Festool Akku stiksav CARVEX PSC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Makita Stiksav 10,8V
749 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-402C
4.075 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.550 kr.
Mere info
Festool stiksav CARVEX PS 420 EBQ-Plus
3.210 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18V-LIB (solo) + tilbehør
1.585 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 100 Quick
950 kr.
Mere info
Festool Stiksav TRION PS 300 EQ-Plus
2.869 kr.
Mere info
AEG Stiksav PST 500 X
995 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSC 420 EB Li Basic Airstream
2.849 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.325 kr.
Mere info
Festool Stiksav PSB 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav HD18 JSB-402C
4.535 kr.
Mere info
Makita Stiksav
1.380 kr.
Mere info
Makita Stiksav 450W
1.299 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-0
1.745 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Plus Bluetooth
4.230 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 140 Plus
2.145 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.195 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18 V-LI S Professional (solo) + tilbehør
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M12 JS-0
1.430 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18BLX(solo)
1.500 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.325 kr.
Mere info
Proxxon Super Stiksav STS/E
770 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-0X
1.795 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.775 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav FSPE 110 X
2.125 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Makita Stiksav 18V
1.685 kr.
Mere info
AEG Stiksav ST 800 XE
1.445 kr.
Mere info
Metabo Stiksavklinge Sæt SP - 10 dele
90 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18X(solo)
1.295 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Festool Stiksav PS 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LT 4,0 Ah
4.375 kr.
Mere info
Akku Stiksav 18 Volt LI-ION SOLO
456 kr.
Mere info
Akku-stiksav 18 V Li-ion Solo - TE-JS 18 Li-Solo
499 kr.
Mere info
PROXXON Super Stiksav STS/E
925 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du har brug for produkterne nu og her eller bare ønsker at undgå leveringsgebyret, så kan du tænke over at transportere produkterne personligt. Dette er hovedsageligt muligt hos de udbredte byggemarkeder.
For en del er byggeri forbundet med alverdens spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at købe fra en netbutik, hvor du tilbydes information omkring stiksav med ledning.
Nogle byggecentre fremviser et stort sortiment, og andre specialiserer sig i en specifik type af vare. Du skal beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varetyper at vælge fra, udover bare stiksav med ledning.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige stiksav med ledning fra webshop til webshop. En del giver gode tilbud, hvorimod andre vil have en høj grad af service. Du må gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Derfor skal man undersøge firmaets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder er fysisk til stede i store dele af landet, og dermed har du tilbuddet om at købe online og køre varerne på eget initiativ. I kraft af det er det muligt at spare fragten, samt sågar få fat i produkterne hurtigere.
De store byggekæder er etablerede og kendte firmaer, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De udbredte byggecentre forhandler varer fra flere nicheshops, så du kan vælge fra et bredt sortiment af stiksav med ledning online.

Nichewebshop

Diverse nichefokuserede netbutikker er eksperter i deres online produktudvalg, idet de kun sælger disse varer. Således bør du forvente endnu mere erfaren service fra mennesker der er specialister i lige præcis stiksav med ledning.
Størsteparten af specialiserede netshops er små familiefirmaer, som oftest har danske ejere, givetvis sågar fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe når du handler stiksav med ledning online på deres webshop.
Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af produkterne der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggemarkeder
stiksav med ledning harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 ansatte i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

stiksav med ledning silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af mere end 500 mennesker i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag omtrent 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

stiksav med ledning bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af over 1.000 kollegaer i selskabets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 personer i selskabets 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

stiksav med ledning jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du bør reflektere over om du bør stå med det hele selv, eller du med fordel kan have hjælp fra en fagperson til opstarten af arbejdet. Forudsat at du tager imod professionel hjælp er det en god idé at lede efter tilbud fra en håndfuld foretagender.
2Godt forarbejde vil altid være nøglen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du må sammensætte en strømlinet strategi, der viser hvilke gøremål du vil lave hvornår, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær realistisk når du udarbejder arbejdsplanen.
3Du må for alt i verden ikke nedprioritere sikkerheden, så glem ikke påklædning såsom sko og hjelm som sikrer dig med henblik på mulige skader. Det er fundamentalt at have styr på dit velbefindende i byggeriet, i særdeleshed hvis du ikke får assistance fra en professionel.
4For udendørs projekter har eventuelt regnvejr meget at sige. Af den grund må du ofte tage et kig på vejrmeldingerne i forbindelse med starten på projektet, så du slipper for at det uanmeldt begynder at regne når du netop er i fuld gang med det avancerede projekt.
5I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at lave et budget for renoveringen, så du har et overblik over økonomien. Det vil være en god idé at nedfærdige hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør indsamle prisen på dem én og én.
6Man kan indhente hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det gives hvis byggeprojektet er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte kræver altså at byggeprojektet har positiv indfyldelse på klimaet.
7Der kommer utvivlsomt uventede problemer når det gælder omfangsrige projekter, og på grund af det viser det sig essentielt at der er afsat god nok plads i agendaen, som er vigtigt for at man kan være overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
8Potentielt kan det vise sig at have noget at sige at du har de presserende bygningsmaterialer parat forud for at du tager fat på byggeprocessen. Du kunne med fordel forfatte en simpel note som samler de materialer du skal bruge, og bagefter eftergå hver eneste ting, således at du er tryg ved at du har husket det hele.
9Du finder vældig mange hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube supporterer dig med overvældende meget konstruktiv viden, ikke mindst ifald du benytter den engelske version.
10Man skal på ingen måde fattes arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være betydningsfuldt at have værktøjet klar til brug før du iværksætter arbejdet. Du må heller ikke glemme at indregne disse udgifter i din økonomi.
11I god tid inden at du går i gang med arbejdet kan det blive ekstremt fundamentalt at være sikker på, at dit projekt overholder gældende love. Alt efter din boligtype kan der være gældende love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
12Det kan vise sig nyttigt at få en hjælpende hånd til byggeprojektet, især når det kommer til væsentlige ombygninger. Store ombygninger bør udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt er det bedre og mere minderigt når man ikke er ene om det.
Danskernes favorit byggeshops
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er absolut flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ret så betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % giver bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er enormt imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket klart er ualmindeligt overlegent. Karakteren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ultra overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % giver topkarakter, og bare 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken fragttype er smartest?

Masser af online varehuse frembyder nu om stunder et bredt udvalg af billige former for levering til stiksav med ledning. Det mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter dine produkter når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er jo meget ligetil, samt oftest endvidere den mest letkøbte fragtform.

Du burde ligeledes prøve at vælge levering hjem til din privatadresse eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen er til tider en tak mere omkostningsfuld, men endvidere rigtig overkommelig for stiksav med ledning online. Den mest betalelige type af levering vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken, men den løsning er betinget af at du har bopæl i kort afstand af internet forhandlerens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på stiksav med ledning er jo super væsentlig når man står og skal bruge produktet inden for få dage, så af den grund er det i sandhed på sin plads at man undersøger det forventede leveringstidspunkt for stiksav med ledning. En række internet handler – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – reklamerer med billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres produkter online, men vær vagtsom da det nødvendiggør at ordren køres igennem forinden et konkret tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få produkterne pakket forinden de logistikansatte har fyraften.

Visse e-forhandlere lover levering uden omkostninger på stiksav med ledning online, men i de fleste tilfælde påkræves det at man indkøber for et fastslået beløb. Alternativt burde man vælge den mest prisbevidste leveringstype, hvilket i mange tilfælde er at få fragtmanden til at køre pakken til en pakkeshop.

De store byggemarkeder giver click-and-collect hvor du køber billig stiksav med ledning online men afhenter i byggecenteret. Fx Stark, Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix. Byggekæderne tildeler eksempelvis click-and-collect på stiksav med ledning i følgende områder:

Ølstykke, Nakskov, Nørresundby, Skanderborg, København, Svendborg, Køge, Vejle, Slagelse, Tilst, Thisted, Korsør, Helsingør, Brabrand, Valby, Odder, Haderslev, Brønshøj, Horsens, Højbjerg, Haslev, Skive, Brønderslev, Åbyhøj, Gladsaxe, Tårnby, Kalundborg, Vallensbæk, Greve, Esbjerg, Lillerød, Charlottenlund, Hørsholm, Birkerød, Vordingborg, Dragør, Kolding, Nykøbing Falster, Varde, Aarhus, Randers, Allerød, Frederiksberg, Glostrup, Viborg, Hillerød, Hjørring, Aalborg, Frederikssund, Risskov, Hobro, Roskilde, Jyllinge, Stenløse, Hedehusene, Nærum, Middelfart, Herning, Søborg, Silkeborg, Virum, Ballerup, Ringsted, Brøndby, Sønderborg, Hedensted, Lystrup, Grenaa, Aabenraa, Hvidovre, Solrød Strand, Frederikshavn, Farum, Albertslund, Næstved, Vanløse, Ikast, Fredericia, Holstebro, Odense, Ishøj, Gentofte, Rønne, Kokkedal, Rødovre, Rudersdal, Holbæk, Struer, Herlev, Frederiksværk, Taastrup, Nyborg, Lyngby, og Værløse, .

Afhentning ift. stiksav med ledning er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Amager, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland) og Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland).

Når man kigger i tallene står det markant, at internetbrugere jævnligt leder efter blandt andet stiksav med ledning online og stiksav med ledning tilbud. Vi ser derudover som regel internet shoppere lede efter for eksempel stiksav med ledning priser, køb stiksav med ledning samt billig stiksav med ledning, foruden de store byggecentre som 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og Jem og Fix.

Find den bedste pris på stiksav med ledning

Det har vist sig at være ultra smertefrit for almindelige mennesker at sammenligne priser på billige stiksav med ledning online hos forskellige shops på nettet, og herved har massevis af e-shops ikke kunne slippe for at formindske udsalgspriserne på stiksav med ledning kolossalt, og endda yde fri fragt.

Trods dette kan det immervæk vise sig gavnligt at tjekke en række internet forhandlere efter tilbud og rabatter på stiksav med ledning online inden du færdiggør din shopping, så man er garanteret at modtage den skarpeste pris. Se ikke kun hos de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark og Silvan.

Du må blot huske på, at såfremt en online virksomhed afhænder billige stiksav med ledning online for en pris der anses for utrolig overkommelig, så kan det for det meste være et bevis på en svindel online forretning. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald en del af en vedtægt, hvilket sikrer dig imod snydagtige e-firmaer.

Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du overveje en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at finansiere omkostningerne til stiksav med ledning af flere omgange. Dette tilbydes normalt ved online nichebutikker, i modsætning til de kendte byggecentre som for eksempel Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Stark.

Når man ser på tendenserne står det markant, at folk mange gange søger bl.a. stiksav med ledning priser og stiksav med ledning online. Derudover oplever vi typisk internet shoppere kigge efter fx billig stiksav med ledning, stiksav med ledning tilbud samt køb stiksav med ledning.

Tjek andre menneskers erfaringer

Trustpilot genererer sådan set passelige muligheder for at gennemrode ganske mange andre brugeres ratings og på grund af dette anbefales det, at du bliver klogere på e-butikkens ratings forinden du placerer din ordre på billige stiksav med ledning online.

Facebook yder lige så vel tilpas uafhængige muligheder for at få indtryk af e-forhandlerens pålidelighed. Derudover møder vi endda e-forretninger hvor man kan frembringe en kritik af virksomhedens service, hvilket også burde udnyttes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Inden folk bestiller billige stiksav med ledning online i en internet virksomhed kan man for at være sikker overveje butikkens forretningsbetingelser, dog er det undertiden en omfattende opgave, især med de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4 og Davidsen.

Et alternativt forslag er at undersøge hvorvidt e-butikken er e-mærket medlem, som længe har været et bevis på at e-forretningen føjer gældende dansk lovgivning, samt at online butikken af og til vurderes af fagmænd som har meget erfaring med de gældende bestemmelser.

Desuden tilbydes du chance for bistand, såfremt du får vanskeligheder ved din handel med stiksav med ledning. Ydermere er det smart at du er opmærksom på de grundlæggende bestemmelser der er gældende for købet af stiksav med ledning online, fx hvilken ombytningsrettighed internet selskabet kører med.

I den relation er det ligeledes essesentielt, at man stadigvæk gemmer ens kvittering, således man en anden gang kan bevise sin bestilling af stiksav med ledning, ligegyldig om man shopper fra Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg eller Stark.

Niels E gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Jan N gav 4 stjerner

Udmærket

Mads M gav 5 stjerner

Fremragende service.

Jesper gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

9 gode råd til internetshopping
1Fragtperioden er selvfølgelig særligt væsentlig ifald man har behov for din pakke om et øjeblik, og i det øjemed er det jo væsentligt at man dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt for stiksav med ledning. En del internet forhandlere lover billig 1 hverdags levering på mange af deres produkter, hvilket dog stiller krav om at bestillingen fuldbyrdes forinden et fastslået klokkeslæt.
2Det er jo efterhånden yderst praktisk for købere at vurdere prisniveauet online på billige stiksav med ledning på flere e-shops, og ergo præsterer adskillige internet varehuse fragt uden gebyr. Derfor kan det til hver en tid vise sig gunstigt at sammenligne nogle enkelte e-handler efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører dit køb, så du er skråsikker på at opnå den bedste pris.
3Forud for at folk handler billige stiksav med ledning i en internet webshop burde man når alt kommer til alt gøre sig bekendt med indholdet af dens handelsaftale, dog er det oftest et tidskrævende arbejde. Endvidere anbefales det at køber er oppe på mærkerne omkring de primære reglementer der har indvirkning på shopping af billige stiksav med ledning online, eksempelvis den returret netbutikken lover.
4Den prisbilligste løsning til levering kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, hvilket står og falder med at du befinder dig nær internet selskabets tilholdssted. Den fragttype er meget bestemmende såfremt man har brug for stiksav med ledning om et øjeblik. Alternativt så garanterer nogle e-handler i Danmark fri fragt, men tit afkræver det at man bestiller for en konkret pris.
5En række internet butikker giver til alt held alverdens billige leveringsløsninger til stiksav med ledning. Førstevalget hos mange er i vore dage at afsende til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente varerne lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er nemlig meget praktisk, og ofte endvidere den billigste type af levering.
6Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfavnet af et regulativ, der begunstiger køberen imod uærlige webbutikker. Som alternativ kunne du drage fordel af en afdragsordning fra fx ViaBill, forudsat du hellere vil finansiere pengene over flere uger.
7Nogle enkelte internet firmaer byder på fragt uden omkostninger på stiksav med ledning, men for det meste afkræver det at der erhverves for et bestemt beløb. Ellers kan man udse dig den mindst kostelige form for fragt, hvilket mange gange vil være at få dem til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Leveringsmetoden er desværre omvendt særdeles nem. Den mest betalelige mulighed for levering er utvivlsomt selv at hente produkterne.
8Trustpilot indebærer faktisk pålidelige muligheder for at se nærmere på en hel del andre konsumenters omtaler og derved anbefales det, at du betragter internet butikkens vurderinger forud for at du bestiller billige stiksav med ledning online. Facebook fører til for øvrigt ret gavnlige chancer for at få indblik i e-forhandlerens pålidelighed.
9Vi anbefaler at efterse hvorvidt netbutikken er e-mærke godkendt, som skulle være en forsikring om at webshoppen lever op til dansk lovgivning, foruden at e-shoppen lejlighedsvis besigtiges af fagfolk som er inde i retningslinjerne. Inden folk shopper billige stiksav med ledning på en e-handler kan de i og for sig have øje for butikkens forretningsaftale.