Byghjem.dk

Stanley Afisoleringstang

Afisoleringstang 1262-180
386 kr.
Mere info
Afisoleringstang automatisk
60 kr.
Mere info
Afisoleingstang teng tools cp53
238 kr.
Mere info
Afisoleringstang Teng Tools CP55
228 kr.
Mere info
Afisoleringstang 150 mm - 6"
68 kr.
Mere info
Afisoleringstang
89 kr.
Mere info
Afisoleringstang mb 499-7t
172 kr.
Mere info
Afisoleringstang 1242-195
912 kr.
Mere info
Afisoleringstang embla
611 kr.
Mere info
Afisoleringstang Teng Tools CP60
311 kr.
Mere info
Afisoleringstang automatisk
216 kr.
Mere info
Afsiolerings- og klippetang. Knipex 13 05 160 T
423 kr.
Mere info
Afisoleringstang/kabelskotang
114 kr.
Mere info
Knipex afisoleringstang 1106 160 VDE 1000V
236 kr.
Mere info
Knipex afisoleringstang 1102 160
174 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med fx returnering. Derfor skal man kende butikkens regler.
Nogle byggekæder præsterer et bredt sortiment af varer, og nogle fokuserer på en bestemt varegruppe. Du skal vide hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varer at vælge fra, udover bare Stanley afisoleringstang.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre byggematerialerne personligt. Det er hovedsageligt et alternativ hos de store byggemarkeder.
For mange er byggeprojekter lig med en stor portion spørgsmål. Dermed kan du handle hos et online byggemarked, som kan give sparring omkring Stanley afisoleringstang.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige Stanley afisoleringstang fra webshop til webshop. Nogle har fokus på gode priser, imens nogle satser på faglig rådgivning. Du skal overveje hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers må du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder samler produkter fra mange nicheshops, hvorfor du kan shoppe fra et stort udvalg af Stanley afisoleringstang online.
De store byggekæder er etablerede og landskendte firmaer, som bidrager til øget tryghed når du skal handle online. Det kan du se fordele i.
De gængse byggekæder findes i det meste af landet, og derigennem har kunderne mulighed for at købe online og transportere byggematerialerne på egen hånd. I kraft af det har du mulighed for at undvære leveringsomkostningen, og tilmed skaffe produkterne straks.

Nichewebshop

En masse webshops i små nicher er mindre firmaer, som typisk drives i Danmark, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte når du bestiller Stanley afisoleringstang online hos dem.
Majoriteten af nicheforhandlere har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derfor kan du forvente endnu mere anvendelig sparring fra nogle med ekspertviden i lige præcis Stanley afisoleringstang.
Alverdens nichespecifikke webshops er producenter af de varer som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online får du lavere priser.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stanley afisoleringstang silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan satser på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 kollegaer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stanley afisoleringstang jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 2.100 ansatte i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 kollegaer i forretningens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af ca. 500 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stanley afisoleringstang bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stanley afisoleringstang harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 ansatte i deres 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du skal ikke på noget tidspunkt negligere dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj herunder arbejdshjelm der hjælper dig mod hændelige skader. Det er vigtigt at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, ikke mindst hvis du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
2Før du påbegynder byggeprojektet kan det være aldeles afgørende at være sikker på, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig begrænsende love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
3Der kommer som regel ubelejlige vanskeligheder når det handler om store projekter, og herved viser det sig af stor betydning at man afsætter en del plads i agendaen, som bidrager til at man er sikker på at nå det til den planlagte tid.
4Måske burde du overveje om du burde stå med hele projektet selv, eller du skal anskaffe professionel assistance til afslutningen af byggeprocessen. Såfremt du tager imod hjælp fra en fagperson kunne det være en god idé at tage imod prisoverslag fra diverse entreprenører.
5Glem ikke at du kan få økonomisk støtte til byggeprojekter. Det bliver givet ifald projektet er klimavenligt. Af få støtte betinger at byggeprojektet har positiv betydning for naturen.
6Man skal aldrig mangle grej. Typisk vil det være strategisk at have værktøjet parat når du igangsætter arbejdet. Husk også at påregne disse udgiftsposter i dit økonomiske overblik.
7Det er værdifuldt at have samtlige bygningsmaterialer til rådighed før du går i gang med eksekveringen. Du får god gavn af at lave en hurtig indkøbsseddel hvorpå der noteres alt som er nødvendige, og efterfølgende tjekke materialerne, så du bliver sikker på at alt er på sin plads.
8Der ligger en hel række artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube supporterer dig med betydelige mængder udbytterig info, i særlig grad når man benytter engelske søgeord.
9Det kan vise sig at være fornuftigt at udfærdige et budget for dit byggeri, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det må være fordelagtigt at gennemgå samtlige poster, og dernæst nedskrive billige priser på dem alle sammen.
10Planlægning vedbliver at være kilden til et godt forløb med dit arbejde. Du bør overveje at forfatte en gennemarbejdet agenda, som beskriver hvilke opgaver du vil løse på hvilke dage, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp i sammensætningen af din handlingsplan.
11Det bør overvejes at søge assistance til ens byggeprojekt, navnlig når det er større byggeopgaver. Større byggerier gør krav på flere folk. Samtidig må det blive mere effektivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
12Ved opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Af den grund kan du løbende undersøge udsigten ift. vejret i forbindelse med projektets begyndelse, så du undgår at det pludselig begynder at stå ned i stænger nøjagtig som du er gået i gang med det komplekse projekt.
De mest vellidte byggeshops
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er fantastisk godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er fantastisk flot. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % giver maksimum point, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er hamrende betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er fantastisk betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver toprating, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er absolut betryggende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning er smartest?

De fleste e-butikker yder på nuværende tidspunkt alverdens billige leveringsmidler til Stanley afisoleringstang. En der er meget anvendt er for øjeblikket pakkeshops, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente bestillingen når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså yderst uproblematisk, samt i mange tilfælde derudover den mest betalelige fragtmetode.

Du kunne ydermere planlægge at bestille levering til din hjemmeadresse eller til adressen på dit arbejde. Leveringsformen viser sig sædvanligvis en kende mere omkostningsfuld, men samtidig vældig praktisk ift. Stanley afisoleringstang online. Den billigste mulighed for levering er dog selv at hente ordren, som desværre kræver at du bor med kort afstand til internet firmaets butikker, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på Stanley afisoleringstang kan vise sig at være særdeles central forudsat du skal bruge varerne om få sekunder, så med det formål er det fuldkommen fornuftigt at du efterser tidshorisonten for levering ved Stanley afisoleringstang. Størstedelen af online virksomheder – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit varenumre online, men det betinges af at ordren køres igennem forinden et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer ekspederet inden lagerpersonalet tager hjem.

Indtil flere internet outlets frembyder levering uden omkostninger på Stanley afisoleringstang online, men i reglen kun når man indkøber for en bestemt sum. Alternativt kunne du udvælge den billigste type af levering, hvilket typisk vil være at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et udleveringssted.

En række webshops tildeler afhentning hvor man bestiller billig Stanley afisoleringstang online og afhenter i butikken. Fx Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg og Stark. Byggemarkederne foreslår blandt andet klik-og-hent på Stanley afisoleringstang i følgende byer:

Jyllinge, Søborg, Vallensbæk, Glostrup, Skive, Frederiksberg, Horsens, Skanderborg, Højbjerg, Grenaa, Nakskov, Taastrup, Rønne, Nykøbing Falster, Brabrand, Sønderborg, Hedensted, Værløse, Aabenraa, Aarhus, Rudersdal, Rødovre, Dragør, Korsør, Charlottenlund, Herlev, Solrød Strand, Nørresundby, Næstved, Gentofte, Hobro, Haslev, Lyngby, Odense, Farum, Kolding, Holstebro, Greve, Hedehusene, Lillerød, Slagelse, Varde, Risskov, Herning, Haderslev, Ballerup, Vanløse, Nærum, Ikast, Vordingborg, Kokkedal, Holbæk, Struer, Albertslund, Hjørring, Frederikssund, Hillerød, Virum, Svendborg, Lystrup, Allerød, Aalborg, Tilst, Åbyhøj, Nyborg, Hvidovre, Odder, Thisted, København, Ølstykke, Kalundborg, Fredericia, Frederikshavn, Hørsholm, Køge, Brønderslev, Tårnby, Valby, Middelfart, Vejle, Ringsted, Frederiksværk, Ishøj, Viborg, Helsingør, Silkeborg, Roskilde, Esbjerg, Brønshøj, Gladsaxe, Stenløse, Randers, Birkerød, og Brøndby, .

Click-and-collect af Stanley afisoleringstang er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Lolland, Falster, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland), Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når man ser på tendenserne bliver det markant, at netshoppere som regel kigger efter blandt andet Stanley afisoleringstang priser og billig Stanley afisoleringstang. Derudover oplever man jævnligt mennesker efterspørge fx Stanley afisoleringstang online, Stanley afisoleringstang tilbud og køb Stanley afisoleringstang, foruden de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan og Stark.

Rabat på Stanley afisoleringstang

Det er efterhånden ekstremt simpelt for internetbrugere at søge information om priser på billige Stanley afisoleringstang online hos flere shops på nettet, og for det har langt de fleste internet varehuse været presset til at at nedbringe salgspriserne på Stanley afisoleringstang betydeligt, og i øvrigt yde levering uden betaling.

Trods dette kan det trods alt være profitabelt at granske nogle få e-shops efter tilbud og udsalg på Stanley afisoleringstang online før du gennemfører dit køb, sådan at man ikke er i tvivl om at få den bedste pris. Kig ikke bare på de udbredte byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bauhaus og Stark.

Man bør imidlertid være obs på, at hvis en netshop udlover billige Stanley afisoleringstang online til en pris der er helt fantastisk beskeden, så burde det tit være et symbol på en uærlig online butik. Bestillinger med betalingskort er trods alt omfavnet af en bestemmelse, hvilket værner køberen overfor uoprigtige online outlets.

Generelt går vi ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du overveje et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du agter at afbetale regningen på Stanley afisoleringstang i flere bidder. Dette tilbydes som regel i nichebutikker, men sjældent de store byggemarkeder som fx XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

Når man kigger i tallene er det tydeligt, at online shoppere som regel efterspørger eksempelvis køb Stanley afisoleringstang og Stanley afisoleringstang priser. Derudover oplever man jævnligt online shoppere efterspørge eksempelvis Stanley afisoleringstang tilbud, billig Stanley afisoleringstang og Stanley afisoleringstang online.

Tjek folks synspunkter

Trustpilot genererer tilpas tiltalende løsninger til at bese en række forhenværende køberes opfattelser og derved kan det være til hjælp, at du tolker online webshoppens ratings før du færdiggør din shopping med billige Stanley afisoleringstang online.

Facebook medfører også ret så anstændige metoder til at få kendskab til internet forhandlerens troværdighed. I øvrigt møder vi nogle internet butikker hvor det er muligt at meddele en omtale af virksomhedens service, hvilket tilmed må udnyttes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Før folk bestiller billige Stanley afisoleringstang online på en shop kan de på en vis måde granske butikkens vilkår, men det er gerne et tidskrævende arbejde, især ved de store byggecentre som Bauhaus, Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix.

Et alternativ kunne derfor være at bemærke om online firmaet er e-mærket, som længe har været en garanti for at internet firmaet opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, samt at hjemmesiden undertiden ses til af specialister som er meget fortrolige bestemmelserne på området.

Derudover giver det dig lejlighed til at få hjælp, når du oplever besvær i forbindelse med din ordre på Stanley afisoleringstang. Herudover anbefales det at køber er påpasselig med de mest centrale reglementer der spiller ind i forbindelse med købet af Stanley afisoleringstang online, f.eks. hvilken bytteret netbutikken bruger.

I relation til det er det på samme måde vigtigt, at man altid bevarer ens ordremail, så man når som helst vil kunne vidne om købet af Stanley afisoleringstang, uafhængig af om man køber ved 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg eller Stark.

Erik Christensen gav 5 stjerner

Rigtig god service

Jette gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Ole J gav 5 stjerner

Nemt køb

Jesper Poulsen gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

9 gode råd til online indkøb
1Den mest prisbevidste leveringstype er utvivlsomt at hente produkterne selv, men den løsning står og falder med at du er tæt på webbutikkens adresse. Den leveringsmanér kan i nogle tilfælde være ret betydningsfuld i tilfælde af at man har brug for Stanley afisoleringstang nu og her. Alternativt så sikrer en række online varehuse fragtfri levering, men tit er det kun gældende hvis man shopper for et fastslået beløb.
2Det er efterhånden usædvanlig praktisk for almindelige mennesker at finde tilbud online på billige Stanley afisoleringstang i blandt flere online shops, og altså garanterer mange e-handler fragt uden gebyr. Derfor kan det ikke desto mindre blive tiden værd at udforske flere internet butikker efter tilbud og udsalg forud for at du bestiller, så man er sikret at antage den billigste pris.
3Fragtperioden er jo ret så betydningsfuld såfremt man har brug for dine nye varer øjeblikkeligt, og i det øjemed er det fuldt ud aktuelt at man kontrollerer det forventede leveringstidspunkt for Stanley afisoleringstang. Flere internet foretagender lover billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres produkter, men som trods alt kræver at ordren køres igennem inden et besluttet klokkeslæt.
4Vi anbefaler generelt at efterse hvorvidt online shoppen er e-mærket medlem, som typisk er et tegn på at internet forhandleren efterfølger de officielle danske regler, tillige med at internet webshoppen lejlighedsvis føres tilsyn med af eksperter som er indført i vilkårene på området. Før folk bestiller billige Stanley afisoleringstang i en webshop burde de i virkeligheden overveje e-butikkens handelsaftale.
5Trustpilot forærer dig uden sammenligning anstændige genveje til at gennemstøve en længere række øvrige kunders vurderinger og af den grund kan det være til hjælp, at du verificerer e-butikkens anmeldelser forinden du bestiller billige Stanley afisoleringstang online. Facebook medfører også flere hæderlige genveje til at få en idé om e-shoppens kundetilfredshed.
6Før folk køber billige Stanley afisoleringstang hos en netbutik bør man sådan set sætte sig ind i butikkens forretningsaftale, det er dog typisk ikke særlig interessant. Desuden tilrådes det at du er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde vedtægter der har indflydelse på købet af billige Stanley afisoleringstang online, eksempelvis den ombytningspolitik butikken benytter.
7Flere internet forhandlere tilbyder nu om dage diverse forskellige billige løsninger til levering til Stanley afisoleringstang. En der er meget almindelig er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, og så afhenter du blot ordren når det passer ind i din kalender. Den er nemlig ultra gnidningsløs, samt ofte tillige den billigste leveringsløsning.
8Vi anbefaler kortbetalinger eller MobilePay. Køb med kort er dækket ind under en foranstaltning, hvilket begunstiger kunden imod svindlende online outlets. Alternativt burde du drage nytte af en løsning på afbetaling som fx ViaBill, når du higer efter at afbetale pengene af flere omgange.
9Nogle enkelte forhandlere på nettet byder på portofri levering på Stanley afisoleringstang, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at man køber for et konkret beløb. Ellers skulle du foretrække den billigste leveringsmulighed, hvilket ofte er at få leveret produkterne til et afhentningssted. Denne viser sig gerne endda særdeles uproblematisk. Den prisbilligste leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv.