Bernardo Pneumatiske stansemaskine AK 130 P
21.900 kr.
Mere info
Bernardo Pneumatiske stansemaskine AK 150 P
23.241 kr.
Mere info
Bernardo Stansemaskine AK 80 F
4.594 kr.
Mere info
Bernardo Stansemaskine AK 150
4.500 kr.
Mere info
Bernardo Stansemaskine AK 125
2.822 kr.
Mere info
AK 125 stansemaskine
3.386 kr.
Mere info
RAB rør stansemaskine
2.790 kr.
Mere info
Stansemaskine 21/8 p
4.207 kr.
Mere info
Stansemaskine 21/16
11.051 kr.
Mere info
AK 150 P Pneumatisk stansemaskine
25.819 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt forbundet med mange spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at handle hos en webshop, som kan tilbyde gode råd til valg af stansemaskine.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke må du kigge hos de andre.
Ifald du står og skal bruge varerne med det samme eller bare ønsker at undvære leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne personligt. Det er specielt en mulighed hos de velkendte byggecentre.
Nogle byggekæder tilbyder et enormt varesortiment, hvorimod andre er specialiserede i en bestemt type af vare. Du kan vurdere om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i mellem, udover bare stansemaskine.
Du kan finde forskelle i prisen på billige stansemaskine fra byggecenter til byggecenter. Nogle giver de bedste priser, og andre vil have service. Du må vide hvad du foretrækker.
Du bør kende de betingelser der gælder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Af den grund skal man læse butikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og dermed har flertallet mulighed for at bestille online og fragte varerne på eget initiativ. Dermed har du valget om at undvære fragten, samt ovenikøbet få fat i produkterne lige nu.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede butikker, som kan give øget troværdighed når man skal handle online. Dette vil nogle se en fordel i.
De udbredte byggemarkeder sælger varer fra alle mulige producenter, og derigennem kan du vælge fra et stort udvalg af stansemaskine online.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netbutikker er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis endda lokalt i dit område. Dem hjælper du idet du bestiller stansemaskine online fra deres webshop.
Størsteparten af niche webshops har en dybdegående viden om deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på disse produkter. På grund af det er det forventeligt at du får endnu mere begavet sparring fra folk med specialistviden i netop stansemaskine.
Forskellige nichefokuserede webshops er producenter af de varer der forhandles i de store byggecentre. Idet du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du få skarpere priser.
De største byggecentre i Danmark
stansemaskine jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 kollegaer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

stansemaskine harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

stansemaskine silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

stansemaskine bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af cirka 100 medarbejdere i firmaets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af over 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i de 9 byggecentre. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af over 500 personer i kædens 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der findes mange vejledninger og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube yder assistance med temmelig meget konstruktiv information, især såfremt man kigger i hele verden.
2Glem ikke at du kan forsøge at få offentlig støtte til ombygninger. Det ydes i tilfælde af at byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af støtte er altså afhængig af at renoveringen har positiv indfyldelse på naturen.
3Det er oplagt at sikre sig hjælp til arbejdet, hovedsageligt i tilfælde af store arbejdsopgaver. Enkelte byggerier gør krav på flere end en enkelt person. Dertil bør det blive bedre og sjovere at være flere om det.
4Der viser sig stort set altid uforudsigelige udfordringer i tilfælde med omfangsrige projekter, og af den grund kan det være afgørende at der er afsat rigeligt med plads i kalenderen, som bidrager til at man kan være afslappet omkring at nå i mål med projektet.
5Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du i stedet for skal købe assistance fra en fagmand til opstarten af arbejdet. Ifald du ønsker assistance fra en fagmand kunne det være en god idé at lede efter uforpligtende tilbud fra flere entreprenører.
6Typisk vil det være essentielt at nedskrive et regnskab for arbejdet, så du har styr på omkostningerne. Det kan være forstandigt at kortlægge hver enkelt udgift, hvorefter man kan nedskrive beløbet for dem én efter én.
7Muligvis vil det vise sig betydningsfuldt at du har samtlige materialer tilgængelige inden du igangsætter din byggeproces. Du har god gavn af at sammenfatte en overskuelig liste med det du får brug for, og derefter eftergå hvert eneste punkt, med øje for at du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
8For byggeprojekter udendørs kan vejret få en essentiel rolle. Således kan du jævnligt kigge på vejrprognosen i den tid der er op til dit byggeprojekt, så det ikke uden du havde set det komme går i gang med at stå ned i stænger netop som du er ved at færdiggøre det krævende byggeprojekt.
9Forberedelse viser sig som metoden til succes med projektet. Du bør liste en effektiv handlingsplan, som beskriver hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke dage, samt derudover en rækkefølge. Vær konkret idet du laver din agenda.
10Du må nødig stå uden det nødvendige udstyr. Jævnligt kan det vise sig smart at have udstyret klar til brug inden du indleder byggeprocessen. I øvrigt må du ikke glemme at medtage de her udgifter i regnskabet for byggeriet.
11I god tid inden at du starter byggeprocessen kan det være aldeles afgørende med en forsikring om, at dit projekt overholde de gældende regler. Alt efter din boligtype vil der være fastsatte love som beskriver, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
12Du skal nødig undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk påklædning som arbejdshjelm der hjælper dig med henblik på eventuelle uheld. Det er afgørende at du husker dit velbefindende i byggeriet, ikke mindst når du ikke har hjælp fra en ekspert.
De bedst vurderede byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er meget godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er meget imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ualmindeligt overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er kolossalt betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering er bedst?

Størstedelen af internet outlets tilbyder på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige fragttyper til stansemaskine. En der er meget populær er lige nu at få leveret til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter bestillingen når det passer dig. Fragtløsningen er jo i høj grad bekvem, samt typisk endda den mest letkøbte fragtmulighed.

Du burde derudover vælge at få produkterne leveret til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejde. Fragtmetoden er undertiden en tak mindre billig, men også temmelig simpel med stansemaskine online. Den prisbilligste fragtmetode vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren, men den mulighed forudsætter at du er nær internet virksomhedens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på stansemaskine kan i nogle tilfælde være super bestemmende forudsat du behøver produktet øjeblikkeligt, og derfor er det nemlig på sin plads at du ser nærmere på den estimerede leveringsdato på stansemaskine. En stor portion internet forhandlere – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – yder billig dag-til-dag fragt på en hel del varer online, som imidlertid antager at bestillingen placeres tidligere end et nøjagtigt tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få pakken skippet afsted forinden lagermedarbejderne drager hjemad.

Nogle få online shops yder levering uden betaling på stansemaskine online, men ofte er det under betingelse af at man aftager for et fastslået beløb. Som alternativ kan du foretrække den mest betalelige slags levering, som ofte vil blive at få dem til at køre varerne til et afhentningssted.

En række webshops frembyder click-and-collect hvor du handler billig stansemaskine online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, Bygma, Davidsen, 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg. Byggecentrene udlover eksempelvis afhentning af stansemaskine i følgende områder:

Esbjerg, Køge, Vordingborg, Aalborg, Odder, Solrød Strand, Kalundborg, Thisted, Nyborg, Kolding, Charlottenlund, Valby, Vejle, Hillerød, Frederikshavn, Varde, Silkeborg, Taastrup, Haslev, Næstved, Farum, Horsens, Fredericia, Værløse, Randers, Kokkedal, Lillerød, Herning, Lyngby, Frederikssund, Åbyhøj, Hedensted, Aarhus, Herlev, Haderslev, Rønne, Hørsholm, Hjørring, Aabenraa, Vanløse, Nærum, Brønderslev, Grenaa, Højbjerg, Rødovre, Ikast, Skive, Viborg, Holstebro, Greve, Albertslund, Lystrup, Sønderborg, Brabrand, Vallensbæk, Hedehusene, Allerød, Tilst, Ølstykke, Skanderborg, København, Stenløse, Frederiksberg, Holbæk, Svendborg, Frederiksværk, Struer, Gentofte, Hobro, Brøndby, Ringsted, Slagelse, Nørresundby, Hvidovre, Tårnby, Rudersdal, Risskov, Birkerød, Søborg, Jyllinge, Virum, Ishøj, Nakskov, Dragør, Nykøbing Falster, Korsør, Gladsaxe, Glostrup, Roskilde, Ballerup, Helsingør, Brønshøj, Middelfart, og Odense, .

Afhentning for stansemaskine er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Falster, Lolland, Amager, Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland), Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn).

Ses der på søgedata står det klart, at online shoppere mange gange leder efter eksempelvis stansemaskine priser og stansemaskine tilbud. Vi ser derudover som regel internet shoppere søge efter eksempelvis køb stansemaskine, billig stansemaskine og stansemaskine online, plus de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bygma og Stark.

Gode priser på stansemaskine

Det er efterhånden vældig overkommeligt for almindelige mennesker at lave prissammenligning på billige stansemaskine online hos diverse e-firmaer, og så har en lang række webbutikker ikke kunne lade være med at nedbringe prisniveauet på stansemaskine helt i bund, og ovenikøbet byde på portofri levering.

Dog kan det trods alt vise sig lønnende at undersøge indtil flere internet forretninger efter rabatter og tilbud på stansemaskine online inden du bestiller, sådan at man er sikret at opnå den billigste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 og Bygma.

Du skal bare være så påvagt, at såfremt en online shop afhænder billige stansemaskine online til salg for en udsalgspris som anses for uendeligt favorabel, så bør det mange gange være en varsel om en fup online butik. Betalinger med kort er trods alt inkluderet i en foranstaltning, som garanterer dig overfor uoprigtige netshops.

Generelt tilråder vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du anvende en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du tilstræber at honorere beløbet til stansemaskine over flere uger. Det tilbydes ofte ved niche webshops, men sjældent de kendte byggecentre som eksempelvis Bygma, Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus.

Når vi ser på tallene er det klart, at netshoppere som regel søger bl.a. billig stansemaskine og køb stansemaskine. Man ser desuden jævnligt online shoppere kigge efter for eksempel stansemaskine online, stansemaskine priser og stansemaskine tilbud.

Undersøg folks vurderinger

Trustpilot byder på rigtig passelige genveje til at besigtige ret mange aktuelle forbrugeres omtaler og af den grund er det at foretrække, at du besigtiger online webshoppens anmeldelser forud for at du shopper billige stansemaskine online.

Facebook fremskaffer endvidere aldeles troværdige chancer for at få indblik i online firmaets popularitet. Her er der endda internet webshops som tilbyder folk at afgive en evaluering af købsoplevelsen, hvilket tilmed bør benyttes til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Inden folk handler billige stansemaskine online på en e-butik burde man for at være på den sikre side gennemløbe virksomhedens regler, men det er i reglen ikke særlig spændende, i særdeleshed med de kendte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

En nem løsning kunne måske være at undersøge om internet shoppen er e-mærket, eftersom det burde være en påvisning af at internet virksomheden forstår de officielle regler, udover at internet virksomheden løbende tilses af jurister der er meget fortrolige de gældende love.

Det giver dig mulighed for support, når du møder besvær i processen med dit indkøb af stansemaskine. Desuden foreslår vi at kunden er sat ind i de mest vedkommende vedtægter der spiller ind i forbindelse med købet af stansemaskine online, for eksempel hvilken byttepolitik netshoppen kører med.

I relation til det er det på samme måde relevant, at man stadigvæk sikrer ens kvittering på e-mail, således man når som helst kan bekræfte købet af stansemaskine, uafhængig af om man har købt hos Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus eller 10-4.

Inger Johansen gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Hans gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Michael gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Camilla Pedersen gav 5 stjerner

Alt ok

9 tips til online indkøb
1En stor portion internet varehuse frembyder heldigvis et stort udvalg af billige muligheder for levering til stansemaskine. Et hit er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente bestillingen når det passer dig bedst. Leveringstypen er jo ret gnidningsløs, og tit ligeledes den billigste type af levering.
2Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er en del af en foranstaltning, som begunstiger køber overfor svindlende internet forretninger. Som alternativ bør du vælge en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du gerne vil betale prisen ude i fremtiden.
3Trustpilot indebærer nogenlunde troværdige chancer for at eftersøge adskillige øvrige konsumenters erfaringer og derved er det prisværdigt, at du tager et kig på internet forhandlerens vurderinger før du bestiller billige stansemaskine online. Facebook præsterer tillige de facto solide metoder til at få indblik i online butikkens kundefokus.
4Flere forhandlere på nettet byder på fragtfri levering på stansemaskine, men undertiden under forudsætning af at man handler for en konkret pris. Derudover bør man snuppe den mest letkøbte løsning til levering, der typisk er at få dem til at levere din pakke til et afhentningssted. Denne er gennemsnitligt ydermere virkelig smart. Den prisbilligste metode til levering er dog at hente pakken selv.
5Generelt tilråder vi at efterse om e-handlen er e-mærke tilsluttet, som kan være en erklæring om at online forhandleren adlyder de officielle danske regler, udover at webshoppen rutinemæssigt besøges af fagfolk der har nøje kendskab til reglementet på området. Før folk køber billige stansemaskine hos en butik på nettet burde man i og for sig betragte virksomhedens handelsaftale.
6Den billigste leveringsmodel er uden tvivl selv at hente varerne, men den mulighed forudsætter at du opholder dig med kort afstand til e-firmaets adresse. Den fragtmulighed kan være meget bestemmende hvis vi har behov for stansemaskine omgående. Alternativt så tilbyder indtil flere e-forretninger i Danmark portofri levering, men i de fleste tilfælde afkræver det at der aftages for et konkret beløb.
7Det har vist sig at være særligt ligetil for alle og enhver at finde frem til de bedste priser online på billige stansemaskine i blandt forskellige internet selskaber, og på grund af dette frembyder en lang række forretninger på nettet levering uden betaling. Det kan dog alligevel være gavnligt at sammenligne enkelte shops på nettet efter billige priser forud for at du gennemfører din bestilling, således at du er usvigeligt sikker på at indhente den skarpeste pris.
8Inden folk handler billige stansemaskine på en butik på nettet kunne man de facto gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens handelsbetingelser, men det er undertiden ikke særlig morsomt. Ligeså går vi ind for at køberen er vaks omkring de mest betydningsfulde vedtægter der er gældende for shopping af billige stansemaskine online, fx hvilken returpolitik forretningen tilsikrer.
9Fragttiden kan vise sig at være ekstremt vital ifald vi behøver produktet nu og her, og med det formål er det fuldkommen aktuelt at man ser nærmere på leveringstiden på stansemaskine. Masser af forhandlere på nettet præsterer billig dag-til-dag levering på en række af deres produkter, men glem ikke at det er betinget af at ordren aflægges inden et bestemt tidspunkt.