Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 965-OH/M SD XC
16.249 kr.
Mere info
Nilfisk Instristøvsuger VHS120 HC COMPLETE
21.284 kr.
Mere info
Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 751-61 LIQUID VAC
14.999 kr.
Mere info
Nilfisk Industristøvsuger S3B inkl. tilbehørskit all round Ø50
19.999 kr.
Mere info
Nilfisk våd-/tør-indstustri støvsuger ATTIX 125-01
15.249 kr.
Mere info
Nilfisk Industristøvusger VHO200 inkl. tilbehørskit all round Ø50 og slangeadapter
24.999 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2l Ic Mobile
6.899 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2l Ic
4.499 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2l Ic
6.299 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Aero 26-2l Pc
2.299 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2m Ic
6.799 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Buddy Ii 18l
750 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2h Ic
7.999 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2h Ic
8.499 kr.
Mere info
Nilfisk-alto Støvsuger Attix 751-61
16.997 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2h Pc
6.999 kr.
Mere info
Nilfisk Buddy Ii 18l T
900 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kan du overveje at hente materialerne personligt. Dette er først og fremmest muligt i de store byggecentre.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør man kende virksomhedens regler.
Nogle byggecentre udbyder et enormt udvalg af produkter, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt varetype. Du bør afveje om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, udover bare Starmix industristøvsuger.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at vide, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt bør du overveje at vælge et andet.
For en del er byggeprojekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne bestille ved en webshop, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af Starmix industristøvsuger.
Du kan finde forskelle i priserne på billige Starmix industristøvsuger fra byggecenter til byggecenter. Nogle satser på de bedste priser, hvorimod nogle har en høj grad af service. Du bør tænke over hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre har butikker nær dig, og dermed har flertallet mulighed for at handle online og fragte produkterne selv. Af den grund kan du vælge at undgå fragtgebyret, og tilmed hente produkterne lige nu.
De kendte byggekæder forhandler varer fra en lang række forskellige nichebutikker, og dermed har du mulighed for at købe fra et bredt sortiment af Starmix industristøvsuger online.
De store byggemarkeder er udbredte og bekendte butikker, som medvirker til ubekymrethed når man skal købe online. Det vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

De fleste online nichebutikker er mindre virksomheder, der tit er dansk ejede, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse bidrager du til idet du handler Starmix industristøvsuger online på deres side.
Diverse nichefokuserede webshops styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online bør du få en bedre pris.
En masse nichespecifikke netbutikker har en enorm viden om det produktsortiment de har online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Herved kan du modtage ekstremt begavet service fra mennesker der er specialister i lige præcis Starmix industristøvsuger.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu over 500 kollegaer i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Starmix industristøvsuger harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 personer i de 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 ansatte i kædens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Starmix industristøvsuger bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 mennesker i de 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 mennesker i kædens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Starmix industristøvsuger silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i selskabets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Starmix industristøvsuger jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af i omegn af 2.100 medarbejdere i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 mennesker i selskabets 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1I visse tilfælde kan man søge offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det bliver givet når ombygningen er miljøvenligt. Støtten betinges altså af at ombygningen har en positiv indvirkning på naturen.
2Typisk vil det vise sig fornuftigt at have lavet et regnskab for byggeriet, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det er sundt at gennemgå alle udgiftsposter, og dernæst kortlægge mulige tilbud på dem en ad gangen.
3Du bør aldrig glemme din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. arbejdssko som beskytter dig mod mulige risici. Det er vigtigt at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, navnlig såfremt du ikke har professionel assistance.
4Man vil ikke gå ned på udstyr. Tit kan det være erstatteligt at du har det til disposition idet du iværksætter arbejdet. Glem ikke at medregne de medfølgende udgifter i regnskabet for byggeriet.
5Måske det viser sig vigtigt at have samtlige byggematerialer til rådighed før du kaster dig over dit arbejde. Du kan sammenfatte en hurtig liste hvoraf der fremgår det du skal bruge, og som det næste tjekke punkterne, med øje for at du kan føle dig sikker på at alt er som det skal være.
6Ved byggeprojekter udendørs har vejrsituationen en fundamental rolle. Således bør du jævnligt se udsigten ift. vejret når du nærmer dig byggeriets start, så du undgår at det ud af det blå går i gang med at vælte ned nøjagtig som du er gået i gang med det krævende byggeprojekt.
7Planlægning bliver nøglen til succes med byggeprocessen. Du må forfatte en strømlinet agenda, som beskriver hvilke opgaver der skal laves hvornår, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du nedskriver agendaen.
8Husk at gennemtænke om du selv vil klare hele projektet, eller du alternativt burde have hjælp fra en professionel til områder af projektet. Forudsat at du fremskaffer assistance fra en professionel anbefales det at få priser fra diverse entreprenører.
9Der præsenterer sig ofte pludselige problemer når det gælder større byggeprojekter, og pga. dette vurderes det meningsfuldt at man afsætter god tid i agendaen, med det formål at man kan føle sig selvsikker på at komme i mål.
10Det kan være nyttigt at indhente hjælp til byggeprocessen, specielt ved større byggerier. Omfangsrige byggerier stiller krav om flere personer. Samtidig er det bedre og mere socialt at dele arbejdet med andre.
11Du finder endeløse vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan hjælpe dig. Især YouTube supporterer dig med ret så meget konstruktiv info, navnligt hvis du kigger i hele verden.
12I god tid inden at du opstarter arbejdet kan det blive højst centralt at være sikker på, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være mange love som beskriver, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
De mest folkekære byggeshops
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er fantastisk godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er rigtig overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er absolut imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er rigtig flot. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er smartest?

En række e-handler tildeler nu om dage en lang række forskellige billige fragtmuligheder til Starmix industristøvsuger. Et hit er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente varerne når det passer dig. Fragttypen er nemlig ret så overkommelig, samt oftest også den billigste leveringsmåde.

Du kan tillige planlægge at få leveret til din hjemmeadresse eller til adressen hvor du arbejder. Fragtformen viser sig til tider en lille smule mere omkostningsfuld, men endda yderst ligetil med Starmix industristøvsuger online. Den mest billige leveringsversion vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv, men den mulighed afhænger af at du bor lige ved e-forhandlerens byggecenter, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på Starmix industristøvsuger kan i nogle tilfælde være ret afgørende om du behøver din pakke inden for få dage, og herved er det temmelig vigtigt at du kontrollerer tidshorisonten for levering for Starmix industristøvsuger. En masse online firmaer – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – lover billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af varenumre online, som dog forudsætter at bestillingen køres igennem forinden et angivent klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen afsendt før de pakkeansatte har fyraften.

En række internet forretninger yder gratis fragt på Starmix industristøvsuger online, men i mange tilfælde under forudsætning af at der aftages for et fastslået beløb. Som alternativ kan man udse dig den billigste leveringsmodel, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få dem til at levere pakken til et udleveringssted.

Adskillige byggemarkedskæder foreslår click-and-collect hvor man handler billig Starmix industristøvsuger derhjemme men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg. De udlover fx afhentning af Starmix industristøvsuger i følgende byer:

Frederiksberg, Skanderborg, Rødovre, Horsens, Viborg, Søborg, Thisted, Slagelse, Sønderborg, Tilst, Silkeborg, Nærum, Ballerup, Aarhus, Birkerød, Skive, Nakskov, Aalborg, Brabrand, Næstved, Nykøbing Falster, Hobro, Højbjerg, Frederikshavn, Odense, Nyborg, Rudersdal, Hvidovre, Vallensbæk, Ikast, Vordingborg, Allerød, Albertslund, København, Brøndby, Værløse, Frederikssund, Valby, Hedehusene, Brønshøj, Rønne, Roskilde, Stenløse, Virum, Hedensted, Haderslev, Korsør, Grenaa, Helsingør, Vanløse, Middelfart, Charlottenlund, Tårnby, Ølstykke, Aabenraa, Farum, Vejle, Brønderslev, Ishøj, Holstebro, Lystrup, Solrød Strand, Kolding, Haslev, Taastrup, Nørresundby, Greve, Hillerød, Fredericia, Lillerød, Struer, Frederiksværk, Åbyhøj, Hjørring, Glostrup, Herlev, Ringsted, Dragør, Holbæk, Køge, Hørsholm, Randers, Risskov, Kokkedal, Svendborg, Gladsaxe, Odder, Lyngby, Gentofte, Esbjerg, Jyllinge, Varde, Herning, og Kalundborg, .

Afhentning ift. Starmix industristøvsuger er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn), Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Lolland, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland) og Jylland (Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland).

Når man kigger i søgedata bliver det klart, at netshoppere som regel leder efter blandt andet køb Starmix industristøvsuger og Starmix industristøvsuger online. Vi ser desuden jævnligt internet shoppere søge for eksempel Starmix industristøvsuger tilbud, Starmix industristøvsuger priser samt billig Starmix industristøvsuger, plus de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus.

Få den bedste pris på Starmix industristøvsuger

Det har vist sig at være ret praktisk for os alle at finde de bedste priser på billige Starmix industristøvsuger online fra forskellige e-firmaer, og af den grund har de fleste internet butikker ikke kunne lade være med at reducere udsalgspriserne på Starmix industristøvsuger drastisk, og ovenikøbet frembyde levering uden omkostninger.

Dog kan det imidlertid vise sig fordelagtigt at checke enkelte e-forretninger efter tilbud og rabatter på Starmix industristøvsuger online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man er sikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de kendte byggekæder som Stark, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Du bør imidlertid huske på, at i tilfælde af at en netshop tilbyder billige Starmix industristøvsuger online på tilbud til en pris som virker enormt billig, kan det for det meste være en indikator for en uoprigtig e-forhandler. Bestillinger med kort er ikke desto mindre indbefattet af en vedtægt, som redder køberen imod fup internet forretninger.

Vi tilråder generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du overveje en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du har i sinde at finansiere beløbet til Starmix industristøvsuger over flere uger. Dette fås normalt hos niche webshops, men ikke de gængse byggekæder som eksempelvis Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og 10-4.

Ses der på tendenserne bliver det tydeligt, at online shoppere jævnligt søger efter for eksempel Starmix industristøvsuger online og billig Starmix industristøvsuger. Foruden dette ser vi jævnligt netshoppere kigge efter blandt andet Starmix industristøvsuger tilbud, køb Starmix industristøvsuger og Starmix industristøvsuger priser.

Undersøg andre menneskers ratings

Trustpilot leverer evigt pålidelige løsninger til at gennemrode ganske mange eksisterende konsumenters synspunkter og herved er det prisværdigt, at du besigtiger webbutikkens vurderinger inden du handler billige Starmix industristøvsuger online.

Facebook tilbyder dig tilsvarende nogenlunde fordelagtige løsninger til at få indsigt i webshoppens kundetilfredshed. Tilmed ser vi en række internet forretninger hvor man kan skrive en anmeldelse af ordreforløbet, som på samme måde kan drages fordel af til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Før nogen shopper billige Starmix industristøvsuger online på en webbutik burde man i reglen kigge på netshoppens regler, det er dog almindeligvis ikke super interessant, i særdeleshed med de gængse byggecentre som Stark, 10-4, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

Et andet forslag er at se nærmere på om netbutikken er e-mærket medlem, eftersom det kan være en erklæring om at internet shoppen følger de gældende danske regler, samt at forretningen lejlighedsvis ses til af fagfolk der kender de gældende vilkår.

Dette er desuden en god lejlighed til assistance, såfremt du bliver udsat for problemstillinger i processen med din bestilling af Starmix industristøvsuger. Udover dette foreslåes det at køber er vidende om de elementære regler i forbindelse med købet af Starmix industristøvsuger online, som fx hvilken returneringsret internet firmaet kører med.

I den sammenhæng er det på samme måde relevant, at man stadigvæk bevarer ens faktura e-mail, så man når som helst vil kunne dokumentere købet af Starmix industristøvsuger, uagtet om man handler hos Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Silvan eller XL-Byg.

Bente Larsen gav 5 stjerner

God til prisen

Jesper gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Hanne M gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Charlotte H gav 4 stjerner

Dag til dag levering

9 gode råd til indkøb via nettet
1Det er vældig hensigtsmæssigt for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser online på billige Starmix industristøvsuger fra flere e-handler, og følgelig garanterer mange online forhandlere fragt uden gebyr. Men det kan ikke desto mindre vise sig gavnligt at eftergå flere internet webshops efter udsalg og tilbud før du gennemfører din bestilling, sådan at du ikke er i tvivl om at antage den laveste pris.
2Generelt anbefaler vi at kigge hvorvidt internet forretningen er verificeret af e-mærket, eftersom det generelt er en tryghed om at online webshoppen efterlever gældende dansk lovgivning, og at e-butikken hyppigt ses til af eksperter som kender vilkårene. Forinden nogen shopper billige Starmix industristøvsuger på en e-forhandler behøver de principielt se på dens regler.
3En stor portion online butikker foreslår heldigvis et stort udvalg af billige fragtmuligheder til Starmix industristøvsuger. Den mest populære er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, som gør at du kan hente dine varer når det passer ind i din hverdag. Løsningen er nemlig rigtig problemfri, samt desuden også den billigste fragtmulighed.
4Trustpilot resulterer i immervæk fantastiske muligheder for at evaluere adskillige aktuelle kunders tanker og af den grund kan det anbefales, at du eksaminerer e-shoppens kritik før du køber billige Starmix industristøvsuger online. Facebook byder på ydermere egentlig fornemme genveje til at få en idé om internet forretningens popularitet.
5Vi anbefaler generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omfattet af en forordning, som assisterer en imod uoprigtige e-shops. Som alternativ kunne du overveje en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du hellere vil afbetale prisen over tid.
6Den mindst kostelige fragtform er uden tvivl selv at hente produkterne, hvilket dog nødvendiggør at du lever nærved internet shoppens lager. Den form for levering er selvfølgelig særdeles vital når man har behov for Starmix industristøvsuger om et øjeblik. Alternativt så yder en række internet forhandlere fragt uden beregning, men tit påkræves det at der handles for et fastslået beløb.
7Visse online forretninger sikrer fragt uden beregning på Starmix industristøvsuger, men oftest stiller det krav om at du shopper for en præcis sum. Desuden skal man tage den prisbilligste leveringsmulighed, som gerne vil være at få dem til at bringe ordren til en pakkeshop. Fragttypen bliver almindeligvis tillige ultra let gængelig. Den billigste metode til levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne.
8Forud for at nogen køber billige Starmix industristøvsuger på en internet virksomhed behøver de reelt se på shoppens regler, dog er det gerne et tidskrævende arbejde. Endvidere går vi ind for at man er sat ind i de primære retningslinjer der er gældende for handlen med billige Starmix industristøvsuger online, som fx hvilken ombytningspolitik internet selskabet garanterer.
9Leveringsdygtigheden er særligt udslagsgivende om du behøver dine nye produkter øjeblikkeligt, så derfor er det naturligvis aktuelt at man dobbelttjekker tidshorisonten for levering på Starmix industristøvsuger. Masser af internet butikker yder billig levering på næste hverdag på en lang række af deres produkter, som imidlertid beroer på at ordren gennemføres forud for et angivent klokkeslæt.