Stemmejern 10 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Mere info
Stemmejernsæt 4 dele - 6-12-19-25 mm Kreator KRT461109
209 kr.
Mere info
Hultafors stemmejern HDC 20mm
185 kr.
Mere info
Hultafors stemmejern EDC 10 mm
110 kr.
Mere info
Stemmejern 19 mm - slagfast håndtag
53 kr.
Mere info
Stemmejern 16 mm - slagfast håndtag
45 kr.
Mere info
Stemmejern 12 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Mere info
Stemmejern 10 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Mere info
Stemmejern 25 mm slagfast håndtag Kreator
92 kr.
Mere info
Stemmejernsæt 4 dele - 6-12-19-25 mm Kreator KRT461109
209 kr.
Mere info
Stemmejern 32 mm slagfast håndtag Kreator
100 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter lig med stribevis af spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at bestille ved et online byggemarked, hvor du kan få information omkring stemmejern 10 mm.
Flere byggecentre tilbyder et stort udvalg af produkter, hvorimod andre er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør tænke igennem om det er essentielt for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare stemmejern 10 mm.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige stemmejern 10 mm fra byggecenter til byggecenter. En del giver de bedste priser, imens nogle har fokus på faglig rådgivning. Du må gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør kende de retningslinjer webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man kende virksomhedens regler.
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kan du overveje at køre varerne på egen hånd. Dette er i høj grad muligt i de gængse byggekæder.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at tjekke, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt må du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og landskendte butikker, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Det kan du se positivt på.
De kendte byggecentre tilbyder produkter fra talrige nicheshops, hvorfor du kan bestille fra et bredt udvalg af stemmejern 10 mm online.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige mange steder i landet, og herigennem har man valget om at bestille online og transportere produkterne på eget initiativ. Takket være dette har man valget om at undgå fragten, og tilmed skaffe varerne på kortere tid.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker på internettet har meget ekspertise i det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andre produkter. På grund af det vil du få mere anvendelig service fra ansatte som er eksperter i lige præcis stemmejern 10 mm.
Majoriteten af nicheforretninger på nettet er små firmaer, som oftest er danske, gerne endda lokalt nær dig. Disse kan du støtte ved at bestille stemmejern 10 mm online på deres side.
Alverdens nicheforretninger på nettet producerer selv varerne der sælges i de store byggekæder. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online kan du få ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggekæder
stemmejern 10 mm silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

stemmejern 10 mm bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 medarbejdere i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 ansatte i de 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

stemmejern 10 mm jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag ca. 2.000 kollegaer i kædens 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

stemmejern 10 mm harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 ansatte i forretningens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der kan findes en overflod af vejledninger og videoer online hvor du kan finde hjælp. Specielt YouTube kan hjælpe med betydelige mængder almennyttig viden, i særlig grad forudsat at man benytter engelske søgeord.
2Nogle gange kan man indhente økonomisk støtte til ombygninger. Det fås ifald byggeriet er klimavenligt. At få tilskud forudsætter med andre ord at projektet har en positiv betydning for naturen.
3Godt forarbejde viser sig som metoden til succes med dit byggeprojekt. Du må sammensætte en gennemarbejdet dagsorden, der dikterer hvilke opgaver du vil løse på hvilke dage, samt derudover en nummerorden. Forsøg at være realistisk idet du sammensætter din arbejdsplan.
4Du burde måske tænke over hvorvidt projektet kan klares alene, eller du hellere burde købe assistance fra en fagperson til afslutningen af byggeprocessen. Såfremt du søger hjælp fra en professionel vil det i nogle tilfælde være en god idé at modtage tilbud fra en håndfuld entreprenører.
5Du bør unden ingen omstændigheder negligere sikkerheden, så glem ej beskyttelse bl.a. sikkerhedshjelm som hjælper dig imod potentielle risici. Det er yderst relevant at du husker dit eget helbred i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
6Det kan overvejes at søge assistance til arbejdet, navnlig når det er større projekter. Enkelte projekter kræver flere folk. I øvrigt vil det vise sig bedre og mere socialt at dele arbejdet med andre.
7Der præsenterer sig ofte uforudsigelige problemer i tilfælde med omfangsrige byggeprojekter, og pga. dette kan det vise sig værdifuldt at der afsættes god nok tid i planen, således at man føler sig sikker på at nå i mål.
8Muligvis kan det blive essentielt at have de fornødne byggematerialer disponible forinden du går i krig med arbejdet. Du har god gavn af at sammenfatte en hurtig indkøbsseddel hvor der bør fremgå alt det som er nødvendige, og dernæst tjekke hver enkelt ting, så du kan føle dig tryg ved at der ikke mangler noget.
9Inden du optager dit byggeprojekt kan det være rimeligt essentielt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholder loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde en række regler for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
10Det kan vise sig at være betydningsfuldt at udfærdige et budget for dit byggeri, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil være økonomisk at notere samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør notere online tilbud på hver eneste af dem.
11Ved opgaver udenfor har vejrsituationen en stor rolle. Af den grund bør du jævnligt lægge mærke til vejrberetningerne i den tid der er op til starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning går i gang med at regne når du netop arbejder hårdt på det komplekse projekt.
12Man bør for alt i verden ikke mangle grej. Ofte kan det vise sig strategisk at have værktøjet disponibelt akkurat som du går løs med arbejdet. Det er desuden en fordel at indregne de medfølgende udgifter i dit udgiftsbudget.
De højest ratede byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som klart er rigtig godt arbejde. Scoren grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er virkelig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er meget betryggende. Karakteren er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er hamrende godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og kun 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som naturligvis er utrolig godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

En masse shops på nettet tildeler i øjeblikket et stort udvalg af billige metoder til levering til stemmejern 10 mm. Den mest populære er i dag at afsende til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente din ordre på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er altså særdeles let, samt endda endda den mindst kostelige mulighed for levering.

Du kunne lige så vel beslutte dig for at få ordren sendt hjem til dig privat eller til din arbejdsplads. Muligheden bliver for det meste en anelse dyrere, men derudover ekstremt simpel med stemmejern 10 mm online. Den prisbilligste løsning kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, men dette beroer på at du opholder dig med kort afstand til internet virksomhedens butikker, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på stemmejern 10 mm er ret så betydningsfuld ifald du mangler dine nye varer omgående, og med det formål er det helt vigtigt at vi checker leveringstiden for stemmejern 10 mm. En hel del internet forretninger – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – frembyder billig levering på næstkommende hverdag på en masse produkter online, men husk at det påkræver at ordren placeres inden et besluttet tidspunkt, sådan at de kan nå at få de nye varer ordnet forud for at pakkepersonalet drager hjemad.

Visse webshops byder på fragt uden beregning på stemmejern 10 mm online, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at du aftager for en bestemt sum. Ellers burde man gribe den mest letkøbte type af levering, hvilket mange gange vil være at få bragt bestillingen til et afhentningssted.

De største webbutikker foreslår afhentning hvor man bestiller billig stemmejern 10 mm på nettet og afhenter i byggecenteret. For eksempel Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggecentrene giver for eksempel afhentning af stemmejern 10 mm i disse områder:

Brabrand, Rødovre, Varde, Jyllinge, Hjørring, Herlev, Brøndby, Esbjerg, Risskov, Helsingør, Randers, Vordingborg, Vejle, Hørsholm, Værløse, Næstved, Dragør, Aalborg, Odder, Hedehusene, Frederikshavn, Ballerup, Nakskov, Allerød, Frederiksberg, Viborg, Greve, Slagelse, Søborg, Brønshøj, Hedensted, Skive, Ølstykke, Korsør, Haslev, Køge, Nyborg, Odense, Albertslund, Holbæk, Lystrup, Skanderborg, Vallensbæk, Lyngby, Charlottenlund, Solrød Strand, Valby, Horsens, Birkerød, Silkeborg, Struer, Tårnby, Farum, Fredericia, Hvidovre, Virum, Frederikssund, Vanløse, Tilst, Glostrup, Grenaa, Ikast, Nørresundby, Sønderborg, Brønderslev, Nærum, Stenløse, Holstebro, Roskilde, Haderslev, Ringsted, Thisted, Taastrup, Frederiksværk, Aarhus, Hobro, Svendborg, København, Rønne, Nykøbing Falster, Ishøj, Middelfart, Kokkedal, Gentofte, Herning, Åbyhøj, Højbjerg, Aabenraa, Hillerød, Lillerød, Kalundborg, Kolding, Rudersdal, og Gladsaxe, .

Klik-og-hent af stemmejern 10 mm er en mulighed i samtlige områder af landet: Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Bornholm, Østsjælland, Sydsjælland, Lolland), Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når vi ser på søgedata fremstår det klart, at mennesker typisk søger efter eksempelvis billig stemmejern 10 mm og stemmejern 10 mm online. Man ser desuden typisk mennesker søge efter bl.a. køb stemmejern 10 mm, stemmejern 10 mm tilbud og stemmejern 10 mm priser, plus de store byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg.

Spar penge på stemmejern 10 mm

Det er rigtig gnidningsløst for købere at lave prissammenligning på billige stemmejern 10 mm online fra flere butikker på nettet, og til tak har flere online varehuse ikke kunne lade være med at mindske udsalgspriserne på stemmejern 10 mm kolossalt, og endda præstere billig fragt.

Det kan immervæk blive indbringende at undersøge indtil flere e-forretninger efter tilbud og udsalg på stemmejern 10 mm online inden du færdiggør din shopping, sådan at du er velinformeret til at opnå den mest billige pris. Se ikke bare på de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

Du må lige meget hvad være omhyggelig med, at når en shop forhandler billige stemmejern 10 mm online på tilbud til en udsalgspris der kan ses som uhørt billig, bør det mange gange være et symbol på en bedragerisk webshop. Kortkøb er dog omfavnet af en foranstaltning, der beskytter køber imod svindlende e-shops.

Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du tilstræber at finansiere betalingen af stemmejern 10 mm ude i fremtiden. Det fås som regel ved specialiserede netbutikker, men sjældent de udbredte byggecentre som eksempelvis Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg.

Når der ses på statistikkerne står det tydeligt, at online shoppere som regel søger efter fx stemmejern 10 mm online og stemmejern 10 mm tilbud. Man ser derudover jævnligt folk lede efter blandt andet billig stemmejern 10 mm, køb stemmejern 10 mm samt stemmejern 10 mm priser.

Tjek andre menneskers anbefalinger

Trustpilot tilbyder dig forholdsvis fornemme muligheder for at gennemstøve ganske mange øvrige konsumenters omtaler og af den grund anbefaler vi, at du verificerer online shoppens omtaler før du bestiller billige stemmejern 10 mm online.

Facebook leverer derudover regulære strålende løsninger til at få en idé om online virksomhedens pålidelighed. Herinde er der nogle shops på nettet hvor man kan skrive en omtale af deres køb, hvilket på samme måde kan anvendes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Før folk køber billige stemmejern 10 mm online i en e-shop burde man på en vis måde gennemløbe deres forretningsaftale, dog er det almindeligvis et tidskrævende projekt, især ved de store byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark, XL-Byg, 10-4 og Jem og Fix.

Et alternativ kunne være at se om e-forhandleren er e-mærket medlem, som er en sikkerhed for at online forretningen accepterer de gældende danske regler, udover at netbutikken løbende gennemses af fagfolk der har nøje kendskab til bestemmelserne på området.

Desuden giver det dig mulighed for støtte, såfremt du udsættes for problemstillinger som følge af dit indkøb af stemmejern 10 mm. Herudover foreslår vi at køber er vaks omkring de mest betydningsfulde vedtægter der spiller ind i forbindelse med købet af stemmejern 10 mm online, som for eksempel hvilken returpolitik online webshoppen har.

I den forbindelse er det på samme måde relevant, at man når som helst gemmer ens ordremail, således man en anden gang kan bevise sit køb af stemmejern 10 mm, uagtet om man bestiller hos 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen eller Harald Nyborg.

Charlotte Madsen gav 5 stjerner

Hurtig levering

Louise Sørensen gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Lone gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Erik I gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

9 tips til online indkøb
1En masse internet virksomheder tilbyder efterhånden et stort udvalg af billige fragtmuligheder til stemmejern 10 mm. En der er meget populær er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din nyindkøbte vare når der er tid til det. Denne er jo super praktisk, samt typisk tillige den prisbilligste fragtmulighed.
2Vi anbefaler at finde ud af om webbutikken er e-mærket, eftersom det bør være en sikkerhed for at internet forhandleren følger den officielle danske lovgivning, foruden at internet selskabet jævnligt revideres af specialister som har den nødvendige knowhow om reglerne. Forud for at folk handler billige stemmejern 10 mm hos en internet shop kan man for at være på den sikre side studere dens forretningsvilkår.
3Den billigste fragtmetode vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, hvilket beroer på at du fysisk befinder dig i kort afstand af e-forhandlerens hjemsted. Den løsning kan vise sig at være særligt vital såfremt du har behov for stemmejern 10 mm lige om lidt. Alternativt så garanterer en hel del internet outlets gebyrfri levering, men ofte kræves det at man køber for et konkret beløb.
4Vi anbefaler betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er en del af Indsigelsesordningen, som beskytter en overfor snydagtige netbutikker. Som en alternativ mulighed kan du vælge en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, forudsat du gerne vil finansiere omkostningerne over et længere tidsrum.
5Forinden nogen shopper billige stemmejern 10 mm i en online forretning burde de reelt løbe igennem e-butikkens handelsaftale, men det er oftest ikke videre interessant. Derudover kan det anbefales at køber er hensynstagende til de mest relevante forhold der indvirker på shopping af billige stemmejern 10 mm online, f.eks. den returret hjemmesiden har.
6En hel del online outlets garanterer fragt uden omkostninger på stemmejern 10 mm, men i reglen kun ifald der erhverves for et præcist beløb. Ellers kan man vælge den billigste fragtmetode, hvilket tit vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til en pakkeshop. Metoden bliver jævnligt til gengæld meget simpel. Den prisbilligste leveringsmanér er utvivlsomt at hente produkterne selv.
7Fragtperioden er naturligvis temmelig central om du har behov for dine nye varer inden for få dage, og herved er det virkelig fornuftigt at man kontrollerer det forventede leveringstidspunkt på stemmejern 10 mm. Mange e-forhandlere reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse varenumre, men vær på vagt da det påkræver at ordren gennemføres forinden et bestemt tidspunkt.
8Trustpilot medfører temmelig pæne genveje til at kortlægge adskillige eksisterende køberes omtaler og derved er det fornuftigt, at du gennemgår internet butikkens anmeldelser forinden du bestiller billige stemmejern 10 mm online. Facebook bringer dig derudover de facto ærlige genveje til at få indblik i internet selskabets pålidelighed.
9Det er jo rigtig fremkommeligt for alle og enhver at vurdere prisniveauet online på billige stemmejern 10 mm på flere e-butikker, og til gengæld yder flere webshops fragt uden omkostninger. Men det kan stadigvæk vise sig indbringende at granske nogle få internet forretninger efter udsalg og tilbud forud for at du handler, så du er skråsikker på at få fat i den laveste pris.