Teng Tools værkstedsvogn TCMM1055N med 1055 dele
49.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCW809N
17.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCEMM249N med 249 dele
22.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM1001N med værktøj 1001 dele
39.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMONSTER02 med værktøj 1190 dele
67.495 kr.
Mere info
Stanley værkstedsvogn 1-95-621
1.585 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCW807SV BASIC
8.495 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM491N med 491 dele værktøj
21.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM546N med 546 dele
15.595 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM600
22.500 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMMIND08 med værktøj 569 dele
32.295 kr.
Mere info
Værkstedsvogn - TC-TW 100
899 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW690L m/7 skuffer
2.699 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW700Q m/6 skuffer
3.499 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW1070D
6.899 kr.
Mere info
Stanley Værkstedsvogn, Metal, 635 Mm
3.349 kr.
Mere info
Stanley Værktøjsvogn Inkl. 168 Dele Værktøj
9.239 kr.
Mere info
Stanley Værkstedsvogn Metal/plastik Rolling Workshop
1.819 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre udbyder et enormt sortiment af varer, og øvrige er specialiserede i en specifik type af vare. Du bør vide om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige typer af varer at vælge fra, udover blot Staco værkstedsvogn.
For mange er gør-det-selv projekter lig med massevis af spørgsmål. På grund af det kan du med fordel bestille ved en webshop, hvor du tilbydes rådgivning til valg af Staco værkstedsvogn.
Det er helt klart utrolig relevant at tjekke, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at tjekke de andre.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Derfor bør man tjekke virksomhedens handelsbetingelser.
Ifald du skal have varerne med det samme eller blot ønsker at spare fragten, så kunne du tænke over at fragte produkterne personligt. Det er i høj grad et alternativ hos de gængse byggemarkeder.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige Staco værkstedsvogn hos de forskellige online byggekæder. En del tilbyder de bedste priser, og øvrige har fokus på service. Du skal vide hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre sælger varer fra mange producenter, og hermed kan du købe fra et bredt udvalg af Staco værkstedsvogn online.
De store byggecentre er folkekære og anerkendte forretninger, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se positivt på.
De kendte byggecentre er tilgængelige overalt i landet, og herigennem har de fleste adgang til at købe online og fragte byggematerialerne selv. Hermed kan du slippe for fragtomkostningen, samt endda have varerne nu og her.

Nichewebshop

Størsteparten af online nichebutikker er små firmaer, som tit er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du bestiller Staco værkstedsvogn online på deres hjemmeside.
Majoriteten af niche webshops står selv for produktion af de produkterne der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online kan du få ekstra gode tilbud.
Majoriteten af nicheforhandlere ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andre produkter. Af den grund forventes det at du får endnu mere indsigtsfuld hjælp fra mennesker som er eksperter i netop Staco værkstedsvogn.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
Staco værkstedsvogn bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Staco værkstedsvogn harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 personer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Staco værkstedsvogn jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag ca. 100 kollegaer i de 6 varehuse. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 medarbejdere i deres 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 personer i kædens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 ansatte i deres 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Staco værkstedsvogn silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 kollegaer i selskabets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der præsenterer sig ofte uventede hovedpiner i forbindelse med større projekter, og ergo kan det vise sig essentielt at man afsætter passende plads i tidsplanen, som er vigtigt for at man kan være overbevist om at man får det færdiggjort.
2Længe før du påbegynder dit byggeprojekt kan det vise sig ufatteligt vigtigt med et tilsagn om, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig en række regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
3Måske burde du overveje om byggeriet kan klares alene, eller du må købe hjælp fra en fagperson til dele af det. Forudsat at du vil benytte eksperthjælp er det en god idé at få tilbud fra forskellige selskaber.
4Forberedelse vil altid være vejen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du anbefales at nedskrive en klar handlingsplan, som fortæller hvilke opgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være realistisk når du laver din arbejdsplan.
5Det kan være en god idé at spørge om hjælp til byggeprocessen, ikke mindst såfremt det er omfattende byggerier. Omfangsrige byggeprojekter bør udføres af flere folk. Desuden vil det være mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
6Der er et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer via nettet som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube er kilde til betydelige mængder brugbar oplysning, i særlig grad forudsat at du leder på engelsk.
7Du må nødig glemme dit velbefindende, så husk beskyttelse såsom hoved- og fodbeklædning som beskyttelse imod potentielle risici. Det er smart at have styr på sikkerheden i byggeprocessen, ikke mindst såfremt du ikke fremskaffer professionel assistance.
8Typisk vil det være essentielt at lave et budget for byggeriet, så du har styr på omkostningerne. Det kan blive forstandigt at notere hver eneste udgift, og dernæst gennemgå ens købspris for dem én og én.
9Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få en stor rolle. Af den grund kan du ofte tjekke vejrberetningerne i den tid der er op til byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det går i gang med at regne når du lige vil i gang med det komplicerede projekt.
10Du vil nødig undvære værktøj. Det kan vise sig at være af stor betydning at have udstyret til rådighed før du starter arbejdet. Husk også at indregne de her omkostninger i økonomien.
11Det kan vise sig aktuelt at have de relevante bygningsmaterialer tilgængelige forinden du iværksætter byggeriet. Du kan med fordel udfærdige en overskuelig indkøbsliste som indeholder alt hvad der skal bruges, og så efterse materialerne, hvormed du kan føle dig sikker på at du har det hele.
12Du har mulighed for at indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet ifald renoveringen er klimavenligt. Tilskudet kræver dermed at ombygningen forbedrer naturen.
De mest vellidte byggekæder
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er yderst betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er hamrende imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor hele 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som naturligvis er yderst imponerende. Scoren grundlægges af 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er yderst betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket altså er enormt betryggende. Ratingen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

Adskillige outlets på nettet tildeler nu til dags et bredt udvalg af billige fragtformer til Staco værkstedsvogn. En sikker vinder er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente pakken lige når det passer dig. Leveringsformen er nemlig usædvanlig let, og i mange tilfælde derudover den mindst kostelige fragtmulighed.

Du bør på samme måde påtænke at bestille ordren til levering til dit hus eller til hvor du arbejder. Løsningen viser sig somme tider en tak dyrere, men omvendt ret praktisk ved køb af Staco værkstedsvogn online. Den prisbilligste leveringsversion kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, men den mulighed er betinget af at du bor i kort afstand af online firmaets byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på Staco værkstedsvogn kan være ekstremt relevant i tilfælde af at du absolut skal bruge dine nye varer øjeblikkeligt, og herved er det helt på sin plads at du dobbelttjekker den forventede leveringstid for Staco værkstedsvogn. De fleste byggecentre – fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varer online, hvilket antager at ordren indsendes inden et fastslået tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få produktet ud af døren forinden lagerpersonalet holder fyraften.

En række firmaer på nettet frembyder fragt uden betaling på Staco værkstedsvogn online, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når der handles for et bestemt beløb. Derudover skal man udvælge den mindst kostelige leveringsform, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få dem til at køre din bestilling til et afhentningssted.

De store byggemarkedskæder yder klik-og-hent hvor man bestiller billig Staco værkstedsvogn online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og Bygma. De tilbyder blandt andet klik-og-hent på Staco værkstedsvogn i disse områder:

Hedehusene, Dragør, Rudersdal, Ringsted, Kokkedal, Aalborg, Hvidovre, Allerød, Jyllinge, Frederiksværk, København, Lyngby, Aabenraa, Slagelse, Stenløse, Frederiksberg, Nyborg, Birkerød, Lystrup, Helsingør, Nørresundby, Hørsholm, Nykøbing Falster, Hillerød, Vallensbæk, Varde, Køge, Middelfart, Brønshøj, Viborg, Odder, Albertslund, Herning, Brøndby, Ishøj, Tårnby, Nakskov, Fredericia, Hobro, Holstebro, Skanderborg, Søborg, Lillerød, Glostrup, Ballerup, Ikast, Vanløse, Gentofte, Haslev, Horsens, Risskov, Svendborg, Næstved, Greve, Korsør, Grenaa, Valby, Kalundborg, Gladsaxe, Åbyhøj, Randers, Vordingborg, Værløse, Skive, Aarhus, Vejle, Frederikshavn, Charlottenlund, Virum, Hjørring, Hedensted, Silkeborg, Tilst, Holbæk, Esbjerg, Højbjerg, Thisted, Solrød Strand, Roskilde, Struer, Kolding, Sønderborg, Rønne, Nærum, Ølstykke, Brønderslev, Brabrand, Herlev, Haderslev, Farum, Odense, Rødovre, Taastrup, og Frederikssund, .

Click-and-collect af Staco værkstedsvogn er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland), Sjælland (Falster, Amager, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når man ser på data står det markant, at netshoppere typisk søger efter blandt andet køb Staco værkstedsvogn og Staco værkstedsvogn priser. Man ser derudover ofte folk kigge efter fx Staco værkstedsvogn online, Staco værkstedsvogn tilbud samt billig Staco værkstedsvogn, foruden de velkendte byggekæder som Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma og Jem og Fix.

Find den bedste pris på Staco værkstedsvogn

Det er jo efterhånden ekstremt let for alle og enhver at vurdere tilbud på billige Staco værkstedsvogn online på forskellige internet butikker i Danmark, og følgelig har de fleste webbutikker fundet det nødvendigt at reducere prisniveauet på Staco værkstedsvogn kolossalt, og ydermere yde levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det ikke desto mindre blive lønnende at kigge forbi nogle få internet varehuse i Danmark efter tilbud på Staco værkstedsvogn online forud for at du køber, så man er tryg ved at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke blot hos de kendte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Silvan.

Man må trods alt være omhyggelig med, at ifald en internet butik udbyder billige Staco værkstedsvogn online til salg for en pris der kan ses som uendeligt beskeden, så burde det undertiden være et faresignal om en fup online shop. Kortbetalinger er i hvert fald indbefattet af en lovbestemmelse, som forsvarer kunden overfor falske outlets på nettet.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du drage fordel af et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, når du ser en fordel i at godtgøre prisen på Staco værkstedsvogn i flere bidder. Dette foreslåes typisk hos specialiserede netshops, men dog sjældent de udbredte byggekæder som for eksempel Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4 og Davidsen.

Når man ser på tallene står det markant, at netshoppere mange gange kigger efter fx Staco værkstedsvogn online og Staco værkstedsvogn priser. Foruden dette oplever man typisk netshoppere søge efter for eksempel billig Staco værkstedsvogn, Staco værkstedsvogn tilbud og køb Staco værkstedsvogn.

Undersøg eksisterende kunders ratings

Trustpilot forærer dig visse sikre genveje til at granske en stor portion eksisterende forbrugeres anmeldelser og derved er det fornuftigt, at du efterforsker e-firmaets omtaler inden du lægger din bestilling på billige Staco værkstedsvogn online.

Facebook byder på tilsvarende tilpas belejlige metoder til at få et kig ind i e-shoppens kundetilfredshed. Derudover møder vi en række firmaer på nettet hvor kunder kan forfatte en anmeldelse af deres køb, hvilket tilmed burde bruges til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen køber billige Staco værkstedsvogn online på en e-butik bør de når alt kommer til alt betragte netbutikkens forretningsbetingelser, dog er det almindeligvis ikke særlig morsomt, i særdeleshed på de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus og Bygma.

Et nemmere alternativ kan være at finde ud af om webbutikken er medlem af e-mærke ordningen, siden det længe har været en erklæring om at online butikken lever op til de opstillede regler, foruden at netshoppen lejlighedsvis vurderes af fagmænd der er meget fortrolige de gældende love.

Desuden får du genvej til bistand, for så vidt du oplever vanskeligheder i forbindelse med din shopping med Staco værkstedsvogn. Endvidere er det at foretrække at køberen er omhyggelig omkring de mest vitale retningslinjer der har betydning for købet af Staco værkstedsvogn online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed e-forretningen garanterer.

I den relation er det ligeledes afgørende, at man til enhver tid gemmer ens kvitteringsmail, således man altid vil kunne påvise bestillingen af Staco værkstedsvogn, uagtet om man bestiller hos Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen eller 10-4.

Jens Thomsen gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Christian M gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Tina gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Per B gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

9 tips til online indkøb
1Vi tilråder at undersøge hvorvidt internet butikken er e-mærke tilsluttet, grundet at det bør være en tryghed om at internet forretningen opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, foruden at e-forhandleren fra tid til anden evalueres af fagfolk som er inde i reglerne på området. Forinden folk køber billige Staco værkstedsvogn på en online forretning kan de sådan set bese e-butikkens forretningsvilkår.
2Trustpilot fører til forholdsvis værdifulde genveje til at gennemrode diverse øvrige kunders bedømmelser og herved støtter vi, at du tager et kig på internet selskabets bedømmelser før du bestiller billige Staco værkstedsvogn online. Facebook leverer for øvrigt tilpas pålidelige løsninger til at få indsigt i internet selskabets kundetilfredshed.
3Nogle enkelte online butikker byder på gebyrfri levering på Staco værkstedsvogn, men tit under forudsætning af at man køber for en konkret pris. Desuden burde du tage den prisbilligste type af levering, hvilket tit vil være at få fragtfirmaet til at levere din pakke til en pakkeshop. Fragtløsningen bliver en gang i mellem endda ultra ukompliceret. Den mindst kostelige løsning til levering vil dog altid være selv at hente produkterne.
4Det er jo ret så bekvemt for enhver at søge sig frem til priser online på billige Staco værkstedsvogn på flere online webshops, og derved tilbyder adskillige internet outlets levering uden beregning. Men det kan immervæk vise sig tiden værd at prøve et par internet virksomheder i Danmark efter rabat og tilbud inden du gennemfører dit køb, så man er velinformeret til at få fat i den mest betalelige pris.
5Leveringsdygtigheden er selvfølgelig ret så central hvis du har brug for produkterne øjeblikkeligt, så i det øjemed er det virkelig relevant at man tjekker den estimerede leveringstid på Staco værkstedsvogn. En lang række e-forhandlere reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres varer, men glem ikke at det afhænger af at ordren indsendes forinden et angivent tidspunkt.
6Inden folk bestiller billige Staco værkstedsvogn på en internet virksomhed burde man principielt læse shoppens regler, dog er det naturligvis ikke særlig sjovt. Ligeledes foreslåes det at man er omhyggelig omkring de mest vedkommende reglementer der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige Staco værkstedsvogn online, som for eksempel den returneringsret internet firmaet lover.
7Den mest letkøbte fragtmetode vil utvivlsomt være at du selv henter produkterne, som jo stiller krav om at du lever i nærheden af internet webshoppens hjemsted. Den leveringsform kan i nogle tilfælde være rigtig afgørende om vi skal bruge Staco værkstedsvogn om et øjeblik. Alternativt så præsterer enkelte online virksomheder gebyrfri levering, men ofte er det forbeholdt når der handles for en konkret pris.
8Vi tilråder generelt kortkøb eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af en lov, som redder kunden imod svindlende forhandlere på nettet. Som en alternativ mulighed bør du benytte en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du ønsker at klare betalingen ude i fremtiden.
9En hel del internet varehuse udlover nu om dage en række forskellige billige muligheder for fragt til Staco værkstedsvogn. En sikker vinder er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente varerne når det passer dig bedst. Fragtformen er jo yderst hensigtsmæssig, og i mange tilfælde også den mest letkøbte mulighed for fragt.