Stemmejernsæt 4 dele - 6-12-19-25 mm Kreator KRT461109
209 kr.
Mere info
Hultafors stemmejern HDC 20mm
185 kr.
Mere info
Hultafors stemmejern EDC 10 mm
110 kr.
Mere info
Stemmejern 19 mm - slagfast håndtag
53 kr.
Mere info
Stemmejern 16 mm - slagfast håndtag
45 kr.
Mere info
Stemmejern 12 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Mere info
Stemmejern 10 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Mere info
Stemmejern 25 mm slagfast håndtag Kreator
92 kr.
Mere info
Stemmejernsæt 4 dele - 6-12-19-25 mm Kreator KRT461109
209 kr.
Mere info
Stemmejern 32 mm slagfast håndtag Kreator
100 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig super vigtigt at se, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at lede andre steder.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med massevis af spørgsmål. Af den grund kan du bestille ved en online byggeshop, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af stemmejern 12 mm.
Når du har brug for produkterne med det samme eller bare gerne vil undgå fragtomkostningen, så kan du med fordel transportere varerne på eget initiativ. Det er specielt et alternativ i de kendte byggekæder.
Nogle byggemarkeder fremviser et stort sortiment af varer, og nogle fokuserer på en specifik varegruppe. Du bør tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover blot stemmejern 12 mm.
Du skal kende de regler der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør man kende byggeshoppens betingelser.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige stemmejern 12 mm fra netbutik til netbutik. En del giver de bedste tilbud, hvorimod øvrige giver service. Du må forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre findes nær dig, og derfor har du valget om at handle online og hente materialerne personligt. Derigennem kan du slippe for fragtgebyret, og ovenikøbet få varerne straks.
De gængse byggekæder udbyder produkter fra alverdens specialbutikker, og som følge af dette kan du bestille fra et stort udvalg af stemmejern 12 mm online.
De store byggekæder er etablerede og landskendte forretninger, som kan bidrage til øget tryghed når du skal handle online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche har en dyb forståelse for deres online produktudvalg, da de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette vil du modtage mere indsigtsfuld hjælp fra mennesker som er specialister i lige præcis stemmejern 12 mm.
De fleste specialiserede netbutikker er producenter af de varer der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online kan du forvente at få en bedre pris.
Flertallet af nichefokuserede netbutikker er mindre firmaer, som typisk er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du handler stemmejern 12 mm online hos dem.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 medarbejdere i deres 6 byggecentre. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

stemmejern 12 mm silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 ansatte i deres 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

stemmejern 12 mm harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag ca. 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

stemmejern 12 mm bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 kollegaer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

stemmejern 12 mm jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 kollegaer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der kommer altid pludselige hovedpiner i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og pga. dette er det af stor betydning at der er afsat passende plads i tidsplanen, så man føler sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
2Typisk vil det vise sig essentielt at lave et regnskab for byggeprojektet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være en god idé at notere alle udgifter, hvorefter man bør nedfælde online tilbud på dem én og én.
3Det bør overvejes at søge assistance til projektet, ikke mindst ved væsentlige byggerier. Store byggeprojekter behøver flere mennesker. Samtidig bør det være bedre og mere socialt at dele arbejdet med andre.
4Forinden du igangsætter byggeriet kan det vise sig yderst betydningsfuldt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype kan der være gældende retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Det vil vise sig betydningsfuldt at du har de påkrævede materialer til rådighed før du tager fat på dit arbejde. Du kunne med fordel lave en overskuelig note hvor der bør fremgå alt det der bliver brug for, og efterfølgende gennemgå oversigten, med øje for at du sikrer dig at du har styr på det.
6Ved udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en essentiel rolle. Af den årsag bør du løbende kigge på meldingerne om vejret lige før dit byggeprojekt, så det ikke med et brag går i gang med at regne bedst som du er trukket i arbejdstøjet til det komplekse projekt.
7Man kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det fås hvis renoveringen bidrager positivt til klimaet. Det er altså betinget af at projektet har positiv betydning for naturen.
8Der kan findes utallige artikler og videoer på internettet hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube giver rigelig almennyttig info, ikke mindst ifald man kigger på engelsk.
9Godt forarbejde viser sig som vejen til at lykkes med byggeriet. Du skal liste en strømlinet plan, som beskriver hvilke opgaver der skal løses hvornår, med en dertilhørende nummerorden. Vær skarp idet du sammensætter din handlingsplan.
10Man bør aldrig stå uden det nødvendige grej. Det er erstatteligt at have det til rådighed før du går løs med byggeriet. Glem ikke at indkalkulere udgifterne hertil i byggeriets budget.
11Husk at tage til overvejelse hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du skal tilkøbe hjælp fra en fagperson til noget af arbejdet. Såfremt du indhenter assistance fra en fagperson kunne det være en god idé at notere uforpligtende tilbud fra diverse foretagender.
12Du må unden ingen omstændigheder se bort fra dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sikkerhedshjelm som sikrer dig mod eventuelle uheld. Det er af stor betydning at du har styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, hovedsageligt såfremt du ikke køber hjælp fra en ekspert.
De mest populære byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er rigtig overlegent. Evalueringen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ret så imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er enormt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som altså er fantastisk imponerende. Vurderingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket altså er enormt godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

Størstedelen af online virksomheder udlover nu om stunder et bredt udvalg af billige fragtmetoder til stemmejern 12 mm. En sikker vinder er p.t. at afsende til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente din bestilling når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er nemlig virkelig simpel, og desuden derudover den billigste leveringsmulighed.

Du kunne lige så vel overveje at få varerne sendt til din lejlighed eller hus eller til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden er en gang i mellem en anelse mere omkostningsfuld, men endvidere ultra fremkommelig med stemmejern 12 mm online. Den billigste leveringsmetode vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren, som dog stiller krav om at du bor tæt på online forretningens byggecenter, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på stemmejern 12 mm er naturligvis virkelig central forudsat man absolut skal bruge pakken om få sekunder, og i det øjemed er det aldeles passende at du tjekker den estimerede leveringsdato for stemmejern 12 mm. Adskillige internet butikker – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver løfte om billig 1 dags fragt på en masse varenumre online, men vær opmærksom på at det er regnet ud fra at handlen gemmenføres tidligere end et fast klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer ud af døren før lagerpersonalet får fri.

Nogle e-forretninger i Danmark byder på fri fragt på stemmejern 12 mm online, men for det meste kræves det at der indkøbes for en præcis sum. Alternativt kan man udse dig den billigste leveringsmetode, som typisk vil blive at få fragtmanden til at bringe ordren til et afhentningssted.

En masse byggemarkedskæder frembyder klik-og-hent hvor man bestiller billig stemmejern 12 mm online og afhenter i butikken. For eksempel Bauhaus, Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og Stark. De yder blandt andet click-and-collect på stemmejern 12 mm i disse områder:

Sønderborg, Nærum, Haderslev, Silkeborg, Slagelse, Kolding, Brønshøj, Nykøbing Falster, Jyllinge, Hjørring, Glostrup, Rønne, Hobro, Risskov, Varde, Holstebro, Skive, Frederikshavn, Svendborg, Ølstykke, Birkerød, Rudersdal, Hvidovre, Hedensted, Nørresundby, Charlottenlund, Brabrand, Vallensbæk, Grenaa, Fredericia, Haslev, Værløse, Frederiksværk, Ikast, Brøndby, Esbjerg, Gentofte, Nyborg, Aabenraa, Frederiksberg, Brønderslev, Horsens, Herning, Farum, Stenløse, Næstved, Tårnby, Dragør, Aarhus, Middelfart, Virum, Køge, Ringsted, Holbæk, Albertslund, Nakskov, Greve, Struer, Skanderborg, Randers, Ishøj, Odense, Rødovre, Aalborg, Herlev, Helsingør, Hillerød, Taastrup, Åbyhøj, København, Korsør, Viborg, Hedehusene, Gladsaxe, Frederikssund, Kalundborg, Højbjerg, Vejle, Roskilde, Solrød Strand, Allerød, Tilst, Lillerød, Thisted, Lystrup, Vordingborg, Kokkedal, Valby, Lyngby, Hørsholm, Odder, Ballerup, Vanløse, og Søborg, .

Klik-og-hent ift. stemmejern 12 mm er en mulighed i samtlige regioner af landet: Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Bornholm, Falster), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn) og Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland).

Når vi ser på data bliver det tydeligt, at netshoppere jævnligt efterspørger blandt andet køb stemmejern 12 mm og billig stemmejern 12 mm. Man ser derudover typisk internet shoppere kigge efter for eksempel stemmejern 12 mm tilbud, stemmejern 12 mm priser og stemmejern 12 mm online, foruden de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Bygma.

Få rabat på stemmejern 12 mm

Det er vældig let for alle og enhver at kigge efter tilbud på billige stemmejern 12 mm online fra forskellige internet selskaber, og derved har en lang række internet foretagender været tvunget til at trykke salgspriserne på stemmejern 12 mm en hel del, og endda garantere fri fragt.

Dog kan det ikke desto mindre blive tiden værd at granske forskellige firmaer på nettet efter billige priser på stemmejern 12 mm online forinden du shopper, sådan at du er på den sikre side med at få fat i den billigste pris. Kig ikke bare på de kendte byggekæder som Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

Du må dog være klar over, at når en e-handler afhænder billige stemmejern 12 mm online på tilbud til en salgspris der virker himmelråbende billig, så kunne det i nogle tilfælde være en indikation på en bedragerisk online forretning. Kortbestillinger er heldigvis en del af en foranstaltning, der bistår køberen imod svindlende internet webshops.

Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ kan du drage nytte af en afdragsløsning fra fx ViaBill, hvis du har i sinde at dække betalingen af stemmejern 12 mm over et længere tidsrum. Dette tilbydes normalt hos nichebutikker, men ikke de store byggekæder som eksempelvis Silvan, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

Ved indkig i data står det klart, at internet shoppere ofte leder efter fx stemmejern 12 mm tilbud og billig stemmejern 12 mm. Foruden dette oplever man mange gange folk kigge efter eksempelvis stemmejern 12 mm priser, køb stemmejern 12 mm samt stemmejern 12 mm online.

Udforsk folks oplevelser

Trustpilot byder på de facto fantastiske løsninger til at iagttage en længere række tidligere brugeres meninger og herved er det fornuftigt, at du besigtiger internet forretningens ratings inden du shopper billige stemmejern 12 mm online.

Facebook giver dig for øvrigt super værdifulde genveje til at få indblik i online forhandlerens kundetilfredshed. Tilmed møder vi nogle internet forhandlere hvor man kan sammensætte en kritik af ordreforløbet, hvilket på samme måde burde benyttes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk bestiller billige stemmejern 12 mm online i en e-butik kan de egentlig tage stilling til netshoppens forretningsbetingelser, dog er det gerne ikke særlig interessant, i særdeleshed på de kendte byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan, Davidsen og Bauhaus.

Et alternativ kan være at finde ud af om e-firmaet er e-mærket medlem, som længe har været en garanti for at netbutikken efterkommer gældende dansk lovgivning, tillige med at virksomheden rutinemæssigt kigges til af specialister der kender vilkårene på området.

Det giver dig lejlighed til hjælpende service, såfremt du oplever problemstillinger ved dit indkøb af stemmejern 12 mm. Udover dette tilrådes det at kunden er på vagt for de væsentligste retningslinjer der kan influere på bestillingen af stemmejern 12 mm online, fx den returret internet selskabet garanterer.

I den sammenhæng er det i øvrigt relevant, at man permanent beholder sin faktura e-mail, således man senere vil kunne eftervise købet af stemmejern 12 mm, uanset om man shopper ved Stark, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg eller Davidsen.

Anna N gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Inger P gav 4 stjerner

God webshop

Kirsten J gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Jørgen gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

9 gode råd til når du køber online
1Generelt foreslår vi at finde ud af hvorvidt e-forretningen er tilsluttet e-mærket, som bør være en erklæring om at webbutikken opfylder de gældende danske regler, tillige med at internet selskabet rutinemæssigt besøges af eksperter der forstår bestemmelserne på området. Før nogen bestiller billige stemmejern 12 mm i en internet webshop bør de reelt sætte sig ind i webshoppens handelsvilkår.
2Nogle online forhandlere frembyder fragt uden betaling på stemmejern 12 mm, men for det meste er det under forudsætning af at du aftager for en fastsat pris. I øvrigt kan man vælge den billigste metode til levering, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til en pakkeshop. Fragtmuligheden viser sig jævnligt til gengæld yderst ukompliceret. Den mest betalelige fragtløsning vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne.
3En lang række shops på nettet tildeler i dag et stort udvalg af billige fragttyper til stemmejern 12 mm. Den mest benyttede er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine varer når du har lyst. Fragttypen er nemlig usædvanlig praktisk, samt endda endvidere den mindst kostelige løsning til levering.
4Vi tilråder køb med betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omfattet af Indsigelsesordningen, der skærmer kunden imod svindlende netbutikker. Som en anden løsning bør du drage nytte af en billig afdragsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at afbetale prisen ude i fremtiden.
5Trustpilot fører til flere fortræffelige chancer for at dechifrere forskellige øvrige køberes evalueringer og derved foreslåes det, at du sonderer internet virksomhedens omtaler før du shopper billige stemmejern 12 mm online. Facebook byder på lige så vel tilpas hæderlige løsninger til at få et kig ind i e-forhandlerens popularitet.
6Den billigste fragttype vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, men dette kræver at du lever nærved internet forretningens tilholdssted. Den type af levering er ultra vital såfremt du har brug for stemmejern 12 mm omgående. Alternativt så sikrer indtil flere netbutikker portofri fragt, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at man handler for en fastsat pris.
7Forud for at nogen bestiller billige stemmejern 12 mm hos en butik burde de i princippet kigge på netbutikkens forretningsaftale, men det er mange gange ikke super spændende. Tillige stiller vi forslag om at køberen er sat ind i de væsentligste forhold der kan spille ind i forbindelse med købet af billige stemmejern 12 mm online, som for eksempel hvilken ombytningsret e-firmaet tilsikrer.
8Fragtperioden kan være usædvanlig essentiel når vi mangler dine nye varer med det samme, så med det formål er det aldeles centralt at vi ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt for stemmejern 12 mm. Temmelig mange internet forretninger annoncerer billig 1 hverdags levering på mange varer, men vær opmærksom på at det er påkrævet at transaktionen realiseres forud for et nøjagtigt tidspunkt.
9Det er jo usædvanlig ligetil for internetbrugere at finde de bedste priser online på billige stemmejern 12 mm i blandt forskellige online forhandlere, og til tak lover massevis af firmaer på nettet portofri levering. Det kan dog til hver en tid blive profitabelt at kigge forbi nogle få butikker på nettet efter tilbud forinden du bestiller, således at du er usvigeligt sikker på at opnå den mindst kostelige pris.