdsplads. Muligheden viser sig gennemsnitligt lidt mere bekostelig, men omvendt ekstremt enkel ift. stiksav med lys online. Den billigste fragtløsning er unægtelig at du selv henter pakken, som desværre stiller krav om at du lever nærved internet virksomhedens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på stiksav med lys kan være ret central hvis du skal bruge dine nye varer øjeblikkeligt, så af den grund er det ganske klogt at vi gransker tidshorisonten for levering ved stiksav med lys. En hel del internet firmaer – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – yder billig levering på næstkommende hverdag på flere produkter online, men vær påpasselig da det tager udgangspunkt i at der bestilles inden et givent klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få bestillingen sendt afsted før de lageransatte drager hjemad.

Visse internet varehuse garanterer levering uden beregning på stiksav med lys online, men tit kræves det at man aftager for et konkret beløb. Desuden må man udvælge den mest billige leveringsversion, som tit vil være at få dem til at bringe ordren til et afhentningssted.

Masser af netbutikker tildeler afhentning hvor man køber billig stiksav med lys på nettet men afhenter i byggecenteret. For eksempel Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark, Silvan, Bauhaus og Davidsen. Byggekæderne frembyder bl.a. click-and-collect på stiksav med lys i følgende områder:

Vordingborg, Korsør, Frederiksberg, Albertslund, Brønshøj, Risskov, Glostrup, Nyborg, Vejle, Ishøj, Hedensted, Åbyhøj, Gentofte, Solrød Strand, Viborg, Vallensbæk, Birkerød, Hjørring, Greve, Frederikssund, Højbjerg, Lystrup, Nykøbing Falster, Skanderborg, Randers, Silkeborg, Haslev, Aabenraa, Frederiksværk, Odense, Slagelse, Hobro, Tilst, Hørsholm, Sønderborg, Grenaa, Struer, Holbæk, Svendborg, Gladsaxe, Rønne, Køge, Aalborg, Haderslev, Næstved, Lyngby, Brøndby, Ølstykke, Rødovre, Farum, Nørresundby, Tårnby, Kalundborg, Herlev, Charlottenlund, Thisted, Odder, Esbjerg, Nærum, Værløse, Dragør, Ringsted, Hvidovre, Allerød, Virum, København, Søborg, Taastrup, Kolding, Lillerød, Vanløse, Brønderslev, Varde, Fredericia, Jyllinge, Ballerup, Rudersdal, Holstebro, Kokkedal, Roskilde, Nakskov, Aarhus, Hillerød, Helsingør, Horsens, Skive, Herning, Brabrand, Frederikshavn, Hedehusene, Stenløse, Valby, Ikast, og Middelfart, .

Klik-og-hent ift. stiksav med lys er en mulighed i de fleste regioner af landet: Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager, Falster), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland).

Når man kigger i søgedata fremstår det tydeligt, at online shoppere ofte søger for eksempel stiksav med lys online og stiksav med lys tilbud. Derudover oplever vi typisk netshoppere efterspørge eksempelvis stiksav med lys priser, køb stiksav med lys og billig stiksav med lys, plus de velkendte byggecentre som 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma.

Gode tilbud på stiksav med lys

Det har vist sig at være ualmindeligt smertefrit for købere at lave prissammenligning på billige stiksav med lys online fra diverse firmaer på nettet, og på grund af dette har utallige internet foretagender været tvunget til at sænke prisniveauet på stiksav med lys drastisk, og ovenikøbet yde levering uden omkostninger.

Derfor kan det immervæk være tiden værd at se nærmere på et par e-forhandlere efter tilbud og rabatter på stiksav med lys online forinden du handler, således at du er skudsikker på at antage den billigste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus.

Du skal bare være opmærksom på, at når en shop på nettet udlover billige stiksav med lys online til salg for en tilbudspris der kan virke himmelråbende attraktiv, kunne det ofte være et symbol på en uærlig e-shop. Køb med kort er på den anden side dækket ind under en forordning, som dækker en imod uoprigtige internet foretagender.

Vi tilråder generelt kortkøb eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du udnytte et tilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at godtgøre pengene til stiksav med lys i flere bidder. Dette tilbydes ofte ved specialiserede netbutikker, men dog sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Stark, Silvan og 10-4.

Når man kigger i tendenserne står det markant, at internetbrugere ofte kigger efter bl.a. stiksav med lys tilbud og stiksav med lys online. Foruden dette oplever man som regel internet shoppere søge for eksempel stiksav med lys priser, køb stiksav med lys og billig stiksav med lys.

Gennemsøg eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot forærer dig helt belejlige genveje til at dechifrere adskillige andre konsumenters meninger og af den grund er det at foretrække, at du iagttager internet webshoppens vurderinger forinden du placerer din ordre på billige stiksav med lys online.

Facebook tilbyder ligeledes nogle udmærkede løsninger til at få en idé om online firmaets pålidelighed. I øvrigt ser vi endda internet virksomheder som tilbyder folk at tilkendegive en evaluering af virksomhedens service, som desuden må anvendes til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk handler billige stiksav med lys online hos en netshop bør de i princippet tyde webbutikkens vilkår, det er dog i reglen ikke særlig spændende, specielt på de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen.

En anden mulighed kan derfor være at granske hvorvidt internet virksomheden er verificeret af e-mærket, grundet at det skulle være en tryghed om at internet webshoppen anerkender de opstillede regler, og at internet forhandleren lejlighedsvis ses til af fagmænd der er inde i reglerne.

Derudover tilbydes du lejlighed til at blive assisteret, når du oplever vanskeligheder i processen med din ordre på stiksav med lys. Herudover går vi ind for at køber er påpasselig med de mest betydningsfulde betingelser i forbindelse med købet af stiksav med lys online, fx hvilken returret e-handlen garanterer.

I relation til det er det desuden relevant, at man permanent sikrer ens ordrekvittering, således man senere kan vidne om sin bestilling af stiksav med lys, uagtet om man har bestilt fra Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark eller Harald Nyborg.

Charlotte Christensen gav 5 stjerner

Hurtig levering

Jørgen Nielsen gav 4 stjerner

Super hurtig levering

Anders gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Peter L gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

9 gode råd til når du køber online
1Generelt anbefaler vi at se hvorvidt internet shoppen er e-mærket, grundet at det længe har været en antydning af at e-forretningen overholder de danske regler, samt at online shoppen undertiden føres tilsyn med af fagmænd der har ekspertise inden for lovene på området. Forinden nogen shopper billige stiksav med lys hos en internet forhandler bør man uden tvivl få overblik over netbutikkens handelsaftale.
2Flere online webshops lover gratis levering på stiksav med lys, men oftest stiller det krav om at der indkøbes for et fastslået beløb. Alternativt må man udse dig den mest letkøbte mulighed for fragt, som typisk vil være at få fragtfirmaet til at levere pakken til en pakkeshop. Den viser sig sædvanligvis tillige vældig enkel. Den mest prisbevidste leveringsløsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
3Inden nogen handler billige stiksav med lys på en e-butik burde de de facto tyde dens handelsvilkår, det er dog tit en omfattende opgave. Tilsvarende er det en hjælp at køberen er vaks omkring de væsentligste betingelser der indvirker på handlen med billige stiksav med lys online, som eksempelvis hvilken byttepolitik e-firmaet anvender.
4Temmelig mange online virksomheder giver i dag et hav af forskellige billige leveringsmetoder til stiksav med lys. Den mest almindelige er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente produkterne lige når det passer dig. Leveringstypen er nemlig vældig hensigtsmæssig, samt mange gange desuden den billigste fragtmetode.
5Vi tilråder kortkøb eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omfavnet af en lov, hvilket støtter køberen imod uærlige butikker på nettet. Som en anden løsning bør du benytte en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du agter at klare betalingen senere.
6Trustpilot resulterer i aldeles anstændige genveje til at iagttage flere tidligere køberes omtaler og derfor anbefaler vi, at du vurderer e-shoppens anmeldelser før du køber billige stiksav med lys online. Facebook yder endvidere evigt solide løsninger til at få indsigt i online shoppens pålidelighed.
7Det er i dag usædvanlig ukompliceret for alle at vurdere tilbud online på billige stiksav med lys på diverse online virksomheder, og følgelig frembyder en hel del internet firmaer billig levering. Derfor kan det trods alt blive gavnligt at prøve et par internet selskaber efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din handel, således at du er velinformeret til at få fat i den mest attraktive pris.
8Fragttiden kan i nogle tilfælde være yderst udslagsgivende forudsat du står og skal bruge produkterne nu og her, så herved er det ret så afgørende at man gransker den anslåede leveringsdato ved stiksav med lys. En række e-firmaer i Danmark stiller garanti om billig 1 dags levering på masser af varer, men som imidlertid er underforstået at transaktionen realiseres forinden et fastsat klokkeslæt.
9Den mest betalelige fragtløsning kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, som jo er betinget af at du bor nærved internet forhandlerens arbejdslager. Den fragtmulighed kan være usædvanlig central såfremt du absolut skal bruge stiksav med lys fluks. Alternativt så præsterer flere internet varehuse fri fragt, men oftest kræves det at man aftager for en fastsat sum.