Stemmejernsæt 4 dele - 6-12-19-25 mm Kreator KRT461109
209 kr.
Mere info
Hultafors stemmejern HDC 20mm
185 kr.
Mere info
Hultafors stemmejern EDC 10 mm
110 kr.
Mere info
Stemmejern 19 mm - slagfast håndtag
53 kr.
Mere info
Stemmejern 16 mm - slagfast håndtag
45 kr.
Mere info
Stemmejern 12 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Mere info
Stemmejern 10 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Mere info
Stemmejern 25 mm slagfast håndtag Kreator
92 kr.
Mere info
Stemmejernsæt 4 dele - 6-12-19-25 mm Kreator KRT461109
209 kr.
Mere info
Stemmejern 32 mm slagfast håndtag Kreator
100 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig super afgørende at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du tjekke de andre.
Nogle byggemarkeder præsterer et bredt produktsortiment, og øvrige fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan overveje om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare stemmejern 4 mm.
Hvis du skal have produkterne hurtigt eller bare ønsker at spare leveringsomkostningen, så kan du tænke over at køre produkterne selv. Det er specielt muligt i de gængse byggemarkeder.
Du bør have fokus på hvilke regler der gælder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man tjekke virksomhedens regningslinjer.
For de fleste er byggeri forbundet med en masse spørgsmål. Hermed er det en fordel at bestille ved en webshop, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring stemmejern 4 mm.
Du vil finde variationer i prisen på billige stemmejern 4 mm hos de forskellige online byggemarkeder. En del giver gode priser, imens andre giver kompetent sparring. Du skal gøre dig tanker om hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder finder du i hele landet, og derigennem har mange tilbuddet om at handle online og transportere materialerne personligt. Hermed kan du overveje at undvære leveringsgebyret, og endda få varerne med det samme.
De kendte byggekæder køber produkter fra alle mulige leverandører, med det formål at du så kan vælge fra et stort sortiment af stemmejern 4 mm online.
De store byggekæder er udbredte og kendte butikker, som kan medvirke til øget tryghed når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforhandlere har ekstremt meget forstand på deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse produkter. På grund af det formår de at yde endnu mere god rådgivning fra mennesker der er specialister i netop stemmejern 4 mm.
Alverdens nichebutikker står selv for produktion af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du få skarpere priser.
Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er mindre firmaer, der tit er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt i dit område. Dem bidrager du til ved at bestille stemmejern 4 mm online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 personer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 personer i kædens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 kollegaer i forretningens 6 butikker. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

stemmejern 4 mm harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 ansatte i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 personer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

stemmejern 4 mm silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 mennesker i de 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i forretningens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

stemmejern 4 mm bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 kollegaer i deres 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 ansatte i firmaets 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

stemmejern 4 mm jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 personer i kædens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1For opgaver udenfor kan vind og vejr få en stor rolle. Af den grund skal du tit tjekke meldingerne om vejret lige før projektets start, så det ikke uanmeldt starter med at piske ned i samme sekund som du er i fuld gang med dit komplicerede projekt.
2Det kan vise sig nødvendigt at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, især når der er tale om krævende byggeopgaver. Krævende projekter stiller krav om flere folk. Desuden må det være hurtigere og mere interessant at være flere om det.
3Forberedelse vil altid være vejen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du må have en gennemarbejdet køreplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilken dag, samt en dertilhørende nummerorden. Vær konkret i udarbejdelsen af din dagsorden.
4Nogle gange kan man hente et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få i tilfælde af at renoveringen gør en forskel for klimaet. Støtten forudsætter altså at byggeprojektet har positiv indfyldelse på naturen.
5Måske kan det blive meningsgivende at du har de fornødne bygningsmaterialer indkøbt forinden du igangsætter dit arbejde. Du kunne med fordel forfatte en overskuelig huskeliste hvoraf der fremgår det der er nødvendige, og så tjekke hvert enkelt punkt, med det formål at du sikrer dig at du har styr på det.
6Man skal aldrig nogensinde undvære grej. Det kan vise sig at være klogt at have udstyret klar før du iværksætter dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at påregne de tilhørende udgifter i dit udgiftsbudget.
7Længe før du optager arbejdet må det være vanvittigt essentielt at man sikrer sig, at det du vil bygge overholder loven. Alt efter hvordan du bor kan der være mange love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
8Du bør tage til overvejelse om du burde stå med hele projektet selv, eller du bør fremskaffe hjælp fra en fagmand til delelementer af det. Forudsat at du køber eksperthjælp anbefales det at modtage forslag fra en håndfuld leverandører.
9Du må aldrig nogensinde glemme dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj som fx arbejdshjelm der sikrer dig imod mulige ulykker. Det er uundværligt at have styr på sikkerheden i byggeriet, ikke mindst hvis du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
10Der findes mange forskellige hjælpeartikler og videoer online som kan give dig inspiration. Specielt YouTube tilbyder dig ekstremt meget anvendelig information, specielt ifald du benytter den engelske version.
11Der kommer utvivlsomt ubelejlige problematikker ved større byggeprojekter, og af den grund vurderes det af stor betydning at man afsætter betragtelig plads i tidsplanen, med formålet om at man er afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
12Typisk vil det være af stor betydning at nedskrive et udgiftsbudget for byggeriet, så du har styr på omkostningerne. Det vil være en god idé at dokumentere hver enkelt udgift, og så kortlægge omkostningen ved dem hver især.
De højest ratede byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er ualmindeligt godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % har givet toprating, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er enormt overlegent. Scoren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % giver maksimum point, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som selvsagt er fantastisk flot. Bedømmelsen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er hamrende betryggende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er temmelig beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

En masse internet butikker frembyder til alt held mange forskellige billige leveringsmuligheder til stemmejern 4 mm. Førstevalget hos mange er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, fordi du så nemt kan hente de bestilte varer når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er altså i høj grad bekvem, og desuden tilmed den prisbilligste leveringsmåde.

Du burde omvendt overveje at få produkterne sendt hjem til dig selv eller til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen er desværre en smule mere omkostningsfuld, men også ualmindeligt let gængelig ift. stemmejern 4 mm online. Den billigste løsning til levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren, hvilket står og falder med at du opholder dig lige ved e-firmaets byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på stemmejern 4 mm kan vise sig at være ret så væsentlig i tilfælde af at vi skal bruge dine nye produkter med det samme, så med det formål er det rigtig vigtigt at vi efterser det forventede leveringstidspunkt ved stemmejern 4 mm. En hel del internet webshops – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på en masse produkter online, men vær opmærksom på at det betinges af at du når at bestille tidligere end et angivent klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen pakket før lagermedarbejderne drager hjemad.

Nogle få internet shops garanterer levering uden omkostninger på stemmejern 4 mm online, men ofte forudsætter det at der shoppes for en fastsat pris. Derudover burde man udvælge den mest letkøbte leveringsløsning, der mange gange er at få fragtmanden til at levere din bestilling til et udleveringssted.

Adskillige byggemarkeder udlover klik-og-hent hvor du køber billig stemmejern 4 mm derhjemme og afhenter i byggecenteret. Fx Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark og Bauhaus. De frembyder for eksempel afhentning af stemmejern 4 mm i disse områder:

Frederikshavn, Tårnby, Rudersdal, Nykøbing Falster, Nyborg, Brabrand, Viborg, Odense, Dragør, Varde, Gladsaxe, Hillerød, Brønshøj, Ikast, Hedehusene, Randers, Kolding, Valby, Værløse, Greve, Aalborg, Esbjerg, Ølstykke, Højbjerg, Jyllinge, Stenløse, Søborg, Hørsholm, Solrød Strand, Aabenraa, Sønderborg, Nørresundby, Frederikssund, Allerød, Vordingborg, Vejle, Rønne, Vanløse, Holbæk, Herning, Hvidovre, Hjørring, Odder, Nærum, Ringsted, Herlev, Glostrup, Gentofte, Kokkedal, Taastrup, Struer, Birkerød, Middelfart, Fredericia, Thisted, Kalundborg, Albertslund, Svendborg, Lillerød, Charlottenlund, Køge, Rødovre, Silkeborg, København, Haderslev, Hobro, Helsingør, Brøndby, Tilst, Virum, Ishøj, Frederiksværk, Slagelse, Næstved, Skive, Hedensted, Korsør, Brønderslev, Vallensbæk, Lyngby, Holstebro, Aarhus, Ballerup, Haslev, Lystrup, Frederiksberg, Farum, Roskilde, Åbyhøj, Nakskov, Grenaa, Horsens, Risskov, og Skanderborg, .

Afhentning ift. stemmejern 4 mm er muligt i alle dele af landet: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Amager, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden) og Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland).

Ved indkig i statistikkerne er det markant, at online shoppere typisk søger efter bl.a. billig stemmejern 4 mm og stemmejern 4 mm online. Foruden dette oplever man typisk netshoppere efterspørge eksempelvis stemmejern 4 mm priser, stemmejern 4 mm tilbud og køb stemmejern 4 mm, foruden de kendte byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen og 10-4.

Rabat på stemmejern 4 mm

Det er i dag super let gængeligt for os alle at lave prissammenligning på billige stemmejern 4 mm online i blandt flere internet shops, og for det har mange online firmaer ikke kunne slippe for at trykke prisen på stemmejern 4 mm enormt, og i øvrigt præstere levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det stadigvæk blive indbringende at besigtige nogle enkelte internet webshops efter tilbud på stemmejern 4 mm online forud for at du færdiggør din shopping, sådan at man ikke er i tvivl om at modtage den mest billige pris. Se ikke bare på de velkendte byggekæder som 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan.

Man bør imidlertid ikke undervurdere, at hvis en internet butik udbyder billige stemmejern 4 mm online for en pris som virker helt ekstremt tiltalende, så kunne det tit være en indikation på en fup internet shop. Kortbestillinger er trods alt indbefattet af en bestemmelse, der beskytter dig overfor fup internet virksomheder.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du anvende en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, når du tilstræber at finansiere betalingen af stemmejern 4 mm senere. Det fås som regel ved niche netbutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som fx Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Harald Nyborg.

Ses der på tallene bliver det markant, at internet shoppere tit efterspørger for eksempel stemmejern 4 mm priser og stemmejern 4 mm online. Vi ser derudover jævnligt mennesker lede efter bl.a. køb stemmejern 4 mm, billig stemmejern 4 mm samt stemmejern 4 mm tilbud.

Analyser eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot forærer dig super anstændige løsninger til at tyde mange aktuelle konsumenters reflektioner og af den grund foreslår vi, at du ser nærmere på online virksomhedens bedømmelser forud for at du shopper billige stemmejern 4 mm online.

Facebook tilbyder dig desuden uden sammenligning habile chancer for at få indsigt i e-firmaets kundefokus. Desuden ses endda internet forretninger hvor folk kan offentliggøre en anmeldelse af deres køb, som lige så vel burde tages i brug til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk køber billige stemmejern 4 mm online i en e-handler kan de i reglen gennemse netshoppens vilkår, dog er det ofte en tidskrævende opgave, særligt med de kendte byggemarkeder som Silvan, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg.

En nemmere løsning kan være at bemærke om online shoppen er e-mærket, hvilket bør være en antydning af at e-handlen tilslutter sig gældende dansk lovgivning, og at e-forhandleren regelmæssigt vurderes af specialister der har indsigt i de gældende regulativer.

Desuden giver det dig lejlighed til bistand, ifald du får besvær i forbindelse med dit indkøb af stemmejern 4 mm. Ydermere anbefaler vi at du er obs på de mest basale regler der er gældende for bestillingen af stemmejern 4 mm online, for eksempel hvilken byttepolitik online butikken bruger.

I den sammenhæng er det på samme måde essesentielt, at man til enhver tid gemmer ens ordrekvittering, så man i fremtiden kan påvise købet af stemmejern 4 mm, uagtet om man shopper hos XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan eller Stark.

Ole H gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Søren U gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

Michael J gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Lene gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

9 gode råd til køb på nettet
1Før nogen handler billige stemmejern 4 mm hos en netbutik kan de i reglen studere forhandlerens handelsbetingelser, dog er det typisk et tidskrævende projekt. Endvidere er det fornuftigt at køberen er obs på de mest basale bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige stemmejern 4 mm online, fx den ombytningspolitik netshoppen benytter.
2Trustpilot giver dig en række udmærkede genveje til at iagttage diverse forhenværende kunders tanker og derved er det en hjælp, at du læser e-shoppens kritik inden du bestiller billige stemmejern 4 mm online. Facebook tilbyder dig lige så vel ret så gavnlige genveje til at få indblik i netshoppens kundetilfredshed.
3Indtil flere online webshops garanterer levering uden betaling på stemmejern 4 mm, men i mange tilfælde kun hvis du bestiller for en bestemt sum. Ellers skulle du snuppe den mest letkøbte mulighed for fragt, der tit vil være at få fragtmanden til at levere produkterne til en pakkeshop. Muligheden er til tider ligeledes virkelig ukompliceret. Den mest billige leveringsløsning er dog at du selv henter pakken.
4Vi tilråder at undersøge om online forretningen er e-mærket medlem, da det generelt er en indikation om at online firmaet opretholder de danske retningslinjer, og at e-butikken fra tid til anden efterses af jurister der har indsigt i vedtægterne på området. Før nogen shopper billige stemmejern 4 mm i en online webshop kan de reelt tage stilling til virksomhedens regler.
5En række online outlets tilbyder på nuværende tidspunkt diverse billige leveringsmåder til stemmejern 4 mm. En af de mest benyttede er nu om stunder afhentningssteder, og så kan du blot hente din ordre når det passer dig bedst. Leveringstypen er jo meget bekvem, samt typisk endvidere den mindst kostelige metode til levering.
6Fragttiden kan vise sig at være yderst central hvis vi mangler produktet lige om lidt, og af den grund er det selvfølgelig meningsfuldt at vi kontrollerer den estimerede leveringsdato ved stemmejern 4 mm. En række online shops reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres varenumre, hvilket dog antager at handlen gemmenføres før et fastslået tidspunkt.
7Den mest prisbevidste leveringsmåde vil altid vise sig at være at du selv henter varerne, hvilket er betinget af at du er i nærheden af online butikkens adresse. Den fragtløsning er naturligvis temmelig væsentlig om du har brug for stemmejern 4 mm omgående. Alternativt så yder en hel del online outlets levering uden omkostninger, men i mange tilfælde påkræves det at man bestiller for et præcist beløb.
8Det er jo super fleksibelt for alle og enhver at søge sig frem til priser online på billige stemmejern 4 mm på tværs af butikker på nettet, og derfor frembyder de fleste online firmaer gratis fragt. Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig lukrativt at besigtige nogle enkelte shops på nettet efter tilbud og rabat forinden du shopper, således at du er sikret at få den mest attraktive pris.
9Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er indbefattet af en orden, hvilket assisterer dig imod bedrageriske internet virksomheder. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du higer efter at afbetale omkostningerne over et længere tidsrum.