Teng Tools værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA03
755 kr.
Mere info
Teng Tools Værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA02
1.449 kr.
Mere info
Teng Tools værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA01
875 kr.
Mere info
Værktøjstavle 1,5m BLIKA 940x1460mm
1.449 kr.
Mere info
Værktøjstavle 1,5m BLIKA 474x1460mm
858 kr.
Mere info
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.20
5.249 kr.
Mere info
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.25
5.949 kr.
Mere info
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2.5 meter BLIKA
1.385 kr.
Mere info
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.15
4.595 kr.
Mere info
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2 meter BLIKA
1.795 kr.
Mere info
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2.5 meter BLIKA
805 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre udbyder et stort sortiment af produkter, imens øvrige specialiserer sig i en bestemt varetype. Du kan forholde dig til hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, udover bare Staco værktøjstavle.
Du skal kende de regler webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du undersøge firmaets handelsbetingelser.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med en masse spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at bestille ved et online byggemarked, hvor du kan få hjælp til valg af Staco værktøjstavle.
Når du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare vil spare fragtomkostningen, så kunne du overveje at transportere varerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest en mulighed i de store byggekæder.
Der er variationer i priserne på billige Staco værktøjstavle fra webshop til webshop. Enkelte fokuserer på lave priser, og øvrige fokuserer på faglig sparring. Du bør beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvfølgelig super relevant at undersøge, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers kan du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og kendte firmaer, som kan medvirke til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De velkendte byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og som følge af det har flertallet adgang til at handle online og køre materialerne selv. Takket være dette er der mulighed for at undgå leveringsgebyret, samt tilmed få fat i varerne hurtigere.
De store byggecentre sælger varer fra en lang række forskellige leverandører, og dermed kan du købe fra et bredt sortiment af Staco værktøjstavle online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche er iværksætterfirmaer, der typisk drives i Danmark, gerne sågar fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at handle Staco værktøjstavle online fra deres webshop.
Hovedparten af nichespecifikke webshops har ekstremt meget forstand på deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre varer. Ergo bør du modtage en høj grad af god assistance fra mennesker som er specialister i lige præcis Staco værktøjstavle.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker producerer selv produkterne som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte fra disse nichewebshops online kan du forvente at få en skarpere pris.
De største byggecentre i Danmark
Staco værktøjstavle harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Staco værktøjstavle bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 kollegaer i de 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 mennesker i selskabets 6 butikker. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag over 500 personer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Staco værktøjstavle jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 medarbejdere i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Staco værktøjstavle silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du har mulighed for at spørge om offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det fås forudsat at byggeprojektet hjælper miljøet. Støtten forudsætter med andre ord at ombygningen påvirker naturen.
2Du må aldrig nogensinde glemme din sikkerhed, så husk beskyttelse såsom sikkerhedssko der beskytter dig imod hændelige risici. Det er fornuftigt at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke køber professionel assistance.
3Ofte vil det vise sig af stor betydning at have lavet et budget for arbejdet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør være rationelt at gennemgå hver eneste udgift, og herefter finde frem til online tilbud på dem hver især.
4Der viser sig utvivlsomt overraskende vanskeligheder når det gælder omfattende byggeprojekter, og som følge heraf er det meningsfuldt at man har afsat rimelig tid i handlingsplanen, som er vigtigt for at man kan være ubekymret om at have tid nok til det.
5Der kan findes utrolig mange vejledninger og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube tilbyder dig vældig meget gavnlig viden, i særlig grad hvis man leder på engelsk.
6Du vil aldrig stå uden det nødvendige grej. Typisk kan det vise sig essentielt at have udstyret tilgængeligt akkurat som du påbegynder arbejdet. Desuden er det afgørende at tage højde for de tilhørende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
7Inden du optager byggeriet kan det vise sig yderst fornuftigt at sikre sig, at det du vil lave overholder loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde mange regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Forberedelse er nøglen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du bør have en effektiv strategi, som fortæller hvilke opgaver du vil løse på hvilke dage, og derudover en prioriteringsliste. Forsøg at være skarp når du udarbejder køreplanen.
9Det bør overvejes at spørge om en hjælpende hånd til projektet, navnlig i tilfælde af vigtige projekter. Krævende byggerier gør krav på mere end en person. Ydermere vil det være mere produktivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
10Det viser sig at have noget at sige at have de fornødne bygningsmaterialer disponible inden du iværksætter eksekveringen. Du bør notere en punktforms liste med de materialer du får brug for, og bagefter gennemløbe oversigten, med øje for at du er tryg ved at du har det hele.
11Ved byggeprojekter udendørs har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Derfor kan du regelmæssigt tjekke vejrberetningerne i dagene op til byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det starter med at vælte ned nøjagtig som du er gået i gang med det avancerede byggeprojekt.
12Det bør overvejes om du selv vil klare det hele, eller du alternativt burde tilkøbe assistance fra en fagmand til noget af arbejdet. Forudsat at du vil benytte professionel assistance vil det ofte være fornuftigt at notere tilbud fra flere entreprenører.
Danskernes favorit byggemarkeder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig betryggende. Karakteren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % giver topkarakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er ultra flot. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som naturligvis er meget imponerende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % giver den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er rigtig godt arbejde. Ratingen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er kolossalt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering er bedst?

Flere netbutikker i Danmark giver nu om dage mange forskellige billige fragtmetoder til Staco værktøjstavle. Den mest almindelige er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, så du selv kan hente dine nye varer den dag der passer dig. Fragtmuligheden er altså ret ligetil, samt mange gange ydermere den mest betalelige leveringsmulighed.

Du burde lige så vel påtænke at få produkterne bragt til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Denne bliver gerne en kende mere bekostelig, men på den anden side super uproblematisk ved køb af Staco værktøjstavle online. Den mest betalelige form for levering er utvivlsomt at hente ordren selv, men den løsning betinges af at du bor i kort afstand af e-shoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på Staco værktøjstavle kan være super udslagsgivende når vi har behov for varerne om et øjeblik, så af den grund er det aldeles meningsfuldt at vi undersøger leveringstiden for Staco værktøjstavle. De fleste online shops – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – tilsiger billig levering på næste hverdag på deres primære varenumre online, men husk at det regnes ud fra at du når at bestille inden et nøjagtigt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt afsted forud for at pakkepersonalet har fri.

Nogle internet virksomheder lover fragt uden omkostninger på Staco værktøjstavle online, men i de fleste tilfælde er det forudsat at du shopper for et konkret beløb. Alternativt kunne du gribe den billigste fragtform, som i de fleste tilfælde vil blive at få leveret produkterne til et udleveringssted.

En række byggemarkeder tildeler click-and-collect hvor man bestiller billig Staco værktøjstavle derhjemme men selv henter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og Stark. Byggekæderne foreslår for eksempel click-and-collect på Staco værktøjstavle i disse byer:

Odder, Gentofte, Hørsholm, Brønderslev, Frederiksberg, Hobro, Vejle, Hillerød, Køge, Kolding, Åbyhøj, Ringsted, Brøndby, Middelfart, Rødovre, Holstebro, Rønne, Albertslund, Hvidovre, Allerød, Nørresundby, Ishøj, Randers, Haslev, Lyngby, Holbæk, Frederikssund, Taastrup, Haderslev, Vallensbæk, Esbjerg, Værløse, Ølstykke, Charlottenlund, Gladsaxe, Aarhus, Roskilde, Glostrup, Nykøbing Falster, Greve, Nærum, Brabrand, Herlev, Skanderborg, Kokkedal, Valby, Vordingborg, Kalundborg, Skive, Silkeborg, Odense, Lystrup, Virum, Tilst, Jyllinge, Slagelse, Frederikshavn, Fredericia, København, Brønshøj, Frederiksværk, Grenaa, Søborg, Nyborg, Horsens, Solrød Strand, Viborg, Hedehusene, Herning, Korsør, Ikast, Aalborg, Farum, Rudersdal, Varde, Birkerød, Højbjerg, Risskov, Svendborg, Helsingør, Stenløse, Hedensted, Lillerød, Tårnby, Sønderborg, Thisted, Vanløse, Nakskov, Hjørring, Ballerup, Aabenraa, Struer, Dragør, og Næstved, .

Klik-og-hent ift. Staco værktøjstavle er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager, Østsjælland), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når man ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at netshoppere jævnligt søger blandt andet Staco værktøjstavle online og Staco værktøjstavle priser. Foruden dette ser vi som regel folk søge blandt andet køb Staco værktøjstavle, Staco værktøjstavle tilbud og billig Staco værktøjstavle, plus de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma, Stark og Harald Nyborg.

Gode priser på Staco værktøjstavle

Det er efterhånden yderst overkommeligt for internetbrugere at finde tilbud på billige Staco værktøjstavle online fra flere e-firmaer, og af den grund har flertallet af internet firmaer været tvunget til at trykke salgspriserne på Staco værktøjstavle markant, og derudover love levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det imidlertid være nyttigt at eftergå diverse internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud på Staco værktøjstavle online forinden du shopper, således at man er tryg ved at opnå den skarpeste pris. Se ikke bare hos de store byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg.

Man bør imidlertid være årvågen med, at ifald en forretning på nettet afsætter billige Staco værktøjstavle online på tilbud til en pris som virker utopisk fordelagtig, så kan det for det meste være et bevis på en uægte e-forhandler. Shopping med kort er heldigvis en del af en bestemmelse, hvilket assisterer køberen overfor snydagtige forretninger på nettet.

Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du vælge en afdragsordning som fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at godtgøre beløbet til Staco værktøjstavle senere. Dette tilbydes normalt ved online nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som fx 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

Ved indkig i statistikkerne står det markant, at internet shoppere som regel søger blandt andet billig Staco værktøjstavle og køb Staco værktøjstavle. Derudover ser vi jævnligt internet shoppere lede efter blandt andet Staco værktøjstavle online, Staco værktøjstavle tilbud og Staco værktøjstavle priser.

Analyser tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot frembyder nogenlunde fremragende chancer for at beskue en lang række øvrige brugeres anmeldelser og derfor rekommanderer vi, at du tager et kig på internet selskabets bedømmelser inden du placerer din ordre på billige Staco værktøjstavle online.

Facebook leverer endvidere temmelig strålende metoder til at få indtryk af internet virksomhedens pålidelighed. Tilmed ses en del online shops i Danmark som tilbyder kunderne at meddele en evaluering af virksomhedens service, hvilket også bør drages fordel af til at fornemme kundetilfredsheden.

Inden folk bestiller billige Staco værktøjstavle online i en e-forhandler behøver de altid gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens vilkår, det er dog typisk ikke særlig interessant, særligt med de velkendte byggecentre som Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Stark og 10-4.

Et andet forslag kunne være at granske om internet firmaet er verificeret af e-mærket, da det typisk er et signal om at online forretningen anerkender de gældende danske regler, samt at netshoppen fra tid til anden kontrolleres af fagmænd der har ekspertise inden for vedtægterne på området.

Dette er desuden din anledning til at få hjælp, ifald du får vanskeligheder i processen med dit køb af Staco værktøjstavle. Derudover er det klogt at køberen er omhyggelig omkring de mest relevante retningslinjer der kan have betydning for bestillingen af Staco værktøjstavle online, som for eksempel hvilken returneringsret e-forhandleren benytter.

Her er det også afgørende, at man når som helst opbevarer ens kvittering på e-mail, så man når som helst kan vidne om købet af Staco værktøjstavle, ligegyldig om man har købt fra Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Stark eller 10-4.

Anna gav 5 stjerner

Hurtig

Ole gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

Hans J gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Jan B gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 gode råd til online shopping
1En hel del outlets på nettet byder på fragt uden betaling på Staco værktøjstavle, men i reglen er det betinget af at du bestiller for en konkret pris. Ellers kan man beslutte sig for den mest billige fragtmetode, der typisk vil være at få dem til at levere pakken til et afhentningssted. Leveringsformen er uheldigvis til gengæld super fleksibel. Den mest prisbevidste leveringsform er utvivlsomt selv at hente pakken.
2Inden folk bestiller billige Staco værktøjstavle på en online shop behøver man i virkeligheden bese netbutikkens forretningsbetingelser, det er dog almindeligvis ikke videre interessant. Ligeledes er det smart at køberen er klar over de grundlæggende forhold der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige Staco værktøjstavle online, som for eksempel hvilken returneringsret internet forhandleren lover.
3Leveringstiden kan være yderst relevant når du absolut skal bruge varerne om kort tid, og af den grund er det rigtig væsentligt at du kontrollerer den forventede leveringstid på Staco værktøjstavle. En hel del internet virksomheder garanterer billig dag-til-dag levering på deres primære varenumre, der dog nødvendiggør at bestillingen placeres forinden et givent klokkeslæt.
4Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er indbefattet af et regulativ, hvilket sikrer køberen imod falske internet foretagender. Som et alternativ kunne du overveje en løsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du ønsker at honorere omkostningerne over en længere periode.
5En række internet varehuse tildeler nu til dags et hav af forskellige billige former for levering til Staco værktøjstavle. En der er meget almindelig er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente produkterne når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er jo vældig let, og ofte endda den billigste leveringsversion.
6Den mest letkøbte leveringsform vil til enhver tid være at hente produkterne selv, som desværre nødvendiggør at du er i nærheden af online webshoppens arbejdslager. Den løsning til levering kan vise sig at være virkelig relevant hvis vi behøver Staco værktøjstavle lige om lidt. Alternativt så lover nogle få internet varehuse levering uden gebyr, men oftest kun hvis der erhverves for en bestemt sum.
7Vi anbefaler at se nærmere på om internet firmaet er verificeret af e-mærket, siden det skulle være en indikator for at webbutikken overholder de officielle regler, foruden at online webshoppen ofte føres tilsyn med af fagfolk som er meget fortrolige reglementet på området. Forud for at nogen bestiller billige Staco værktøjstavle på en e-handler kunne de i virkeligheden kigge på forhandlerens vilkår.
8Trustpilot bringer dig visse fordelagtige muligheder for at studere ganske mange tidligere køberes betragtninger og på grund af dette støtter vi, at du bliver klogere på internet virksomhedens anmeldelser før du bestiller billige Staco værktøjstavle online. Facebook præsterer for øvrigt ret så tiltalende chancer for at få et kig ind i e-forhandlerens popularitet.
9Det er ekstremt fleksibelt for almindelige mennesker at finde information om priser online på billige Staco værktøjstavle fra forskellige e-shops, og altså frembyder en hel del e-forretninger gratis levering. Til gengæld kan det alligevel være smart at checke nogle enkelte netbutikker efter rabat og tilbud inden du bestiller, så du er garanteret at få fat i den mest betalelige pris.