Elektrisk løvsuger 3.000 W - GC-EL 3000 E
599 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt
336 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO
1.188 kr.
Mere info
POWPG60140 Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc
2.484 kr.
Mere info
Løvsuger benzin 30cc
1.499 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 3.000 W - GE-EL 3000 E
799 kr.
Mere info
Akku-løvsuger/-blæser 2 × 18 V Li-ion Solo - GE-CL 36 Li E
799 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 2.500 W - GC-EL 2500 E
349 kr.
Mere info
Løvsuger Kärcher IC 15/240 W
99.950 kr.
Mere info
Stiga Sbl 2600 El Løvblæser/-suger 2600w
700 kr.
Mere info
Løvblæser benzin PowerPlus POWXG4060
1.040 kr.
Mere info
Bosch Als 2400 El-løvsuger/blæser 2400w
700 kr.
Mere info
Grouw El-løvsuger/blæser M/kværn 3000w
250 kr.
Mere info
Løvsuger PowerPlus POWXG4050
1.387 kr.
Mere info
Løvblæser 20 Volt - SOLO PowerPlus
401 kr.
Mere info
Stiga Sbl 327 V Benzin Løvblæser/-suger
1.699 kr.
Mere info
Akku Løvblæser 40V (SOLO) GROUW 17952
699 kr.
Mere info
Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc PowerPlus
2.006 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser PowerPlus POWEG9011
344 kr.
Mere info
Bosch ALS 2400 Løvsuger - 06008A1005
949 kr.
Mere info
Løvblæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Bosch UniversalGardenTidy Havestøvsuger - 06008B1000
1.099 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Ryobi Rbv36b Akku Løvblæser/suger 36v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt 45 liter PowerPlus POWXG4037
675 kr.
Mere info
Bosch ALS 25 Løvsuger - 06008A1000
612 kr.
Mere info
Ryobi Obv18 Akku Løvblæser/suger 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med adskillige spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at shoppe hos en webshop, hvor du får råd og vejledning til valg af Stihl løvsuger.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige Stihl løvsuger fra netbutik til netbutik. Enkelte satser på lave priser, og øvrige giver faglig rådgivning. Du skal vide hvad der betyder mest for dig.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at se, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Flere byggekæder tilbyder et bredt produktudvalg, hvorimod andre har fokus på en specifik gruppe af vare. Du kan vurdere om det er afgørende for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden bare Stihl løvsuger.
Såfremt du skal have varerne hurtigst muligt eller blot vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du overveje at køre produkterne på egen hånd. Det er særligt en mulighed i de kendte byggekæder.
Du bør kende de handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man undersøge webshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre har butikker i de større byer, og derigennem har mange adgang til at handle online og fragte byggematerialerne selv. Som følge af det er der mulighed for at slippe for leveringsomkostningen, samt samtidig skaffe varerne straks.
De store byggecentre er udbredte og velkendte butikker, som kan give en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De udbredte byggekæder køber varer fra flere producenter, og som følge af dette kan du handle fra et stort udvalg af Stihl løvsuger online.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på nettet er små virksomheder, der tit har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Dem støtter du når du handler Stihl løvsuger online på deres webshop.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er ekstraordinært passionerede omkring det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andre varer. Følgelig kan du forvente ekstremt brugbar vejledning fra personale med ekspertviden i netop Stihl løvsuger.
En masse nicheforhandlere styrer selv produktionen af varerne der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online er det muligt at få en skarpere pris.
De største byggekæder i Danmark

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af mere end 100 kollegaer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Stihl løvsuger harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stihl løvsuger silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 personer i firmaets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Stihl løvsuger bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stihl løvsuger jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 mennesker i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 ansatte i de 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 ansatte i deres 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag over 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det er muligt at hente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes i tilfælde af at ombygningen bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver altså at renoveringen forbedrer miljøet.
2Godt forarbejde vil være nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du bør overveje at forfatte en struktureret handlingsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp idet du nedskriver strategien.
3Det vil vise sig afgørende at du har de nødvendige materialer handlet ind inden du går i gang med din byggeproces. Du kunne med fordel sammenfatte en overskuelig indkøbsliste hvorpå der noteres alt det du får brug for, og så eftergå hver eneste ting, med øje for at du sikrer dig at alt er som det skal være.
4Du bør tænke over om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du burde få hjælp fra en fagmand til opstarten af byggeprocessen. Forudsat at du søger professionel assistance kan det være fornuftigt at få tilbud fra en håndfuld håndværkere.
5Før du indleder arbejdet kan det være usandsynligt fundamentalt at være sikker på, at byggeriet ikke er i strid med loven. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig mange love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
6I mange tilfælde vil det være essentielt at udarbejde et regnskab for byggeriet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det må være økonomisk at tage noter til alle omkostninger, og dernæst søge sig frem til prisen på dem én efter én.
7Ved projekter udenfor kan vejret få en essentiel rolle. På grund af dette må du løbende lægge mærke til vejrforudsigelserne i den tid der er op til starten på projektet, så du undgår at det uden du havde set det komme starter med at vælte ned bedst som du er ved at færdiggøre dit omfattende byggeprojekt.
8Du må aldrig fattes værktøj. Tit kan det vise sig fornuftigt at have grejet klar til brug akkurat som du påbegynder dit byggeprojekt. Det er desuden godt at medregne disse udgiftsposter i din økonomiske plan.
9Der er en verden af instruktioner og videoer via nettet som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube faciliterer rigelig anvendelig oplysning, navnligt såfremt man kigger i hele verden.
10Det er anbefalelsesværdigt at søge en hjælpende hånd til byggeprojektet, især når det kommer til vigtige byggerier. Flere ting kræver flere mennesker. Endvidere må det blive hurtigere og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
11Du skal nødig undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj inklusiv sikkerhedshjelm der hjælper dig imod potentielle risici. Det er smart at du husker dit eget helbred i byggeriet, i særdeleshed såfremt du ikke skaffer eksperthjælp.
12Der viser sig utvivlsomt ubelejlige problematikker i tilfælde med større opgaver, og af den grund viser det sig af stor betydning at der afsættes en del plads i agendaen, med det formål at man er overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
Danskernes favorit byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er meget imponerende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er temmelig overlegent. Karakteren grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % giver 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ekstremt imponerende. Bedømmelsen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % giver maksimum point, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er yderst betryggende. Karakteren grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er enormt overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

En stor portion online varehuse frembyder i vore dage flere billige løsninger til levering til Stihl løvsuger. En der er meget anvendt er nu til dags at afsende til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter de bestilte produkter når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig vældig smertefri, og i mange tilfælde derudover den billigste form for fragt.

Du bør også påtænke at få pakken sendt hjem til dig selv eller til dit arbejde. Denne viser sig typisk et hak mere omkostningsfuld, men samtidig usædvanlig problemfri med Stihl løvsuger online. Den mest billige form for levering vil dog altid være at hente ordren selv, som dog forudsætter at du lever lige ved internet forhandlerens byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på Stihl løvsuger er naturligvis usædvanlig betydningsfuld i tilfælde af at du skal bruge pakken om få sekunder, og af den grund er det komplet klogt at vi finder det forventede leveringstidspunkt ved Stihl løvsuger. Flere online virksomheder – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres produkter online, men vær vagtsom da det påkræver at handlen gemmenføres forinden et fastslået klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få produktet klar før medarbejderne tager hjem.

Enkelte online forhandlere sikrer gratis fragt på Stihl løvsuger online, men for det meste påkræves det at du handler for en bestemt pris. Derudover kan du foretrække den mest betalelige leveringsmodel, hvilket typisk vil blive at få fragtfirmaet til at levere ordren til et udleveringssted.

En lang række byggecentre yder click-and-collect hvor man bestiller billig Stihl løvsuger på nettet men selv henter i butikken. For eksempel Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og Stark. Byggekæderne giver eksempelvis afhentning af Stihl løvsuger i disse områder:

Frederikssund, Kolding, Hjørring, Valby, Korsør, Frederiksværk, Frederikshavn, Hedehusene, Herlev, Farum, Rønne, Roskilde, Aarhus, Ballerup, Hørsholm, Ikast, Viborg, Hillerød, Aalborg, Charlottenlund, Kokkedal, Holbæk, Hobro, Haderslev, Birkerød, Aabenraa, Middelfart, Silkeborg, Hvidovre, Brøndby, Nakskov, Grenaa, Rødovre, Jyllinge, Kalundborg, København, Dragør, Brønshøj, Sønderborg, Greve, Esbjerg, Lystrup, Fredericia, Horsens, Vejle, Nykøbing Falster, Nørresundby, Værløse, Svendborg, Holstebro, Risskov, Vanløse, Hedensted, Randers, Rudersdal, Haslev, Brønderslev, Frederiksberg, Åbyhøj, Køge, Taastrup, Næstved, Slagelse, Højbjerg, Glostrup, Varde, Lillerød, Virum, Allerød, Nærum, Tårnby, Albertslund, Solrød Strand, Gentofte, Ringsted, Struer, Thisted, Vallensbæk, Brabrand, Helsingør, Tilst, Nyborg, Ølstykke, Skanderborg, Stenløse, Herning, Lyngby, Gladsaxe, Vordingborg, Ishøj, Odense, Søborg, Odder, og Skive, .

Afhentning ift. Stihl løvsuger er muligt i alle dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn), Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Nordsjælland) og Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark).

Når man ser på statistikkerne er det markant, at folk ofte søger bl.a. Stihl løvsuger tilbud og Stihl løvsuger priser. Derudover ser vi jævnligt folk søge blandt andet billig Stihl løvsuger, Stihl løvsuger online og køb Stihl løvsuger, foruden de kendte byggecentre som Bauhaus, Stark, Bygma, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Gode priser på Stihl løvsuger

Det er i dag vældig enkelt for alle at søge sig frem til tilbud på billige Stihl løvsuger online i blandt diverse e-butikker, og derved har langt de fleste internet outlets ikke kunne lade være med at mindske priserne på Stihl løvsuger eftertrykkeligt, og endda præstere portofri fragt.

Det kan alligevel blive gavnligt at efterse en række e-handler efter tilbud og rabatter på Stihl løvsuger online forinden du shopper, så man er skråsikker på at skaffe sig den prisbilligste pris. Se ikke bare hos de velkendte byggecentre som Stark, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og Silvan.

Man bør ikke desto mindre være årvågen med, at såfremt en forretning på nettet annoncerer billige Stihl løvsuger online på tilbud til en udsalgspris som anses for helt fantastisk billig, bør det undertiden være et faresignal om en uoprigtig butik. Kortbetalinger er på den anden side dækket ind under en forordning, som begunstiger en overfor svindlende butikker på nettet.

Vi anbefaler kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du drage nytte af en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du efterspørger at finansiere omkostningerne til Stihl løvsuger i flere bidder. Dette tilbydes typisk i niche netbutikker, i modsætning til de store byggekæder som fx Bauhaus, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark og XL-Byg.

Når man ser på statistikkerne er det tydeligt, at internetbrugere mange gange søger fx Stihl løvsuger priser og Stihl løvsuger online. Man ser derudover som regel netshoppere søge eksempelvis køb Stihl løvsuger, billig Stihl løvsuger og Stihl løvsuger tilbud.

Analyser tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot frembyder fuldstændig gavnlige muligheder for at fortolke mange aktuelle brugeres anmeldelser og på grund af dette stiller vi forslag om, at du kigger på netshoppens omtaler før du handler billige Stihl løvsuger online.

Facebook fremskaffer lignende rigtig tiltalende metoder til at få indsigt i internet selskabets kundetilfredshed. Foruden det ses en del netshops hvor det er muligt at nedfælde en kritik af ordreforløbet, som lige så vel bør udnyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige Stihl løvsuger online på en netshop behøver man når alt kommer til alt studere webshoppens handelsvilkår, men det er mange gange ikke videre spændende, specielt på de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Stark og 10-4.

En anden valgmulighed kunne måske være at se nærmere på om online forhandleren er medlem af e-mærket, fordi det skulle være en tryghed om at e-handlen accepterer gældende dansk lovgivning, foruden at online forretningen rutinemæssigt revideres af specialister der forstår reglerne.

Derudover giver det dig anledning til hjælpende service, ifald du får besvær i processen med din handel med Stihl løvsuger. Ligeledes foreslåes det at man er klar over de mest basale retningslinjer der kan have indflydelse på købet af Stihl løvsuger online, f.eks. hvilken returret e-forhandleren benytter.

I relation til det er det på samme måde relevant, at man til enhver tid sikrer ens ordrekvittering, således man altid kan dokumentere sit køb af Stihl løvsuger, ligegyldig om man køber hos XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark, Silvan, Harald Nyborg eller 10-4.

Niels Jørgensen gav 5 stjerner

Bestilte online

Tina I gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Helle Hansen gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Maria Thomsen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 tips til køb på nettet
1Forinden folk bestiller billige Stihl løvsuger på en netshop kunne man i princippet skimme netshoppens handelsvilkår, det er dog bare ikke super spændende. Endvidere er det at foretrække at køberen er vidende om de mest centrale bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige Stihl løvsuger online, til eksempel hvilken byttepolitik webshoppen kører med.
2Det har vist sig at være usædvanlig praktisk for almindelige dødelige at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige Stihl løvsuger på tværs af forretninger på nettet, og følgelig præsterer utallige internet firmaer fragt uden omkostninger. Derfor kan det ikke desto mindre blive lukrativt at kontrollere et par forskellige internet forhandlere efter billige priser før du bestiller, sådan at man er sikker på at skaffe sig den bedste pris.
3Flere online varehuse tilbyder fri fragt på Stihl løvsuger, men undertiden under forudsætning af at der bestilles for en konkret sum. Desuden kunne man beslutte sig for den mest letkøbte slags levering, hvilket typisk vil være at få dem til at køre pakken til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig typisk til gengæld særligt fleksibel. Den mindst kostelige fragtform vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv.
4Fragtperioden kan i nogle tilfælde være vældig central i tilfælde af at man mangler produktet straks, og herved er det temmelig på sin plads at du ser den forventede leveringstid for Stihl løvsuger. En del e-forretninger yder billig 1 dags levering på flere varer, som imidlertid regnes ud fra at transaktionen gennemføres forinden et nøjagtigt klokkeslæt.
5Den billigste leveringsmanér kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, som dog forudsætter at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet firmaets arbejdslager. Den leveringsløsning er jo rigtig relevant forudsat du står og skal bruge Stihl løvsuger om få sekunder. Alternativt så tilbyder flere online firmaer levering uden omkostninger, men for det meste kræver det at der handles for et fastsat beløb.
6Vi foreslår generelt at se hvorvidt e-forretningen er støttet af e-mærket, eftersom det kan være en sikring om at e-handlen lever op til de officielle danske regler, tillige med at online firmaet hyppigt kontrolleres af specialister som har nøje kendskab til vilkårene. Forud for at folk handler billige Stihl løvsuger i en internet forhandler burde man for at være på den sikre side overveje butikkens forretningsaftale.
7Adskillige online shops giver til alt held diverse billige fragtmuligheder til Stihl løvsuger. En af de mest moderne er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, og så afhenter du blot din ordre når du har mulighed for det. Fragttypen er altså vældig gnidningsløs, og oftest også den mest letkøbte løsning til levering.
8Trustpilot frembringer fuldkommen pæne muligheder for at læse en lang række andre køberes observationer og på grund af dette er det godt, at du bliver klogere på internet virksomhedens vurderinger før du handler billige Stihl løvsuger online. Facebook forærer dig på samme måde de facto fornemme løsninger til at få indtryk af e-handlens kundefokus.
9Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er inkluderet i en orden, som hjælper dig som kunde overfor uægte internet outlets. Alternativt kunne du benytte et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, når du har i sinde at honorere prisen over et længere tidsrum.