Stemmejern 16 mm - slagfast håndtag
45 kr.
Mere info
Stemmejern 12 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Mere info
Stemmejern 10 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Mere info
Hultafors stemmejern HDC 20mm
185 kr.
Mere info
Hultafors stemmejern EDC 10 mm
110 kr.
Mere info
Stemmejern 19 mm - slagfast håndtag
53 kr.
Mere info
Stemmejern 16 mm - slagfast håndtag
45 kr.
Mere info
Stemmejern 12 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Mere info
Stemmejern 10 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Mere info
Stemmejern 25 mm slagfast håndtag Kreator
92 kr.
Mere info
Stemmejernsæt 4 dele - 6-12-19-25 mm Kreator KRT461109
209 kr.
Mere info
Stemmejern 32 mm slagfast håndtag Kreator
100 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med diverse spørgsmål. Dermed bør du overveje at shoppe hos et online byggecenter, som tilbyder råd og vejledning til valg af stemmejern 50 mm.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Af den grund skal man læse virksomhedens handelsbetingelser.
Nogle byggemarkeder udbyder et bredt sortiment af varer, og øvrige specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du bør overveje hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden blot stemmejern 50 mm.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige stemmejern 50 mm hos de forskellige online byggemarkeder. En del har fokus på gode tilbud, og andre har faglig rådgivning. Du skal afveje hvad der for dig betyder mest.
Ifald du skal have produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne selv. Dette er i høj grad muligt hos de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder udbyder varer fra diverse leverandører, så du kan vælge fra et bredt udvalg af stemmejern 50 mm online.
De udbredte byggecentre finder du i det meste af landet, og i kraft af det har kunderne tilbuddet om at handle online og fragte materialerne personligt. Hermed kan man blive fri for leveringsomkostningen, samt samtidig hente varerne hurtigere.
De store byggemarkeder er udbredte og velkendte firmaer, som bidrager til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Dette vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche er mindre virksomheder, der typisk er danske, gerne endda lokalt i dit område. Disse kan du støtte ved at bestille stemmejern 50 mm online på deres side.
En masse nicheforhandlere står selv for produktion af de varer som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online får du en billigere pris.
Alverdens online nichebutikker er eksperter i de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derfor kan du opleve ekstra indsigtsfuld hjælp fra ansatte som er specialister i netop stemmejern 50 mm.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 mennesker i deres 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 ansatte i forretningens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

stemmejern 50 mm bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 mennesker i kædens 17 butikker. Bauhaus tilstræber salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

stemmejern 50 mm harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 ansatte i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

stemmejern 50 mm jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 medarbejdere i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 mennesker i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag over 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

stemmejern 50 mm silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du burde måske overveje hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt burde få assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af projektet. Såfremt du får professionel hjælp er det lukrativt at få en pris fra flere firmaer.
2Du må aldrig stå uden det nødvendige værktøj. Tit vil det vise sig klogt at have grejet parat før du påbegynder arbejdet. Det er derudover godt at indkalkulere udgifterne hertil i økonomien.
3Planlægning vedbliver at være nøglen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du skal liste en strømlinet plan, der fortæller hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Husk at være skarp når du nedskriver køreplanen.
4Typisk vil det være fundamentalt at udfærdige et regnskab for dit byggeri, så man har styr på penge-delen af det. Det er forstandigt at nedfærdige samtlige omkostninger, hvorefter man kan finde frem til udgiften ved dem hver især.
5Inden du starter byggeprocessen kan det være ubeskriveligt essentielt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde en række retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
6Du skal for alt i verden ikke negligere sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning bl.a. hjelm og sko som beskytter dig med henblik på hændelige risici. Det er uundværligt at have styr på sikkerheden i byggeprocessen, specielt såfremt du ikke investerer i assistance fra en professionel.
7Du har adgang til alverdens instruktioner og videoer på nettet som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube giver ekstremt meget anvendelig viden, særligt ifald man bruger den engelske version.
8Det er muligt at indhente støtte fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet såfremt byggeprojektet er godt for miljøet. Modtagelsen af tilskud betinger at byggeriet har en positiv effekt på planeten.
9Det kan være til god gavn at indhente assistance til projektet, i særdeleshed såfremt det er krævende byggeopgaver. Omfangsrige opgaver stiller krav om flere mennesker. Endvidere må det være mere produktivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
10For byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Af den årsag skal du løbende tjekke prognosen for vejret i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uden varsel går i gang med at vælte ned i samme sekund som du står midt i dit ellers velplanlagte projekt.
11Der præsenterer sig næsten altid overraskende bump på vejen når det gælder større opgaver, og følgelig kan det være vigtigt at man har afsat rimelig tid i agendaen, med det formål at man føler sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
12Det kan blive meningsfuldt at have samtlige bygningsmaterialer klar inden du går i gang med byggeprocessen. Du kan med fordel nedskrive en hurtig indkøbsliste med alt hvad du har brug for, og som det næste efterse materialerne, med øje for at du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
De mest populære byggeshops
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er hamrende betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er kolossalt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % giver bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er ret så beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er meget godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er utrolig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

De fleste internet firmaer foreslår i øjeblikket en hel del forskellige billige leveringsmåder til stemmejern 50 mm. En af de mest benyttede er i dag levering til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de bestilte produkter når det passer dig bedst. Leveringsformen er altså ualmindeligt fleksibel, samt mange gange ligeledes den mest letkøbte leveringsversion.

Du kunne derudover forsøge at vælge at få leveret til din privatbolig eller ud til dit arbejde. Denne viser sig desværre lidt dyrere, men derudover virkelig praktisk med stemmejern 50 mm online. Den mindst kostelige fragtmulighed vil dog altid være at du selv henter pakken, men den mulighed beroer på at du har bopæl nærved internet firmaets byggemarked, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på stemmejern 50 mm er naturligvis ret så væsentlig forudsat vi skal bruge pakken med det samme, så af den grund er det i sandhed væsentligt at vi ser nærmere på den anslåede leveringstid for stemmejern 50 mm. Mange byggemarkeder – fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – tilbyder billig dag-til-dag levering på utallige produkter online, men vær på vagt da det regnes ud fra at bestillingen anbringes inden et konkret tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet forinden logistikmedarbejderne drager hjemad.

Indtil flere internet handler tilbyder levering uden omkostninger på stemmejern 50 mm online, men i reglen er det under forudsætning af at der handles for en konkret pris. Ellers bør man beslutte sig for den mindst kostelige leveringsversion, som i mange tilfælde er at få dem til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

Flere netshops foreslår klik-og-hent hvor du bestiller billig stemmejern 50 mm hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Stark og Harald Nyborg. Byggemarkederne udlover blandt andet click-and-collect på stemmejern 50 mm i følgende områder:

Silkeborg, Birkerød, Valby, Taastrup, Randers, Nyborg, Nakskov, Varde, Vallensbæk, Skive, Kalundborg, Odder, Svendborg, Jyllinge, Åbyhøj, Kolding, Thisted, Gentofte, Køge, Grenaa, Lillerød, Nærum, København, Lyngby, Ringsted, Glostrup, Nykøbing Falster, Odense, Hobro, Ølstykke, Ballerup, Struer, Slagelse, Charlottenlund, Frederiksberg, Roskilde, Esbjerg, Hedensted, Nørresundby, Ishøj, Middelfart, Vanløse, Virum, Kokkedal, Næstved, Tårnby, Helsingør, Brønderslev, Hjørring, Hillerød, Albertslund, Ikast, Skanderborg, Frederiksværk, Rudersdal, Holbæk, Gladsaxe, Hedehusene, Horsens, Herlev, Aarhus, Rødovre, Lystrup, Søborg, Haderslev, Vejle, Hvidovre, Hørsholm, Aabenraa, Brøndby, Sønderborg, Værløse, Aalborg, Frederikshavn, Allerød, Tilst, Solrød Strand, Dragør, Brabrand, Rønne, Fredericia, Holstebro, Vordingborg, Stenløse, Farum, Brønshøj, Viborg, Haslev, Greve, Herning, Højbjerg, Frederikssund, Risskov, og Korsør, .

Click-and-collect for stemmejern 50 mm er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland).

Ved kig i statistikkerne bliver det tydeligt, at internet shoppere ofte søger fx stemmejern 50 mm priser og billig stemmejern 50 mm. Derudover oplever man typisk mennesker lede efter fx køb stemmejern 50 mm, stemmejern 50 mm tilbud og stemmejern 50 mm online, foruden de kendte byggecentre som Bauhaus, Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og Stark.

Find den bedste pris på stemmejern 50 mm

Det er efterhånden i høj grad praktisk for almindelige dødelige at tjekke tilbud på billige stemmejern 50 mm online på diverse butikker på nettet, og herved har en hel del webbutikker været tvunget til at nedskære salgspriserne på stemmejern 50 mm drastisk, og ydermere byde på gratis levering.

Det kan imidlertid vise sig lønsomt at undersøge forskellige internet firmaer efter tilbud og udsalg på stemmejern 50 mm online inden du bestiller, sådan at man er garanteret at få fat i den billigste pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggekæder som Silvan, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og Bauhaus.

Du må trods alt være årvågen med, at ifald en shop reklamerer billige stemmejern 50 mm online for en pris der er uforståeligt billig, så er det for det meste være et karakteristika der viser en falsk e-butik. Betalinger med kort er dog en del af et lovbud, der værner en imod uærlige netshops.

Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ bør du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du tilstræber at honorere beløbet til stemmejern 50 mm over et længere tidsrum. Det foreslåes typisk ved specialiserede webshops, i modsætning til de store byggecentre som fx Silvan, Davidsen, Bygma, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Når man kigger i tendenserne bliver det markant, at internet shoppere mange gange søger efter blandt andet stemmejern 50 mm priser og billig stemmejern 50 mm. Foruden dette ser man ofte online shoppere søge efter bl.a. stemmejern 50 mm online, køb stemmejern 50 mm og stemmejern 50 mm tilbud.

Kig på tidligere kunders meninger

Trustpilot leverer super strålende chancer for at gennemgå forskellige øvrige brugeres observationer og af den grund er det klogt, at du efterforsker internet firmaets anmeldelser forinden du handler billige stemmejern 50 mm online.

Facebook leverer endvidere ret pålidelige løsninger til at få kendskab til online forretningens kundetilfredshed. Herinde møder vi mange online outlets som tilbyder folk at udforme en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket ydermere kan udnyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Før folk handler billige stemmejern 50 mm online i en webshop behøver man i reglen læse deres forretningsbetingelser, det er dog mange gange ikke specielt ophidsende, særligt ved de velkendte byggekæder som Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg.

En anden valgmulighed kunne måske være at se nærmere på hvorvidt internet butikken er e-mærke godkendt, eftersom det længe har været et bevis på at e-handlen understøtter gældende dansk lovgivning, foruden at internet shoppen nu og da gennemses af fagmænd der har megen viden om de gældende regulativer.

Dette er desuden en god genvej til support, såfremt du skulle få udfordringer ved din bestilling af stemmejern 50 mm. For øvrigt tilråder vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de væsentligste forhold gældende for bestillingen af stemmejern 50 mm online, f.eks. den returpolitik webbutikken garanterer.

Her er det ligeledes vigtigt, at man stadig beholder sin faktura e-mail, således man i fremtiden kan vidne om sin bestilling af stemmejern 50 mm, ligegyldig om man handler fra Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 eller Bauhaus.

Mads Johansen gav 5 stjerner

Bestilte online

Kirsten gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

Kim B gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Erik Knudsen gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

9 tips til online indkøb
1Nogle få firmaer på nettet garanterer levering uden omkostninger på stemmejern 50 mm, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der købes for et præcist beløb. Ellers bør man vælge den mest betalelige fragtløsning, som ofte vil blive at få dem til at bringe varerne til et afhentningssted. Denne bliver tit til gengæld vældig ukompliceret. Den mindst kostelige form for fragt vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne.
2Det er jo efterhånden ualmindeligt bekvemt for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige stemmejern 50 mm på diverse online forhandlere, og med det motiv yder mange e-shops billig fragt. Det kan dog stadigvæk være gavnligt at besigtige diverse netshops efter tilbud og udsalg før du bestiller, så man er velinformeret til at modtage den bedste pris.
3Forud for at folk handler billige stemmejern 50 mm hos en webbutik kunne de til hver en tid kigge på netshoppens forretningsvilkår, men det er oftest ikke særlig sjovt. Foruden dette er det en hjælp at køber er omhyggelig omkring de mest vedkommende regler der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige stemmejern 50 mm online, som for eksempel den bytteret online virksomheden benytter.
4Generelt foreslår vi kortbetalinger eller MobilePay. Bestillinger med kort er omfattet af en forordning, som værner kunden imod bedrageriske internet varehuse. Som en anden løsning bør du vælge en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du ser en fordel i at betale betalingen i flere bidder.
5Vi anbefaler at kontrollere hvorvidt e-shoppen er e-mærke tilsluttet, hvilket almindeligvis er et kendetegn for at e-forretningen overholder den officielle danske lovgivning, samt at forretningen ofte besøges af eksperter som er inde i retningslinjerne. Inden nogen shopper billige stemmejern 50 mm på en netbutik kunne de ideelt set gennemløbe e-shoppens regler.
6Trustpilot medfører fuldkommen værdifulde muligheder for at se nærmere på mange nuværende køberes anmeldelser og på grund af dette anbefaler vi, at du besigtiger internet webshoppens bedømmelser inden du køber billige stemmejern 50 mm online. Facebook frembringer tilsvarende temmelig pålidelige genveje til at få et kig ind i e-handlens pålidelighed.
7Den mindst kostelige metode til levering er unægtelig at du selv henter produkterne, som jo står og falder med at du lever med kort afstand til internet firmaets arbejdslager. Den leveringsversion er selvfølgelig rigtig afgørende forudsat man mangler stemmejern 50 mm om et øjeblik. Alternativt så tilbyder nogle få online forretninger portofri fragt, men oftest er det påkrævet at man bestiller for et konkret beløb.
8Leveringsdygtigheden er selvfølgelig ualmindeligt betydningsfuld hvis vi behøver produkterne omgående, og i det øjemed er det sandelig afgørende at du kontrollerer den forventede leveringsdato ved stemmejern 50 mm. Adskillige online virksomheder giver billig 1 dags fragt på en lang række varer, men vær obs på at det antager at handlen gemmenføres forud for et fastslået tidspunkt.
9En stor portion e-handler tilbyder nu om stunder diverse forskellige billige muligheder for fragt til stemmejern 50 mm. En af de mest benyttede er i øjeblikket pakkeshoppen, så du nemt selv kan hente varerne når der er tid til det. Fragtløsningen er nemlig ret enkel, og typisk ligeledes den mest letkøbte slags levering.