Byghjem.dk

Stiga Fliserenser

Battery Power batteri 18V 2,5Ah Kärcher
649 kr.
Mere info
Nylonbørster til ukrudtsfjerner WRE 4 Kärcher
99 kr.
Mere info
Hurtiglader 18 Volt Kärcher BATTERY POWER 16
399 kr.
Mere info
Battery Power batteri 18V 5,0Ah Kärcher
1.049 kr.
Mere info
Green-It Fliserenser 8\'
35 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot gerne vil undvære fragtomkostningen, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne selv. Det er navnligt muligt hos de velkendte byggecentre.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige Stiga fliserenser hos de forskellige online byggekæder. En del giver gode priser, og andre giver faglig sparring. Du må forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du kende butikkens betingelser.
Det er naturligvis ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en lang række spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at handle hos et online byggecenter, som tilbyder råd og vejledning til valg af Stiga fliserenser.
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt sortiment af produkter, og nogle fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør gennemtænke om det er afgørende for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot Stiga fliserenser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder har butikker i hele landet, og derfor har mange valget om at bestille online og køre produkterne personligt. Af den grund har man valget om at undgå fragten, samt sågar skaffe produkterne straks.
De store byggecentre er etablerede og landskendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når du shopper online. Det kan du se fordele ved.
De gængse byggecentre tilbyder varer fra flere leverandører, og dermed kan du handle fra et stort udvalg af Stiga fliserenser online.

Nichewebshop

Diverse webshops med fokus på en enkelt niche har ekstra meget forstand på de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Derigennem forventes det at du får en høj grad af indsigtsfuld hjælp fra ansatte med specialistviden i netop Stiga fliserenser.
Størsteparten af specialiserede netshops er mindre firmaer, der tit drives i Danmark, muligvis tilmed lokalt fra dit område. Dem hjælper du når du bestiller Stiga fliserenser online på deres webshop.
Mange webshops i små nicher er producenter af de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en lavere pris.
De 10 største byggemarkeder
Stiga fliserenser harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stiga fliserenser bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i firmaets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag over 1.000 ansatte i de 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stiga fliserenser jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af omkring 100 personer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stiga fliserenser silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 medarbejdere i de 41 byggecentre. Silvan fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 medarbejdere i de 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag flere end 500 medarbejdere i deres 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Ved udendørs opgaver kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Af den årsag skal du tit undersøge meldingerne om vejret når du nærmer dig starten på projektet, så du undgår at det med et brag starter med at regne når du netop vil i gang med det komplekse projekt.
2Muligvis kan det blive meningsfuldt at du har de fornødne materialer til disposition forinden du iværksætter projektet. Du kunne med fordel udfærdige en hurtig oversigt som indeholder alt hvad der bliver brug for, og efterfølgende granske hvert enkelt punkt, så du bliver sikker på at du har det hele.
3Du bør tænke over hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du må få hjælp fra en professionel til delelementer af det. Hvis du ønsker professionel hjælp anbefales det at lede efter uforpligtende tilbud fra flere selskaber.
4Husk at du kan hente tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives i tilfælde af at ombygningen er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at projektet gør en positiv forskel for miljøet.
5Planlægning bliver metoden til et godt forløb med byggeprocessen. Du bør overveje at lave en klar plan, der fortæller hvilke opgaver der skal laves på hvilken dag, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret idet du udarbejder din handlingsplan.
6Det kan overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, ikke mindst såfremt det er væsentlige projekter. Krævende opgaver kræver mere end en person. Ydermere må det være bedre og mere socialt når der er flere der bidrager.
7Du har adgang til en hel række hjælpeartikler og videoer online hvor du kan finde hjælp. Især YouTube supporterer dig med temmelig meget anvendelig info, navnligt når du benytter engelske søgeord.
8Typisk vil det vise sig meningsfuldt at lave et regnskab for arbejdet, så du har styr på penge-delen af det. Det kan være fornuftigt at beskrive samtlige udgiftsposter, hvorefter man kunne nedfælde online tilbud på hver eneste af dem.
9Du må aldrig nogensinde se bort fra din sikkerhed, så glem ikke arbejdstøj som arbejdshjelm som sikring overfor hændelige uheld. Det er uundværligt at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, navnlig ifald du ikke får professionel assistance.
10Forud for at du opstarter dit byggeprojekt må det være ret fornuftigt at du sikrer dig, at dit projekt overholde de gældende regler. Alt efter din boligtype vil der gælde forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
11Der viser sig næsten altid ubelejlige vanskeligheder når det handler om omfangsrige opgaver, og følgelig viser det sig værdifuldt at der er afsat tilstrækkelig tid i arbejdsplanen, med det formål at man kan føle sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
12Du vil ikke på noget tidspunkt undvære arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig fundamentalt at du har værktøjet parat når du indleder byggeprojektet. Du må heller ikke glemme at tage højde for disse udgifter i dit budget.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er enormt imponerende. Scoren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er absolut overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver toprating, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ret så godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er rigtig flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er hamrende beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning er bedst?

De fleste webbutikker i Danmark tilbyder efterhånden mange forskellige billige løsninger til levering til Stiga fliserenser. En favorit iblandt mange er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente produkterne præcis når det passer dig. Leveringstypen er jo ultra smart, samt tit tillige den billigste leveringstype.

Du kunne også udse dig at vælge levering hjem til din privatadresse eller til dit arbejdes adresse. Denne viser sig undertiden en anelse mindre billig, men endvidere ekstremt problemfri ift. Stiga fliserenser online. Den mest prisbevidste leveringstype vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken, men den mulighed afhænger af at du er lige ved internet forhandlerens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på Stiga fliserenser kan vise sig at være meget relevant ifald man har brug for pakken om kort tid, så derfor er det forholdsvis afgørende at du gransker den anslåede leveringsdato for Stiga fliserenser. En række online virksomheder – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – giver løfte om billig 1 dags levering på en lang række af deres varenumre online, men vær påpasselig da det afhænger af at handlen laves forinden et besluttet tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt sendt afsted forinden lagerpersonalet holder fyraften.

Nogle få internet shops lover levering uden beregning på Stiga fliserenser online, men ofte stiller det krav om at der aftages for et bestemt beløb. Derudover kan man gribe den mest betalelige leveringsmulighed, der mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at køre din ordre til en pakkeshop.

En hel del webbutikker foreslår click-and-collect hvor man bestiller billig Stiga fliserenser online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og Harald Nyborg. Byggemarkederne frembyder blandt andet click-and-collect på Stiga fliserenser i følgende byer:

Rudersdal, Brønderslev, Herning, Grenaa, Lyngby, Slagelse, Nyborg, Gentofte, Thisted, Skanderborg, Hobro, Ishøj, Skive, Glostrup, Varde, Aabenraa, Højbjerg, Lillerød, Fredericia, Aalborg, Frederikshavn, Nakskov, Albertslund, Birkerød, Herlev, Farum, Middelfart, Sønderborg, Frederiksberg, Holbæk, Hedensted, Hjørring, København, Hillerød, Ølstykke, Brabrand, Rønne, Vanløse, Hørsholm, Ballerup, Valby, Aarhus, Taastrup, Ringsted, Solrød Strand, Gladsaxe, Odense, Virum, Holstebro, Dragør, Odder, Allerød, Haderslev, Charlottenlund, Vejle, Horsens, Risskov, Kolding, Rødovre, Tilst, Kokkedal, Haslev, Værløse, Stenløse, Lystrup, Roskilde, Greve, Esbjerg, Søborg, Nærum, Svendborg, Vordingborg, Frederiksværk, Brønshøj, Køge, Helsingør, Randers, Ikast, Jyllinge, Frederikssund, Vallensbæk, Åbyhøj, Silkeborg, Brøndby, Korsør, Næstved, Nørresundby, Hvidovre, Nykøbing Falster, Viborg, Tårnby, Struer, Hedehusene, og Kalundborg, .

Afhentning ift. Stiga fliserenser er muligt i de fleste dele af landet: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Amager, Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Lolland, Falster, Midtsjælland, Østsjælland) og Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland).

Ved kig i tallene er det klart, at netshoppere jævnligt leder efter fx Stiga fliserenser online og billig Stiga fliserenser. Vi ser desuden tit mennesker efterspørge blandt andet Stiga fliserenser tilbud, Stiga fliserenser priser samt køb Stiga fliserenser, plus de velkendte byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Davidsen.

Få rabat på Stiga fliserenser

Det er efterhånden ret så ligetil for os alle at søge sig frem til tilbud på billige Stiga fliserenser online på flere forretninger på nettet, og til tak har langt de fleste shops på nettet fundet det uundgåeligt at presse udsalgspriserne på Stiga fliserenser drastisk, og i øvrigt frembyde fragt uden omkostninger.

Til gengæld kan det alligevel være lukrativt at se nærmere på et par forskellige internet webshops efter tilbud på Stiga fliserenser online forud for at du shopper, sådan at du er tryg ved at opnå den mest betalelige pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggekæder som Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og Silvan.

Du må dog ikke overse, at når en e-forhandler annoncerer billige Stiga fliserenser online til en pris som er kolossalt favorabel, så bør det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en uægte e-butik. Kortkøb er på den anden side inkluderet i en orden, som bistår dig som kunde imod fup internet forretninger.

Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du vælge et tilbud som fx ViaBill, ifald du foretrækker at betale prisen på Stiga fliserenser over tid. Det foreslåes typisk ved specialiserede webshops, men ikke de store byggemarkeder som fx Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Silvan og Davidsen.

Når der ses på tendenserne fremstår det markant, at online shoppere jævnligt kigger efter blandt andet køb Stiga fliserenser og billig Stiga fliserenser. Derudover oplever man tit internet shoppere kigge efter eksempelvis Stiga fliserenser priser, Stiga fliserenser tilbud og Stiga fliserenser online.

Kig på tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot indebærer temmelig strålende muligheder for at kontrollere adskillige andre brugeres oplevelser og derfor foreslåes det, at du gransker e-shoppens ratings inden du lægger din bestilling på billige Stiga fliserenser online.

Facebook præsterer ligeledes uden sammenligning gunstige genveje til at få indtryk af internet virksomhedens troværdighed. I øvrigt ser vi en række online webshops som tilbyder folk at sammensætte en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket ydermere burde udnyttes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen shopper billige Stiga fliserenser online hos en internet shop kan de uden tvivl betragte e-butikkens forretningsvilkår, dog er det for det meste ikke videre interessant, særligt ved de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark og XL-Byg.

En anden løsning kan derfor være at kigge om online forhandleren er e-mærket, som almindeligvis er en indikation om at e-forretningen overholder de gældende danske regler, udover at den hyppigt kontrolleres af fagmænd som er inde i reglerne.

Dette er desuden din chance for at få assistance, hvis du bliver udsat for udfordringer ved din ordre på Stiga fliserenser. Desuden anbefales det at køber er vaks omkring de mest relevante reglementer der har indvirkning på bestillingen af Stiga fliserenser online, som eksempelvis hvilken returrettighed online firmaet tilsikrer.

I relation til det er det i øvrigt relevant, at man når som helst gemmer sin kvittering, så man fremadrettet kan påvise bestillingen af Stiga fliserenser, uanset om man bestiller fra Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4 eller XL-Byg.

Anders Nielsen gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Jan Jørgensen gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Birthe Christiansen gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Jette D gav 5 stjerner

Har handlet der før

9 tips til din online shopping
1Inden folk handler billige Stiga fliserenser hos en webshop kunne man på en vis måde kigge på virksomhedens handelsvilkår, dog er det undertiden ikke super interessant. Udover dette er det klogt at køber er sat ind i de primære vilkår der kan influere på shopping af billige Stiga fliserenser online, som eksempelvis den byttepolitik internet selskabet har.
2Det er jo super let gængeligt for alle og enhver at søge sig frem til priser online på billige Stiga fliserenser på tværs af internet varehuse, og med det motiv tilbyder langt de fleste e-handler fragt uden beregning. Derfor kan det stadigvæk vise sig udbytterigt at analysere diverse internet forretninger efter tilbud og udsalg inden du gennemfører din handel, så du er skråsikker på at modtage den mindst kostelige pris.
3Trustpilot yder ret så værdifulde genveje til at gennemgå en række nuværende forbrugeres bedømmelser og derfor tilrådes det, at du vurderer internet firmaets vurderinger før du bestiller billige Stiga fliserenser online. Facebook medfører derudover regulære pæne metoder til at få indtryk af internet selskabets pålidelighed.
4En hel del e-forhandlere tilbyder fri fragt på Stiga fliserenser, men i de fleste tilfælde er det forudsat at man bestiller for et præcist beløb. Som alternativ kunne du beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsløsning, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere pakken til et udleveringssted. Den bliver undertiden tillige særdeles enkel. Den prisbilligste leveringsudgave er utvivlsomt selv at hente produkterne.
5Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med kort er indbefattet af en ordning, hvilket dækker en overfor svindlende webshops. Alternativt kan du overveje et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, for så vidt du higer efter at godtgøre beløbet over tid.
6Vi anbefaler at se om internet virksomheden er e-mærket, siden det skulle være en tryghed om at online firmaet accepterer de danske regler, tillige med at e-butikken jævnligt kontrolleres af fagfolk der kender retningslinjerne. Forud for at nogen handler billige Stiga fliserenser hos en e-forhandler kan de sådan set betragte deres forretningsaftale.
7En række internet foretagender tilbyder nu om dage en lang række forskellige billige leveringsmåder til Stiga fliserenser. En af de mest moderne er i dag at få leveret til et udleveringssted, så du selv kan hente varerne når der er mulighed for det. Den er jo ultra overkommelig, og ofte ligeledes den mest prisbevidste fragtmulighed.
8Leveringshastigheden er vældig vital når du har brug for ordren nu og her, så derfor er det i sandhed relevant at man besigtiger det estimerede leveringstidspunkt ved Stiga fliserenser. En del internet varehuse byder på billig levering på næstkommende hverdag på mange af deres varer, men vær påpasselig da det tager udgangspunkt i at ordren indsendes tidligere end et konkret klokkeslæt.
9Den mest betalelige leveringsform er uden tvivl selv at hente pakken, som desværre stiller krav om at du har bopæl lige ved e-forretningens lager. Den leveringsmåde kan være ret essentiel såfremt du mangler Stiga fliserenser omgående. Alternativt så garanterer enkelte e-firmaer billig fragt, men oftest er det under betingelse af at man handler for en konkret pris.