Byghjem.dk

Stavvibrator

LIEVERS Stavvibrator LHF m/pistolgreb 36mm flaske 20m kabel
9.500 kr.
Mere info
LIEVERS Stavvibrator højfrekvens elekt. 36mm
22.250 kr.
Mere info
LIEVERS Stavvibrator LHF m/pistolgreb 50mm flaske 20m kabel
10.250 kr.
Mere info
LIEVERS Stavvibrator højfrekvens elekt. 57mm
23.750 kr.
Mere info
Lievers Minivip stavvibrator motordel P14E
8.369 kr.
Mere info
LIEVERS Stavvibrator højfrekvens elekt. 50mm
22.750 kr.
Mere info
RABBIT stavvibrator sæt Rabbit+38x1,5m
3.749 kr.
Mere info
LIEVERS Stavvibrator LHF m/pistolgreb 57mm flaske 20m kabel
11.125 kr.
Mere info
RABBIT stavvibrator 230V motorenhed
1.849 kr.
Mere info
LIEVERS stavvibrator på batteri P18LI KOMPLET ø38x1000mm
19.498 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder tilbyder et stort sortiment, imens nogle har fokus på en specifik gruppe af vare. Du bør vide hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge i mellem, udover bare stavvibrator.
Der er variationer i prisen på billige stavvibrator fra byggecenter til byggecenter. Nogle vil have gode tilbud, hvorimod andre har service. Du bør forholde dig til hvad du foretrækker.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med talrige spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at handle hos et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt sparring omkring stavvibrator.
Det er selvsagt utrolig afgørende at undersøge, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at tjekke de andre.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Derfor skal man tjekke netbutikkens regler.
Når du har brug for produkterne hurtigt eller blot ønsker at undgå fragten, så kunne du med fordel hente varerne på egen hånd. Dette er navnligt en mulighed hos de gængse byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og bekendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget tryghed når man stopper online. Dette vil nogle se fordele i.
De velkendte byggekæder udbyder produkter fra talrige specialbutikker, hvorfor du kan shoppe fra et bredt udvalg af stavvibrator online.
De velkendte byggekæder har butikker i nærheden af dig selv, og takket være dette har kunderne valget om at bestille online og transportere materialerne på eget initiativ. Takket være dette har du valget om at undgå fragtgebyret, samt sågar skaffe varerne hurtigere.

Nichewebshop

Størstedelen af niche netbutikker er producenter af varerne som du kan købe hos byggekæderne. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online får du et ekstra godt tilbud.
Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsvirksomheder, der tit er danske, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe når du køber stavvibrator online på deres webshop.
Forskellige webshops i små nicher har et indgående kendskab til deres produkter, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Ergo vil du opleve mere nyttig rådgivning fra mennesker med specialistviden i lige præcis stavvibrator.
Danmarks største byggemarkeder
stavvibrator silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 mennesker i deres 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 ansatte i de 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 medarbejdere i selskabets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

stavvibrator bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

stavvibrator harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af mere end 500 ansatte i de 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

stavvibrator jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 ansatte i selskabets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i selskabets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 kollegaer i kædens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du burde måske overveje om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør investere i professionel assistance til afslutningen af arbejdet. Ifald du benytter hjælp fra en ekspert kan det være fordelagtigt at lede efter forslag fra forskellige leverandører.
2Man skal på ingen måde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Tit kan det være fundamentalt at du har det ved hånden akkurat som du tager fat på byggeprocessen. I øvrigt må du ikke glemme at inkludere udgifterne hertil i budgettet for byggeriet.
3Forberedelse vedbliver at være metoden til succes med byggeprocessen. Du bør overveje at lave en velovervejet dagsorden, som viser hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, og en tilhørende nummerorden. Forsøg at være skarp i udarbejdelsen af tidsplanen.
4Det kan blive af stor betydning at du har de relevante bygningsmaterialer indkøbt forinden du starter projektet. Du kan forfatte en punktforms note hvoraf der fremgår alt hvad som er nødvendige, og som det næste gennemgå punkterne, hvormed du er sikker på at alt er på sin plads.
5I mange tilfælde vil det være essentielt at have et regnskab for arbejdet, så man har styr på udgifterne. Det kan vise sig at være forstandigt at gennemgå samtlige poster, og bagefter finde frem til den billigste pris på dem slavisk.
6Det bør overvejes at indhente assistance til byggeprojektet, ikke mindst ved omfangsrige byggeopgaver. Flere ting gør krav på flere mennesker. Samtidig viser det sig bedre og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
7Man kan indhente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det fås ifald byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Det forudsætter med andre ord at projektet har positiv betydning for miljøet.
8Forinden du optager byggeriet må det være ufatteligt betydningsfuldt at man sikrer sig, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor vil der være forskellige love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Ved projekter udendørs har vejret en afgørende rolle. Således bør du ofte tage notits af vejrforudsigelserne i forbindelse med byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ud af det blå går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du er i fuld gang med det store byggeprojekt.
10Der viser sig uden tvivl uforudsigelige problemer når det gælder større projekter, og på grund af det vil det vise sig betydningsfuldt at man afsætter god nok plads i arbejdsplanen, med det formål at man føler sig overbevist om at have tid nok til det.
11Du skal ikke forsømme dit eget helbred, så husk beskyttelse som fx arbejdshjelm der skåner dig overfor mulige skader. Det er klogt at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, i særdeleshed hvis du ikke køber hjælp fra en fagmand.
12Der findes et bredt udvalg af guides og videoer via nettet som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med meget brugbar oplysning, især når du kigger på engelsk.
De højest ratede byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er absolut imponerende. Evalueringen er baseret på 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som naturligvis er ekstremt imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % har givet den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er usædvanligt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet toprating, og blot 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ultra betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er absolut betryggende. Scoren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % giver toprating, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

En række online firmaer frembyder på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige fragttyper til stavvibrator. Den mest moderne er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv henter de bestilte varer når du har lyst. Den er nemlig ret så bekvem, samt desuden også den billigste leveringsmodel.

Du burde alternativt afveje for og imod at bestille ordren til levering til din privatbolig eller til din arbejdsplads. Muligheden er somme tider lidt mere pebret, men samtidig særdeles ligetil ift. stavvibrator online. Den billigste slags levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, men det nødvendiggør at du befinder dig lige ved internet virksomhedens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Antal dages levering på stavvibrator er naturligvis usædvanlig bestemmende når man mangler varen om kort tid, så derfor er det sandelig meningsfuldt at du checker det forventede leveringstidspunkt på stavvibrator. En stor portion internet forretninger – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – yder billig levering på næste hverdag på mange varer online, men vær obs på at det står og falder med at ordren indsendes tidligere end et angivent klokkeslæt, så de kan nå at få bestillingen ekspederet før pakkepersonalet får fri.

Nogle få online shops garanterer fragt uden betaling på stavvibrator online, men typisk er det så nødvendigt at du køber for en konkret sum. Som alternativ kan du vælge den mest betalelige leveringsmåde, der i mange tilfælde er at få fragtmanden til at bringe varerne til en pakkeshop.

Mange netshops udlover click-and-collect hvor man køber billig stavvibrator derhjemme og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma og Silvan. Byggekæderne udlover for eksempel klik-og-hent på stavvibrator i disse områder:

Søborg, Odder, Ikast, Brønderslev, Hjørring, Frederiksværk, Nyborg, Næstved, Frederiksberg, Randers, Hillerød, Tårnby, Åbyhøj, Rødovre, Ringsted, Hedensted, Hobro, Sønderborg, Silkeborg, Helsingør, Højbjerg, Vanløse, Brabrand, Lillerød, Hedehusene, Dragør, Hørsholm, Farum, Frederikssund, Tilst, Værløse, Kokkedal, Rudersdal, Gladsaxe, Lystrup, Vallensbæk, Esbjerg, Haslev, Nærum, Gentofte, Nykøbing Falster, Jyllinge, Grenaa, Roskilde, Charlottenlund, Fredericia, Hvidovre, Aarhus, Valby, Slagelse, Stenløse, Risskov, Ishøj, Herning, Birkerød, Viborg, Albertslund, Rønne, Haderslev, Holbæk, Korsør, København, Vejle, Lyngby, Kalundborg, Ølstykke, Nakskov, Struer, Ballerup, Køge, Svendborg, Kolding, Solrød Strand, Thisted, Brønshøj, Middelfart, Greve, Aalborg, Herlev, Nørresundby, Taastrup, Brøndby, Holstebro, Skive, Glostrup, Aabenraa, Horsens, Skanderborg, Vordingborg, Virum, Varde, Odense, Frederikshavn, og Allerød, .

Click-and-collect af stavvibrator er en mulighed i alle dele af Danmark: Jylland (Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland), Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Amager, Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Bornholm) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Når man ser på tendenserne fremstår det markant, at internetbrugere typisk efterspørger for eksempel billig stavvibrator og stavvibrator tilbud. Derudover oplever vi tit netshoppere efterspørge eksempelvis køb stavvibrator, stavvibrator priser og stavvibrator online, foruden de gængse byggemarkeder som Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Tilbud på stavvibrator

Det er efterhånden vældig simpelt for enhver at søge information om priser på billige stavvibrator online på forskellige butikker på nettet, og herved har de fleste shops på nettet set sig tvunget til at trykke prisniveauet på stavvibrator helt i bund, og endda tilbyde billig fragt.

Men det kan alligevel vise sig fordelagtigt at undersøge visse shops på nettet efter rabatter og tilbud på stavvibrator online inden du gennemfører din handel, sådan at du er usvigeligt sikker på at antage den mest billige pris. Se ikke blot på de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

Du skal lige meget hvad være opmærksom på, at i tilfælde af at en internet handler afsætter billige stavvibrator online for en udsalgspris der er ubegribelig beskeden, burde det tit være et kendetegn på en falsk online butik. Kortbetalinger er trods alt omfattet af Indsigelsesordningen, hvilket værner dig som kunde overfor fup internet varehuse.

Vi foreslår generelt handler med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du bruge en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at honorere prisen på stavvibrator over flere uger. Det foreslåes normalt i niche webshops, i modsætning til de gængse byggekæder som fx 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Når man ser på data er det tydeligt, at mennesker tit leder efter fx stavvibrator online og stavvibrator tilbud. Derudover ser vi typisk internet shoppere efterspørge fx billig stavvibrator, stavvibrator priser og køb stavvibrator.

Analyser tidligere kunders meninger

Trustpilot tilbyder dig evigt pålidelige løsninger til at efterforske mange nuværende konsumenters evalueringer og derfor er det godt, at du analyserer webshoppens omtaler forud for at du lægger din bestilling på billige stavvibrator online.

Facebook resulterer i tillige egentlig fordelagtige muligheder for at få kendskab til online forhandlerens troværdighed. Herinde møder vi nogle e-handler som tilbyder kunderne at aflevere en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde bør udnyttes til afvejning af kundernes tilfredshed.

Før folk køber billige stavvibrator online i en e-handler kan man i princippet granske netbutikkens handelsvilkår, men det er i mange tilfælde ikke super interessant, i særdeleshed hos de store byggekæder som Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus.

En anden valgmulighed kunne derfor være at bemærke hvorvidt e-firmaet er godkendt af e-mærket, siden det generelt er en garanti for at internet firmaet accepterer gældende dansk lovgivning, og at internet forhandleren af og til gennemses af fagmænd som kender til vilkårene på området.

Derudover tilbydes du genvej til at blive assisteret, såfremt du møder problemer ved din shopping med stavvibrator. For øvrigt tilråder vi at køberen er på vagt for de mest essentielle forhold der gælder for bestillingen af stavvibrator online, for eksempel den ombytningsret netbutikken kører med.

I den sammenhæng er det samtidig afgørende, at man altid bibeholder sin kvittering, så man en anden gang kan bevise sin bestilling af stavvibrator, uanset om man har handlet fra Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Stark, Silvan, Jem og Fix eller XL-Byg.

Thomas Madsen gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Bente gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Henrik Andersen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Inge gav 5 stjerner

Hurtig levering

9 tips til når du køber online
1Den mindst kostelige leveringsudgave er dog at hente pakken selv, men det nødvendiggør at du har bopæl i nærheden af internet butikkens tilholdssted. Den leveringsmodel kan vise sig at være ualmindeligt væsentlig såfremt vi står og skal bruge stavvibrator øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder en hel del e-forretninger i Danmark fragt uden gebyr, men ofte gælder det kun hvis der bestilles for et bestemt beløb.
2Generelt slår vi et slag for at kontrollere om online webshoppen er godkendt af e-mærket, siden det burde være en tilkendegivelse af at online virksomheden forstår de opstillede regler, udover at e-forhandleren lejlighedsvis gennemses af fagfolk som er inde i reglementet på området. Forud for at folk handler billige stavvibrator hos en netbutik bør man ideelt set bese e-shoppens forretningsbetingelser.
3Forinden folk køber billige stavvibrator hos en internet webshop kan man til hver en tid sætte sig ind i netbutikkens handelsbetingelser, dog er det i mange tilfælde et omfattende projekt. Tilmed kan det anbefales at køberen er klar over de mest relevante betingelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige stavvibrator online, f.eks. den ombytningsret online butikken tilsikrer.
4Indtil flere internet varehuse yder fragt uden omkostninger på stavvibrator, men i de fleste tilfælde er det forudsat at der købes for en konkret sum. Derudover kunne man foretrække den mindst kostelige mulighed for fragt, hvilket typisk er at få fragtfirmaet til at bringe varerne til en pakkeshop. Fragtløsningen bliver godt nok derudover meget enkel. Den mindst kostelige fragttype er utvivlsomt at hente produkterne selv.
5Fragtperioden er ret væsentlig hvis du skal bruge varerne lige om lidt, så i det øjemed er det selvfølgelig på sin plads at man efterser det estimerede leveringstidspunkt for stavvibrator. Temmelig mange online varehuse yder billig levering på næstkommende hverdag på en række produkter, men som trods alt afhænger af at ordren gennemføres forinden et fastslået tidspunkt.
6De fleste shops på nettet yder heldigvis flere billige former for levering til stavvibrator. En der er meget almindelig er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de bestilte produkter når det passer ind i din kalender. Fragttypen er altså særdeles fleksibel, og endda tilmed den billigste leveringsmanér.
7Vi foreslår generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af en forordning, hvilket hjælper dig som køber overfor snydagtige e-butikker. Alternativt burde du drage nytte af et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, ifald du tilstræber at godtgøre omkostningerne ude i fremtiden.
8Trustpilot resulterer i uden sammenligning habile genveje til at se nærmere på forskellige aktuelle kunders betragtninger og af den grund er det klogt, at du bliver klogere på internet virksomhedens vurderinger forud for at du køber billige stavvibrator online. Facebook resulterer i ligeledes ganske fine genveje til at få en idé om internet butikkens pålidelighed.
9Det er ret nemt for forbrugerne at søge sig frem til priser online på billige stavvibrator fra diverse internet webshops, og på grund af dette tilbyder de fleste netbutikker levering uden omkostninger. Det kan imidlertid blive indbringende at udforske diverse firmaer på nettet efter rabat og tilbud forud for at du bestiller, så man er tryg ved at antage den mest betalelige pris.