Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige stærk sækkevogn hos de forskellige online byggecentre. Enkelte giver billige priser, og øvrige giver en høj grad af service. Du bør bestemme hvad du vil prioritere.
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du overveje at hente materialerne på egen hånd. Det er først og fremmest en mulighed i de store byggemarkeder.
Det er naturligvis meget vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til vælge et andet.
Du bør vide hvilke regler webshoppen udsteder når du shopper online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Af den grund bør du kende forretningens regler.
For en del er byggeprojekter lig med en hulens masse spørgsmål. Af den grund kan du handle hos et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring stærk sækkevogn.
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt udvalg af varer, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt type af vare. Du skal tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, udover bare stærk sækkevogn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre sælger produkter fra mange nichebutikker, så du kan købe fra et stort sortiment af stærk sækkevogn online.
De store byggekæder er folkekære og kendte virksomheder, som kan give øget troværdighed når du skal handle online. Det kan du se som fordelagtigt.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede i de større byer, og på grund af det har mange tilbuddet om at handle online og køre byggematerialerne på egen hånd. Derigennem har du valget om at slippe for fragtgebyret, og samtidig skaffe produkterne med det samme.

Nichewebshop

De fleste niche webshops styrer selv produktionen af varerne der sælges fra større webshops. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online får du billigere priser.
En masse nichefokuserede netbutikker har meget ekspertise i det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andre produkter. Følgelig vil du modtage ekstra kompetent rådgivning fra personale der er specialister i lige præcis stærk sækkevogn.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis endda lokalt fra dit område. Dem understøtter du idet du køber stærk sækkevogn online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggekæder

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 medarbejdere i forretningens 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

stærk sækkevogn bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i deres 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

stærk sækkevogn jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 medarbejdere i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

stærk sækkevogn silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 personer i deres 104 butikker. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

stærk sækkevogn harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af over 2.000 mennesker i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 ansatte i de 6 varehuse. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du må på ingen måde mangle arbejdsredskaber. Typisk kan det være vigtigt at have det klar til brug når du begynder på byggeprojektet. I øvrigt er det afgørende at påregne de her udgiftsposter i byggeriets budget.
2Det kan vise sig nødvendigt at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, i særdeleshed i tilfælde af større byggeopgaver. Store projekter behøver flere mennesker. I øvrigt vil det blive mere effektivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
3Du skal for alt i verden ikke forsømme din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse som sko og hjelm som beskytter dig mod hændelige skader. Det er af stor betydning at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, ikke mindst når du ikke køber professionel hjælp.
4Godt forarbejde vil være metoden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du er nødt til at forfatte en struktureret tidsplan, der viser hvilke gøremål du vil lave hvornår, og en tilhørende nummerorden. Det anbefales at være realistisk idet du sammensætter din plan.
5Forud for at du indleder dit byggeprojekt må det være højst centralt at have styr på, at dit projekt overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor vil der være begrænsende retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
6Du har adgang til et stort udvalg af instruktioner og videoer på internettet som kan vejlede dig. Især YouTube giver dig adgang til betydelige mængder konstruktiv information, ikke mindst ifald man leder på engelsk.
7Der kommer som regel uforudsigelige bump på vejen ved krævende byggeprojekter, og følgelig vil det være afgørende at der er afsat passende tid i kalenderen, som bidrager til at man føler sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
8Ofte vil det være meningsfuldt at udfærdige et regnskab for istandsættelsen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det må være fordelagtigt at notere alle poster, og efterfølgende notere online tilbud på dem hver især.
9Du kunne tænke over om du ønsker at klare det hele selv, eller du i stedet for bør investere i assistance fra en professionel til opstarten af projektet. Hvis du søger professionel assistance vil det ofte være en god idé at indhente tilbud fra flere virksomheder.
10Det bliver aktuelt at have de påkrævede byggematerialer til disposition forud for at du begynder arbejdet. Du kunne sammensætte en enkel indkøbsseddel hvoraf der fremgår det som er nødvendige, og efterfølgende gennemløbe listen, hvormed du kan føle dig sikker på at du ikke har glemt noget.
11I nogle tilfælde kan man få økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få såfremt ombygningen bidrager positivt til miljøet. Støtten beroer altså på at renoveringen har en positiv betydning for naturen.
12Ved byggeprojekter udendørs har vejret en fundamental rolle. Således kan du jævnligt se meldingerne om vejret i de dage der er op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uden varsel går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du er startet på dit komplicerede projekt.
Danskernes favorit byggecentre
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så betryggende. Vurderingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % giver 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er yderst beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ultra betryggende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvsagt er ret så overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er rigtig betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringstype er smartest?

Adskillige e-handler udlover efterhånden en række forskellige billige leveringsmetoder til stærk sækkevogn. En sikker vinder er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de købte varer når du har lyst. Fragtformen er altså temmelig praktisk, og ofte tilmed den mest billige leveringsudgave.

Du bør omvendt tænke over at vælge at få udbragt hjem til din privatadresse eller til dit arbejdes adresse. Fragttypen bliver oftest en anelse dyrere, men samtidig i høj grad overkommelig ved køb af stærk sækkevogn online. Den mest letkøbte leveringsmanér er utvivlsomt at hente varerne selv, som jo forudsætter at du bor lige ved internet forretningens byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstiden på stærk sækkevogn kan vise sig at være rigtig central når du har brug for din pakke nu og her, så med det formål er det selvfølgelig på sin plads at man kigger nærmere på den estimerede leveringstid for stærk sækkevogn. En masse outlets på nettet – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilsiger billig 1 dags fragt på adskillige produkter online, men som ikke desto mindre påkræver at bestillingen anbringes forud for et aftalt klokkeslæt, så de kan nå at få de nye varer ordnet inden de logistikansatte har fyraften.

Nogle enkelte online forretninger yder levering uden omkostninger på stærk sækkevogn online, men ofte er det betinget af at du shopper for en præcis sum. Alternativt må man gribe den mest letkøbte leveringsudgave, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe pakken til et afhentningssted.

Store webbutikker tilbyder klik-og-hent hvor man køber billig stærk sækkevogn hjemmefra men afhenter i butikken. Fx Bygma, Silvan, Stark, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus. De giver for eksempel afhentning af stærk sækkevogn i disse byer:

Esbjerg, Glostrup, Rudersdal, København, Horsens, Brabrand, Køge, Virum, Charlottenlund, Fredericia, Brønderslev, Frederikshavn, Hobro, Vallensbæk, Skanderborg, Aalborg, Næstved, Herning, Aabenraa, Nærum, Skive, Risskov, Hjørring, Frederiksværk, Ikast, Nakskov, Åbyhøj, Kalundborg, Værløse, Sønderborg, Allerød, Haslev, Struer, Hedensted, Ballerup, Viborg, Vejle, Jyllinge, Odense, Slagelse, Hvidovre, Korsør, Hørsholm, Lillerød, Rønne, Helsingør, Grenaa, Nykøbing Falster, Kokkedal, Randers, Farum, Taastrup, Odder, Dragør, Greve, Højbjerg, Haderslev, Albertslund, Nørresundby, Birkerød, Varde, Valby, Hillerød, Solrød Strand, Ishøj, Brønshøj, Ølstykke, Tilst, Tårnby, Holstebro, Ringsted, Gladsaxe, Kolding, Holbæk, Rødovre, Svendborg, Frederikssund, Gentofte, Middelfart, Vanløse, Lystrup, Lyngby, Frederiksberg, Aarhus, Thisted, Nyborg, Hedehusene, Stenløse, Vordingborg, Søborg, Silkeborg, Brøndby, Roskilde, og Herlev, .

Klik-og-hent af stærk sækkevogn er muligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Falster, Bornholm), Jylland (Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Ses der på statistikkerne bliver det klart, at folk tit søger for eksempel stærk sækkevogn priser og stærk sækkevogn tilbud. Vi ser desuden ofte folk efterspørge blandt andet billig stærk sækkevogn, stærk sækkevogn online og køb stærk sækkevogn, plus de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

Rabat på stærk sækkevogn

Det er jo ret så ligetil for folk at søge sig frem til tilbud på billige stærk sækkevogn online hos flere netbutikker, og for det har utallige internet outlets ikke kunne lade være med at nedsætte prisen på stærk sækkevogn betydeligt, og derudover yde billig fragt.

Trods dette kan det til hver en tid være rentabelt at kontrollere et par shops på nettet efter billige priser på stærk sækkevogn online inden du bestiller, sådan at man er skudsikker på at få fat i den billigste pris. Se ikke blot hos de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan.

Man bør dog være så påpasselig, at i tilfælde af at en internet webshop tilbyder billige stærk sækkevogn online til salg for en pris der kan ses som overordentlig billig, bør det tit være et fingerpeg om en bedragerisk internet butik. Bestillinger med kort er dog omfavnet af en orden, hvilket sikrer dig som kunde imod snydagtige forretninger på nettet.

Generelt tilråder vi kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du vælge en løsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afbetale omkostningerne til stærk sækkevogn over en længere periode. Det foreslåes ofte i nichebutikker, men dog sjældent de store byggekæder som fx Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark og Jem og Fix.

Ved kig i tallene bliver det tydeligt, at mennesker jævnligt søger efter for eksempel stærk sækkevogn online og stærk sækkevogn tilbud. Foruden dette ser man som regel mennesker søge blandt andet køb stærk sækkevogn, billig stærk sækkevogn og stærk sækkevogn priser.

Tjek tidligere kunders erfaringer

Trustpilot tilbyder dig relativt fine chancer for at kontrollere flere aktuelle brugeres evalueringer og herved er det anbefalelsesværdigt, at du tager et kig på internet shoppens omtaler forud for at du lægger din bestilling på billige stærk sækkevogn online.

Facebook indebærer også evigt tiltalende metoder til at få indblik i online virksomhedens pålidelighed. Her møder vi en del webshops hvor du kan registrere en vurdering af ordreforløbet, som tillige burde tages i brug til at fornemme kundernes tilfredshed.

Inden nogen bestiller billige stærk sækkevogn online i en webshop kunne man helt sikkert skimme butikkens handelsvilkår, men det er i reglen ikke videre spændende, i særdeleshed hos de velkendte byggekæder som Bygma, 10-4, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus.

Alternativet kan være at efterse hvorvidt online virksomheden er tilsluttet e-mærket, som burde være et fingerpeg om at internet virksomheden adlyder de danske retningslinjer, tillige med at den ofte besøges af jurister der har nøje kendskab til reglementet på området.

Derudover tilbydes du mulighed for at blive hjulpet, ifald du møder dilemmaer ved din handel med stærk sækkevogn. Endvidere foreslår vi at man er påpasselig med de mest vedkommende reglementer i forbindelse med bestillingen af stærk sækkevogn online, f.eks. den byttepolitik e-handlen lover.

I den forbindelse er det virkelig relevant, at man stadigvæk sikrer ens faktura, så man en anden gang kan bekræfte bestillingen af stærk sækkevogn, uanset om man shopper fra Bygma, XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Jørgen D gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Kirsten Madsen gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Jan Petersen gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Martin B gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 tips til når du køber online
1Nogle få online webshops garanterer levering uden gebyr på stærk sækkevogn, men for det meste er det så præmissen at man køber for en konkret sum. Alternativt kan man vælge den billigste leveringsløsning, der oftest er at få fragtfirmaet til at levere varerne til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig i regelen endvidere i høj grad hensigtsmæssig. Den mest betalelige fragttype er dog at hente pakken selv.
2Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfavnet af et reglement, hvilket passer på køber overfor uoprigtige online shops. Som et alternativ kan du drage nytte af et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, forudsat du agter at afdrage pengene i flere bidder.
3Det er jo efterhånden yderst bekvemt for os alle at sammenholde priser online på billige stærk sækkevogn hos flere e-shops, og derfor garanterer masser af netshops fri fragt. Derfor kan det alligevel blive nyttigt at prøve en række butikker på nettet efter udsalg og tilbud inden du placerer ordren, sådan at man er garanteret at få fat i den mest attraktive pris.
4Vi tilråder generelt at se hvorvidt e-shoppen er e-mærke tilsluttet, grundet at det almindeligvis er et sympol på at internet forretningen følger de danske love, foruden at e-handlen tit tilses af specialister der har megen viden om lovgivningen. Inden folk bestiller billige stærk sækkevogn i en butik på nettet bør man egentlig kigge på netshoppens forretningsbetingelser.
5Trustpilot byder på en del gavnlige muligheder for at kigge på en hel del forhenværende kunders domme og på grund af dette kan det være til hjælp, at du tager et kig på netbutikkens anmeldelser forinden du køber billige stærk sækkevogn online. Facebook byder på endvidere ret uafhængige muligheder for at få indsigt i online virksomhedens troværdighed.
6En del netshops giver i vore dage alverdens billige leveringsmodeller til stærk sækkevogn. En yndling er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, som gør at du kan hente pakken når det passer dig bedst. Fragtmetoden er altså super ukompliceret, og tit endda den billigste leveringsversion.
7Den billigste form for levering vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, hvilket dog er betinget af at du har bopæl nærved e-handlens bopæl. Den form for fragt er naturligvis super betydningsfuld i tilfælde af at du står og skal bruge stærk sækkevogn inden for få dage. Alternativt så sikrer visse e-forretninger i Danmark gratis levering, men tit er det forbeholdt når der aftages for en præcis sum.
8Før nogen shopper billige stærk sækkevogn på en shop burde de for at være på den sikre side gennemlæse netbutikkens betingelser, det er dog naturligvis et omfattende projekt. Dertil anbefales det at man er vaks omkring de mest essentielle regler der indvirker på shopping af billige stærk sækkevogn online, som for eksempel den returret online forhandleren benytter.
9Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være super central når du står og skal bruge produkterne fluks, så med det formål er det sandelig essentielt at vi dobbelttjekker den estimerede leveringsdato ved stærk sækkevogn. Temmelig mange online forretninger tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres varer, som dog afhænger af at bestillingen indsendes inden et besluttet tidspunkt.