Bosch Universal-Støvsuger GAS 35 M AFC Professional
5.150 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 50ltr.
5.110 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger AS 20 L
1.670 kr.
Mere info
Metabo Akku støvsuger AS 18 L PC med batterier og oplader
3.510 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V
4.275 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD E/A - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-PLANEX - EU-stik
8.088 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-LHS S CLEANTEC DK
6.495 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V LI-ION
3.880 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC - EU-stik
14.438 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E DK
6.150 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
Makita Støvsuger 2x18v
9.800 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC RENOFIX
6.852 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC - EU-stik
9.350 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E AC - EU-stik
10.244 kr.
Mere info
PROMAC Industriel Finstøvsuger BIA K1 / H2
11.860 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E LE EC B22 R1 - EU-stik
21.825 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
735 kr.
Mere info
Milwaukee Støvsuger AS 300 ELCP
3.905 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger ASA 32 L
2.245 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTH 26 E / a - EU-stik
8.506 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E LE - EU-stik
8.450 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 55 M AFC Professional
6.175 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 32ltr.
2.795 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC/B22 R1 - EU-stik
20.125 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E - EU-stik
9.331 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E AC HD - EU-stik
7.444 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC solo med rullebrædt
1.995 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS - EU-stik
3.181 kr.
Mere info
AEG Støvsuger AP2-200 ELCP
1.735 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC HD S DK
8.440 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC - EU-stik
7.631 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal have dine byggematerialer med det samme eller bare gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kan du tænke over at transportere materialerne personligt. Dette er først og fremmest en mulighed i de udbredte byggecentre.
Nogle byggemarkeder fremviser et bredt udvalg, imens andre fokuserer på en specifik type af vare. Du skal tænke igennem om det er essentielt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i blandt, udover blot stationær støvsuger.
For mange er byggeri ens betydende med massevis af spørgsmål. Derved bør du overveje at bestille ved et online byggecenter, hvor du tilbydes gode råd til valg af stationær støvsuger.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige stationær støvsuger fra byggecenter til byggecenter. Enkelte satser på de bedste tilbud, imens nogle har fokus på faglig rådgivning. Du bør beslutte hvad du vil prioritere.
Du bør kende de betingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Af den grund skal man tjekke byggeshoppens regningslinjer.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre har butikker i de større byer, og derved har du adgang til at handle online og fragte produkterne på egen hånd. Som følge af det har man valget om at undgå leveringsomkostningen, samt samtidig skaffe varerne lige nu.
De kendte byggemarkeder forhandler produkter fra mange forskellige nicheshops, og pga. det kan du vælge fra et stort sortiment af stationær støvsuger online.
De store byggecentre er etablerede og anerkendte butikker, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede webshops har en stor passion for det produktsortiment de har online, idet de kun sælger disse produkter. Ergo kan du forvente super gavnlig rådgivning fra nogle med specialistviden i lige præcis stationær støvsuger.
Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online er det muligt at få gode tilbud.
En masse specialiserede netshops er små familiefirmaer, der typisk er dansk ejede, muligvis endda lokalt nær dig. Disse støtter du idet du køber stationær støvsuger online på deres webshop.
De største byggekæder i Danmark

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag mere end 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 personer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

stationær støvsuger silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 medarbejdere i de 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

stationær støvsuger bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 medarbejdere i de 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

stationær støvsuger jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

stationær støvsuger harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 kollegaer i de 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du må aldrig se bort fra dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse herunder sikkerhedshjelm som sikring mod potentielle uheld. Det er fornuftigt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, specielt såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
2Det kan vise sig at være af stor betydning at have et udgiftsbudget for optimeringen, så man har kontrol over omkostningerne. Det kan vise sig at være økonomisk at kortlægge hver enkelt udgiftspost, hvorefter man bør undersøge ens udgift ved dem én efter én.
3Du bør nødig stå uden det nødvendige grej. Det kan vise sig at være af stor betydning at du har det til disposition inden du begynder på arbejdet. Husk også at medregne de her omkostninger i dit udgiftsbudget.
4Det bliver aktuelt at have de fornødne bygningsmaterialer klar til brug forud for at du påbegynder byggeriet. Du har fordel af at lave en enkel note med alle de ting der er nødvendige, og bagefter tjekke punkterne, med det formål at du føler dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
5Ved byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. På grund af dette må du ofte se prognosen for vejret i dagene før byggeprojektet, så du slipper for at det mod forventning begynder at regne bedst som du er trukket i arbejdstøjet til dit komplekse byggeprojekt.
6Glem ikke at du kan indhente et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes såfremt ombygningen gør en forskel for klimaet. Bidraget kræver med andre ord at projektet har en positiv indvirkning på planeten.
7Der kommer som regel pludselige vanskeligheder når det handler om omfangsrige projekter, og derfor vil det være afgørende at der afsættes en del plads i køreplanen, således at man føler sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
8Det bør overvejes at indhente en hjælpende hånd til byggeprojektet, i særdeleshed når der er tale om væsentlige byggeprojekter. Omfattende opgaver kræver flere personer. Desuden må det blive hurtigere og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
9Før du iværksætter dit byggeprojekt er det ekstremt afgørende med et tilsagn om, at dit projekt overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde diverse love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
10Måske du burde regne på hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt bør sikre dig eksperthjælp til opstarten af byggeprocessen. Forudsat at du skal have assistance fra en fagmand er det fordelagtigt at søge tilbud fra forskellige leverandører.
11Der findes en verden af vejledninger og videoer online som kan hjælpe dig. Specielt YouTube er kilde til ret så meget almennyttig oplysning, specielt når du benytter den engelske version.
12Forberedelse er vejen til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du er nødt til at have en gennemarbejdet arbejdsplan, der beskriver hvilke gøremål der skal laves hvornår, med en dertilhørende rækkefølge. Husk at være realistisk idet du udarbejder strategien.
De højest bedømte byggecentre
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som selvsagt er utrolig flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ret så godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % giver topkarakter, og kun 4 % giver bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ret så beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % giver den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er meget imponerende. Ratingen er baseret på 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er virkelig beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion er smartest?

En stor portion internet butikker frembyder heldigvis et hav af forskellige billige former for fragt til stationær støvsuger. En af dem der er mest anvendt er p.t. at få leveret til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter varerne når der er tid til det. Løsningen er nemlig særdeles fleksibel, samt desuden derudover den prisbilligste leveringsmodel.

Du bør ydermere prøve at få leveret hjem til dig selv eller til din arbejdsplads. Løsningen er tit en tand dyrere, men endda meget smertefri for stationær støvsuger online. Den mest prisbevidste leveringstype er dog at du selv henter produkterne, hvilket stiller krav om at du lever lige ved online firmaets butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på stationær støvsuger kan være super aktuel i tilfælde af at man skal bruge varen straks, og derfor er det virkelig på sin plads at vi checker leveringstidspunktet for stationær støvsuger. En masse online varehuse – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på flere varenumre online, men som trods alt kræver at ordren indsendes forud for et fastslået tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få produktet skippet afsted forinden medarbejderne får fri.

En række outlets på nettet byder på portofri fragt på stationær støvsuger online, men i de fleste tilfælde er det forudsat at der handles for en fastsat pris. I øvrigt kan du foretrække den mindst kostelige fragtmulighed, hvilket mange gange vil være at få dem til at køre pakken til en pakkeshop.

En hel del byggemarkedskæder giver afhentning hvor du handler billig stationær støvsuger online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Silvan og Stark. Byggekæderne tilbyder bl.a. afhentning af stationær støvsuger i følgende byer:

Lyngby, Søborg, Hørsholm, Rudersdal, Gladsaxe, Ringsted, Virum, Ballerup, Næstved, Korsør, Frederiksværk, Ølstykke, Tilst, Silkeborg, Struer, Åbyhøj, Hedensted, Ikast, Hvidovre, Aalborg, Aabenraa, Værløse, Roskilde, Holstebro, Vejle, Køge, Slagelse, Jyllinge, Taastrup, Hedehusene, Thisted, Birkerød, Vanløse, Kalundborg, Nakskov, Fredericia, Greve, Rødovre, Dragør, Brønderslev, Brønshøj, Aarhus, Albertslund, Esbjerg, Gentofte, Nørresundby, Vallensbæk, Kolding, Skanderborg, Allerød, Randers, Middelfart, Holbæk, Solrød Strand, Charlottenlund, Frederikssund, Haslev, Nærum, Brøndby, Herning, Herlev, Nykøbing Falster, Lystrup, Rønne, Frederiksberg, Hjørring, Valby, Ishøj, Horsens, Grenaa, Viborg, Odense, Farum, Odder, Vordingborg, Hobro, Svendborg, Varde, Hillerød, Kokkedal, Brabrand, Nyborg, København, Glostrup, Helsingør, Haderslev, Lillerød, Højbjerg, Stenløse, Sønderborg, Frederikshavn, Risskov, Skive, og Tårnby, .

Klik-og-hent ift. stationær støvsuger er muligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland) og Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Falster, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland).

Ved indkig i tallene er det markant, at mennesker jævnligt søger blandt andet køb stationær støvsuger og billig stationær støvsuger. Foruden dette ser man ofte netshoppere efterspørge for eksempel stationær støvsuger priser, stationær støvsuger online og stationær støvsuger tilbud, foruden de udbredte byggecentre som Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

Priser på stationær støvsuger

Det er i dag meget problemfrit for almindelige mennesker at sammenligne priser på billige stationær støvsuger online hos forskellige internet selskaber, og følgelig har en hel del e-forretninger set sig nødsaget til at formindske salgspriserne på stationær støvsuger helt i bund, og ovenikøbet love gratis levering.

Trods dette kan det til hver en tid vise sig indbringende at udforske flere forhandlere på nettet efter rabatter og tilbud på stationær støvsuger online forinden du køber, således at man er skudsikker på at få den mindst kostelige pris. Kig ikke bare hos de kendte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Stark.

Man må lige meget hvad ikke overse, at såfremt en internet butik frembyder billige stationær støvsuger online til salg for en pris som kan ses som ubegribelig overkommelig, kan det undertiden være et bevis på en uægte netshop. Bestillinger med betalingskort er på den anden side omfavnet af en retningslinje, som skærmer en imod fup internet forhandlere.

Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt burde du anvende en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, for så vidt du har i sinde at godtgøre pengene til stationær støvsuger af flere omgange. Dette fås typisk ved nicheforhandlere, men sjældent de store byggecentre som eksempelvis 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og Stark.

Når vi ser på søgedata står det tydeligt, at mennesker som regel kigger efter eksempelvis køb stationær støvsuger og stationær støvsuger priser. Vi ser derudover jævnligt folk søge efter for eksempel billig stationær støvsuger, stationær støvsuger tilbud samt stationær støvsuger online.

Se nærmere på nuværende kunders meninger

Trustpilot medfører altid belejlige muligheder for at vurdere diverse eksisterende konsumenters observationer og derved rekommanderer vi, at du besigtiger internet shoppens anmeldelser før du handler billige stationær støvsuger online.

Facebook fremskaffer lignende egentlig ønskværdige muligheder for at få indblik i online webshoppens troværdighed. Herinde ser vi faktisk e-handler som gør det muligt at registrere en anmeldelse af ordreforløbet, som også burde drages fordel af til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen køber billige stationær støvsuger online på en internet webshop kunne man på en vis måde overveje webbutikkens handelsaftale, dog er det i mange tilfælde en omfattende opgave, især med de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma og 10-4.

Et nemt alternativ kan derfor være at undersøge hvorvidt internet virksomheden er e-mærke tilsluttet, da det kan være en tilkendegivelse af at internet forretningen forstår de opstillede regler, foruden at e-handlen regelmæssigt kigges til af specialister der mestrer retningslinjerne.

Derudover tilbydes du mulighed for at få hjælp, for så vidt du møder vanskeligheder med dit køb af stationær støvsuger. Ydermere er det smart at køber er vidende om de mest vitale vedtægter der har betydning for købet af stationær støvsuger online, som eksempelvis hvilken ombytningsret online firmaet tilsikrer.

Derfor er det desuden afgørende, at man altid sikrer ens faktura, således man senere kan bekræfte bestillingen af stationær støvsuger, ligegyldig om man har købt ved Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bygma eller XL-Byg.

Susanne C gav 5 stjerner

Det var godt !

Morten I gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Mads Pedersen gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Camilla S gav 5 stjerner

Som altid

9 tips til online indkøb
1Inden nogen handler billige stationær støvsuger hos en internet forhandler burde man de facto studere netshoppens regler, det er dog i reglen en omfattende opgave. Ydermere støtter vi at køberen er omhyggelig omkring de mest aktuelle retningslinjer der kan have betydning for købet af billige stationær støvsuger online, for eksempel hvilken returret internet shoppen garanterer.
2Fragttiden er naturligvis rigtig vigtig i tilfælde af at man skal bruge dine nye produkter om kort tid, så derfor er det utvivlsomt passende at man checker leveringstidspunktet ved stationær støvsuger. Masser af internet firmaer stiller udsigt til billig 1 dags levering på massevis af produkter, men vær obs på at det er betinget af at ordren laves forinden et besluttet tidspunkt.
3Det er efterhånden usædvanlig smart for almindelige mennesker at sammenholde priser online på billige stationær støvsuger i blandt diverse online shops, og med det motiv yder en hel del online shops fragt uden beregning. Trods dette kan det stadigvæk vise sig tiden værd at efterprøve nogle online virksomheder efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din bestilling, så du er velinformeret til at opnå den laveste pris.
4Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er indbefattet af Indsigelsesordningen, hvilket dækker dig som køber overfor uægte webbutikker. Som en alternativ mulighed bør du vælge en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du tilstræber at finansiere regningen af flere omgange.
5En hel del internet foretagender tildeler nu flere billige muligheder for fragt til stationær støvsuger. En der er meget anvendt er lige nu afhentningssteder, og så skal du blot gå forbi efter bestillingen når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig meget fremkommelig, samt ofte tilmed den mest letkøbte fragttype.
6Generelt foreslår vi at kontrollere hvorvidt online shoppen er tilsluttet e-mærket, fordi det er en sikring om at internet butikken føjer de danske love, samt at online firmaet rutinemæssigt vurderes af eksperter som har indsigt i de gældende regler. Forinden folk shopper billige stationær støvsuger i en netbutik kan de uden tvivl gennemløbe butikkens forretningsbetingelser.
7Den mindst kostelige løsning til levering kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, som jo nødvendiggør at du befinder dig tæt på webbutikkens tilholdssted. Den leveringsmetode kan være meget væsentlig hvis vi skal bruge stationær støvsuger om få sekunder. Alternativt så garanterer nogle e-handler i Danmark levering uden beregning, men i reglen gælder det kun hvis du handler for en fastsat sum.
8Flere e-forretninger i Danmark byder på gratis levering på stationær støvsuger, men ofte er det under forudsætning af at der handles for et præcist beløb. Ellers burde du overveje den mindst kostelige leveringsmåde, der i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at levere bestillingen til en pakkeshop. Fragttypen viser sig af og til omvendt ret så fleksibel. Den mest prisbevidste metode til levering kan ikke modsiges at være at hente pakken selv.
9Trustpilot leverer egentlig relevante genveje til at studere ret mange forhenværende konsumenters erfaringer og derved stiller vi forslag om, at du tager et kig på online forretningens kritik forinden du shopper billige stationær støvsuger online. Facebook bringer dig endvidere ultra gode chancer for at få en idé om internet firmaets popularitet.