Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre sælger et bredt sortiment af varer, imens øvrige har fokus på en specifik varetype. Du bør bestemme om det er essentielt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden blot Stanley limpistol.
Ifald du vil have byggematerialerne nu og her eller blot har lyst til at blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel transportere materialerne personligt. Det er specielt muligt i de gængse byggekæder.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at shoppe hos et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt information omkring Stanley limpistol.
Det er helt klart meget vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at tjekke de andre.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige Stanley limpistol fra byggemarked til byggemarked. En del satser på de bedste priser, imens øvrige vil have faglig sparring. Du bør beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Du bør kende de betingelser butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man tjekke webshoppens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder findes i nærheden af dig selv, og derfor har man valget om at købe online og fragte produkterne personligt. Dermed kan man slippe for leveringsomkostningen, og tilmed have varerne lige nu.
De gængse byggemarkeder samler produkter fra alverdens nicheshops, og derigennem kan du købe fra et bredt udvalg af Stanley limpistol online.
De store byggekæder er etablerede og velkendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når du shopper online. Det er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Flertallet af online nichebutikker er eksperter i de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Af den grund kan du opleve mere kompetent vejledning fra medarbejdere som er specialister i netop Stanley limpistol.
Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche styrer selv produktionen af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online bør du få en billigere pris.
Størsteparten af nichebutikker er små virksomheder, som tit er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe når du bestiller Stanley limpistol online på deres webshop.
De største byggecentre i Danmark

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stanley limpistol silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stanley limpistol bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag mere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stanley limpistol jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 personer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stanley limpistol harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 mennesker i deres 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1For udendørs opgaver kan vejret få stor betydning. Derfor skal du tit holde øje med vejrberetningerne i de dage der er op til projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning starter med at regne bedst som du er ved at færdiggøre det komplicerede projekt.
2Du har mulighed for at spørge om økonomisk støtte til byggeprojekter. Det får man såfremt ombygningen gør en forskel for klimaet. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at byggeriet forbedrer miljøet.
3Det kan vise sig meningsgivende at du har samtlige materialer til disposition inden du igangsætter dit arbejde. Du vil med fordel kunne sammensætte en enkel indkøbsliste som indeholder alt det der er nødvendige, og dernæst granske hvert eneste punkt, med det formål at du kan føle dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
4Du bør under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige værktøj. Ofte vil det være afgørende at have grejet klar idet du starter byggeriet. Det er desuden vigtigt at inkludere de her omkostninger i budgettet for byggeriet.
5Du bør nødig forsømme din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx sko og hjelm der sikrer dig overfor mulige ulykker. Det er klogt at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, i særdeleshed såfremt du ikke køber hjælp fra en fagperson.
6Der viser sig som regel overraskende udfordringer når det kommer til avancerede byggeprojekter, og herved kan det være essentielt at der er afsat tilstrækkelig plads i køreplanen, med formålet om at man kan føle sig tryg ved at nå i mål.
7Længe før du går i gang med byggeriet kan det vise sig ekstremt fornuftigt at man sikrer sig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl kan der være begrænsende love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Der kan findes en overflod af instruktioner og videoer online som kan være en stor hjælp. I særlig grad YouTube tilbyder enorme mængder almennyttig viden, ikke mindst når man leder på engelsk.
9Det kan overvejes hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du bør sikre dig assistance fra en professionel til afslutningen af projektet. Ifald du sikrer dig assistance fra en fagperson vil det typisk være fordelagtigt at søge tilbud fra en håndfuld foretagender.
10Godt forarbejde er nøglen til succes med byggeprocessen. Du er nødt til at sammensætte en velovervejet handlingsplan, som viser hvilke gøremål der skal laves hvornår, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du udarbejder handlingsplanen.
11Typisk vil det være fornuftigt at have lavet et regnskab for projektet, så du har styr på den økonomiske del. Det kan være forstandigt at notere samtlige udgifter, hvorefter man kan indsamle den billigste pris på dem alle sammen.
12Det kan være en god idé at indhente assistance til dele af projektet, ikke mindst i tilfælde af omfattende byggerier. Flere ting gør krav på flere mennesker. Desuden bør det blive mere produktivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
Danskernes foretrukne byggecentre
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er fantastisk flot. Scoren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er utrolig godt arbejde. Ratingen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er utrolig overlegent. Ratingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er virkelig flot. Ratingen grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er meget overlegent. Karakteren er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % giver toprating, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken mulighed for fragt er bedst?

Mange e-forretninger udlover nu til dags alverdens billige leveringsløsninger til Stanley limpistol. Den mest populære er i dag pakkeshoppen, som gør at du kan hente produkterne når du har lyst. Fragtløsningen er jo usædvanlig fremkommelig, samt i mange tilfælde derudover den mest betalelige leveringsløsning.

Du kunne ligeledes overveje at få ordren bragt til din private bopæl eller ud på din arbejdsplads. Fragtmetoden bliver desværre en kende mindre billig, men også ekstremt ligetil ved køb af Stanley limpistol online. Den billigste mulighed for levering er unægtelig at hente pakken selv, men den løsning betinges af at du fysisk befinder dig tæt på internet selskabets butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på Stanley limpistol kan være ret væsentlig om vi har brug for din pakke om kort tid, og med det formål er det fuldkommen meningsfuldt at man tjekker den forventede leveringstid for Stanley limpistol. En masse online webshops – for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på deres primære produkter online, hvilket dog kræver at ordren indsendes før et nøjagtigt tidspunkt, så de garanteret kan nå at få produktet ekspederet før lagerpersonalet holder fyraften.

Visse online outlets garanterer fragtfri levering på Stanley limpistol online, men undertiden er det kun gældende hvis du køber for et konkret beløb. Alternativt skal du vælge den mest letkøbte form for fragt, som i mange tilfælde er at få fragtmanden til at levere dine varer til et afhentningssted.

De store kæder frembyder afhentning hvor man bestiller billig Stanley limpistol online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark og Jem og Fix. Byggemarkederne tildeler eksempelvis klik-og-hent på Stanley limpistol i disse områder:

Lyngby, Jyllinge, Helsingør, Nørresundby, Hedehusene, Svendborg, Korsør, Kolding, Holstebro, Frederikshavn, Ikast, Søborg, Vejle, Rødovre, Skanderborg, Tilst, Haslev, Kokkedal, Varde, Albertslund, Farum, Rudersdal, Esbjerg, Valby, Nakskov, Middelfart, Nærum, Aabenraa, Værløse, Birkerød, Silkeborg, Brønderslev, Åbyhøj, Virum, Tårnby, Taastrup, Hedensted, København, Brabrand, Gentofte, Hillerød, Hørsholm, Skive, Ølstykke, Aalborg, Næstved, Stenløse, Viborg, Frederiksberg, Aarhus, Vallensbæk, Fredericia, Herning, Ishøj, Grenaa, Højbjerg, Lillerød, Struer, Slagelse, Horsens, Risskov, Køge, Frederikssund, Nykøbing Falster, Hvidovre, Ballerup, Gladsaxe, Vordingborg, Odense, Roskilde, Rønne, Ringsted, Randers, Herlev, Hobro, Odder, Holbæk, Hjørring, Dragør, Haderslev, Frederiksværk, Kalundborg, Sønderborg, Vanløse, Greve, Brøndby, Brønshøj, Charlottenlund, Nyborg, Lystrup, Glostrup, Thisted, Allerød, og Solrød Strand, .

Afhentning for Stanley limpistol er en mulighed i alle områder af landet: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Bornholm, Amager, Vestsjælland).

Ved kig i statistikkerne fremstår det klart, at mennesker som regel søger efter eksempelvis Stanley limpistol priser og køb Stanley limpistol. Derudover ser vi typisk netshoppere efterspørge fx Stanley limpistol tilbud, Stanley limpistol online og billig Stanley limpistol, plus de udbredte byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, Davidsen og 10-4.

Gode tilbud på Stanley limpistol

Det er jo ret så praktisk for almindelige mennesker at finde de laveste priser på billige Stanley limpistol online på flere firmaer på nettet, og derved har de fleste internet virksomheder været tvunget til at tvinge udsalgspriserne på Stanley limpistol betydeligt, og ovenikøbet byde på levering uden gebyr.

Derfor kan det immervæk være nyttigt at efterprøve nogle enkelte webshops efter rabatter og tilbud på Stanley limpistol online før du placerer ordren, så du ikke er i tvivl om at antage den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de store byggecentre som XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen og Stark.

Du må imidlertid ikke glemme, at såfremt en online webshop udlover billige Stanley limpistol online for en salgspris som kan ses som ufattelig beskeden, burde det tit være en varsel om en bedragerisk online forretning. Kortbetalinger er dog inkluderet i et reglement, hvilket hjælper dig imod bedrageriske internet webshops.

Vi går generelt ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du hellere vil honorere omkostningerne til Stanley limpistol i flere bidder. Dette tilbydes som regel ved specialiserede netshops, i modsætning til de udbredte byggecentre som for eksempel 10-4, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma og Davidsen.

Ved indkig i søgedata står det klart, at internet shoppere tit kigger efter fx billig Stanley limpistol og Stanley limpistol online. Derudover oplever vi ofte folk lede efter eksempelvis Stanley limpistol tilbud, Stanley limpistol priser og køb Stanley limpistol.

Udforsk tidligere brugeres bedømmelser

Trustpilot frembringer fuldt ud stabile genveje til at fortolke diverse aktuelle køberes vurderinger og af den grund er det fornuftigt, at du tjekker internet firmaets kritik forud for at du lægger din bestilling på billige Stanley limpistol online.

Facebook frembringer lige så vel immervæk ønskværdige muligheder for at få kendskab til internet firmaets kundetilfredshed. Foruden det ses en del internet firmaer som gør det muligt at skrive en anmeldelse af virksomhedens service, som på samme måde burde tages i brug til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Før folk køber billige Stanley limpistol online på en e-forhandler kan man egentlig gennemgå forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog typisk ikke videre spændende, især hos de kendte byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4, Stark og Silvan.

Et andet forslag kan være at undersøge om internet virksomheden er medlem af e-mærket, eftersom det typisk er en tryghed om at internet virksomheden imødekommer de officielle danske regler, samt at internet virksomheden jævnligt besigtiges af fagfolk som har indsigt i retningslinjerne.

Derudover tilbydes du genvej til støtte, når du skulle få dilemmaer med din ordre på Stanley limpistol. Dertil er det smart at du er hensynstagende til de mest betydningsfulde vilkår der indvirker på købet af Stanley limpistol online, fx hvilken byttepolitik online virksomheden anvender.

Derfor er det tillige essesentielt, at man stadigvæk gemmer ens faktura, således man fremadrettet kan bevise sit køb af Stanley limpistol, hvad end man bestiller hos Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 eller Silvan.

Lene B gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Erik gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

Jens J gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Pia Johansen gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

9 gode råd til køb på nettet
1Det er jo særligt uproblematisk for folk at sammenholde priser online på billige Stanley limpistol på flere internet firmaer i Danmark, og derved yder mange internet outlets levering uden gebyr. Dog kan det trods alt være profitabelt at undersøge et par forskellige e-forretninger efter tilbud og rabat inden du bestiller, således at du er velinformeret til at antage den mest attraktive pris.
2Flere internet outlets frembyder levering uden gebyr på Stanley limpistol, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis der indkøbes for et konkret beløb. Alternativt skal man foretrække den prisbilligste mulighed for levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre din pakke til en pakkeshop. Fragtmetoden er sædvanligvis endda særligt ligetil. Den mest letkøbte mulighed for fragt kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.
3Trustpilot medfører flere gunstige chancer for at beskue ret mange eksisterende konsumenters ratings og på grund af dette anbefaler vi, at du læser internet virksomhedens bedømmelser forud for at du køber billige Stanley limpistol online. Facebook indebærer lige så vel stort set værdifulde løsninger til at få kendskab til online forhandlerens popularitet.
4Den billigste fragttype vil altid være at hente pakken selv, men den mulighed afhænger af at du opholder dig i kort afstand af internet shoppens arbejdslager. Den mulighed for levering er jo ret vigtig når man har behov for Stanley limpistol inden for kort tid. Alternativt så præsterer en række shops på nettet fragt uden betaling, men undertiden er det under betingelse af at man køber for en konkret sum.
5Generelt anbefaler vi at se hvorvidt online webshoppen er e-mærket medlem, fordi det burde være et fingerpeg om at internet forhandleren adlyder de opstillede regler, udover at internet butikken fra tid til anden gennemses af sagkyndige som har megen viden om reglerne på området. Før nogen bestiller billige Stanley limpistol i en internet butik kan de principielt skimme butikkens handelsvilkår.
6Vi tilråder generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfattet af en lovbestemmelse, der assisterer dig som kunde overfor uærlige forretninger på nettet. Som alternativ burde du drage nytte af en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du higer efter at godtgøre betalingen over en periode.
7En masse e-butikker yder til alt held en lang række forskellige billige leveringsmidler til Stanley limpistol. Den mest benyttede er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din ordre på et selvvalgt tidspunkt. Den er nemlig særdeles fremkommelig, samt mange gange tilmed den mest betalelige leveringsudgave.
8Før nogen køber billige Stanley limpistol hos en forhandler på nettet behøver man i reglen betragte e-shoppens handelsvilkår, det er dog tit en omfattende opgave. Yderligere tilrådes det at kunden er opmærksom på de mest betydningsfulde bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige Stanley limpistol online, som fx den returret online forretningen lover.
9Leveringstidspunktet er jo temmelig central hvis du har brug for produktet om kort tid, og af den grund er det jo væsentligt at vi checker tidshorisonten for levering på Stanley limpistol. En lang række webshops giver billig 1 hverdags levering på mange af shoppens varenumre, men husk at det nødvendiggør at handlen gemmenføres forud for et fastslået tidspunkt.