Festool Akku stiksav CARVEX PSC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Makita Stiksav 10,8V
749 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-402C
4.075 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.550 kr.
Mere info
Festool stiksav CARVEX PS 420 EBQ-Plus
3.210 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18V-LIB (solo) + tilbehør
1.585 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 100 Quick
950 kr.
Mere info
Festool Stiksav TRION PS 300 EQ-Plus
2.869 kr.
Mere info
AEG Stiksav PST 500 X
995 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSC 420 EB Li Basic Airstream
2.849 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.325 kr.
Mere info
Festool Stiksav PSB 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav HD18 JSB-402C
4.535 kr.
Mere info
Makita Stiksav
1.380 kr.
Mere info
Makita Stiksav 450W
1.299 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-0
1.745 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Plus Bluetooth
4.230 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 140 Plus
2.145 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.195 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18 V-LI S Professional (solo) + tilbehør
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M12 JS-0
1.430 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18BLX(solo)
1.500 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.325 kr.
Mere info
Proxxon Super Stiksav STS/E
770 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-0X
1.795 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.775 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav FSPE 110 X
2.125 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Makita Stiksav 18V
1.685 kr.
Mere info
AEG Stiksav ST 800 XE
1.445 kr.
Mere info
Metabo Stiksavklinge Sæt SP - 10 dele
90 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18X(solo)
1.295 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Festool Stiksav PS 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LT 4,0 Ah
4.375 kr.
Mere info
Akku Stiksav 18 Volt LI-ION SOLO
456 kr.
Mere info
Akku-stiksav 18 V Li-ion Solo - TE-JS 18 Li-Solo
499 kr.
Mere info
PROXXON Super Stiksav STS/E
925 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig afgørende at tjekke, om de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Flere byggekæder har et enormt udvalg, imens andre er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du skal tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge fra, foruden blot stationær stiksav.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige stationær stiksav fra byggecenter til byggecenter. Nogle giver lave priser, og øvrige har service. Du må beslutte hvad der for dig betyder mest.
Såfremt du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kan du med fordel fragte produkterne selv. Dette er særligt en mulighed ved de gængse byggekæder.
For de fleste er byggeri forbundet med alverdens spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at vælge en online byggeshop, hvor du kan få råd og vejledning til valg af stationær stiksav.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør man undersøge netbutikkens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre er fysisk til stede i de større byer, og af den grund har man valget om at købe online og hente byggematerialerne personligt. Herigennem har man mulighed for at slippe for leveringsgebyret, samt sågar hente varerne med det samme.
De store byggecentre er populære og anerkendte virksomheder, hvilket kan give ubekymrethed når man skal købe online. Dette vil nogle se fordele i.
De store byggemarkeder samler varer fra forskellige leverandører, og så kan du bestille fra et bredt sortiment af stationær stiksav online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker producerer selv de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte på nicheforretningerne online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
Majoriteten af nichebutikker er opstartsfirmaer, som tit er dansk ejede, givetvis endda lokalt nær dig. Disse hjælper du idet du bestiller stationær stiksav online hos dem.
Majoriteten af nichespecifikke netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, idet de har skarpt fokus på disse varer. Derigennem bør du få endnu mere brugbar vejledning fra ansatte som er specialister i netop stationær stiksav.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 medarbejdere i kædens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

stationær stiksav bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 medarbejdere i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 personer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

stationær stiksav harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 ansatte i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

stationær stiksav silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 ansatte i forretningens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 personer i forretningens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 kollegaer i selskabets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

stationær stiksav jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 ansatte i kædens 122 butikker. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 personer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du kan finde en hel række hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som kan være en stor hjælp. I særlig grad YouTube kan hjælpe med meget nyttig oplysning, særligt når man benytter engelske ord i din søgning.
2Inden du går i gang med byggeprojektet er det usandsynligt vigtigt at have styr på, at projektet er inden for lovens rammer. Alt efter hvorhenne du bor kan der vise sig en række regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
3Det kan blive aktuelt at have samtlige byggematerialer til rådighed i god tid før du går til værks med håndværket. Du kan med fordel sammenfatte en simpel indkøbsliste hvoraf der fremgår alt der er nødvendige, og dernæst efterse hver enkelt ting, med øje for at du er tryg ved at du har husket det hele.
4Det kan overvejes at spørge om hjælp til projektet, i særdeleshed ved omfattende byggeprocesser. Omfangsrige byggeprojekter gør krav på flere folk. Ydermere må det være mere effektivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
5Du bør på ingen måde nedprioritere din sikkerhed, så glem ej beklædning som arbejdssko som beskytter dig med henblik på hændelige uheld. Det er afgørende at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, specielt ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
6Forberedelse viser sig som nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du anbefales at forfatte en strømlinet dagsorden, som viser hvilke gøremål der skal løses hvornår, og derudover en numerisk orden. Det anbefales at være konkret idet du sammensætter køreplanen.
7Ved opgaver udendørs kan vind og vejr få stor betydning. Af den grund bør du løbende tjekke vejrvarslen i de dage der er op til projektets start, så det ikke pludselig begynder at vælte ned når du netop arbejder hårdt på dit komplicerede projekt.
8Der viser sig ofte overraskende vanskeligheder ved større opgaver, og altså vil det vise sig meningsfuldt at man har afsat nok plads i køreplanen, så man kan føle sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
9Husk at overveje hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du alternativt skal sikre dig professionel assistance til delelementer af byggeriet. Ifald du fremskaffer hjælp fra en ekspert vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at få forslag fra en håndfuld virksomheder.
10Typisk vil det vise sig vigtigt at have et budget for dit projekt, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det er fordelagtigt at tage noter til samtlige udgiftsposter, og dernæst kortlægge udgiften ved hver enkelt.
11Du vil på ingen måde stå uden det nødvendige grej. I mange tilfælde kan det vise sig uundværligt at have værktøjet klar til brug idet du igangsætter dit byggeprojekt. Det er desuden en fordel at medtage disse omkostninger i økonomien.
12Husk at du kan søge hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det bliver givet hvis byggeriet hjælper miljøet. Støtten betinges altså af at renoveringen gør en positiv forskel for naturen.
De mest folkekære byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som klart er hamrende betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er rigtig betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er hamrende godt arbejde. Karakteren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ret så flot. Ratingen er baseret på 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ultra overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

En række netbutikker i Danmark udlover på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsmuligheder til stationær stiksav. Den mest anvendte er p.t. levering til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente pakken når det passer dig bedst. Denne er nemlig temmelig overkommelig, og i mange tilfælde endda den mest billige leveringsmåde.

Du kunne derudover tænke over at få leveret hjem til dig eller til din arbejdsplads. Løsningen er gerne en lille smule mindre billig, men derudover rigtig gnidningsløs for stationær stiksav online. Den mest prisbevidste type af levering vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne, som desværre kræver at du befinder dig i nærheden af internet webshoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på stationær stiksav er selvfølgelig yderst væsentlig i tilfælde af at man absolut skal bruge varen inden for få dage, og med det formål er det sandelig klogt at man efterser den estimerede leveringsdato på stationær stiksav. Adskillige byggeforretninger – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – stiller udsigt til billig 1 dags fragt på masser af produkter online, som dog er underforstået at ordren lægges inden et givent tidspunkt, med det formål at de kan nå at få pakken betjent før pakkepersonalet tager hjem.

Indtil flere internet shops sikrer fri fragt på stationær stiksav online, men undertiden er det kun gældende hvis der erhverves for en konkret pris. Ellers skal du gribe den mest letkøbte metode til levering, hvilket tit vil blive at få leveret bestillingen til en pakkeshop.

De største byggemarkedskæder yder click-and-collect hvor du bestiller billig stationær stiksav online men selv henter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og Silvan. De udlover bl.a. afhentning af stationær stiksav i følgende områder:

Køge, Hvidovre, Esbjerg, Skive, Ishøj, Gentofte, Ikast, Middelfart, Brønderslev, Odense, Hedensted, Sønderborg, Kolding, Haslev, Odder, Korsør, Vejle, Aalborg, Svendborg, Allerød, Silkeborg, Frederiksværk, Charlottenlund, Åbyhøj, Hørsholm, Lillerød, Søborg, Kalundborg, Vordingborg, Frederiksberg, Ballerup, Lystrup, Aabenraa, Herning, Kokkedal, Fredericia, Næstved, Dragør, Aarhus, Tilst, Solrød Strand, Horsens, Skanderborg, Brønshøj, Frederikssund, Struer, Rønne, Brabrand, Hedehusene, Slagelse, Hobro, Værløse, Nykøbing Falster, Valby, Tårnby, Ringsted, Albertslund, Farum, Gladsaxe, Roskilde, Thisted, Virum, Holstebro, Birkerød, Hillerød, Nyborg, Frederikshavn, Glostrup, Herlev, Varde, Grenaa, Haderslev, Brøndby, Jyllinge, Randers, Vanløse, Rødovre, Taastrup, Rudersdal, Nærum, Hjørring, Greve, København, Stenløse, Lyngby, Viborg, Nakskov, Helsingør, Risskov, Højbjerg, Nørresundby, Holbæk, Ølstykke, og Vallensbæk, .

Click-and-collect af stationær stiksav er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland), Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Lolland, Bornholm, Midtsjælland) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Ved kig i statistikkerne står det klart, at internetbrugere ofte søger fx stationær stiksav priser og køb stationær stiksav. Foruden dette oplever man typisk internet shoppere efterspørge eksempelvis stationær stiksav tilbud, stationær stiksav online og billig stationær stiksav, foruden de gængse byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

Bedste tilbud på stationær stiksav

Det er efterhånden yderst praktisk for folk at søge sig frem til priser på billige stationær stiksav online hos forskellige webbutikker, og så har en lang række forhandlere på nettet været nødt til at nedskære prisen på stationær stiksav drastisk, og i øvrigt love billig levering.

Derfor kan det imidlertid blive indbringende at kigge forbi et par forskellige e-butikker efter tilbud på stationær stiksav online før du shopper, således at du er sikret at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke bare hos de udbredte byggekæder som 10-4, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og XL-Byg.

Man bør alligevel være omhyggelig med, at i tilfælde af at en internet shop tilbyder billige stationær stiksav online til salg for en pris der anses for grænseløst tiltalende, kan det i nogle tilfælde være en indikation på en svindel e-handler. Bestillinger med betalingskort er dog omsluttet af et reglement, hvilket beskytter dig som kunde imod fup e-shops.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller MobilePay. Alternativt burde du vælge en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, for så vidt du gerne vil dække regningen på stationær stiksav over tid. Dette fås som regel ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de velkendte byggecentre som for eksempel Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg og Davidsen.

Når vi ser på statistikkerne bliver det klart, at internet shoppere jævnligt søger bl.a. billig stationær stiksav og køb stationær stiksav. Foruden dette ser man tit folk lede efter for eksempel stationær stiksav priser, stationær stiksav online og stationær stiksav tilbud.

Se nærmere på nuværende kunders oplevelser

Trustpilot frembringer de facto belejlige genveje til at studere en række nuværende køberes opfattelser og på grund af dette er det smart, at du beser webshoppens ratings forinden du shopper billige stationær stiksav online.

Facebook fører til lignende sådan set strålende muligheder for at få indsigt i e-shoppens kundefokus. Herinde er der faktisk online butikker hvor kunder kan levere en omtale af købsoplevelsen, hvilket på samme måde burde bruges til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen bestiller billige stationær stiksav online på en internet virksomhed behøver man uden tvivl tyde netbutikkens forretningsvilkår, men det er mange gange en omfattende opgave, særligt med de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Silvan og Stark.

Et andet forslag kunne derfor være at tjekke om netbutikken er e-mærke tilsluttet, da det er et bevis på at online firmaet imødekommer de danske regler, samt at online forretningen nu og da kigges til af fagfolk som har nøje kendskab til vilkårene.

Dette er desuden din lejlighed til assistance, ifald du bliver udsat for dilemmaer i forbindelse med dit indkøb af stationær stiksav. I øvrigt er det klogt at kunden er vaks omkring de elementære betingelser der indvirker på bestillingen af stationær stiksav online, f.eks. den ombytningsret forretningen tilbyder.

Derfor er det tilmed vigtigt, at man altid gemmer ens faktura e-mail, således man altid vil kunne bevise købet af stationær stiksav, ligegyldig om man har købt ved Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Davidsen eller 10-4.

Louise Møller gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Mads Olsen gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Niels Møller gav 5 stjerner

Fremragende!

Helle D gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

9 gode råd til indkøb via nettet
1Før folk shopper billige stationær stiksav hos en online forretning bør de reelt skimme webshoppens vilkår, det er dog naturligvis ikke specielt ophidsende. Udover dette foreslår vi at kunden er vidende om de mest basale reglementer der gælder for bestillingen af billige stationær stiksav online, eksempelvis hvilken byttepolitik e-shoppen lover.
2Vi anbefaler generelt handler med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er inkluderet i en orden, som bistår en overfor uægte internet butikker. Alternativt bør du anvende et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, for så vidt du higer efter at finansiere omkostningerne over en periode.
3Den mest letkøbte leveringsudgave er dog at hente ordren selv, men den mulighed stiller krav om at du lever lige ved internet webshoppens adresse. Den form for levering er naturligvis temmelig aktuel hvis vi står og skal bruge stationær stiksav om kort tid. Alternativt så sikrer visse internet outlets billig fragt, men i de fleste tilfælde kun ifald man bestiller for et fastsat beløb.
4Trustpilot resulterer i egentlig fremragende muligheder for at dechifrere en stor gruppe tidligere køberes tanker og på grund af dette er det godt, at du gennemsøger online shoppens omtaler før du køber billige stationær stiksav online. Facebook forærer dig på samme måde ultra pålidelige genveje til at få en idé om online shoppens popularitet.
5Vi anbefaler generelt at tjekke om webbutikken er e-mærke godkendt, siden det almindeligvis er en påvisning af at webbutikken efterkommer de gældende danske regler, udover at webshoppen undertiden ses til af specialister der har megen viden om retningslinjerne. Forinden folk køber billige stationær stiksav hos en online butik kunne man når alt kommer til alt gennemgå webshoppens handelsaftale.
6En lang række webshops i Danmark udlover efterhånden diverse billige muligheder for levering til stationær stiksav. En af de mest moderne er efterhånden udleveringssteder, hvor det er muligt at hente dine varer når du har tid. Leveringsformen er nemlig ultra ligetil, samt mange gange desuden den billigste form for fragt.
7Det er jo virkelig bekvemt for alle at finde tilbud online på billige stationær stiksav på forskellige internet selskaber, og derfor præsterer massevis af netbutikker fragtfri levering. Derfor kan det ikke desto mindre være profitabelt at kontrollere flere internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg før du handler, så man er på den sikre side med at indhente den skarpeste pris.
8Flere online butikker byder på fragt uden gebyr på stationær stiksav, men oftest kræver det at man shopper for en fastsat pris. Alternativt kan man beslutte sig for den billigste leveringsudgave, der typisk er at få dem til at levere pakken til en pakkeshop. Løsningen er gennemsnitligt ydermere yderst fremkommelig. Den mest betalelige metode til levering vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne.
9Fragttiden er naturligvis vældig bestemmende når du mangler produktet om et øjeblik, og af den grund er det temmelig på sin plads at du undersøger den anslåede leveringsdato på stationær stiksav. Masser af internet virksomheder tilbyder billig 1 dags levering på en lang række af deres varer, men som ikke desto mindre er regnet ud fra at der bestilles før et bestemt tidspunkt.