Festool Akku stiksav CARVEX PSC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Makita Stiksav 10,8V
749 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-402C
4.075 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.550 kr.
Mere info
Festool stiksav CARVEX PS 420 EBQ-Plus
3.210 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18V-LIB (solo) + tilbehør
1.585 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 100 Quick
950 kr.
Mere info
Festool Stiksav TRION PS 300 EQ-Plus
2.869 kr.
Mere info
AEG Stiksav PST 500 X
995 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSC 420 EB Li Basic Airstream
2.849 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.325 kr.
Mere info
Festool Stiksav PSB 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav HD18 JSB-402C
4.535 kr.
Mere info
Makita Stiksav
1.380 kr.
Mere info
Makita Stiksav 450W
1.299 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-0
1.745 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Plus Bluetooth
4.230 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 140 Plus
2.145 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.195 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18 V-LI S Professional (solo) + tilbehør
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M12 JS-0
1.430 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18BLX(solo)
1.500 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.325 kr.
Mere info
Proxxon Super Stiksav STS/E
770 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-0X
1.795 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.775 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav FSPE 110 X
2.125 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Makita Stiksav 18V
1.685 kr.
Mere info
AEG Stiksav ST 800 XE
1.445 kr.
Mere info
Metabo Stiksavklinge Sæt SP - 10 dele
90 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18X(solo)
1.295 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Festool Stiksav PS 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LT 4,0 Ah
4.375 kr.
Mere info
Akku Stiksav 18 Volt LI-ION SOLO
456 kr.
Mere info
Akku-stiksav 18 V Li-ion Solo - TE-JS 18 Li-Solo
499 kr.
Mere info
PROXXON Super Stiksav STS/E
925 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de betingelser der gælder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor kende virksomhedens regler.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt sortiment af produkter, hvorimod andre er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du kan tænke igennem om det er afgørende for dig at have adskillige grupper af varer at vælge fra, udover bare Stanley stiksav.
Når du har brug for byggematerialerne nu og her eller blot vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at transportere varerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed et alternativ ved de velkendte byggecentre.
For en del er et byggeprojekt forbundet med en masse spørgsmål. Derfor kan det overvejes at købe fra et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt tips og tricks til valg af Stanley stiksav.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige Stanley stiksav hos de forskellige online byggekæder. En del tilbyder de bedste priser, imens øvrige tilbyder en høj grad af service. Du må reflektere over hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder tilbyder varer fra alle mulige specialbutikker, hvorfor du så kan vælge fra et bredt udvalg af Stanley stiksav online.
De udbredte byggekæder har butikker nær dig, og hermed har man adgang til at handle online og køre byggematerialerne selv. På grund af det har man mulighed for at undvære fragten, samt ovenikøbet få produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er folkekære og bekendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfølelse til dig som køber online. Dette kan du se positivt på.

Nichewebshop

Mange små butikker er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte når du handler Stanley stiksav online fra deres webshop.
En masse nichespecifikke webshops er producenter af varerne som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du få ekstra gode tilbud.
En masse specialiserede webshops har en enorm viden om de produkter de sælger online, da de ikke sælger andet. Herved bør du få en høj grad af kompetent hjælp fra mennesker som er specialister i lige præcis Stanley stiksav.
Danmarks største byggemarkeder
Stanley stiksav jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 kollegaer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stanley stiksav harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stanley stiksav silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 personer i selskabets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og lønner i dag over 500 ansatte i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stanley stiksav bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 medarbejdere i deres 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 kollegaer i selskabets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Godt forarbejde vil altid være nøglen til succes med projektet. Du må sammensætte en gennemarbejdet dagsorden, som dikterer hvilke opgaver du vil løse hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Det anbefales at være konkret når du sammensætter din tidsplan.
2Der kan findes mange forskellige guides og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube er formidler af meget brugbar oplysning, ikke mindst forudsat at du kigger i hele verden.
3Du må ikke fattes grej. Tit vil det være strategisk at have det klar akkurat som du tager fat på byggeprojektet. Det er derudover en fordel at tage højde for disse omkostninger i økonomien.
4Det viser sig afgørende at du har de presserende byggematerialer disponible inden du tager fat på projektet. Du kunne udfærdige en enkel huskeliste som indeholder alt det du skal bruge, og som det næste efterse hvert eneste punkt, så du bliver sikker på at du har husket det hele.
5Det kan overvejes at spørge om hjælp til arbejdet, i særdeleshed ift. væsentlige byggeprojekter. Omfangsrige byggerier gør krav på flere mennesker. I øvrigt vil det vise sig bedre og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
6Glem ikke at du kan få offentligt tilskud til ombygninger. Det ydes i tilfælde hvor renoveringen er CO2-besparende. Støtten kræver dermed at byggeriet har en positiv indvirkning på planeten.
7Det kan give mening at overveje hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du med fordel kan fremskaffe hjælp fra en ekspert til opstarten af det. Såfremt du sikrer dig assistance fra en fagmand er det fordelagtigt at tage imod tilbud fra diverse foretagender.
8Ved projekter udendørs har vejret meget at sige. Således må du tit undersøge vejrberetningerne i dagene før byggeprocessen, så du slipper for at det uden varsel går i gang med at piske ned i samme sekund som du er gået i gang med det svære byggeprojekt.
9Der præsenterer sig jævnligt uventede bump på vejen ved større projekter, og af den grund vil det vise sig afgørende at der afsættes nok plads i arbejdsplanen, med formålet om at man føler sig overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
10Inden du igangsætter byggeriet må det være vildt vigtigt at du sikrer dig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor kan der vise sig mange love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
11Du skal ikke forsømme sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning som sko og hjelm som sikring imod potentielle ulykker. Det er fundamentalt at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, i særdeleshed såfremt du ikke har hjælp fra en ekspert.
12I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være behjælpeligt at tage noter til samtlige omkostninger, hvorefter man kunne nedfælde ens købspris for hver eneste af dem.
De bedst anmeldte byggeshops
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er virkelig flot. Scoren grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er temmelig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % giver 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er temmelig flot. Karakteren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er hamrende flot. Evalueringen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er kolossalt imponerende. Vurderingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % giver dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

En stor portion internet foretagender udlover nu om dage et bredt udvalg af billige fragtmuligheder til Stanley stiksav. Det mest almindelige er i vore dage levering til en pakkeshop, som gør at du kan hente dine nye produkter når det passer ind i din hverdag. Metoden er altså ekstremt gnidningsløs, og endda tillige den billigste leveringsmåde.

Du bør omvendt udse dig at få pakken sendt til din lejlighed eller til hvor du arbejder. Muligheden er jævnligt en tak mere bekostelig, men omvendt særdeles smart for Stanley stiksav online. Den billigste leveringsmåde kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, hvilket er betinget af at du bor med kort afstand til internet selskabets byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragttiden på Stanley stiksav er selvfølgelig ret betydningsfuld om man står og skal bruge din pakke straks, og i det øjemed er det ret så aktuelt at man finder leveringstidspunktet på Stanley stiksav. En stor portion byggeforretninger – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit varenumre online, men vær vagtsom da det afhænger af at ordren lægges forud for et fast tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer pakket før logistikpersonalet holder fyraften.

Enkelte e-firmaer præsterer fragt uden beregning på Stanley stiksav online, men typisk er det så præmissen at du aftager for en bestemt sum. Derudover burde du gribe den prisbilligste fragtmetode, der tit vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop.

De fleste webshops udlover click-and-collect hvor du handler billig Stanley stiksav derhjemme men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan, Bauhaus, Stark og XL-Byg. De tildeler eksempelvis klik-og-hent på Stanley stiksav i disse byer:

Hvidovre, Varde, Haderslev, Grenaa, Tilst, Esbjerg, Nykøbing Falster, Hjørring, Hobro, Frederikssund, Søborg, Aabenraa, Charlottenlund, Dragør, Allerød, Gladsaxe, Fredericia, Middelfart, Birkerød, København, Skive, Ishøj, Køge, Stenløse, Farum, Ballerup, Vallensbæk, Hørsholm, Albertslund, Holstebro, Virum, Frederikshavn, Solrød Strand, Hedehusene, Odder, Lystrup, Greve, Svendborg, Frederiksberg, Viborg, Åbyhøj, Ølstykke, Jyllinge, Vanløse, Lillerød, Holbæk, Thisted, Gentofte, Helsingør, Risskov, Ringsted, Næstved, Lyngby, Brabrand, Taastrup, Korsør, Haslev, Silkeborg, Odense, Højbjerg, Nyborg, Glostrup, Kalundborg, Aalborg, Brønshøj, Frederiksværk, Nørresundby, Brønderslev, Herning, Rønne, Vordingborg, Horsens, Ikast, Hedensted, Tårnby, Kolding, Kokkedal, Vejle, Aarhus, Brøndby, Rødovre, Struer, Herlev, Slagelse, Skanderborg, Nakskov, Hillerød, Rudersdal, Valby, Nærum, Sønderborg, Værløse, Randers, og Roskilde, .

Klik-og-hent ift. Stanley stiksav er muligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Amager, Falster, Nordsjælland, Sydsjælland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland).

Når man ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at online shoppere tit efterspørger blandt andet Stanley stiksav tilbud og Stanley stiksav priser. Foruden dette oplever man jævnligt online shoppere søge efter bl.a. køb Stanley stiksav, Stanley stiksav online samt billig Stanley stiksav, plus de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark og Silvan.

Spar penge på Stanley stiksav

Det er vældig nemt for almindelige mennesker at søge sig frem til tilbud på billige Stanley stiksav online på forskellige internet virksomheder, og ergo har masser af outlets på nettet været nødt til at reducere priserne på Stanley stiksav betydeligt, og i øvrigt love levering uden gebyr.

Trods dette kan det imidlertid blive udbytterigt at checke diverse internet selskaber efter billige priser på Stanley stiksav online forinden du placerer ordren, således at man er på den sikre side med at få fat i den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg og Bauhaus.

Man bør bare ikke glemme, at såfremt en shop afsætter billige Stanley stiksav online til en udsalgspris som kan ses som hamrende beskeden, så kan det for det meste være et bevis på en svindel e-forhandler. Kortkøb er på den anden side en del af en forordning, hvilket forsvarer folk imod svindlende e-forhandlere.

Vi foreslår generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, ifald du hellere vil finansiere beløbet til Stanley stiksav i flere bidder. Dette foreslåes ofte i nichebutikker, men sjældent de store byggekæder som eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

Når man kigger i data står det markant, at internet shoppere typisk søger efter fx Stanley stiksav priser og Stanley stiksav online. Derudover ser vi typisk online shoppere efterspørge eksempelvis billig Stanley stiksav, Stanley stiksav tilbud og køb Stanley stiksav.

Se nærmere på nuværende kunders betragtninger

Trustpilot fremskaffer ganske uafhængige løsninger til at kontrollere en lang række forhenværende forbrugeres iagttagelser og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du verificerer webshoppens kritik inden du placerer din ordre på billige Stanley stiksav online.

Facebook fremskaffer derudover egentlig gunstige muligheder for at få indsigt i online webshoppens pålidelighed. Tilmed ser vi faktisk e-handler som giver folk mulighed for at registrere en bedømmelse af deres køb, som også bør drages fordel af til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk køber billige Stanley stiksav online i en internet butik bør man i princippet se på deres handelsvilkår, dog er det oftest ikke særlig spændende, i særdeleshed ved de udbredte byggekæder som XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Silvan og Davidsen.

Et alternativt forslag kan derfor være at tjekke om online virksomheden er godkendt af e-mærket, grundet at det generelt er et signal om at e-firmaet opretholder den officielle danske lovgivning, og at e-handlen hyppigt overvåges af jurister som har nøje kendskab til de gældende bestemmelser.

Det giver dig chance for support, hvis du udsættes for dilemmaer i processen med dit køb af Stanley stiksav. Yderligere er det smart at kunden er oppe på mærkerne omkring de primære vilkår der har indflydelse på bestillingen af Stanley stiksav online, for eksempel den returret internet butikken kører med.

Her er det samtidig relevant, at man til enhver tid bibeholder sin kvittering, således man når som helst kan vidne om købet af Stanley stiksav, uanset om man handler fra Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 eller XL-Byg.

Erik gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Martin D gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

Thomas gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Jesper V gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

9 gode råd til internetshopping
1Generelt slår vi et slag for handler med kort eller MobilePay. Handler med kort er omsluttet af et reglement, hvilket beskytter dig imod uærlige internet selskaber. Som et alternativ burde du anvende en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, hvis du foretrækker at finansiere omkostningerne over et længere tidsrum.
2En hel del internet webshops yder levering uden beregning på Stanley stiksav, men oftest er det forbeholdt når man bestiller for en præcis sum. Ellers kan man beslutte sig for den mest betalelige type af levering, som tit er at få fragtmanden til at bringe dine varer til et udleveringssted. Leveringstypen bliver ofte lige så vel meget nem. Den mindst kostelige leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken.
3Det er efterhånden ualmindeligt hensigtsmæssigt for os alle at analysere priser online på billige Stanley stiksav på flere internet forhandlere i Danmark, og så frembyder flere e-forhandlere gratis fragt. Derfor kan det imidlertid blive nyttigt at inspicere visse butikker på nettet efter tilbud og rabat forinden du køber, sådan at du er sikker på at få den bedste pris.
4Den mest letkøbte mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, hvilket dog er betinget af at du befinder dig med kort afstand til e-forhandlerens arbejdslager. Den leveringstype kan være virkelig betydningsfuld i tilfælde af at man står og skal bruge Stanley stiksav øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer nogle enkelte internet outlets levering uden omkostninger, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at du indkøber for et fastslået beløb.
5Fragtperioden er jo temmelig bestemmende hvis man absolut skal bruge dine nye produkter nu og her, og med det formål er det ret væsentligt at du undersøger den forventede leveringstid ved Stanley stiksav. En masse shops på nettet lover billig 1 dags levering på deres primære varer, men vær påpasselig da det påkræver at ordren køres igennem tidligere end et bestemt tidspunkt.
6Inden folk bestiller billige Stanley stiksav i en internet shop behøver man til hver en tid studere virksomhedens forretningsvilkår, dog er det mange gange ikke videre spændende. Ligeledes rekommanderer vi at køberen er på vagt for de mest aktuelle bestemmelser der har indvirkning på handlen med billige Stanley stiksav online, fx hvilken returpolitik e-shoppen lover.
7De fleste internet forretninger udlover i dag alverdens billige leveringsmidler til Stanley stiksav. Et hit er p.t. afhentningssteder, og så skal du blot gå forbi efter de nyindkøbte produkter når der er tid til det. Metoden er nemlig super smart, samt ofte tilmed den mindst kostelige leveringsudgave.
8Vi anbefaler at granske hvorvidt e-firmaet er medlem af e-mærket, fordi det almindeligvis er en påvisning af at internet forretningen efterlever de danske retningslinjer, udover at e-shoppen jævnligt tilses af eksperter som er meget bekendte med retningslinjerne. Forud for at nogen shopper billige Stanley stiksav hos en internet handler kunne de altid gennemlæse webshoppens handelsvilkår.
9Trustpilot præsterer ret gavnlige genveje til at sondere forskellige andre køberes ratings og herved går vi ind for, at du eftersøger internet butikkens bedømmelser før du bestiller billige Stanley stiksav online. Facebook fremskaffer også immervæk tiltalende løsninger til at få indblik i e-butikkens troværdighed.