Byghjem.dk

Stigefod

Wibe Stigefod 1 WTB 55/66
11.025 kr.
Mere info
Wibe Stigefod 3 WTB 3
1.710 kr.
Mere info
Wibe Stigefod 4 WTB 4
39.625 kr.
Mere info
Wibe Stigefod 5 WTB 5
80.125 kr.
Mere info
Wibe Stigefod 2 WTB 2
67.375 kr.
Mere info
Wibe Stigefod 1 WTB 55Pn 1200
69.125 kr.
Mere info
Wibe Stigefod 1 WTB 55Pn/44P
665 kr.
Mere info
Wibe Stigefod 1 WTB+ ASP/ASD
1.035 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre har et stort vareudvalg, og andre fokuserer på en specifik varegruppe. Du bør overveje hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, udover blot stigefod.
For nogle er byggeri ens betydende med diverse spørgsmål. Hermed bør du overveje at købe fra et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring stigefod.
Det er selvsagt super afgørende at se, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til tjekke de andre.
Du skal kende de retningslinjer der gør sig gældende når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor tjekke webshoppens betingelser.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige stigefod hos de forskellige online byggecentre. Nogle har de bedste tilbud, og øvrige satser på en høj grad af service. Du må gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
Hvis du vil have produkterne med det samme eller bare har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kan du tænke over at fragte produkterne på eget initiativ. Dette er i høj grad en mulighed i de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder forhandler produkter fra alle mulige leverandører, og pga. det kan du shoppe fra et stort sortiment af stigefod online.
De kendte byggecentre findes i de større byer, og af den grund har man tilbuddet om at købe online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Herigennem kan du vælge at slippe for fragtgebyret, og ovenikøbet få fat i produkterne hurtigere.
De store byggekæder er folkekære og bekendte forretninger, hvilket bidrager til ubekymrethed til dig der shopper online. Det vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede netbutikker har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, da de kun sælger disse produkter. Ergo kan du opleve mere konstruktiv rådgivning fra mennesker med specialistviden i netop stigefod.
Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche er små familievirksomheder, der tit er danske, givetvis endda lokalt i dit område. Disse støtter du idet du køber stigefod online hos dem.
Størsteparten af specialiserede webshops står selv for produktion af produkterne der sælges fra større webshops. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online vil du få ekstra gode tilbud.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
stigefod harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 mennesker i deres 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

stigefod bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag over 1.000 personer i de 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 personer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag over 500 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

stigefod silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i forretningens 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

stigefod jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 personer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der kommer uden tvivl pludselige bump på vejen i tilfælde med avancerede opgaver, og på grund af det er det væsentligt at man har afsat nok tid i kalenderen, således at man føler sig ubekymret om at man når det til siden.
2Du finder et stort udvalg af guides og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube er anvendeligt med store mængder anvendelig information, navnligt såfremt du søger på engelsk.
3Du bør aldrig undvære udstyr. Tit vil det være essentielt at have værktøjet ved hånden før du indleder byggeriet. Det er i øvrigt fordelagtigt at tillægge udgifterne hertil i din økonomi.
4Det kan være nyttigt at indhente hjælp til byggearbejdet, navnlig når det kommer til vigtige byggeopgaver. Nogle projekter bør udføres af flere folk. I øvrigt bliver det mere effektivt og sjovere når man er flere om det.
5I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at udarbejde et budget for dit byggeri, så du har styr på økonomien. Det kan være fordelagtigt at tage noter til samtlige udgifter, og dernæst kortlægge beløbet for hver enkelt.
6Det kan blive af stor betydning at du har de presserende byggematerialer parat før du begynder håndværket. Du får god gavn af at sammensætte en simpel indkøbsseddel hvoraf der fremgår det der er nødvendige, og efterfølgende efterse materialerne, så du føler dig sikker på at du har styr på det.
7Nogle gange kan man indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes i tilfælde af at renoveringen er CO2-besparende. Den økonomiske støtte kræver altså at renoveringen har en positiv indvirkning på planeten.
8Forud for at du optager dit byggeprojekt kan det vise sig ret fornuftigt at være sikker på, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være forskellige regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
9Du bør ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit velbefindende, så husk beklædning inklusiv arbejdssko som beskytter dig overfor mulige ulykker. Det er klogt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, specielt ifald du ikke får hjælp fra en fagmand.
10Forberedelse vil altid være metoden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du skal forfatte en strømlinet tidsplan, der dikterer hvilke gøremål der laves på hvilken dag, og en tilhørende prioriteringsliste. Husk at være skarp idet du nedskriver arbejdsplanen.
11Ved opgaver udendørs har eventuelt regnvejr stor betydning. På grund af dette skal du med jævne mellemrum holde øje med vejrudsigten i de dage der er op til dit byggeprojekt, så du undgår at det uventet begynder at stå ned i stænger netop som du er gået i gang med dit ellers velplanlagte projekt.
12Husk at tage til overvejelse om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør anskaffe professionel hjælp til afslutningen af projektet. Såfremt du indhenter assistance fra en professionel er det lukrativt at søge tilbud fra forskellige foretagender.
Danskernes foretrukne byggecentre
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket altså er kolossalt overlegent. Evalueringen er baseret på 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som jo er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % har givet toprating, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er ultra betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % har givet bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er meget godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som jo er kolossalt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

Størstedelen af online virksomheder foreslår nu om stunder diverse billige former for fragt til stigefod. En favorit iblandt mange er i dag afhentningssteder, og så kan du bare gå forbi efter dine nye varer når du har tid. Leveringstypen er jo i høj grad smertefri, samt i mange tilfælde ydermere den mest letkøbte metode til levering.

Du kunne derudover prøve at få ordren bragt til din bolig eller til når du er på job. Fragtmetoden er som oftest en smule dyrere, men på den anden side meget ligetil ved køb af stigefod online. Den mest letkøbte form for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, som desværre kræver at du fysisk befinder dig nærved internet shoppens butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på stigefod kan være særdeles væsentlig såfremt vi står og skal bruge dine nye varer lige om lidt, så af den grund er det i sandhed aktuelt at vi dobbelttjekker tidshorisonten for levering for stigefod. Flere forretninger på nettet – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – byder på billig levering på næste hverdag på en hel del varer online, som alligevel stiller krav om at ordren laves inden et nøjagtigt tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt pakket inden lagermedarbejderne har fri.

Nogle enkelte e-firmaer byder på gratis fragt på stigefod online, men oftest er det betinget af at du aftager for en bestemt pris. I øvrigt kunne man tage den mest billige løsning til levering, hvilket i mange tilfælde vil være at få kørt bestillingen til en pakkeshop.

Adskillige kæder tilbyder afhentning hvor man køber billig stigefod på nettet og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Silvan og Bauhaus. Byggecentrene frembyder fx click-and-collect på stigefod i disse byer:

Albertslund, Kokkedal, Åbyhøj, Ølstykke, Dragør, Frederiksberg, Nørresundby, Ringsted, Haderslev, Hjørring, Hedehusene, Vanløse, Thisted, Horsens, Fredericia, Hørsholm, Næstved, Greve, Værløse, Rudersdal, Herning, Rødovre, Højbjerg, Hillerød, Nykøbing Falster, Risskov, Brønshøj, Herlev, Skanderborg, Esbjerg, Frederiksværk, Hedensted, Sønderborg, Roskilde, Rønne, Farum, Holbæk, Gentofte, Tårnby, Frederikshavn, Vejle, Lillerød, Helsingør, Skive, Aarhus, Odense, Frederikssund, Brønderslev, Nakskov, Aalborg, Aabenraa, Nyborg, Svendborg, Virum, Lystrup, Randers, Silkeborg, Nærum, Lyngby, Hvidovre, Grenaa, Søborg, Ballerup, Viborg, Valby, Varde, Kolding, Haslev, Kalundborg, København, Hobro, Køge, Slagelse, Glostrup, Brabrand, Struer, Gladsaxe, Odder, Solrød Strand, Middelfart, Vallensbæk, Tilst, Jyllinge, Charlottenlund, Ishøj, Korsør, Stenløse, Allerød, Brøndby, Birkerød, Taastrup, Vordingborg, Holstebro, og Ikast, .

Click-and-collect ift. stigefod er muligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Lolland, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland), Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Når man ser på statistikkerne står det klart, at folk tit søger efter blandt andet stigefod online og stigefod priser. Derudover oplever man mange gange online shoppere lede efter blandt andet stigefod tilbud, køb stigefod og billig stigefod, foruden de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan og Stark.

Få rabat på stigefod

Det er efterhånden ultra overkommeligt for enhver at søge sig frem til priser på billige stigefod online i blandt diverse webbutikker, og til gengæld har utallige netbutikker været tvunget til at nedbringe prisniveauet på stigefod enormt, og endda garantere fri fragt.

Det kan dog stadigvæk vise sig lukrativt at sammenholde nogle få internet foretagender efter billige priser på stigefod online før du gennemfører din bestilling, så man er på den sikre side med at skaffe sig den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Stark og XL-Byg.

Du bør ikke desto mindre være opmærksom på, at såfremt en e-forhandler annoncerer billige stigefod online for en salgspris som kan virke ekstraordinært god, så kunne det undertiden være et fingerpeg om en falsk e-forhandler. Køb med gængse betalingskort er heldigvis omsluttet af en bestemmelse, hvilket sikrer folk overfor snydagtige e-shops.

Vi går generelt ind for handler med kort eller MobilePay. Alternativt kan du anvende et tilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du agter at betale regningen på stigefod over en længere periode. Dette foreslåes typisk hos specialiserede netshops, men ikke de kendte byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

Ved kig i statistikkerne bliver det markant, at folk typisk efterspørger fx stigefod online og stigefod priser. Foruden dette oplever vi mange gange mennesker søge eksempelvis billig stigefod, køb stigefod og stigefod tilbud.

Se nærmere på tidligere køberes synspunkter

Trustpilot præsterer rigtig nyttige muligheder for at evaluere adskillige forhenværende kunders reflektioner og af den grund foreslåes det, at du bliver klogere på e-firmaets bedømmelser inden du handler billige stigefod online.

Facebook fører til tilsvarende fuldkommen habile genveje til at få indsigt i internet forhandlerens pålidelighed. I øvrigt ses endda internet virksomheder som giver folk mulighed for at udfærdige en vurdering af ordreforløbet, som ligeledes bør udnyttes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk køber billige stigefod online på en internet virksomhed kan man i princippet løbe igennem butikkens forretningsbetingelser, men det er normalt ikke videre interessant, særligt med de kendte byggecentre som Silvan, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark og 10-4.

En anden valgmulighed kan være at undersøge hvorvidt online forretningen er e-mærket medlem, siden det burde være en indikation om at e-forhandleren opretholder de danske retningslinjer, og at online firmaet hyppigt føres tilsyn med af sagkyndige som er indført i vilkårene.

Dette er desuden din chance for at blive hjulpet, når du skulle få problemer ved dit køb af stigefod. Yderligere er det at foretrække at man er vidende om de vigtigste vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af stigefod online, som eksempelvis hvilken byttepolitik internet forhandleren lover.

Derfor er det også relevant, at man når som helst gemmer ens ordremail, så man i fremtiden kan dokumentere sin bestilling af stigefod, uafhængig af om man har købt fra Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark eller 10-4.

Karen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Else Rasmussen gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Christian gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Charlotte Johansen gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

9 gode råd til din online shopping
1Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfavnet af en foranstaltning, der skærmer en imod snydagtige online butikker. Som en alternativ mulighed kan du overveje en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, når du har til hensigt at afdrage betalingen ude i fremtiden.
2Adskillige internet shops udlover efterhånden mange forskellige billige leveringsmidler til stigefod. En der er meget almindelig er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter dine nye varer når der er tid til det. Leveringstypen er nemlig ualmindeligt enkel, samt desuden tilmed den mest betalelige metode til levering.
3Trustpilot leverer visse uafhængige løsninger til at undersøge mange aktuelle brugeres meninger og på grund af dette er det klogt, at du sonderer webshoppens bedømmelser før du handler billige stigefod online. Facebook bringer dig ligeledes sådan set passende løsninger til at få en idé om internet shoppens kundetilfredshed.
4Fragttiden er naturligvis usædvanlig vigtig i tilfælde af at du står og skal bruge din ordre fluks, så med det formål er det ganske fornuftigt at man tjekker den anslåede leveringsdato ved stigefod. En masse online butikker giver billig 1 dags levering på en række varer, men vær påpasselig da det betinges af at du når at bestille tidligere end et konkret tidspunkt.
5Forinden folk handler billige stigefod i en butik på nettet kan man ideelt set gennemgå forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog naturligvis et omfattende arbejde. Foruden dette anbefales det at køber er oppe på mærkerne omkring de primære retningslinjer der har indflydelse på købet af billige stigefod online, som for eksempel den byttepolitik e-forretningen har.
6Generelt går vi ind for at efterse hvorvidt e-forretningen er verificeret af e-mærket, som kan være et signal om at internet virksomheden forsvarer de danske regler, samt at internet selskabet nu og da efterses af eksperter der forstår lovene på området. Forinden nogen køber billige stigefod på en online webshop bør man ideelt set se på dens betingelser.
7Enkelte online selskaber præsterer fragt uden gebyr på stigefod, men typisk stiller det krav om at der indkøbes for en bestemt pris. Ellers burde du overveje den mest prisbevidste form for fragt, der i de fleste tilfælde vil være at få dem til at køre pakken til et afhentningssted. Denne viser sig gennemsnitligt derudover ualmindeligt enkel. Den prisbilligste leveringsmetode kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.
8Det er jo efterhånden rigtig ligetil for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige stigefod hos forskellige e-firmaer, og til gengæld frembyder adskillige outlets på nettet fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig indbringende at prøve et par internet forretninger efter tilbud og udsalg forud for at du handler, således at du er skudsikker på at antage den billigste pris.
9Den billigste fragtform vil utvivlsomt være selv at hente produkterne, hvilket dog betinges af at du er med kort afstand til online butikkens hjemsted. Den leveringsversion er naturligvis ret så afgørende ifald man skal bruge stigefod om kort tid. Alternativt så præsterer nogle e-shops i Danmark fri fragt, men tit er det under betingelse af at du handler for et fastsat beløb.