Byghjem.dk

Stiftnøglesæt

BATO Stiftnøglesæt m/kugle 1,5-10mm 9 dele
119 kr.
Mere info
BATO Stiftnøglesæt m/kugle 1,5-10 mm 11 dele
199 kr.
Mere info
BATO Stiftnøglesæt m/kugle TX8-50 9 dele
229 kr.
Mere info
BATO T-Greb Stiftnøglesæt T8-T50
459 kr.
Mere info
BATO Stiftnøglesæt knivmodel TX9-40
112 kr.
Mere info
BATO Stiftnøglesæt m/kugle knivmodel 5/64-1/4
105 kr.
Mere info
BATO T-Greb Stiftnøglesæt metal 2,0-10,0mm
555 kr.
Mere info
BATO Stiftnøglesæt m/kugle knivmodel 1,5-8 mm
99 kr.
Mere info
BATO T-Greb Stiftnøglesæt 2-10 mm m/kugle
399 kr.
Mere info
BATO Stiftnøglesæt m/kugle 0,05-3/8" 13 dele
209 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder fremviser et bredt udvalg, hvorimod nogle har fokus på en specifik varegruppe. Du skal tænke over om det er vigtigt for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, udover bare stiftnøglesæt.
Du bør vide hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Af den grund skal man undersøge netbutikkens betingelser.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne købe fra et online byggemarked, hvor du får tips og tricks til valg af stiftnøglesæt.
Der er forskel på priserne på billige stiftnøglesæt hos de forskellige online byggekæder. Nogle fokuserer på de bedste tilbud, og øvrige tilbyder faglig rådgivning. Du skal forholde dig til hvad du helst vil have.
Hvis du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at undvære fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere produkterne personligt. Det er især muligt hos de gængse byggekæder.
Det er absolut super relevant at se, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder sælger produkter fra en lang række forskellige nicheshops, hvorfor du kan købe fra et stort udvalg af stiftnøglesæt online.
De store byggecentre er etablerede og landskendte firmaer, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Det kan du se fordele i.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede nær dig, og i kraft af det har kunderne tilbuddet om at handle online og hente produkterne på eget initiativ. Herigennem har du mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, samt sågar få produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på nettet er producenter af de varer som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online bør du få en lavere pris.
Størstedelen af specialiserede netbutikker er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse kan du støtte ved at bestille stiftnøglesæt online på deres side.
Alverdens nicheforretninger på nettet har et indgående kendskab til deres varer, idet de udelukkende sælger disse varer. Pga. dette kan du modtage super begavet vejledning fra folk som er eksperter i netop stiftnøglesæt.
De 10 største byggemarkeder

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af cirka 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

stiftnøglesæt bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

stiftnøglesæt harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

stiftnøglesæt silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 kollegaer i forretningens 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

stiftnøglesæt jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Planlægning er vejen til succes med byggeriet. Du bør overveje at sammensætte en struktureret agenda, der dikterer hvilke opgaver du vil udføre hvornår, med en tilhørende numerisk orden. Vær realistisk i udarbejdelsen af tidsplanen.
2Ved udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. På grund af dette kan du jævnligt lægge mærke til vejrforudsigelserne i dagene op til projektets begyndelse, så du slipper for at det uden du havde set det komme går i gang med at vælte ned i samme sekund som du arbejder hårdt på dit omfattende byggeprojekt.
3Typisk vil det vise sig afgørende at lave et budget for ombygningen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det må være en fordel at nedskrive hver enkelt omkostning, og efterfølgende indsamle mulige tilbud på hver enkelt.
4Du må ikke på noget tidspunkt se bort fra dit eget helbred, så husk sikkerhedstøj såsom sikkerhedssko som hjælper dig overfor potentielle ulykker. Det er uundværligt at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, navnlig såfremt du ikke skaffer professionel hjælp.
5Du har adgang til stribevis af guides og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube er formidler af meget udbytterig viden, især hvis man leder på engelsk.
6Du bør tænke over hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du med fordel kan investere i hjælp fra en fagperson til opstarten af projektet. Ifald du indhenter assistance fra en fagmand er det fornuftigt at indhente tilbud fra en håndfuld virksomheder.
7Det er muligt at indhente et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives såfremt projektet er energi- og miljøvenligt. Bidraget kræver dermed at projektet har en positiv betydning for planeten.
8Man vil aldrig nogensinde mangle arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig uundværligt at have udstyret til rådighed før du starter dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at påregne de her omkostninger i dit økonomiske overblik.
9Det kan overvejes at spørge om assistance til dele af projektet, hovedsageligt i tilfælde af krævende arbejdsopgaver. Krævende ombygninger behøver flere mennesker. Derudover vil det være hurtigere og mere minderigt når man ikke er ene om det.
10Potentielt kan det vise sig afgørende at have de nødvendige byggematerialer til rådighed på forhånd inden du indleder projektet. Du vil med fordel kunne udarbejde en enkel note som samler de materialer som er nødvendige, og så tjekke oversigten, således at du er overbevist om at alt er på sin plads.
11Længe før du opstarter byggeprojektet kan det være ubeskriveligt essentielt at man sikrer sig, at projektet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være begrænsende love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
12Der kommer som regel pludselige problemer når det kommer til krævende projekter, og ergo viser det sig essentielt at der afsættes rigeligt med plads i tidsplanen, som bidrager til at man føler sig ubekymret om at nå i mål.
De bedst anmeldte byggemarkeder
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ualmindeligt flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er yderst betryggende. Scoren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket jo er yderst beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket klart er rigtig beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er ualmindeligt godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed er bedst?

En del online outlets tilbyder efterhånden en række forskellige billige fragttyper til stiftnøglesæt. En der er meget almindelig er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine nye varer når det passer dig. Leveringstypen er nemlig meget fleksibel, og desuden tillige den prisbilligste mulighed for fragt.

Du kunne også overveje at få varerne bragt til din hjemmeadresse eller til når du er på job. Løsningen viser sig almindeligvis en tak mere bekostelig, men endvidere i høj grad praktisk for stiftnøglesæt online. Den mest betalelige fragttype er unægtelig selv at hente varerne, som desværre kræver at du lever tæt på online webshoppens byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på stiftnøglesæt er særligt relevant såfremt vi har behov for varerne med det samme, og med det formål er det skam på sin plads at du kigger nærmere på leveringstiden på stiftnøglesæt. En lang række netshops i Danmark – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – garanterer billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varer online, hvilket dog er afhængig af at orden realiseres forinden et givent klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne betjent forinden medarbejderne har fyraften.

Visse e-butikker yder levering uden beregning på stiftnøglesæt online, men undertiden er det forbeholdt når der købes for en fastsat sum. Ellers skulle man overveje den mest billige leveringsversion, som gerne er at få dem til at levere dine produkter til en pakkeshop.

Masser af webshops foreslår klik-og-hent hvor man handler billig stiftnøglesæt online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og Bygma. Byggemarkederne tilbyder eksempelvis click-and-collect på stiftnøglesæt i disse byer:

Silkeborg, Solrød Strand, Hjørring, Nakskov, Nykøbing Falster, Værløse, Herlev, Nyborg, Vordingborg, Vallensbæk, Åbyhøj, Brøndby, Lillerød, Næstved, Viborg, Korsør, København, Struer, Sønderborg, Valby, Køge, Roskilde, Frederikssund, Gentofte, Hobro, Dragør, Grenaa, Middelfart, Frederiksberg, Tilst, Slagelse, Birkerød, Odder, Holstebro, Aarhus, Nørresundby, Greve, Skive, Farum, Hedensted, Glostrup, Hedehusene, Albertslund, Brabrand, Svendborg, Horsens, Vejle, Brønderslev, Ringsted, Rønne, Thisted, Lyngby, Ballerup, Jyllinge, Tårnby, Vanløse, Hvidovre, Nærum, Haslev, Brønshøj, Esbjerg, Kolding, Frederiksværk, Allerød, Holbæk, Kalundborg, Aalborg, Odense, Gladsaxe, Frederikshavn, Højbjerg, Randers, Hørsholm, Søborg, Varde, Virum, Charlottenlund, Hillerød, Herning, Haderslev, Ishøj, Fredericia, Lystrup, Risskov, Stenløse, Kokkedal, Aabenraa, Taastrup, Rødovre, Ølstykke, Ikast, Skanderborg, Helsingør, og Rudersdal, .

Klik-og-hent for stiftnøglesæt er en mulighed i de fleste dele af landet: Sjælland (Amager, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Jylland (Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland).

Når man kigger i tallene fremstår det markant, at netshoppere ofte søger fx stiftnøglesæt priser og billig stiftnøglesæt. Derudover oplever vi mange gange internet shoppere søge bl.a. stiftnøglesæt online, stiftnøglesæt tilbud og køb stiftnøglesæt, foruden de velkendte byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bygma og Davidsen.

Priser på stiftnøglesæt

Det er i dag ekstremt uproblematisk for folk at analysere tilbud på billige stiftnøglesæt online hos forskellige webbutikker, og på grund af dette har adskillige e-firmaer ikke kunne lade være med at nedsætte prisniveauet på stiftnøglesæt kolossalt, og ydermere love portofri levering.

Dog kan det ikke desto mindre blive lukrativt at prøve nogle netbutikker efter billige priser på stiftnøglesæt online før du gennemfører dit køb, så du er sikret at skaffe sig den skarpeste pris. Se ikke kun hos de gængse byggemarkeder som Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

Man bør ikke desto mindre være så påvagt, at ifald en internet webshop markedsfører billige stiftnøglesæt online til en udsalgspris som virker umådelig overkommelig, så kan det ofte være et tegn på en svindel online butik. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald omsluttet af et reglement, som assisterer kunden overfor bedrageriske e-shops.

Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ bør du drage fordel af en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du foretrækker at dække pengene til stiftnøglesæt over en periode. Dette foreslåes ofte i nichefokuserede netbutikker, men ikke de gængse byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix.

Når vi kigger i statistikkerne er det klart, at internetbrugere typisk søger efter fx stiftnøglesæt priser og stiftnøglesæt online. Foruden dette ser vi tit netshoppere efterspørge fx stiftnøglesæt tilbud, billig stiftnøglesæt samt køb stiftnøglesæt.

Se nærmere på tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot præsterer evigt uafhængige genveje til at analysere en stor gruppe eksisterende køberes meninger og derved rekommanderer vi, at du verificerer e-firmaets ratings forinden du handler billige stiftnøglesæt online.

Facebook yder for øvrigt de facto pæne genveje til at få indsigt i internet butikkens kundefokus. Tilmed ser vi en del online varehuse i Danmark hvor folk kan levere en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket også kan drages fordel af til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen køber billige stiftnøglesæt online hos en e-shop bør man egentlig gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens handelsbetingelser, men det er undertiden ikke videre interessant, specielt hos de gængse byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

Et alternativt forslag kunne måske være at se om online firmaet er tilsluttet e-mærket, siden det typisk er en erklæring om at online shoppen adlyder de opstillede regler, samt at online firmaet ofte besigtiges af jurister som mestrer lovgivningen.

Dette er desuden din genvej til at få bistand, hvis du udsættes for besvær med din ordre på stiftnøglesæt. Ligeså er det prisværdigt at køber er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende retningslinjer der spiller ind i forbindelse med købet af stiftnøglesæt online, fx hvilken returpolitik online firmaet tilsikrer.

I den sammenhæng er det samtidig afgørende, at man permanent bevarer sin kvittering på e-mail, så man fremadrettet vil kunne påvise bestillingen af stiftnøglesæt, uanset om man bestiller fra Stark, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Bygma.

Karen Christiansen gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Marianne gav 4 stjerner

Det var godt !

Kirsten Hansen gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Lars Petersen gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

9 gode råd til køb på nettet
1Vi slår generelt et slag for kortkøb eller MobilePay. Køb med betalingskort er indbefattet af et reglement, hvilket beskytter dig som kunde imod falske online shops. Alternativt burde du udnytte et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, når du gerne vil finansiere prisen over flere uger.
2Flere online shops tilbyder levering uden betaling på stiftnøglesæt, men undertiden kun ifald man shopper for et konkret beløb. Som alternativ kan du vælge den mest betalelige leveringsmulighed, hvilket tit vil være at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til en pakkeshop. Leveringsformen er beklageligvis på den anden side meget ligetil. Den prisbilligste fragttype er utvivlsomt selv at hente ordren.
3Trustpilot giver dig egentlig tiltalende genveje til at kortlægge en lang række eksisterende konsumenters omtaler og på grund af dette tilråder vi, at du ser nærmere på e-firmaets anmeldelser forinden du shopper billige stiftnøglesæt online. Facebook fremskaffer lignende fuldkommen pålidelige løsninger til at få indsigt i online forhandlerens troværdighed.
4Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være ekstremt vigtig om vi absolut skal bruge produktet lige om lidt, så herved er det ret meningsfuldt at vi studerer leveringstiden ved stiftnøglesæt. Masser af internet virksomheder præsterer billig 1 hverdags levering på deres primære varer, hvilket står og falder med at handlen gemmenføres forinden et fast klokkeslæt.
5Det har vist sig at være ekstremt hensigtsmæssigt for enhver at finde frem til de bedste priser online på billige stiftnøglesæt i blandt forskellige forretninger på nettet, og altså præsterer massevis af e-forhandlere levering uden beregning. Trods dette kan det stadigvæk blive fordelagtigt at se nærmere på flere e-handler efter tilbud og udsalg før du handler, således at man er skråsikker på at få den billigste pris.
6Generelt tilråder vi at efterse hvorvidt netshoppen er e-mærket medlem, siden det typisk er en erklæring om at internet forhandleren efterfølger de opstillede regler, foruden at online butikken jævnligt vurderes af eksperter som forstår de gældende regler. Forinden nogen handler billige stiftnøglesæt i en online webshop burde man i virkeligheden gennemløbe dens forretningsaftale.
7Før folk shopper billige stiftnøglesæt på en online shop bør man for at være sikker gennemgå e-shoppens handelsaftale, men det er almindeligvis ikke særlig sjovt. Tillige stiller vi forslag om at køber er påpasselig med de primære vilkår der kan have indvirkning på shopping af billige stiftnøglesæt online, fx den ombytningsret e-handlen garanterer.
8Adskillige webbutikker i Danmark tilbyder til alt held et bredt udvalg af billige fragtmuligheder til stiftnøglesæt. Den mest moderne er p.t. pakkeshops, som giver dig mulighed for at hente de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er jo vældig ukompliceret, og mange gange derudover den billigste leveringsmetode.
9Den mest prisbevidste mulighed for fragt vil utvivlsomt være at hente pakken selv, men det afhænger af at du har bopæl tæt på online webshoppens hjemsted. Den leveringsmodel kan vise sig at være virkelig væsentlig i tilfælde af at vi har behov for stiftnøglesæt fluks. Alternativt så præsterer indtil flere netshops levering uden betaling, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis du køber for et bestemt beløb.