Stanley Værkstedsvogn, Metal, 635 Mm
3.349 kr.
Mere info
Stanley Værktøjsvogn Inkl. 168 Dele Værktøj
9.239 kr.
Mere info
Stanley Værkstedsvogn Metal/plastik Rolling Workshop
1.819 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMME11A med 333 dele
23.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM1055N med 1055 dele
49.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCW809N
17.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCEMM249N med 249 dele
22.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM1001N med værktøj 1001 dele
39.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMONSTER02 med værktøj 1190 dele
67.495 kr.
Mere info
Stanley værkstedsvogn 1-95-621
1.585 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCW807SV BASIC
8.495 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM491N med 491 dele værktøj
21.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM546N med 546 dele
15.595 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM600
22.500 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMMIND08 med værktøj 569 dele
32.295 kr.
Mere info
Værkstedsvogn - TC-TW 100
899 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW690L m/7 skuffer
2.699 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW700Q m/6 skuffer
3.499 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW1070D
6.899 kr.
Mere info
Stanley Værkstedsvogn, Metal, 635 Mm
3.349 kr.
Mere info
Stanley Værktøjsvogn Inkl. 168 Dele Værktøj
9.239 kr.
Mere info
Stanley Værkstedsvogn Metal/plastik Rolling Workshop
1.819 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut super afgørende at vide, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
Du kan finde forskelle i prisen på billige Stanley værkstedsvogn fra byggemarked til byggemarked. Enkelte fokuserer på de bedste tilbud, og andre tilbyder faglig sparring. Du skal afveje hvad der er vigtigst for dig.
Ifald du skal have dine byggematerialer hurtigt eller blot vil spare fragtgebyret, så kan du tænke over at fragte varerne på eget initiativ. Dette er især en mulighed hos de udbredte byggecentre.
For nogle er byggeprojekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at købe fra en netbutik, som tilbyder gode råd til valg af Stanley værkstedsvogn.
Du bør vide hvilke regler der gælder ved dit køb online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Man bør derfor læse forretningens handelsbetingelser.
Flere byggecentre har et bredt udvalg af varer, og andre fokuserer på en specifik type af vare. Du bør gennemtænke om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden blot Stanley værkstedsvogn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede i de større byer, og derved har man adgang til at handle online og køre produkterne på egen hånd. Herigennem har man chancen for at undvære fragtomkostningen, og tilmed få produkterne med det samme.
De gængse byggecentre køber varer fra diverse nichebutikker, og derigennem kan du købe fra et stort udvalg af Stanley værkstedsvogn online.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

Majoriteten af niche webshops har meget ekspertise i de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor får du formentlig mere kyndig vejledning fra medarbejdere med ekspertviden i netop Stanley værkstedsvogn.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er små familievirksomheder, der oftest er dansk ejede, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte ved at handle Stanley værkstedsvogn online hos dem.
Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få en lavere pris.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 personer i forretningens 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i deres 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stanley værkstedsvogn bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 mennesker i de 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stanley værkstedsvogn silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 kollegaer i forretningens 41 varehuse. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stanley værkstedsvogn harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 ansatte i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stanley værkstedsvogn jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 personer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag omkring 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det kan vise sig at være fornuftigt at have lavet en budgetoversigt for optimeringen, så du har kontrol over udgifterne. Det må være fordelagtigt at nedfærdige samtlige udgifter, hvorefter man kunne indsamle billige priser på dem enkeltvis.
2Der viser sig utvivlsomt uforudsigelige hovedpiner i tilfælde med større projekter, og følgelig vurderes det vigtigt at der afsættes god plads i tidsplanen, med formålet om at man kan være overbevist om at nå det inden ens deadline.
3Det kan blive betydningsfuldt at du har de presserende bygningsmaterialer til disposition før du går til værks med eksekveringen. Du har god gavn af at lave en hurtig liste hvoraf der fremgår alt du får brug for, og så gennemgå oversigten, med det formål at du sikrer dig at alt er på sin plads.
4Du kan forsøge at få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det ydes forudsat at ombygningen er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte er altså afhængig af at ombygningen forbedrer planeten.
5Man vil ikke på noget tidspunkt undvære værktøj. Ofte vil det vise sig essentielt at du har grejet til disposition akkurat som du går løs med byggeprojektet. Det er derudover fordelagtigt at påregne disse omkostninger i byggeriets regnskab.
6Forinden du iværksætter byggeriet kan det blive ufatteligt meningsfuldt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af din bopæl kan der gælde gældende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
7Du har adgang til alle mulige former for hjælpeartikler og videoer via nettet hvor du kan finde hjælp. Specielt YouTube bringer dig temmelig meget anvendelig info, i særlig grad hvis du kigger på engelsk.
8Ved projekter udenfor kan vejrsituationen få stor betydning. Således bør du tit lægge mærke til vejrmeldingerne når du nærmer dig byggeprocessen, så du undgår at det uden du havde set det komme går i gang med at regne absolut lige når du er godt i gang med dit komplekse byggeprojekt.
9Det bør overvejes hvorvidt projektet kan klares alene, eller du kan have fordel af at fremskaffe professionel hjælp til færdiggørelsen af byggeriet. Såfremt du ønsker assistance fra en fagmand kan det være optimalt at søge uforpligtende tilbud fra forskellige selskaber.
10Du skal unden ingen omstændigheder se bort fra sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning inklusiv sikkerhedssko som skåner dig overfor hændelige ulykker. Det er essentielt at du har styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
11Planlægning bliver kilden til succes med dit arbejde. Du skal udarbejde en effektiv dagsorden, som dikterer hvilke gøremål der løses på hvilke tidspunkter, og derudover en numerisk orden. Det anbefales at være skarp idet du laver din dagsorden.
12Det kan være en god idé at spørge om hjælp til ens byggeprojekt, ikke mindst når der er tale om væsentlige ombygninger. Omfattende ombygninger gør krav på flere personer. Samtidig vil det vise sig mere produktivt og sjovere at være flere om det.
De mest populære byggecentre
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ultra godt arbejde. Karakteren grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som altså er temmelig beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og blot 4 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er hamrende overlegent. Vurderingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er meget betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er usædvanligt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor hele 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

En masse online selskaber foreslår nu om stunder et stort udvalg af billige leveringsløsninger til Stanley værkstedsvogn. En af de mest almindelige er nu om dage pakkeshops, som gør det muligt at hente ordren lige når det passer dig. Muligheden er altså i høj grad overkommelig, og typisk endvidere den mindst kostelige leveringsudgave.

Du kan ydermere vælge at få ordren bragt hjem til din privatadresse eller til hvor du arbejder. Fragttypen viser sig ofte en sjat mere bekostelig, men lige så vel virkelig bekvem ift. Stanley værkstedsvogn online. Den billigste fragtmulighed kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, men den mulighed kræver at du opholder dig nærved internet shoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på Stanley værkstedsvogn er selvfølgelig virkelig vital såfremt man har brug for din pakke inden for kort tid, så i det øjemed er det temmelig væsentligt at du efterser det anslåede leveringstidspunkt ved Stanley værkstedsvogn. En del online butikker – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på en hel del varer online, som stiller krav om at handlen gemmenføres inden et angivent klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få varen hen til fragtfirmaet før lagerpersonalet har fyraften.

Visse online forhandlere lover levering uden betaling på Stanley værkstedsvogn online, men tit kun ifald du bestiller for en fastsat pris. Desuden skal man vælge den mest prisbevidste metode til levering, der mange gange er at få fragtfirmaet til at køre varerne til et udleveringssted.

En stor portion byggecentre tildeler klik-og-hent hvor man køber billig Stanley værkstedsvogn hjemmefra og selv henter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan. Byggecentrene yder eksempelvis afhentning af Stanley værkstedsvogn i følgende byer:

Haderslev, Glostrup, Brønshøj, Taastrup, Grenaa, Svendborg, Tilst, Ringsted, Fredericia, Esbjerg, Farum, Ikast, Nærum, Viborg, Varde, Frederikshavn, Søborg, Rødovre, København, Hillerød, Ølstykke, Aarhus, Silkeborg, Skanderborg, Odense, Skive, Aalborg, Rønne, Dragør, Ishøj, Værløse, Vejle, Nørresundby, Jyllinge, Brønderslev, Valby, Birkerød, Frederiksberg, Køge, Struer, Slagelse, Sønderborg, Hvidovre, Charlottenlund, Risskov, Kokkedal, Kolding, Nyborg, Hjørring, Kalundborg, Gentofte, Hobro, Greve, Korsør, Haslev, Horsens, Stenløse, Solrød Strand, Nakskov, Rudersdal, Gladsaxe, Randers, Vordingborg, Frederikssund, Vanløse, Højbjerg, Brøndby, Tårnby, Næstved, Hørsholm, Ballerup, Lillerød, Aabenraa, Odder, Lystrup, Roskilde, Herning, Herlev, Hedehusene, Vallensbæk, Virum, Holbæk, Middelfart, Albertslund, Åbyhøj, Holstebro, Allerød, Brabrand, Helsingør, Thisted, Hedensted, Lyngby, Nykøbing Falster, og Frederiksværk, .

Afhentning af Stanley værkstedsvogn er muligt i samtlige dele af landet: Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland).

Når man ser på data står det tydeligt, at folk ofte leder efter fx Stanley værkstedsvogn tilbud og køb Stanley værkstedsvogn. Foruden dette oplever vi jævnligt folk kigge efter blandt andet Stanley værkstedsvogn priser, billig Stanley værkstedsvogn og Stanley værkstedsvogn online, foruden de kendte byggemarkeder som Davidsen, Silvan, Bygma, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg og Harald Nyborg.

Få rabat på Stanley værkstedsvogn

Det er jo ret så problemfrit for alle og enhver at finde frem til de bedste priser på billige Stanley værkstedsvogn online hos diverse internet shops, og følgelig har masser af internet handler i Danmark ikke kunne lade være med at formindske priserne på Stanley værkstedsvogn betragteligt, og ydermere byde på portofri levering.

Trods dette kan det til hver en tid vise sig gunstigt at sammenligne et par internet butikker efter tilbud og udsalg på Stanley værkstedsvogn online inden du gennemfører din handel, sådan at du er usvigeligt sikker på at indhente den prisbilligste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen.

Du skal lige meget hvad være så påvagt, at i tilfælde af at en internet handler frembyder billige Stanley værkstedsvogn online til salg for en salgspris som anses for overordentlig letkøbt, så kan det undertiden være en indikator for en falsk online butik. Betalinger med kort er trods alt en del af en anordning, der skærmer kunden overfor falske online forretninger.

Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kunne du overveje en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du gerne vil klare pengene til Stanley værkstedsvogn over en periode. Det tilbydes normalt ved niche webshops, men sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4, Silvan og XL-Byg.

Når vi kigger i statistikkerne bliver det klart, at online shoppere jævnligt kigger efter blandt andet Stanley værkstedsvogn online og Stanley værkstedsvogn tilbud. Foruden dette ser man typisk mennesker kigge efter fx Stanley værkstedsvogn priser, køb Stanley værkstedsvogn og billig Stanley værkstedsvogn.

Se nærmere på tidligere køberes oplevelser

Trustpilot fremskaffer temmelig sikre muligheder for at undersøge en længere række eksisterende køberes evalueringer og derfor er det prisværdigt, at du gennemgår e-handlens kritik inden du køber billige Stanley værkstedsvogn online.

Facebook frembyder for øvrigt egentlig udmærkede genveje til at få indtryk af webbutikkens popularitet. Herinde møder vi nogle shops på nettet som gør det muligt at levere en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket tillige må bruges til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forud for at folk handler billige Stanley værkstedsvogn online på en butik kunne de på en vis måde sætte sig ind i e-butikkens handelsbetingelser, men det er normalt ikke særlig morsomt, i særdeleshed ved de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4 og Bauhaus.

En nem løsning kunne være at undersøge hvorvidt internet shoppen er godkendt af e-mærket, siden det bør være en sikkerhed for at internet shoppen accepterer dansk lovgivning, og at online butikken rutinemæssigt revideres af specialister der er meget bekendte med lovgivningen.

Desuden tilbydes du lejlighed til at få assistance, for så vidt du oplever besvær i processen med din ordre på Stanley værkstedsvogn. Tilmed anbefaler vi at køber er klar over de grundlæggende vilkår der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af Stanley værkstedsvogn online, som eksempelvis den bytteret online webshoppen lover.

På grund af dette er det ydermere afgørende, at man permanent beholder ens kvittering på e-mail, således man senere kan eftervise bestillingen af Stanley værkstedsvogn, uagtet om man handler ved Silvan, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Stark eller XL-Byg.

Hans Andersen gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Jette J gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Marianne R gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Karen Pedersen gav 5 stjerner

Bestilte online

9 gode råd til indkøb via nettet
1Den billigste leveringsløsning er unægtelig at du selv henter pakken, hvilket er betinget af at du lever lige ved online forhandlerens lager. Den leveringsversion er jo yderst bestemmende såfremt vi skal bruge Stanley værkstedsvogn om kort tid. Alternativt så sikrer flere e-forhandlere portofri levering, men tit er det forbeholdt når der shoppes for en konkret sum.
2Vi går generelt ind for at undersøge hvorvidt netshoppen er e-mærket, grundet at det længe har været en tryghed om at e-forretningen efterkommer gældende dansk lovgivning, og at internet selskabet fra tid til anden undersøges af eksperter som har nøje kendskab til vilkårene. Forinden nogen shopper billige Stanley værkstedsvogn i en butik på nettet behøver man de facto løbe igennem shoppens handelsvilkår.
3Flere internet handler sikrer levering uden gebyr på Stanley værkstedsvogn, men for det meste påkræves det at man aftager for en bestemt pris. Derudover skulle du vælge den mest billige type af levering, som i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig almindeligvis ligeledes ultra gnidningsløs. Den mindst kostelige leveringsmåde vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne.
4Før nogen handler billige Stanley værkstedsvogn i en online shop behøver de altid tage stilling til butikkens handelsbetingelser, men det er i reglen ikke særlig spændende. I øvrigt stiller vi forslag om at kunden er sat ind i de mest essentielle regler der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige Stanley værkstedsvogn online, for eksempel den returneringsret internet firmaet bruger.
5Det er jo efterhånden usædvanlig overkommeligt for os alle at kigge efter tilbud online på billige Stanley værkstedsvogn fra flere online forhandlere, og derfor yder de fleste webshops levering uden betaling. Dog kan det imidlertid vise sig rentabelt at kontrollere nogle forskellige internet forhandlere efter billige priser forinden du gennemfører din handel, så man er velinformeret til at opnå den billigste pris.
6Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er en del af en retningslinje, hvilket skærmer kunden imod snydagtige online outlets. Som en anden løsning kunne du benytte en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du vil betale beløbet senere.
7Størstedelen af online virksomheder tildeler i dag flere billige fragtløsninger til Stanley værkstedsvogn. En der er meget populær er for nærværende at afsende til en pakkeshop, som gør det muligt at hente dine nye varer når det passer dig bedst. Muligheden er jo ekstremt enkel, samt desuden desuden den prisbilligste løsning til levering.
8Leveringshastigheden er jo særligt vital om man har brug for produktet lige om lidt, så af den grund er det helt meningsfuldt at du tjekker den estimerede leveringstid ved Stanley værkstedsvogn. Størstedelen af online webshops præsterer billig levering på næste hverdag på en lang række af deres produkter, men vær påpasselig da det er betinget af at bestillingen fuldbyrdes før et fast klokkeslæt.
9Trustpilot genererer sådan set pæne genveje til at bese diverse andre forbrugeres kritik og derved er det fornuftigt, at du iagttager online webshoppens ratings før du bestiller billige Stanley værkstedsvogn online. Facebook indebærer for øvrigt temmelig hæderlige muligheder for at få indtryk af webbutikkens troværdighed.