Hultafors stemmejern EDC 10 mm
110 kr.
Mere info
Stemmejern 19 mm - slagfast håndtag
53 kr.
Mere info
Stemmejern 16 mm - slagfast håndtag
45 kr.
Mere info
Stemmejern 12 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Mere info
Stemmejern 10 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Mere info
Stemmejern 25 mm slagfast håndtag Kreator
92 kr.
Mere info
Stemmejernsæt 4 dele - 6-12-19-25 mm Kreator KRT461109
209 kr.
Mere info
Stemmejern 32 mm slagfast håndtag Kreator
100 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør du læse virksomhedens betingelser.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at tjekke de andre.
Nogle byggekæder har et enormt udvalg af varer, og andre har fokus på en specifik varetype. Du bør tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, udover bare Stanley stemmejern.
Hvis du skal have varerne hurtigt eller bare har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at transportere byggematerialerne selv. Det er særligt et alternativ ved de store byggemarkeder.
For nogle er byggeri ens betydende med massevis af spørgsmål. Hermed kan du overveje at shoppe hos en netbutik, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring Stanley stemmejern.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige Stanley stemmejern alt efter hvor du handler online. Nogle vil have lave priser, imens andre giver en høj grad af service. Du bør gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre finder du i det meste af landet, og hermed har kunderne chancen for at handle online og fragte varerne på egen hånd. Derfor har man valget om at undgå fragten, samt tilmed have varerne lige nu.
De kendte byggecentre udbyder produkter fra flere producenter, med det formål at du så kan vælge fra et bredt udvalg af Stanley stemmejern online.
De store byggecentre er etablerede og velkendte forretninger, som bidrager til ubekymrethed når man handler online. Dette vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Diverse nichefokuserede netbutikker styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du få billigere priser.
Størstedelen af niche webshops er små familiefirmaer, der oftest er dansk ejede, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte ved at bestille Stanley stemmejern online hos dem.
En masse nichebutikker er ekstraordinært passionerede omkring det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Således får du formentlig endnu mere indsigtsfuld sparring fra folk der er specialister i lige præcis Stanley stemmejern.
De største byggemarkeder i Danmark
Stanley stemmejern silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i de 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 ansatte i deres 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Stanley stemmejern jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 ansatte i forretningens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 kollegaer i kædens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stanley stemmejern bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 mennesker i firmaets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 ansatte i deres 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Stanley stemmejern harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Planlægning er kilden til at lykkes med arbejdet. Du skal sammensætte en strømlinet agenda, der fortæller hvilke opgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, inklusiv en kronologisk orden. Forsøg at være skarp idet du nedskriver handlingsplanen.
2Længe før du opstarter byggeriet er det ultra fundamentalt med et tilsagn om, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor vil der være en række regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Det kan overvejes at søge hjælp til byggeprocessen, specielt hvis det er omfattende byggeprojekter. Store opgaver bør udføres af flere mennesker. I øvrigt bør det blive hurtigere og sjovere når man er flere om opgaven.
4Ofte vil det være fundamentalt at nedskrive et budget for byggeprojektet, så man har et økonomisk overblik. Det kan vise sig at være fornuftigt at nedfærdige alle udgiftsposter, hvorefter man bør indsamle prisen på dem alle sammen.
5Du skal unden ingen omstændigheder nedprioritere sikkerheden, så husk påklædning som sikkerhedssko som sikring overfor potentielle risici. Det er af stor betydning at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
6For byggeprojekter udenfor har vejret en betydningsfuld rolle. Derfor kan du løbende holde øje med meldingerne om vejret når du nærmer dig projektets begyndelse, så du undgår at det pludselig starter med at vælte ned når du netop er trukket i arbejdstøjet til det komplicerede byggeprojekt.
7Der kan findes alle mulige former for hjælpeartikler og videoer via nettet som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube er kilde til temmelig meget nyttig viden, navnligt såfremt du bruger den engelske version.
8Husk at overveje hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere burde tilkøbe professionel hjælp til afslutningen af byggeriet. Forudsat at du vil benytte hjælp fra en ekspert kan det være fordelagtigt at indhente tilbud fra en håndfuld firmaer.
9Potentielt kan det blive fundamentalt at have de påkrævede materialer parat før du påbegynder dit byggeprojekt. Du kunne med fordel notere en simpel indkøbsseddel med de materialer du får brug for, og derefter granske hver enkelt ting, hvormed du sikrer dig at du har husket det hele.
10Der viser sig typisk ubelejlige udfordringer når det handler om større opgaver, og på grund af det vurderes det vigtigt at man har afsat god plads i køreplanen, således at man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål med projektet.
11Man bør nødig mangle værktøj. Ofte kan det være fornuftigt at du har værktøjet parat når du igangsætter dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at tillægge de her udgifter i din økonomi.
12Nogle gange kan man forsøge at få økonomisk støtte til renoveringer. Det gives når ombygningen er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud betinger at projektet har en positiv indvirkning på miljøet.
Danskernes foretrukne byggekæder
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er ultra flot. Scoren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er hamrende overlegent. Ratingen grundlægges af 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som klart er virkelig beundringsværdigt. Scoren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % giver topkarakter, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og bare 8 % har givet bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken løsning til levering skal du vælge?

En masse internet selskaber tildeler i øjeblikket alverdens billige fragtløsninger til Stanley stemmejern. En yndling er i vore dage at afsende til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente dine varer lige når det passer dig. Leveringstypen er jo særligt uproblematisk, samt oftest tilmed den billigste løsning til levering.

Du bør tillige prøve at vælge at få leveret hjem til dig selv eller til adressen på dit arbejde. Muligheden bliver sædvanligvis en kende mere bekostelig, men derudover ultra hensigtsmæssig for Stanley stemmejern online. Den mest prisbevidste mulighed for levering vil dog altid være at hente varerne selv, men dette er betinget af at du lever lige ved internet webshoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på Stanley stemmejern kan være ekstremt betydningsfuld om man mangler pakken øjeblikkeligt, og herved er det temmelig afgørende at vi undersøger tidshorisonten for levering ved Stanley stemmejern. En lang række online forretninger – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på en række varer online, men vær obs på at det står og falder med at ordren lægges forinden et fast tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt afsendt forinden logistikmedarbejderne tager hjem.

Indtil flere online outlets lover fragt uden gebyr på Stanley stemmejern online, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at du indkøber for et bestemt beløb. Alternativt bør man udse dig den mest betalelige fragtløsning, der mange gange vil blive at få fragtmanden til at køre din pakke til et afhentningssted.

Flere netbutikker tilbyder klik-og-hent hvor man køber billig Stanley stemmejern online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen og Stark. De frembyder for eksempel click-and-collect på Stanley stemmejern i følgende byer:

Struer, Lyngby, Slagelse, Charlottenlund, Horsens, Brønderslev, Ølstykke, Vallensbæk, Vanløse, Frederiksværk, Helsingør, Randers, Skanderborg, Gentofte, Hedensted, Farum, Køge, Rønne, København, Lystrup, Thisted, Greve, Sønderborg, Kalundborg, Odder, Hobro, Esbjerg, Vordingborg, Haslev, Solrød Strand, Jyllinge, Haderslev, Svendborg, Ballerup, Middelfart, Gladsaxe, Næstved, Roskilde, Brønshøj, Nærum, Lillerød, Hedehusene, Søborg, Brøndby, Stenløse, Nørresundby, Frederikshavn, Varde, Hørsholm, Aabenraa, Værløse, Vejle, Nakskov, Viborg, Kokkedal, Ringsted, Silkeborg, Holbæk, Valby, Tårnby, Herlev, Virum, Fredericia, Hillerød, Nykøbing Falster, Skive, Dragør, Albertslund, Nyborg, Frederikssund, Kolding, Aarhus, Glostrup, Tilst, Højbjerg, Allerød, Odense, Frederiksberg, Ishøj, Grenaa, Ikast, Risskov, Brabrand, Åbyhøj, Herning, Hjørring, Korsør, Hvidovre, Taastrup, Rudersdal, Rødovre, Aalborg, Birkerød, og Holstebro, .

Klik-og-hent for Stanley stemmejern er en mulighed i alle områder af landet: Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn) og Sjælland (Falster, Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland).

Når vi ser på tallene fremstår det tydeligt, at mennesker mange gange kigger efter fx Stanley stemmejern priser og køb Stanley stemmejern. Foruden dette oplever vi tit folk kigge efter for eksempel Stanley stemmejern online, Stanley stemmejern tilbud og billig Stanley stemmejern, plus de gængse byggekæder som Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Stark.

Få rabat på Stanley stemmejern

Det er særdeles fremkommeligt for forbrugerne at tjekke tilbud på billige Stanley stemmejern online på forskellige forretninger på nettet, og så har en lang række forretninger på nettet ikke kunne slippe for at sænke prisniveauet på Stanley stemmejern helt i bund, og endda love gebyrfri levering.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig udbytterigt at inspicere et par forskellige internet foretagender efter rabatter og tilbud på Stanley stemmejern online forinden du gennemfører dit køb, sådan at man er usvigeligt sikker på at få den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

Du må blot ikke undervurdere, at når en butik markedsfører billige Stanley stemmejern online til salg for en tilbudspris som er grænseløst god, kunne det mange gange være et bevis på en falsk netbutik. Shopping med kort er heldigvis omfavnet af et lovbud, hvilket beskytter os overfor uærlige netshops.

Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt kan du anvende en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afbetale beløbet til Stanley stemmejern over en periode. Det tilbydes normalt hos specialiserede netbutikker, men ikke de store byggekæder som for eksempel Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

Ses der på søgedata fremstår det markant, at internetbrugere jævnligt søger bl.a. Stanley stemmejern priser og Stanley stemmejern online. Man ser desuden som regel online shoppere efterspørge blandt andet køb Stanley stemmejern, Stanley stemmejern tilbud og billig Stanley stemmejern.

Tjek andre menneskers evalueringer

Trustpilot fører til sådan set ærlige løsninger til at kontrollere en række øvrige forbrugeres erfaringer og herved er det prisværdigt, at du ser nærmere på internet virksomhedens vurderinger forud for at du shopper billige Stanley stemmejern online.

Facebook resulterer i tilsvarende en række værdifulde chancer for at få indtryk af e-forhandlerens kundefokus. Foruden det er der nogle e-firmaer som gør det muligt at publicere en kritik af købsoplevelsen, hvilket desuden bør anvendes til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen bestiller billige Stanley stemmejern online på en netshop behøver man utvivlsomt bese netbutikkens regler, men det er normalt ikke super spændende, i særdeleshed ved de store byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og XL-Byg.

Et nemt alternativ kunne derfor være at se om internet forretningen er e-mærke tilsluttet, grundet at det generelt er en garanti for at e-firmaet overholder de danske love, og at butikken rutinemæssigt revurderes af eksperter som er indført i reglerne.

Desuden får du lejlighed til hjælpende service, hvis du møder problemer i forbindelse med din bestilling af Stanley stemmejern. Ligeledes er det prisværdigt at køber er hensynstagende til de mest vedkommende reglementer der spiller ind i forbindelse med bestillingen af Stanley stemmejern online, til eksempel den bytteret webbutikken tilbyder.

I den relation er det ydermere afgørende, at man stadigvæk sikrer sin e-mail kvittering, så man senere vil kunne påvise sin bestilling af Stanley stemmejern, hvad end man køber hos Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma eller 10-4.

Karen gav 5 stjerner

Det virker bare.

Bente gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

Mette Møller gav 5 stjerner

Fremragende service.

Louise Mortensen gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

9 tips til internetshopping
1Nogle internet virksomheder sikrer levering uden beregning på Stanley stemmejern, men i de fleste tilfælde kun hvis du aftager for en konkret sum. Ellers skal du udvælge den mindst kostelige fragtform, hvilket tit er at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et udleveringssted. Muligheden bliver oftest lige så vel særdeles fleksibel. Den mest betalelige form for fragt kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren.
2Før folk shopper billige Stanley stemmejern på en butik på nettet bør de uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af dens handelsbetingelser, dog er det gerne et omfattende projekt. Foruden dette er det godt at kunden er opmærksom på de mest betydningsfulde retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige Stanley stemmejern online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed netbutikken anvender.
3Det er i dag yderst fremkommeligt for købere at finde de bedste tilbud online på billige Stanley stemmejern på forskellige e-handler, og så garanterer mange e-butikker gratis fragt. Det kan imidlertid vise sig nyttigt at efterse et par firmaer på nettet efter tilbud inden du gennemfører din handel, sådan at man er tryg ved at opnå den bedste pris.
4Fragttiden kan vise sig at være usædvanlig vital ifald du absolut skal bruge dine nye varer om få sekunder, og derfor er det naturligvis aktuelt at du efterser den estimerede leveringsdato for Stanley stemmejern. Størstedelen af internet outlets yder billig levering på næstkommende hverdag på adskillige produkter, som betinges af at bestillingen gennemføres inden et aftalt tidspunkt.
5Trustpilot resulterer i en del udmærkede chancer for at sondere ret mange aktuelle kunders domme og herved foreslåes det, at du udforsker e-handlens bedømmelser forinden du bestiller billige Stanley stemmejern online. Facebook resulterer i ydermere uden sammenligning pålidelige chancer for at få indtryk af internet selskabets popularitet.
6Mange internet foretagender udlover i dag et stort udvalg af billige muligheder for levering til Stanley stemmejern. Et hit er lige nu at få leveret til et afhentningssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente bestillingen når det passer dig bedst. Fragtformen er jo ret så let gængelig, samt oftest endvidere den billigste leveringsversion.
7Vi foreslår generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfavnet af en foranstaltning, der dækker dig imod snydagtige online virksomheder. Alternativt kunne du drage nytte af en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, forudsat du gerne vil finansiere omkostningerne ude i fremtiden.
8Vi foreslår generelt at se nærmere på hvorvidt internet butikken er godkendt af e-mærket, hvilket burde være en sikkerhed for at netbutikken føjer gældende dansk lovgivning, og at webbutikken undertiden gennemses af eksperter der mestrer de gældende regulativer. Forud for at nogen bestiller billige Stanley stemmejern i en internet handler kan man for at være på den sikre side skimme shoppens betingelser.
9Den billigste leveringsmanér vil i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, hvilket dog er betinget af at du befinder dig lige ved e-firmaets arbejdslager. Den type af levering er temmelig bestemmende såfremt man har brug for Stanley stemmejern inden for få dage. Alternativt så præsterer enkelte shops på nettet gratis levering, men i reglen forudsætter det at man indkøber for et præcist beløb.