Hultafors stemmejern EDC 10 mm
110 kr.
Mere info
Stemmejern 19 mm - slagfast håndtag
53 kr.
Mere info
Stemmejern 16 mm - slagfast håndtag
45 kr.
Mere info
Stemmejern 12 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Mere info
Stemmejern 10 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Mere info
Stemmejern 25 mm slagfast håndtag Kreator
92 kr.
Mere info
Stemmejernsæt 4 dele - 6-12-19-25 mm Kreator KRT461109
209 kr.
Mere info
Stemmejern 32 mm slagfast håndtag Kreator
100 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for produkterne med det samme eller bare ønsker at undgå leveringsgebyret, så kan du overveje at hente materialerne selv. Det er hovedsageligt muligt hos de gængse byggekæder.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med massevis af spørgsmål. Af den grund bør du overveje at handle hos et online byggecenter, hvor du får hjælp til valg af stemmejern.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor læse forretningens regler.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at undersøge, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige stemmejern hos de forskellige online byggemarkeder. En del fokuserer på billige priser, hvorimod nogle har fokus på kompetent rådgivning. Du bør gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
Flere byggekæder præsterer et bredt sortiment af varer, imens andre er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du skal bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varer at vælge i mellem, foruden bare stemmejern.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder køber varer fra adskillige leverandører, og som følge af dette kan du shoppe fra et bredt sortiment af stemmejern online.
De store byggecentre er udbredte og bekendte firmaer, hvilket bidrager til øget sikkerhed når man stopper online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De store byggekæder har butikker overalt i landet, og på grund af det har de fleste chancen for at handle online og fragte produkterne selv. Som følge af det kan du vælge at spare fragtgebyret, og sågar have produkterne med det samme.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som sælger få produkter er små firmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis sågar lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe når du handler stemmejern online på deres side.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har en enorm viden om det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre produkter. Derigennem forventes det at du får endnu mere nyttig rådgivning fra ansatte som er eksperter i lige præcis stemmejern.
Hovedparten af nichebutikker er producenter af de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online får du lavere priser.

elektrisk, hjørne, kvalitets, lange, lille, luksus, mini, rund, små, Bahco, Bosch, Hultafors, Irwin, Luna, Millarco, Stanley, 10 mm, 12 mm, 3 mm, 4 mm, 40 mm, 5 mm, 50 mm, 6 mm, 7 mm, træskaft, metal, træ

Danmarks største byggecentre

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 personer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

stemmejern jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 medarbejdere i kædens 6 butikker. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

stemmejern silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af omkring 1.000 medarbejdere i kædens 41 byggecentre. Silvan tilstræber salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 personer i virksomhedens 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

stemmejern harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

stemmejern bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der viser sig næsten altid uforudsete problemer i tilfælde med omfangsrige byggeprojekter, og som følge heraf vil det være meningsfuldt at der er afsat god plads i agendaen, så man kan være overbevist om at nå i mål med projektet.
2Ved udendørs projekter kan vejret få en vigtig rolle. Derfor skal du med jævne mellemrum tjekke vejrforudsigelserne lige før dit byggeprojekt, så du undgår at det ud af det blå starter med at piske ned når du lige er startet på dit komplekse projekt.
3Potentielt kan det blive aktuelt at du har de nødvendige bygningsmaterialer disponible forud for at du går i gang med projektet. Du har fordel af at udfærdige en punktforms note indeholdende hver eneste ting der er nødvendige, og bagefter eftergå materialerne, med det formål at du er overbevist om at alt er på sin plads.
4Du har mulighed for at hente økonomisk støtte til byggerier. Det ydes ifald ombygningen gør en forskel for klimaet. Bidraget betinges altså af at byggeriet forbedrer klimaet.
5Det kan være til god gavn at søge hjælp til byggearbejdet, i særdeleshed i tilfælde af større byggeopgaver. Krævende opgaver behøver flere end en enkelt person. Samtidig er det hurtigere og mere socialt når man er flere om at bidrage.
6Ofte vil det være fundamentalt at have en budgetoversigt for renoveringen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det må være økonomisk at nedfærdige samtlige omkostninger, og bagefter søge sig frem til ens omkostning ved hver eneste af dem.
7Du kan tænke over om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt burde anskaffe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af byggeriet. Såfremt du ønsker hjælp fra en fagmand kan det være optimalt at indhente priser fra flere håndværkere.
8Der kan findes et stort udvalg af artikler og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube tilbyder dig enorme mængder gavnlig viden, ikke mindst såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
9Du skal på ingen måde se bort fra din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der beskytter dig mod eventuelle risici. Det er af stor betydning at du har styr på sikkerheden i byggeprocessen, i særdeleshed hvis du ikke køber professionel hjælp.
10Man må på ingen måde mangle grej. Ofte kan det vise sig fordelagtigt at du har det disponibelt før du starter byggeprojektet. Du bør i øvrigt huske at påregne de her udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
11Planlægning bliver metoden til succes med byggeprocessen. Du er nødt til at udarbejde en struktureret agenda, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, inklusiv en kronologisk orden. Husk at være skarp idet du udarbejder din handlingsplan.
12Inden du iværksætter dit byggeprojekt kan det vise sig vanvittigt værdifuldt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig en række love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
De højest ratede byggecentre
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er temmelig imponerende. Vurderingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er yderst overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % har givet den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er usædvanligt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er meget betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er ekstremt godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % har givet toprating, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

Mange internet webshops frembyder nu om dage et stort udvalg af billige løsninger til levering til stemmejern. En der er meget almindelig er i vore dage levering til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente pakken på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er altså yderst hensigtsmæssig, og endda ligeledes den billigste leveringsmåde.

Du kan lige så vel beslutte dig for at få pakken bragt hjem til dig privat eller ud på dit arbejde. Metoden er som regel en tand mere bekostelig, men også vældig fremkommelig for stemmejern online. Den mest letkøbte form for fragt vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne, hvilket beroer på at du befinder dig med kort afstand til e-firmaets butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på stemmejern kan vise sig at være ualmindeligt aktuel hvis man har brug for din pakke inden for kort tid, og herved er det fuldkommen aktuelt at vi kigger nærmere på den forventede leveringsdato på stemmejern. En hel del internet firmaer – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – udlover billig levering på næste hverdag på deres primære produkter online, der dog er påkrævet at du når at bestille forinden et besluttet tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få produktet pakket forinden de pakkeansatte holder fyraften.

Nogle få internet handler frembyder gebyrfri levering på stemmejern online, men oftest stiller det krav om at man bestiller for en bestemt pris. Derudover må man snuppe den mest billige fragtform, som ofte er at få fragtmanden til at levere dine varer til et afhentningssted.

Flere webbutikker tildeler click-and-collect hvor du bestiller billig stemmejern på nettet men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus og Bygma. Byggekæderne frembyder fx klik-og-hent på stemmejern i disse byer:

Greve, Nørresundby, Skanderborg, København, Aarhus, Charlottenlund, Risskov, Vordingborg, Nærum, Odense, Frederikssund, Rønne, Taastrup, Viborg, Glostrup, Nakskov, Odder, Ikast, Allerød, Søborg, Stenløse, Nyborg, Tilst, Farum, Valby, Brønshøj, Hillerød, Kalundborg, Hjørring, Roskilde, Randers, Kokkedal, Hedensted, Hørsholm, Nykøbing Falster, Ballerup, Svendborg, Thisted, Ringsted, Haslev, Frederiksberg, Vanløse, Ølstykke, Helsingør, Værløse, Korsør, Ishøj, Brøndby, Silkeborg, Herlev, Højbjerg, Frederiksværk, Middelfart, Lystrup, Holstebro, Rudersdal, Struer, Jyllinge, Lyngby, Solrød Strand, Horsens, Lillerød, Vejle, Albertslund, Birkerød, Sønderborg, Brabrand, Holbæk, Esbjerg, Åbyhøj, Gentofte, Varde, Frederikshavn, Hvidovre, Aalborg, Hobro, Slagelse, Skive, Rødovre, Kolding, Køge, Tårnby, Herning, Aabenraa, Virum, Dragør, Grenaa, Hedehusene, Fredericia, Næstved, Haderslev, Vallensbæk, Gladsaxe, og Brønderslev, .

Klik-og-hent ift. stemmejern er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Sjælland (Østsjælland, Amager, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Lolland, Vestsjælland).

Ved indkig i tallene er det klart, at online shoppere typisk søger efter fx billig stemmejern og stemmejern tilbud. Man ser desuden som regel mennesker efterspørge for eksempel stemmejern priser, køb stemmejern samt stemmejern online, plus de velkendte byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Stark.

Tilbud på stemmejern

Det er jo rigtig uproblematisk for almindelige mennesker at kigge efter tilbud på billige stemmejern online fra flere internet forhandlere i Danmark, og ergo har masser af shops på nettet fundet det nødvendigt at nedskære prisen på stemmejern voldsomt, og ydermere love billig fragt.

Men det kan trods alt være lønsomt at besigtige et par forskellige e-forhandlere efter tilbud på stemmejern online forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er skråsikker på at få den mest billige pris. Se ikke blot på de velkendte byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, XL-Byg og 10-4.

Du må ikke desto mindre være opmærksom på, at i tilfælde af at en netshop tilbyder billige stemmejern online til en pris som virker umådelig letkøbt, så kunne det undertiden være en varsel om en falsk internet shop. Kortbetalinger er i hvert fald en del af en orden, som dækker dig som kunde imod fup internet forhandlere.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du vælge en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, når du ønsker at afdrage regningen på stemmejern over et længere tidsrum. Dette tilbydes som regel hos specialiserede netshops, men sjældent de gængse byggecentre som for eksempel Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg og Bygma.

Ved kig i søgedata står det markant, at online shoppere tit søger efter fx stemmejern online og billig stemmejern. Foruden dette oplever vi mange gange folk efterspørge eksempelvis stemmejern priser, stemmejern tilbud samt køb stemmejern.

Gennemsøg nuværende kunders betragtninger

Trustpilot leverer ganske anstændige genveje til at granske forskellige forhenværende køberes bedømmelser og herved er det en hjælp, at du vurderer e-butikkens bedømmelser før du handler billige stemmejern online.

Facebook fører til derudover immervæk fine metoder til at få indsigt i online shoppens kundefokus. Herinde er der mange e-handler som giver folk mulighed for at notere en evaluering af virksomhedens service, hvilket også må udnyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen bestiller billige stemmejern online på en e-butik bør de for at være på den sikre side gennemløbe e-butikkens handelsaftale, men det er oftest en omfattende opgave, særligt med de gængse byggekæder som Bauhaus, Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg og 10-4.

Et alternativ er at finde ud af hvorvidt online virksomheden er e-mærket, grundet at det skulle være en indikation om at internet butikken tilslutter sig dansk lovgivning, samt at internet forretningen ofte kigges til af specialister som har ekspertise inden for vilkårene.

Desuden tilbydes du mulighed for at få bistand, for så vidt du møder vanskeligheder med dit indkøb af stemmejern. Endvidere er det godt at du er oppe på mærkerne omkring de mest vitale forhold der har betydning for bestillingen af stemmejern online, eksempelvis den returret internet shoppen garanterer.

I den forbindelse er det desuden relevant, at man permanent sikrer ens e-mail kvittering, så man i fremtiden vil kunne eftervise købet af stemmejern, uagtet om man handler hos XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Stark eller Harald Nyborg.

Thomas gav 5 stjerner

Hurtig levering

Hanne P gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Bente gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Hans L gav 5 stjerner

Udmærket

9 gode råd til online indkøb
1En række online forhandlere giver heldigvis en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til stemmejern. Den mest anvendte er for nærværende at afsende til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente varerne på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er altså vældig let, og tit derudover den prisbilligste leveringsmetode.
2Det er i dag temmelig uproblematisk for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet online på billige stemmejern på tværs af online shops, og følgelig lover langt de fleste e-forretninger levering uden betaling. Det kan dog trods alt blive gavnligt at efterse indtil flere internet webshops efter tilbud før du køber, sådan at man er skudsikker på at modtage den mest attraktive pris.
3Generelt tilråder vi at bemærke hvorvidt webbutikken er e-mærket, som skulle være en indikator for at e-firmaet forstår de danske love, og at internet butikken undertiden ses til af eksperter som kender til vilkårene på området. Før folk handler billige stemmejern på en internet virksomhed kan de de facto skimme netbutikkens forretningsbetingelser.
4Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Køb med kort er inkluderet i et regulativ, som støtter køber imod svindlende online forhandlere. Som et alternativ bør du vælge et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at klare beløbet over flere uger.
5Den mindst kostelige leveringsudgave er unægtelig at hente produkterne selv, men det er betinget af at du lever nær internet butikkens lager. Den leveringsmulighed kan vise sig at være ret relevant såfremt du står og skal bruge stemmejern om få sekunder. Alternativt så tilbyder en hel del internet forretninger portofri fragt, men for det meste kun ifald du shopper for en bestemt pris.
6Trustpilot bringer dig visse hensigtsmæssige genveje til at sondere en længere række nuværende forbrugeres opfattelser og på grund af dette støtter vi, at du efterforsker internet forhandlerens omtaler inden du shopper billige stemmejern online. Facebook yder tillige visse udmærkede chancer for at få kendskab til e-butikkens kundetilfredshed.
7Leveringshastigheden er jo vældig vigtig ifald vi står og skal bruge dine nye produkter inden for få dage, og af den grund er det ganske relevant at du ser nærmere på den anslåede leveringstid på stemmejern. Mange webshops garanterer billig dag-til-dag levering på de fleste af deres produkter, men vær vagtsom da det er underforstået at handlen laves forinden et givent tidspunkt.
8Før folk bestiller billige stemmejern hos en butik kan man uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens betingelser, men det er for det meste ikke super spændende. Dertil stiller vi forslag om at køberen er obs på de mest vitale reglementer der har indflydelse på købet af billige stemmejern online, f.eks. den ombytningspolitik e-forhandleren tilbyder.
9Indtil flere internet firmaer tilbyder fri fragt på stemmejern, men typisk er det forudsat at man shopper for en bestemt pris. I øvrigt burde du beslutte sig for den mest betalelige leveringsmetode, som i de fleste tilfælde er at få bragt ordren til et udleveringssted. Fragtløsningen er gennemsnitligt også super uproblematisk. Den mest billige fragtløsning kan ikke benægtes at være at hente pakken selv.