Er du på udkig efter sternbrædder? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 meter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 meter for kun 1.814 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 meter sternbrædder inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.814 kr.Køb
1.961 kr.Køb
2.008 kr.Køb
2.008 kr.Køb
2.133 kr.Køb
2.159 kr.Køb
3.495 kr.Køb
4.748 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: fibercement plast eternit lærketræ plast sortmalede komposit

Størrelser: 175 mm 5 mm 6 mm 25×150 110 mm 25×200 22 mm 25×125 135 mm 125 mm 140 mm 25×17 25×250 100 mm 32×150 150 mm 25×100

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor undersøge virksomhedens regler.
Det er selvsagt super relevant at undersøge, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
For en del er byggeprojekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at shoppe hos en webshop, som tilbyder råd og vejledning til valg af sternbrædder.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige sternbrædder fra byggemarked til byggemarked. Enkelte vil have de bedste priser, hvorimod nogle tilbyder en høj grad af service. Du bør vurdere hvad der for dig betyder mest.
Ifald du står og skal bruge produkterne med det samme eller blot vil undvære fragtomkostningen, så kunne du med fordel køre varerne på egen hånd. Det er navnligt en mulighed hos de store byggekæder.
Flere byggekæder fremviser et bredt produktudvalg, og andre specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du kan tænke igennem om det er afgørende for dig at have mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden bare sternbrædder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder tilbyder produkter fra alverdens nichebutikker, hvorfor du kan vælge fra et stort udvalg af sternbrædder online.
De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte firmaer, som kan medvirke til øget sikkerhed når man handler online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De kendte byggekæder finder du i det meste af landet, og i kraft af det har kunderne mulighed for at handle online og transportere materialerne personligt. Derfor har du chancen for at slippe for leveringsgebyret, samt ovenikøbet hente varerne lige nu.

Nichewebshop

Størsteparten af niche netbutikker er iværksætterfirmaer, der oftest har danske ejere, gerne tilmed lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du handler sternbrædder online på deres webshop.
En masse nichespecifikke netbutikker er producenter af de produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte igennem disse nichewebshops online kan du forvente at få en skarpere pris.
En masse nichespecifikke webshops har en stor passion for deres varer, da de har skarpt fokus på disse varer. Følgelig vil du modtage ekstremt konstruktiv sparring fra folk der er eksperter i netop sternbrædder.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

sternbrædder harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 personer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

sternbrædder silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

sternbrædder jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 mennesker i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag ca. 500 ansatte i de 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af omkring 100 ansatte i selskabets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i forretningens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

sternbrædder bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus satser på salg til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 personer i virksomhedens 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Inden du starter byggeriet kan det blive højst vigtigt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde fastsatte love som beskriver, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
2Typisk vil det være betydningsfuldt at udfærdige en budgetoversigt for dit byggeri, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør være rationelt at nedfærdige hver enkelt udgift, hvorefter man kan kortlægge beløbet for dem én efter én.
3Det vil vise sig betydningsfuldt at du har samtlige byggematerialer tilgængelige forud for at du tager fat på dit byggeprojekt. Du har god gavn af at forfatte en enkel huskeliste hvor der bør fremgå det du skal bruge, og så eftergå hvert eneste punkt, med det formål at du bliver sikker på at du har husket alt.
4Forberedelse bliver nøglen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du må liste en gennemarbejdet strategi, som viser hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, og derudover en numerisk orden. Husk at være konkret idet du sammensætter handlingsplanen.
5Der kommer næsten altid uforudsete problemer ved svære opgaver, og altså kan det vise sig essentielt at der afsættes en del plads i køreplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål med projektet.
6Du bør gennemtænke hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt burde have professionel hjælp til opstarten af projektet. Når du benytter eksperthjælp vil det ofte være en god idé at indhente prisoverslag fra forskellige selskaber.
7Du finder utrolig mange guides og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube faciliterer vældig meget brugbar info, i særlig grad når du leder på engelsk.
8Det kan være nyttigt at få en hjælpende hånd til arbejdet, ikke mindst når det er krævende byggerier. Krævende byggerier behøver flere end en enkelt person. I øvrigt er det hurtigere og mere socialt når man er flere om at bidrage.
9Du skal nødig negligere dit velbefindende, så glem ej beklædning som eksempelvis sko og hjelm der hjælper dig mod eventuelle uheld. Det er yderst relevant at du husker dit eget helbred i arbejdet, i særdeleshed såfremt du ikke har assistance fra en fagperson.
10Ved opgaver udenfor har vejrsituationen en afgørende rolle. Af den årsag må du med jævne mellemrum tage et kig på vejrvarslen i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så du undgår at det uanmeldt starter med at stå ned i stænger netop som du er startet på dit krævende projekt.
11I visse tilfælde kan man spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det fås ifald ombygningen er CO2-besparende. At få tilskud er altså afhængig af at renoveringen har positiv betydning for planeten.
12Man bør under ingen omstændigheder mangle arbejdsredskaber. Ofte vil det være essentielt at du har det klar til brug forinden du går løs med byggeprocessen. Derudover er det godt at medregne disse udgifter i budgettet.
Danskernes favorit byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er absolut overlegent. Karakteren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ekstremt imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % giver toprating, og alene 4 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er kolossalt flot. Vurderingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % har givet toprating, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er virkelig godt arbejde. Vurderingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ultra overlegent. Vurderingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål til sternbrædder

 • Hvad er sternbrædder?
 • Hvor sidder sternbrædder?
 • Hvordan sætter man sternbrædder op?
 • Hvordan monteres sternbrædder?
 • Hvordan skifter man sternbrædder?
 • Hvad bruges sternbrædder til?
 • Hvilken løsning til levering skal du vælge?

  Mange butikker på nettet frembyder i dag en række forskellige billige leveringsmidler til sternbrædder. En af dem der er mest anvendt er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din nyindkøbte vare når du har lyst. Leveringsmetoden er nemlig ultra praktisk, og i mange tilfælde tillige den prisbilligste fragtform.

  Du kunne derudover prøve at bestille pakken til levering til din privatbolig eller til adressen hvor du arbejder. Løsningen er oftest lidt mindre billig, men desuden vældig simpel ift. sternbrædder online. Den billigste leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, men det beroer på at du lever tæt på internet forhandlerens byggemarked, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

  Fragtperioden på sternbrædder er selvfølgelig rigtig relevant om man skal bruge dine nye varer inden for kort tid, så af den grund er det øjensynligt væsentligt at vi besigtiger leveringstiden ved sternbrædder. En del internet foretagender – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – byder på billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens varenumre online, hvilket dog afhænger af at ordren aflægges før et bestemt klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få varerne afsendt forud for at de lageransatte har fyraften.

  Nogle byggecentre frembyder fragt uden beregning på sternbrædder online, men tit er det forbeholdt når der aftages for en fastsat pris. I øvrigt skulle man vælge den prisbilligste leveringstype, som i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere pakken til et udleveringssted.

  En lang række netshops tilbyder afhentning hvor du handler billig sternbrædder online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg og Bygma. Byggecentrene frembyder bl.a. afhentning af sternbrædder i disse byer:

  Middelfart, Randers, Thisted, Skanderborg, Glostrup, Korsør, Nærum, Sønderborg, Frederiksberg, Frederikshavn, Roskilde, Taastrup, Hørsholm, Lystrup, Brabrand, Kolding, Hedehusene, Albertslund, Aarhus, Fredericia, Birkerød, Hillerød, Holstebro, Lillerød, Esbjerg, Haslev, Silkeborg, Lyngby, Nakskov, Hvidovre, Helsingør, Ikast, Haderslev, Søborg, Dragør, Grenaa, Gentofte, Odder, Valby, Tårnby, Holbæk, Greve, Ishøj, Tilst, Varde, Kalundborg, Herning, Allerød, Vallensbæk, Horsens, Aabenraa, Hobro, Skive, Nørresundby, Ølstykke, København, Viborg, Køge, Vanløse, Frederiksværk, Kokkedal, Risskov, Rødovre, Svendborg, Frederikssund, Jyllinge, Hedensted, Næstved, Vejle, Herlev, Vordingborg, Solrød Strand, Brønshøj, Struer, Højbjerg, Farum, Åbyhøj, Ringsted, Gladsaxe, Stenløse, Ballerup, Aalborg, Rønne, Odense, Brønderslev, Nykøbing Falster, Charlottenlund, Nyborg, Hjørring, Brøndby, Virum, Værløse, Slagelse, og Rudersdal, .

  Afhentning af sternbrædder er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Amager) og Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark).

  Ved kig i data fremstår det markant, at internet shoppere ofte kigger efter eksempelvis sternbrædder online og billig sternbrædder. Vi ser derudover typisk mennesker søge blandt andet sternbrædder tilbud, sternbrædder priser samt køb sternbrædder, plus de udbredte byggecentre som Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og 10-4.

  Tilbud på sternbrædder

  Det er jo efterhånden rigtig smertefrit for folk at prissammenligne på billige sternbrædder online på diverse e-firmaer, og følgelig har flere internet outlets fundet det uundgåeligt at sænke priserne på sternbrædder enormt, og ydermere frembyde portofri levering.

  Dog kan det imidlertid være lukrativt at inspicere visse outlets på nettet efter tilbud og udsalg på sternbrædder online før du færdiggør din shopping, således at man er sikker på at modtage den skarpeste pris. Se ikke bare på de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark og Davidsen.

  Man må trods alt være obs på, at hvis en internet handler udlover billige sternbrædder online for en pris der virker overordentlig gunstig, så er det i nogle tilfælde være et faresignal om en fup internet virksomhed. Kortbetalinger er imidlertid inkluderet i en orden, der sikrer en overfor uoprigtige online selskaber.

  Vi går generelt ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du anvende en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du tilstræber at dække omkostningerne til sternbrædder i flere bidder. Dette fås typisk hos niche webshops, men ikke de store byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen og Silvan.

  Når man kigger i tendenserne er det tydeligt, at folk ofte efterspørger eksempelvis køb sternbrædder og billig sternbrædder. Derudover oplever man typisk online shoppere kigge efter for eksempel sternbrædder online, sternbrædder tilbud og sternbrædder priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg sternbrædder er 1814 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Super god oplevelse og ingen problemer” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Varianter: plast plast eternit fibercement lærketræ sortmalede komposit

  Størrelser: 25×100 6 mm 25×17 25×200 32×150 150 mm 125 mm 135 mm 110 mm 100 mm 25×250 140 mm 175 mm 5 mm 25×150 22 mm 25×125

  Undersøg andre menneskers bedømmelser

  Trustpilot byder på visse fornemme chancer for at dechifrere en hel del øvrige konsumenters bedømmelser og på grund af dette går vi ind for, at du kigger på online forhandlerens vurderinger forinden du køber billige sternbrædder online.

  Facebook tilbyder dig lige så vel nogle fordelagtige chancer for at få indtryk af e-shoppens kundetilfredshed. I øvrigt ser vi en del e-forretninger hvor du kan udforme en anmeldelse af deres køb, hvilket tilmed må anvendes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

  Inden folk køber billige sternbrædder online i en internet butik kunne man helt sikkert gennemse webshoppens forretningsaftale, men det er mange gange ikke specielt ophidsende, især på de store byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark og 10-4.

  Et alternativt forslag kan være at undersøge hvorvidt internet forretningen er godkendt af e-mærket, da det generelt er en erklæring om at internet webshoppen opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, og at online firmaet jævnligt efterses af fagmænd som er indført i de gældende love.

  Det giver dig genvej til støtte, når du får dilemmaer i processen med din shopping med sternbrædder. For øvrigt er det smart at kunden er obs på de væsentligste vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med købet af sternbrædder online, som eksempelvis den returrettighed online shoppen anvender.

  Derfor er det virkelig relevant, at man permanent beholder sin ordremail, så man til enhver tid kan eftervise sin bestilling af sternbrædder, ligegyldig om man bestiller hos Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg eller Stark.

  Peter Petersen gav 5 stjerner

  Det fungere bare og altid gode priser

  Henrik gav 4 stjerner

  God pris og extremt hurlig levering

  Else D gav 5 stjerner

  Intet at sætte en finger på

  Louise Møller gav 5 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  9 tips til online indkøb
  1Inden nogen køber billige sternbrædder på en e-forhandler bør man altid få overblik over deres handelsvilkår, men det er for det meste ikke videre interessant. Ligeså er det klogt at køber er på vagt for de væsentligste regler der er gældende for bestillingen af billige sternbrædder online, til eksempel den byttepolitik internet selskabet har.
  2Visse online forretninger sikrer billig fragt på sternbrædder, men i reglen forudsætter det at der erhverves for en konkret sum. Desuden bør man tage den prisbilligste slags levering, som i de fleste tilfælde vil blive at få bragt din ordre til et afhentningssted. Muligheden bliver uheldigvis endda rigtig fleksibel. Den mest prisbevidste løsning er utvivlsomt at du selv henter varerne.
  3Den mest prisbevidste fragtløsning vil til enhver tid være selv at hente varerne, men den mulighed afhænger af at du fysisk befinder dig nær webshoppens hjemsted. Den leveringsform er rigtig væsentlig ifald du behøver sternbrædder om kort tid. Alternativt så sikrer en hel del online virksomheder billig fragt, men undertiden er det kun gældende hvis der shoppes for en bestemt pris.
  4Det er ekstremt smart for almindelige mennesker at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige sternbrædder i blandt diverse online forhandlere, og derfor tilbyder massevis af internet forhandlere gratis levering. Det kan dog stadigvæk vise sig lønsomt at efterse nogle enkelte e-shops efter rabat og tilbud forinden du handler, således at du er skråsikker på at få fat i den mest betalelige pris.
  5Trustpilot yder en lang række stabile chancer for at eftersøge en hel del nuværende brugeres erfaringer og herved stiller vi forslag om, at du ser nærmere på internet forhandlerens ratings forinden du køber billige sternbrædder online. Facebook frembyder derudover fuldt ud fine muligheder for at få en idé om netbutikkens kundetilfredshed.
  6Antal dages levering er naturligvis super betydningsfuld forudsat vi står og skal bruge varen lige om lidt, så derfor er det fuldt ud vigtigt at vi dobbelttjekker tidshorisonten for levering på sternbrædder. Størstedelen af webbutikker reklamerer med billig 1 hverdags levering på deres favorit produkter, som trods alt betinges af at du når at bestille før et nøjagtigt tidspunkt.
  7Mange internet forretninger tilbyder til alt held en lang række forskellige billige fragtmuligheder til sternbrædder. En favorit iblandt mange er nu om stunder levering til et afhentningssted, hvor du så selv henter pakken når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er nemlig super smertefri, samt mange gange også den prisbilligste leveringsform.
  8Vi tilråder generelt at finde ud af hvorvidt internet forretningen er e-mærke godkendt, fordi det bør være et billede på at e-firmaet efterlever de officielle danske regler, foruden at netshoppen rutinemæssigt evalueres af eksperter der har nøje kendskab til reglerne på området. Forud for at nogen handler billige sternbrædder i en e-shop kunne man når alt kommer til alt gennemlæse e-shoppens forretningsbetingelser.
  9Vi foreslår generelt kortkøb eller mobilbetaling. Kortkøb er inkluderet i en ordning, som støtter os imod svindlende internet shops. Som en anden løsning bør du drage fordel af et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, såfremt du vil betale regningen senere.