Makita STIFTEPISTOL 50MM 18V
3.340 kr.
Mere info
Makita akku stiftpistol 18V Li-ion DPT 351 Z
2.398 kr.
Mere info
TJEP TF18/45 Stiftepistol, incl. kuffert
1.295 kr.
Mere info
TJEP F18/50 Stiftepistol, incl. kuffert
1.869 kr.
Mere info
Makita Stiftepistol 50mm 18V
4.200 kr.
Mere info
TJEP TF-18/30 E Stiftespistol, m/3 æsker stifter
2.961 kr.
Mere info
Makita Stiftepistol 10,8V
2.080 kr.
Mere info
PASLODE stiftepistol FN1850.2 16-50mm F18
1.098 kr.
Mere info
PASLODE stiftepistol gas IM50 F18 16-50mm
7.495 kr.
Mere info
AEG akku stiftepistol 18V 0-vers B18N18-0 uden batteri og lader
2.813 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du vil have dine byggematerialer hurtigt eller bare gerne vil spare fragten, så kan du med fordel transportere varerne på eget initiativ. Det er især muligt i de store byggecentre.
Flere byggecentre har et enormt produktudvalg, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du kan tænke over om det er betydningsfuldt for dig at du har mange varer at vælge i blandt, udover blot stiftepistol.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gælder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du læse byggemarkedets handelsbetingelser.
Det er helt klart utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du kigge andetsteds.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en masse spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at købe fra en netbutik, hvor du tilbydes hjælp til valg af stiftepistol.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige stiftepistol hos de forskellige online byggemarkeder. En del fokuserer på billige priser, imens nogle tilbyder kompetent rådgivning. Du må tænke over hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder samler varer fra alverdens nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et stort sortiment af stiftepistol online.
De store byggekæder er udbredte og almenkendte butikker, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Dette vil nogle se en fordel i.
De udbredte byggekæder findes i det meste af landet, og derigennem har folk valget om at handle online og transportere materialerne personligt. Hermed har man mulighed for at undvære fragten, samt tilmed hente produkterne straks.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforhandlere er producenter af de varer der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte på nicheforretningerne online kan du forvente at få bedre priser.
Størsteparten af specialiserede netshops har en dyb forståelse for deres varer, da de fokuserer specifikt på disse varer. Følgelig kan du forvente en høj grad af nyttig rådgivning fra folk med specialistviden i lige præcis stiftepistol.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment er opstartsfirmaer, der oftest drives i Danmark, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem støtter du når du køber stiftepistol online på deres side.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

stiftepistol bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 kollegaer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

stiftepistol jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

stiftepistol silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 personer i deres 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

stiftepistol harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 medarbejdere i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 personer i deres 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Husk at reflektere over hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du hellere skal hente hjælp fra en fagmand til afslutningen af byggeriet. Forudsat at du ønsker professionel hjælp er det lukrativt at hente tilbud fra diverse virksomheder.
2Det er muligt at spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man i tilfælde hvor ombygningen er godt for miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at ombygningen har en positiv indvirkning på klimaet.
3I mange tilfælde vil det være fornuftigt at have et budget for optimeringen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det må være sundt at dokumentere samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør undersøge beløbet for dem alle sammen.
4Ved udendørs byggeprojekter har vejret en afgørende rolle. Af den grund bør du løbende tjekke vejrmeldingerne i forbindelse med dit byggeprojekt, så du undgår at det ud af det blå starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du er gået i gang med det omfattende projekt.
5Man skal ikke undvære grej. Jævnligt kan det være smart at have udstyret parat når du igangsætter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt fordelagtigt at indkalkulere disse udgifter i budgettet.
6Forud for at du påbegynder arbejdet er det rimeligt vigtigt med en forsikring om, at det du vil lave overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
7Muligvis vil det vise sig væsentligt at have de nødvendige byggematerialer parat forinden du går i krig med eksekveringen. Du vil med fordel kunne nedskrive en overskuelig huskeliste indeholdende alt det som er nødvendige, og dernæst eftergå punkterne, således at du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
8Der kommer jævnligt ubelejlige hovedpiner ved svære opgaver, og ergo vil det være væsentligt at man afsætter nok tid i planen, så man er overbevist om at nå det inden ens deadline.
9Du bør aldrig nogensinde nedprioritere sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj som eksempelvis sko og hjelm som sikring imod potentielle risici. Det er smart med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
10Planlægning vil være vejen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at forfatte en gennemarbejdet arbejdsplan, der fortæller hvilke opgaver der laves hvornår, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Vær skarp når du sammensætter din køreplan.
11Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, navnlig såfremt det er større byggeopgaver. Krævende byggerier skal gerne udføres af flere personer. Dertil bør det blive mere effektivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
12Der er en hel del hjælpeartikler og videoer på internettet hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube tilbyder dig enormt meget anvendelig viden, særligt hvis man benytter den engelske version.
De mest populære byggecentre
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er virkelig overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % giver maksimum point, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er ultra flot. Evalueringen er baseret på 19.208 meninger, hvor hele 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er hamrende imponerende. Karakteren er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % giver toprating, og blot 8 % har givet bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som naturligvis er ekstremt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er kolossalt flot. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

En stor portion online outlets udlover i vore dage en lang række forskellige billige fragttyper til stiftepistol. Den mest almindelige er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente produkterne lige når det passer dig. Denne er nemlig ualmindeligt problemfri, og tit endvidere den mest billige leveringsmodel.

Du kunne omvendt prøve at bestille pakken til levering hjem til dig selv eller ud på dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig til tider en kende mere pebret, men endvidere ret så smart med stiftepistol online. Den prisbilligste leveringsform kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, hvilket betinges af at du bor tæt på internet forhandlerens byggecenter, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på stiftepistol kan vise sig at være rigtig central når vi absolut skal bruge ordren fluks, og af den grund er det uden tvivl fornuftigt at man kigger nærmere på den forventede leveringsdato for stiftepistol. Flere online selskaber – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på en hel del varer online, men det er regnet ud fra at bestillingen køres igennem før et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de kan nå at få de nye varer afsted forud for at medarbejderne drager hjemad.

Flere internet webshops garanterer levering uden omkostninger på stiftepistol online, men typisk afkræver det at du shopper for et bestemt beløb. I øvrigt bør man vælge den billigste leveringstype, som oftest er at få fragtfirmaet til at køre ordren til et udleveringssted.

Flere byggemarkedskæder tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig stiftepistol online og afhenter i byggemarkedet. Fx Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Davidsen og Harald Nyborg. Byggekæderne giver blandt andet klik-og-hent på stiftepistol i følgende byer:

Skive, Vordingborg, Frederikshavn, Vallensbæk, Lillerød, Nærum, Kalundborg, Hillerød, Roskilde, Lyngby, Odder, Ølstykke, Ikast, Tårnby, Helsingør, Rødovre, Herlev, Nykøbing Falster, Hørsholm, Frederikssund, Værløse, Brabrand, Fredericia, Horsens, Lystrup, Frederiksberg, Slagelse, Hedehusene, Frederiksværk, Varde, Viborg, Aarhus, Holstebro, Middelfart, Brønshøj, Sønderborg, Solrød Strand, Svendborg, Greve, Hvidovre, København, Nyborg, Aabenraa, Vejle, Brønderslev, Ballerup, Hjørring, Kokkedal, Risskov, Ringsted, Kolding, Haslev, Hobro, Farum, Rudersdal, Taastrup, Korsør, Næstved, Haderslev, Virum, Gladsaxe, Dragør, Valby, Nørresundby, Aalborg, Åbyhøj, Stenløse, Brøndby, Tilst, Vanløse, Køge, Jyllinge, Søborg, Charlottenlund, Odense, Glostrup, Herning, Thisted, Randers, Rønne, Allerød, Skanderborg, Nakskov, Holbæk, Højbjerg, Ishøj, Gentofte, Hedensted, Struer, Albertslund, Esbjerg, Grenaa, Silkeborg, og Birkerød, .

Klik-og-hent for stiftepistol er en mulighed i de fleste regioner af landet: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn), Jylland (Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark) og Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager, Falster, Bornholm).

Når man ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at folk som regel søger efter eksempelvis stiftepistol online og billig stiftepistol. Foruden dette ser vi jævnligt netshoppere efterspørge for eksempel stiftepistol tilbud, køb stiftepistol og stiftepistol priser, plus de store byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og XL-Byg.

Den bedste pris på stiftepistol

Det er i dag temmelig hensigtsmæssigt for købere at finde de laveste priser på billige stiftepistol online fra flere netbutikker, og altså har flertallet af outlets på nettet set sig tvunget til at mindske salgspriserne på stiftepistol voldsomt, og ydermere præstere portofri levering.

Derfor kan det stadigvæk vise sig lønsomt at granske indtil flere e-shops efter rabatter og tilbud på stiftepistol online før du bestiller, så du er sikret at antage den mest betalelige pris. Se ikke bare på de gængse byggekæder som 10-4, Silvan, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen og Stark.

Du bør lige meget hvad være så påvagt, at når en webshop udlover billige stiftepistol online til salg for en tilbudspris der er uhørt favorabel, så kunne det tit være et symbol på en uærlig online webshop. Kortbestillinger er på den anden side dækket ind under en retningslinje, som beskytter os imod uægte e-shops.

Vi tilråder generelt køb med kort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du anvende et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at honorere betalingen af stiftepistol over flere uger. Det fås som regel i niche webshops, men sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Stark og Bauhaus.

Når vi ser på tendenserne bliver det tydeligt, at folk mange gange efterspørger blandt andet billig stiftepistol og stiftepistol priser. Derudover oplever vi som regel internet shoppere søge efter eksempelvis stiftepistol online, køb stiftepistol samt stiftepistol tilbud.

Undersøg tidligere køberes erfaringer

Trustpilot tilbyder flere troværdige løsninger til at verificere mange tidligere kunders opfattelser og herved anbefaler vi, at du gennemgår online webshoppens omtaler forud for at du køber billige stiftepistol online.

Facebook tilbyder desuden visse hensigtsmæssige løsninger til at få indblik i e-shoppens kundetilfredshed. Her ses endda e-forhandlere hvor kunder kan ytre en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket tillige må benyttes til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk bestiller billige stiftepistol online i en internet handler bør man i virkeligheden sætte sig ind i webshoppens forretningsbetingelser, det er dog normalt et tidskrævende projekt, især på de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

Et nemmere alternativ kunne være at granske om internet forretningen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det bør være en sikkerhed for at e-handlen imødekommer de danske regler, og at online shoppen hyppigt vurderes af eksperter som er inde i vedtægterne på området.

Det er en rigtig god anledning til at blive hjulpet, hvis du oplever problemstillinger som følge af din shopping med stiftepistol. Desuden kan det være til hjælp at køber er opmærksom på de mest relevante vilkår der har indvirkning på købet af stiftepistol online, eksempelvis den returret internet selskabet har.

Her er det også essesentielt, at man permanent opbevarer sin e-mail kvittering, således man altid kan dokumentere sit køb af stiftepistol, uagtet om man har handlet ved Stark, Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 eller Jem og Fix.

Maria P gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Jesper Poulsen gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Louise Christiansen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Poul gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Det har vist sig at være rigtig uproblematisk for internetbrugere at vurdere tilbud online på billige stiftepistol på flere forhandlere på nettet, og følgelig præsterer adskillige webbutikker portofri fragt. Til gengæld kan det imidlertid blive profitabelt at udforske enkelte online varehuse efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din handel, sådan at du er sikker på at indhente den mest betalelige pris.
2Nogle online selskaber sikrer fragt uden betaling på stiftepistol, men oftest afkræver det at man handler for et præcist beløb. Derudover kunne du gribe den mest prisbevidste leveringsmåde, der gerne er at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et afhentningssted. Leveringsmetoden bliver i regelen lige så vel særdeles let gængelig. Den mindst kostelige leveringsversion er utvivlsomt at du selv henter pakken.
3Leveringshastigheden kan være yderst essentiel såfremt du absolut skal bruge ordren inden for kort tid, så i det øjemed er det fuldt ud klogt at vi kontrollerer den forventede leveringstid ved stiftepistol. De fleste e-handler tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på masser af varer, men husk at det er afhængig af at bestillingen køres igennem forud for et givent tidspunkt.
4Vi foreslår generelt handler med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omfattet af en forordning, der garanterer dig som kunde imod bedrageriske e-forretninger. Som alternativ kunne du udnytte en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du agter at finansiere prisen ude i fremtiden.
5Forinden nogen shopper billige stiftepistol i en online webshop kan de til hver en tid gennemgå dens handelsvilkår, det er dog tit et tidskrævende arbejde. Endvidere foreslåes det at køberen er på vagt for de mest centrale vilkår der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige stiftepistol online, f.eks. hvilken bytteret online forhandleren tilbyder.
6Flere internet butikker tildeler på nuværende tidspunkt diverse billige former for fragt til stiftepistol. En der er meget populær er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, og så afhenter du blot de købte produkter når du har lyst. Leveringsformen er nemlig ekstremt fleksibel, og mange gange endvidere den billigste leveringsmåde.
7Den billigste leveringstype er utvivlsomt selv at hente varerne, som dog nødvendiggør at du befinder dig tæt på internet forhandlerens adresse. Den fragtmetode kan vise sig at være super bestemmende i tilfælde af at man har brug for stiftepistol øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer en hel del internet shops fragtfri levering, men i mange tilfælde kræver det at der indkøbes for en fastsat sum.
8Vi tilråder generelt at kontrollere om internet webshoppen er medlem af e-mærket, som skulle være en indikator for at internet virksomheden adlyder dansk lovgivning, samt at den ofte gennemses af sagkyndige der er meget fortrolige reglerne. Forud for at nogen køber billige stiftepistol hos en e-shop kunne de reelt læse netshoppens forretningsaftale.
9Trustpilot byder på ganske fine genveje til at undersøge en lang række tidligere forbrugeres bedømmelser og på grund af dette er det klogt, at du evaluerer online forretningens kritik inden du handler billige stiftepistol online. Facebook forærer dig tillige ret strålende genveje til at få indtryk af online virksomhedens kundetilfredshed.