Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 22
3.375 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 2-pak WTB GS 33
23.625 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 17
13.875 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 37
3.375 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 13
160 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 2-pak WTB GS 28
21.875 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 4-pack WTB GS 8
13.875 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 46
210 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 45
6.875 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 26
180 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 18
160 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 30
14.125 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 2
12.125 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 49
13.125 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 36
35.875 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 25
180 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 6
2.775 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 4
12.125 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 48
11.875 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 2-pak WTB GS 27
21.875 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 23
3.375 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 35
10.625 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 31
13.625 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 1
13.875 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 2-pack WTB RD 5500+
23.375 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 21
3.375 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 20
1.975 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 42
14.375 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 3
160 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 16
13.875 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 41
14.375 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 7
13.875 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 14
160 kr.
Mere info
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 43
9.125 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre fremviser et bredt udvalg af produkter, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt type af vare. Du skal tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varetyper at vælge fra, foruden bare stigesko.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man læse byggeshoppens regler.
Når du har brug for produkterne hurtigt eller bare vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at transportere materialerne på egen hånd. Dette er først og fremmest et alternativ i de udbredte byggemarkeder.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige stigesko fra netbutik til netbutik. En del giver de bedste tilbud, og nogle giver faglig rådgivning. Du skal vide hvad der for dig betyder mest.
For en del er byggeprojekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Af den grund kan du overveje at handle hos en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt tips og tricks til valg af stigesko.
Det er absolut ekstremt relevant at se, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og landskendte forretninger, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De velkendte byggemarkeder finder du i nærheden af dig selv, og herigennem har kunderne mulighed for at bestille online og fragte materialerne på egen hånd. Derfor er det muligt at undvære leveringsomkostningen, samt samtidig få varerne med det samme.
De udbredte byggecentre forhandler varer fra alverdens nichebutikker, og så kan du handle fra et bredt udvalg af stigesko online.

Nichewebshop

En masse specialiserede netshops styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte igennem nichebutikkerne online vil du få lavere priser.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små firmaer, som i de fleste tilfælde er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Disse støtter du når du køber stigesko online på deres side.
Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche har et indgående kendskab til deres online produktkategori, da de ikke sælger andre produkter. Pga. dette kan du få endnu mere brugbar hjælp fra personale med ekspertviden i netop stigesko.
De største byggemarkeder i Danmark
stigesko silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag over 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 personer i deres 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

stigesko bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

stigesko harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 kollegaer i selskabets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

stigesko jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 mennesker i selskabets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 ansatte i selskabets 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan være en god idé at spørge om hjælp til byggeprocessen, ikke mindst hvis det er omfangsrige projekter. Krævende opgaver bør udføres af mere end en person. Dertil vil det vise sig hurtigere og sjovere at dele arbejdet med andre.
2Der kommer ofte pludselige hovedpiner når det handler om store opgaver, og på grund af det vil det vise sig vigtigt at man afsætter tilstrækkelig tid i arbejdsplanen, så man kan føle sig tryg ved at nå i mål med projektet.
3Man vil ikke fattes arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig strategisk at du har værktøjet klar til brug før du starter byggeprojektet. Det er i øvrigt en fordel at tage højde for udgifterne hertil i budgettet for byggeriet.
4Det kan vise sig at være essentielt at udarbejde et budget for byggeprojektet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det bør være fordelagtigt at kortlægge hver enkelt omkostning, og så tjekke billige priser på dem alle sammen.
5Planlægning viser sig som nøglen til et godt forløb med din byggeproces. Du er nødt til at liste en effektiv strategi, der dikterer hvilke gøremål du vil løse hvornår, samt en dertilhørende kronologisk orden. Husk at være realistisk når du nedskriver din arbejdsplan.
6Muligvis kan det blive fundamentalt at have de presserende bygningsmaterialer til rådighed forinden du påbegynder arbejdet. Du har fordel af at notere en overskuelig indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt der skal bruges, og efterfølgende granske hvert enkelt punkt, således at du er overbevist om at du har styr på det.
7Inden du går i gang med byggeprojektet er det vildt centralt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Du bør ikke på noget tidspunkt negligere dit eget helbred, så glem ej påklædning inklusiv arbejdshjelm der sikrer dig mod potentielle ulykker. Det er essentielt med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke fremskaffer eksperthjælp.
9Du kan overveje om du magter at klare det hele selv, eller du hellere burde skaffe assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af projektet. Hvis du ønsker assistance fra en professionel kan det godt betale sig at indhente forslag fra diverse håndværkere.
10Du har mulighed for at spørge om støtte fra det offentlige til byggerier. Det ydes ifald renoveringen er klimavenligt. Det er altså betinget af at projektet har en positiv betydning for klimaet.
11Ved udendørs opgaver har vejret en vigtig rolle. Af den årsag bør du jævnligt se meldingerne om vejret i forbindelse med byggeprocessen, så du slipper for at det ganske ubelejeligt begynder at regne i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til dit ellers velplanlagte projekt.
12Du finder utrolig mange hjælpeartikler og videoer på internettet hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube bringer dig ret så meget nyttig information, ikke mindst når man bruger engelske søgeord.
De mest folkekære byggecentre
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er fantastisk betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % giver topkarakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er rigtig betryggende. Karakteren er baseret på 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % har givet toprating, og kun 2 % giver 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er virkelig overlegent. Scoren grundlægges af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet toprating, og blot 4 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er kolossalt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % giver toprating, og bare 2 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er absolut godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning er smartest?

En masse internet firmaer tildeler nu om stunder diverse forskellige billige leveringsløsninger til stigesko. En af de mest moderne er lige nu afhentningssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er nemlig super smart, og desuden også den prisbilligste fragtform.

Du kan lige så vel afveje for og imod at få produkterne leveret til din bolig eller til når du er på job. Muligheden bliver gerne et hak mindre billig, men omvendt særdeles gnidningsløs ift. stigesko online. Den billigste leveringsmåde er unægtelig selv at hente produkterne, men den mulighed nødvendiggør at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet firmaets byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på stigesko er naturligvis særligt vital hvis du har behov for produkterne straks, og derfor er det bestemt væsentligt at du ser den anslåede leveringstid for stigesko. Temmelig mange internet butikker – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – udlover billig 1 dags levering på deres primære varenumre online, hvilket dog beroer på at transaktionen gennemføres inden et konkret klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få bestillingen sendt afsted inden lagermedarbejderne drager hjemad.

Flere online varehuse tilbyder levering uden betaling på stigesko online, men i reglen er det betinget af at der handles for et konkret beløb. Ellers bør man vælge den billigste metode til levering, som i mange tilfælde er at få fragtmanden til at bringe dine produkter til en pakkeshop.

En lang række netshops frembyder klik-og-hent hvor man køber billig stigesko online men afhenter i byggecenteret. Fx XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix. De tilbyder for eksempel afhentning af stigesko i disse områder:

Glostrup, Køge, Grenaa, Nyborg, Varde, Horsens, Tilst, Albertslund, Ishøj, Åbyhøj, Herning, Hedehusene, Charlottenlund, Risskov, Nærum, Esbjerg, Frederiksberg, Brønshøj, Struer, Frederikshavn, Hvidovre, Ikast, Greve, Brøndby, Nykøbing Falster, Brønderslev, Herlev, Hjørring, Hedensted, Lillerød, Ølstykke, Solrød Strand, Rødovre, Tårnby, Lyngby, Næstved, Frederiksværk, Rudersdal, Søborg, København, Højbjerg, Viborg, Helsingør, Kolding, Lystrup, Haslev, Aalborg, Odder, Hillerød, Svendborg, Kalundborg, Valby, Odense, Nakskov, Haderslev, Frederikssund, Hørsholm, Aabenraa, Stenløse, Kokkedal, Gladsaxe, Vordingborg, Vanløse, Brabrand, Korsør, Randers, Thisted, Birkerød, Værløse, Allerød, Aarhus, Slagelse, Dragør, Ballerup, Holbæk, Skanderborg, Fredericia, Skive, Gentofte, Rønne, Virum, Vejle, Jyllinge, Silkeborg, Middelfart, Nørresundby, Farum, Holstebro, Vallensbæk, Sønderborg, Taastrup, Roskilde, Ringsted, og Hobro, .

Afhentning for stigesko er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Lolland, Bornholm, Midtsjælland, Amager, Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland), Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn).

Ses der på søgedata står det markant, at folk som regel kigger efter blandt andet billig stigesko og stigesko tilbud. Foruden dette oplever man ofte folk søge efter blandt andet køb stigesko, stigesko online samt stigesko priser, foruden de udbredte byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark og Silvan.

Priser på stigesko

Det er efterhånden temmelig smart for alle at finde tilbud på billige stigesko online på flere internet outlets, og af den grund har massevis af online webshops været tvunget til at mindske prisniveauet på stigesko markant, og ydermere frembyde levering uden beregning.

Til gengæld kan det trods alt vise sig gavnligt at checke nogle enkelte internet butikker efter tilbud og udsalg på stigesko online forinden du køber, så man er usvigeligt sikker på at få den mest betalelige pris. Kig ikke bare på de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen og 10-4.

Du må dog ikke undervurdere, at såfremt en netbutik sælger billige stigesko online for en udsalgspris der kan virke ekstraordinært fremragende, så bør det undertiden være et bevis på en svindel internet handler. Køb med kort er imidlertid en del af en regel, hvilket assisterer folk overfor uærlige e-firmaer.

Vi anbefaler shopping med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at klare prisen på stigesko over et længere tidsrum. Dette tilbydes normalt i specialiserede netbutikker, i modsætning til de store byggecentre som eksempelvis Stark, 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix.

Ses der på data fremstår det tydeligt, at folk som regel efterspørger for eksempel stigesko priser og stigesko online. Foruden dette oplever vi ofte online shoppere kigge efter eksempelvis køb stigesko, billig stigesko samt stigesko tilbud.

Analyser tidligere kunders meninger

Trustpilot indebærer faktisk ønskværdige løsninger til at gennemsøge adskillige nuværende forbrugeres ratings og derfor er det prisværdigt, at du besigtiger online butikkens anmeldelser forud for at du handler billige stigesko online.

Facebook frembringer endvidere regulære gode metoder til at få indsigt i online webshoppens popularitet. Derudover møder vi en del e-forretninger som tilbyder kunderne at udforme en evaluering af købsoplevelsen, som ligeledes må tages i brug til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen shopper billige stigesko online på en internet butik kan de uden tvivl kigge på webshoppens vilkår, dog er det i reglen ikke specielt ophidsende, særligt hos de velkendte byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen.

En anden mulighed kunne derfor være at finde ud af hvorvidt online forhandleren er godkendt af e-mærket, grundet at det ofte er en tilkendegivelse af at e-firmaet lever op til de officielle regler, samt at internet selskabet af og til besøges af fagmænd der har meget erfaring med reglerne på området.

Dette er en god lejlighed til at få assistance, for så vidt du forvoldes udfordringer ved din handel med stigesko. Tilmed er det godt at køber er hensynstagende til de mest aktuelle regler der har indflydelse på bestillingen af stigesko online, som fx den returpolitik online forhandleren anvender.

I den forbindelse er det ligeledes relevant, at man stadigvæk sikrer sin kvittering på e-mail, således man en anden gang vil kunne bevise sin bestilling af stigesko, hvad end man shopper hos Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen eller Harald Nyborg.

Christian I gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Lars Møller gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

Jesper gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Michael Petersen gav 5 stjerner

Alt ok

9 tips til online indkøb
1Det er efterhånden virkelig enkelt for alle at sammenholde priser online på billige stigesko på tværs af internet forhandlere i Danmark, og til tak præsterer flere webshops levering uden gebyr. Derfor kan det til hver en tid blive tiden værd at udforske nogle enkelte netbutikker efter tilbud og udsalg forud for at du shopper, således at du er tryg ved at få fat i den skarpeste pris.
2Vi tilråder handler med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omsluttet af et lovbud, der assisterer køber overfor uoprigtige internet forretninger. Som alternativ kan du overveje et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du har til hensigt at finansiere betalingen over en længere periode.
3Den billigste løsning til levering vil altid være selv at hente pakken, som desværre nødvendiggør at du er lige ved e-forretningens arbejdslager. Den slags levering er selvfølgelig ret væsentlig når vi mangler stigesko nu og her. Alternativt så garanterer flere butikker på nettet billig fragt, men ofte er det under betingelse af at du aftager for et præcist beløb.
4Forinden nogen handler billige stigesko i en internet webshop behøver man faktisk gennemse dens handelsbetingelser, dog er det normalt en tidskrævende opgave. Endvidere slår vi et slag for at køberen er på vagt for de mest centrale betingelser der spiller ind i forbindelse med shopping af billige stigesko online, som eksempelvis den returneringsret shoppen garanterer.
5Indtil flere online webshops frembyder gebyrfri levering på stigesko, men i de fleste tilfælde kun når man handler for et præcist beløb. Desuden bør man vælge den billigste mulighed for levering, der oftest er at få fragtmanden til at køre pakken til et afhentningssted. Fragtformen viser sig i mange tilfælde desuden ekstremt fremkommelig. Den mest betalelige form for levering er uden tvivl selv at hente varerne.
6Masser af internet selskaber udlover til alt held alverdens billige former for fragt til stigesko. Det mest populære er i øjeblikket afhentningssteder, og så kan du blot gå forbi efter varerne når der er tid til det. Leveringsmetoden er jo rigtig overkommelig, og i mange tilfælde endda den prisbilligste mulighed for levering.
7Trustpilot tilbyder tilpas belejlige genveje til at se nøjere på diverse øvrige kunders erfaringer og på grund af dette rekommanderer vi, at du tolker e-forhandlerens omtaler før du handler billige stigesko online. Facebook frembringer desuden stort set værdifulde chancer for at få en idé om e-shoppens kundefokus.
8Leveringstiden er temmelig essentiel såfremt man behøver pakken inden for få dage, så herved er det rigtig klogt at man ser det estimerede leveringstidspunkt for stigesko. En stor portion forretninger på nettet tilbyder billig dag-til-dag fragt på massevis af produkter, men det tager udgangspunkt i at du når at bestille før et angivent tidspunkt.
9Vi anbefaler generelt at tjekke om online webshoppen er e-mærket, som bør være en angivelse af at online shoppen efterkommer de officielle danske regler, og at shoppen rutinemæssigt føres tilsyn med af specialister som er meget bekendte med de gældende regler. Før nogen bestiller billige stigesko hos en e-butik kunne man principielt studere virksomhedens handelsbetingelser.