Stemmejern 32 mm slagfast håndtag Kreator
100 kr.
Mere info
Hultafors stemmejern HDC 20mm
185 kr.
Mere info
Hultafors stemmejern EDC 10 mm
110 kr.
Mere info
Stemmejern 19 mm - slagfast håndtag
53 kr.
Mere info
Stemmejern 16 mm - slagfast håndtag
45 kr.
Mere info
Stemmejern 12 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Mere info
Stemmejern 10 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Mere info
Stemmejern 25 mm slagfast håndtag Kreator
92 kr.
Mere info
Stemmejernsæt 4 dele - 6-12-19-25 mm Kreator KRT461109
209 kr.
Mere info
Stemmejern 32 mm slagfast håndtag Kreator
100 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeprojekter lig med alverdens spørgsmål. Af den grund bør du bestille ved en netbutik, hvor du kan modtage råd og vejledning til valg af stemmejern til træ.
Ifald du skal bruge varerne hurtigt eller bare har lyst til at spare leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at fragte varerne på eget initiativ. Dette er især et alternativ ved de udbredte byggecentre.
Flere byggecentre sælger et stort udvalg, og øvrige er specialiserede i en specifik varetype. Du skal tænke over om det er vigtigt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden blot stemmejern til træ.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Man bør derfor undersøge firmaets betingelser.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at undersøge, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til vælge et andet.
Der kan være forskel på priserne på billige stemmejern til træ hos de forskellige online byggekæder. Enkelte giver gode tilbud, og nogle satser på service. Du skal forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder sælger varer fra mange forskellige specialbutikker, og pga. det kan du handle fra et stort udvalg af stemmejern til træ online.
De store byggekæder er populære og velkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til ubekymrethed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De velkendte byggecentre er tilgængelige i hele landet, og på grund af det har man chancen for at bestille online og transportere materialerne på egen hånd. Som følge af det har man chancen for at blive fri for fragtgebyret, og samtidig have varerne straks.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter producerer selv varerne der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte hos disse nichewebshops online vil du få skarpere priser.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis sågar lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at bestille stemmejern til træ online på deres webshop.
Diverse webshops i små nicher er specialister i deres online produktsortiment, idet de kun sælger disse produkter. Herved kan du forvente ekstremt kompetent vejledning fra ansatte med ekspertviden i netop stemmejern til træ.
Danmarks største byggekæder

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 medarbejdere i deres 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

stemmejern til træ harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 ansatte i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

stemmejern til træ silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 personer i firmaets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af over 2.000 kollegaer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

stemmejern til træ jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

stemmejern til træ bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1For projekter udendørs har vejret en fundamental rolle. Derfor kan du jævnligt tage notits af vejrforudsigelserne når du nærmer dig byggeprocessen, så det ikke uden du havde regnet med det går i gang med at vælte ned netop som du arbejder hårdt på det store projekt.
2Du bør ikke på noget tidspunkt negligere din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning som hoved- og fodbeklædning som sikring imod hændelige uheld. Det er fornuftigt med fokus på dit eget helbred i arbejdet, hovedsageligt ifald du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
3Der kommer jævnligt overraskende problematikker i forbindelse med store projekter, og herved er det essentielt at der afsættes passende plads i handlingsplanen, således at man kan være sikker på at komme i mål.
4Det er at have noget at sige at have alle byggematerialer klar til brug inden du indleder dit arbejde. Du kan med fordel nedskrive en overskuelig indkøbsliste med alt du har brug for, og så eftergå oversigten, med øje for at du kan føle dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
5Det bør overvejes hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal hente assistance fra en professionel til delelementer af byggeriet. Ifald du indhenter hjælp fra en ekspert kunne det godt betale sig at tage imod tilbud fra diverse entreprenører.
6Der findes et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube er anvendeligt med overvældende meget brugbar oplysning, i særlig grad ifald du benytter engelske ord i din søgning.
7Du bør på ingen måde stå uden det nødvendige værktøj. Det kan vise sig at være en fordel at du har værktøjet disponibelt før du starter byggeprocessen. Det er desuden en fordel at medregne omkostningerne hertil i din økonomiske plan.
8Før du starter dit byggeprojekt må det være vanvittigt essentielt med et tilsagn om, at det du vil lave overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være mange love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
9Husk at du kan spørge om tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det ydes ifald byggeriet bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte beroer altså på at renoveringen har positiv betydning for klimaet.
10Det bør overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til dele af projektet, hovedsageligt når der er tale om krævende byggeprocesser. Nogle opgaver skal gerne udføres af flere folk. Derudover må det blive mere produktivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
11Det er af stor betydning at lave et budget for dit byggeri, så du har et overblik over økonomien. Det kan vise sig at være behjælpeligt at nedskrive alle omkostninger, og bagefter nedskrive eventuelle tilbud på hver enkelt.
12Forberedelse vedbliver at være kilden til et godt forløb med arbejdet. Du er nødt til at forfatte en strømlinet køreplan, der dikterer hvilke opgaver der laves på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du laver tidsplanen.
Danskernes foretrukne byggecentre
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er ret så godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % giver maksimum point, og alene 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er usædvanligt flot. Scoren er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ultra betryggende. Scoren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er virkelig godt arbejde. Karakteren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % giver den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er yderst flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning skal jeg vælge?

En række online shops tilbyder nu om stunder diverse billige leveringstyper til stemmejern til træ. En af de mest populære er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, hvor du kan afhente de købte produkter præcis når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig rigtig problemfri, samt typisk ydermere den prisbilligste leveringsmodel.

Du kan endvidere overveje at få varerne sendt hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden bliver undertiden en anelse dyrere, men derudover i høj grad smart ift. stemmejern til træ online. Den billigste løsning til levering vil dog altid være at du selv henter varerne, hvilket er betinget af at du befinder dig med kort afstand til netshoppens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på stemmejern til træ kan i nogle tilfælde være ualmindeligt vital ifald vi absolut skal bruge ordren om få sekunder, så af den grund er det rigtig relevant at man kigger nærmere på den estimerede leveringsdato på stemmejern til træ. Mange internet outlets – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – udlover billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende varenumre online, men som imidlertid stiller krav om at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et nøjagtigt tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få ordren afsendt før de logistikansatte har fyraften.

Nogle enkelte byggemarkeder lover fragt uden omkostninger på stemmejern til træ online, men i de fleste tilfælde kræves det at der bestilles for et fastslået beløb. I øvrigt bør du tage den billigste leveringsmanér, som i mange tilfælde vil være at få dem til at køre ordren til et udleveringssted.

De største byggemarkeder udlover afhentning hvor du handler billig stemmejern til træ hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg og Bauhaus. Byggemarkederne udlover eksempelvis klik-og-hent på stemmejern til træ i følgende byer:

Taastrup, Silkeborg, Skive, Nakskov, Middelfart, Skanderborg, Nørresundby, Brønderslev, Odder, Aabenraa, Holbæk, Aalborg, Hillerød, Stenløse, Nyborg, Thisted, Albertslund, Vanløse, Nykøbing Falster, Lystrup, Greve, Hedehusene, Lillerød, Nærum, Tilst, Struer, Frederikssund, Glostrup, Vordingborg, Aarhus, Holstebro, Åbyhøj, Søborg, Korsør, Herning, Kalundborg, Lyngby, Ballerup, Hjørring, Højbjerg, Gentofte, Charlottenlund, Viborg, Haslev, Risskov, Frederiksberg, Køge, Frederiksværk, Allerød, Frederikshavn, Farum, Kokkedal, Odense, Rønne, Næstved, Jyllinge, Solrød Strand, Roskilde, Herlev, Vejle, Svendborg, Ikast, Vallensbæk, Brønshøj, Sønderborg, Ringsted, Grenaa, Fredericia, Virum, Helsingør, København, Tårnby, Ishøj, Slagelse, Valby, Dragør, Varde, Hedensted, Esbjerg, Horsens, Rødovre, Værløse, Hvidovre, Kolding, Randers, Hobro, Gladsaxe, Brabrand, Haderslev, Birkerød, Ølstykke, Rudersdal, Hørsholm, og Brøndby, .

Afhentning ift. stemmejern til træ er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Østsjælland, Falster, Bornholm, Amager, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland).

Når vi ser på søgedata bliver det klart, at mennesker tit kigger efter for eksempel stemmejern til træ online og stemmejern til træ priser. Man ser desuden tit netshoppere efterspørge for eksempel stemmejern til træ tilbud, billig stemmejern til træ samt køb stemmejern til træ, plus de udbredte byggecentre som 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma.

Få den bedste pris på stemmejern til træ

Det har vist sig at være ekstremt overkommeligt for alle at søge sig frem til priser på billige stemmejern til træ online i blandt forskellige internet forhandlere i Danmark, og på grund af dette har flertallet af internet foretagender set sig nødsaget til at presse prisniveauet på stemmejern til træ markant, og derudover love portofri fragt.

Dog kan det trods alt blive smart at analysere diverse e-forretninger efter rabatter og tilbud på stemmejern til træ online før du køber, så du er skudsikker på at modtage den skarpeste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4 og Bauhaus.

Du må trods alt huske på, at når en butik annoncerer billige stemmejern til træ online for en salgspris der anses for ekstraordinært overkommelig, så burde det for det meste være et karakteristika der viser en uoprigtig e-forretning. Køb med kort er dog omfattet af en regel, som redder folk imod svindlende forhandlere på nettet.

Vi går generelt ind for kortbetalinger eller MobilePay. Som alternativ kunne du benytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, såfremt du har i sinde at afdrage pengene til stemmejern til træ af flere omgange. Dette fås ofte ved nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de gængse byggemarkeder som fx XL-Byg, Davidsen, Silvan, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix.

Når vi kigger i statistikkerne står det markant, at internet shoppere jævnligt søger efter bl.a. køb stemmejern til træ og stemmejern til træ online. Foruden dette ser man som regel folk søge blandt andet stemmejern til træ priser, stemmejern til træ tilbud og billig stemmejern til træ.

Gennemsøg folks anbefalinger

Trustpilot tilbyder dig ret hæderlige løsninger til at granske ganske mange eksisterende konsumenters opfattelser og herved er det en hjælp, at du gransker e-shoppens vurderinger før du lægger din bestilling på billige stemmejern til træ online.

Facebook fremskaffer tilsvarende ultra hensigtsmæssige chancer for at få en idé om e-butikkens pålidelighed. Desuden møder vi faktisk e-firmaer hvor du kan forfatte en vurdering af ordreforløbet, hvilket også bør tages i brug til at afveje hvor glade kunderne er.

Før folk shopper billige stemmejern til træ online på en internet forhandler behøver man når alt kommer til alt se på netshoppens handelsvilkår, men det er bare ikke specielt ophidsende, i særdeleshed med de velkendte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

En anden løsning kunne derfor være at kigge hvorvidt e-forretningen er e-mærket medlem, fordi det er en antydning af at internet webshoppen efterfølger de danske love, udover at hjemmesiden tit tilses af fagfolk som har den nødvendige knowhow om lovene på området.

Desuden tilbydes du genvej til opbakning, såfremt du udsættes for problemer ved din bestilling af stemmejern til træ. Tilsvarende tilrådes det at du er omhyggelig omkring de mest centrale bestemmelser i forbindelse med købet af stemmejern til træ online, for eksempel hvilken ombytningsret webbutikken benytter.

Her er det i øvrigt essesentielt, at man permanent sikrer ens ordrekvittering, således man en anden gang vil kunne bevise sin bestilling af stemmejern til træ, uagtet om man har handlet fra Bygma, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Silvan eller XL-Byg.

Martin Nielsen gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Birthe Johansen gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Morten C gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Erik Larsen gav 5 stjerner

I gør det super godt

9 gode råd til online shopping
1Trustpilot leverer fuldstændig fordelagtige muligheder for at gennemgå en stor portion nuværende kunders ratings og af den grund er det godt, at du ser nærmere på webshoppens anmeldelser før du køber billige stemmejern til træ online. Facebook resulterer i tilsvarende fuldkommen pæne muligheder for at få indblik i online shoppens popularitet.
2Det er ualmindeligt ukompliceret for alle og enhver at finde tilbud online på billige stemmejern til træ hos diverse e-shops, og så garanterer de fleste online firmaer gratis fragt. Til gengæld kan det trods alt blive gunstigt at tjekke nogle få internet shops i Danmark efter tilbud og rabat forinden du shopper, således at du er sikker på at få den mest attraktive pris.
3Før folk bestiller billige stemmejern til træ hos en e-shop kunne man i virkeligheden se på webbutikkens handelsaftale, det er dog gerne ikke særlig sjovt. Herudover er det at foretrække at kunden er obs på de mest vitale bestemmelser der indvirker på købet af billige stemmejern til træ online, f.eks. hvilken returrettighed internet forhandleren tilbyder.
4Vi tilråder bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af et reglement, hvilket sikrer dig imod bedrageriske internet forretninger. Alternativt kan du drage nytte af en afbetalingsordning fra fx ViaBill, forudsat du agter at klare betalingen af flere omgange.
5Leveringsdygtigheden er ekstremt betydningsfuld når du har brug for varerne nu og her, så af den grund er det særdeles afgørende at vi efterser det anslåede leveringstidspunkt for stemmejern til træ. En del online virksomheder tilsiger billig 1 dags fragt på en række varenumre, som trods alt er underforstået at ordren køres igennem før et besluttet tidspunkt.
6Nogle enkelte internet foretagender garanterer fragt uden gebyr på stemmejern til træ, men oftest er det så nødvendigt at du aftager for en bestemt sum. Desuden skal du vælge den prisbilligste leveringsmåde, hvilket i mange tilfælde vil blive at få dem til at levere ordren til en pakkeshop. Leveringstypen bliver tit lige så vel super problemfri. Den mest billige leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
7Vi tilråder at se om e-handlen er e-mærke tilsluttet, fordi det typisk er et kendetegn for at e-butikken opretholder gældende dansk lovgivning, og at den undertiden overværes af fagfolk der er indført i de gældende bestemmelser. Inden folk køber billige stemmejern til træ på en e-handler kunne man utvivlsomt studere e-butikkens betingelser.
8En række e-butikker giver i øjeblikket et stort udvalg af billige fragtløsninger til stemmejern til træ. Den mest benyttede er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente dine varer på et valgfrit tidspunkt. Muligheden er altså ultra gnidningsløs, samt mange gange endda den mest betalelige leveringsform.
9Den mest betalelige form for levering er dog at hente produkterne selv, men den mulighed stiller krav om at du bor nærved internet firmaets bopæl. Den slags levering er naturligvis virkelig væsentlig når du har behov for stemmejern til træ omgående. Alternativt så tilbyder en hel del netshops fragt uden gebyr, men typisk gælder det kun hvis der købes for et fastsat beløb.