Byghjem.dk

Stålstige

Wibe Stålstige WTAK/V SB-3,0
149.875 kr.
Mere info
Wibe Stålstige WTAK/V S-3,9
1.855 kr.
Mere info
Wibe Stålstige WTAK/V SB-1,5
89.875 kr.
Mere info
Wibe Stålstige WTAK/V S-1,5
84.625 kr.
Mere info
Wibe Stålstige WTAK/V S-3,0
14.125 kr.
Mere info
Wibe Stålstige WTAK/V SB-2,1
1.070 kr.
Mere info
Wibe Stålstige 1,5m sort
89.875 kr.
Mere info
Wibe Stålstige WTAK/V S-2,1
100.875 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre sælger et bredt produktsortiment, hvorimod andre specialiserer sig i en bestemt varetype. Du skal vurdere om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden blot stålstige.
For en del er byggeprojekter lig med talrige spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at bestille ved en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt tips og tricks til valg af stålstige.
Det er absolut ekstremt relevant at se, om den vare du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at finde et andet.
Hvis du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kunne du med fordel køre byggematerialerne selv. Det er især muligt i de gængse byggecentre.
Du skal kende de regler webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Af den grund skal man læse byggemarkedets regningslinjer.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige stålstige hos de forskellige online byggecentre. Enkelte tilbyder gode tilbud, hvorimod nogle fokuserer på faglig sparring. Du må tænke på hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder tilbyder produkter fra forskellige leverandører, og dermed kan du handle fra et bredt udvalg af stålstige online.
De velkendte byggecentre er tilgængelige i det meste af landet, og derfor har flertallet valget om at bestille online og transportere byggematerialerne personligt. På grund af det kan du blive fri for fragtgebyret, samt endda have produkterne hurtigere.
De store byggekæder er etablerede og kendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget troværdighed til dig som køber online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede webshops producerer selv varerne der sælges fra større webshops. Ved at købe direkte igennem nichebutikkerne online kan du få en lavere pris.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en dybdegående viden om deres online produktudvalg, idet de kun sælger disse produkter. Af den grund får du formentlig ekstra begavet service fra nogle der er specialister i lige præcis stålstige.
En masse webshops i små nicher er opstartsfirmaer, der typisk har danske ejere, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Dem bidrager du til idet du køber stålstige online fra deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 mennesker i kædens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 mennesker i firmaets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

stålstige bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i deres 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

stålstige harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

stålstige jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 ansatte i kædens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag ca. 500 medarbejdere i deres 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 ansatte i kædens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

stålstige silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 ansatte i deres 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der findes stribevis af guides og videoer online som kan give dig inspiration. Især YouTube er formidler af overvældende meget nyttig information, i særlig grad såfremt du bruger engelske søgeord.
2Der viser sig jævnligt utidige vanskeligheder når det handler om store opgaver, og på grund af det vurderes det af stor betydning at man afsætter en del plads i arbejdsplanen, som gør at man er selvsikker på at nå i mål.
3Forberedelse er vejen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du er nødt til at have en velovervejet tidsplan, som dikterer hvilke opgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, inklusiv en prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af din dagsorden.
4Glem ikke at du kan søge offentligt tilskud til byggerier. Det får man ifald projektet er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte er altså betinget af at byggeprojektet forbedrer miljøet.
5Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Af den årsag bør du hyppigt kigge på femdøgnsprognosen i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så du undgår at det uden varsel starter med at regne når du netop står midt i det komplicerede byggeprojekt.
6Du skal aldrig gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke sikkerhedsbeklædning såsom fod- og hovedbeklædning som hjælper dig imod potentielle skader. Det er fundamentalt at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
7Det vil vise sig fundamentalt at have de nødvendige materialer klar inden du går i krig med arbejdet. Du har fordel af at sammenfatte en enkel liste hvoraf der fremgår alt hvad du får brug for, og så tjekke listen, med det formål at du kan føle dig sikker på at du ikke har glemt noget.
8Det kan vise sig nyttigt at sikre sig hjælp til projektet, især i tilfælde af store arbejdsopgaver. Krævende ombygninger skal gerne udføres af mere end en person. Ydermere viser det sig hurtigere og mere socialt når man ikke er ene om det.
9Det kan vurderes om projektet kan klares alene, eller du alternativt burde købe assistance fra en professionel til færdiggørelsen af projektet. Når du indhenter hjælp fra en professionel kan det være optimalt at modtage tilbud fra diverse firmaer.
10Man må for alt i verden ikke stå uden det nødvendige udstyr. Ofte vil det vise sig erstatteligt at have det klar til brug før du går løs med byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at tillægge de tilhørende omkostninger i budgettet.
11Forud for at du igangsætter byggeriet kan det blive højst vigtigt med en forsikring om, at projektet ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig mange love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
12Typisk vil det være vigtigt at udfærdige et regnskab for ombygningen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det er en god idé at kortlægge samtlige udgiftsposter, og dernæst nedfælde billige priser på dem en ad gangen.
De mest vellidte byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket altså er virkelig overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er enormt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som klart er usædvanligt overlegent. Evalueringen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er absolut betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er fantastisk beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

En lang række netbutikker i Danmark yder nu om dage et stort udvalg af billige leveringsmuligheder til stålstige. Det mest almindelige er efterhånden afhentningssteder, så du nemt selv kan hente de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er jo ualmindeligt ukompliceret, samt oftest tillige den mest prisbevidste fragtløsning.

Du kunne ydermere påtænke at få pakken bragt til din bopæl eller til når du er på job. Løsningen viser sig godt nok et hak dyrere, men endvidere i høj grad hensigtsmæssig ift. stålstige online. Den mest billige leveringsudgave vil dog altid være selv at hente produkterne, hvilket forudsætter at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet firmaets butikker, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på stålstige er jo yderst afgørende ifald du mangler varerne omgående, så derfor er det relativt aktuelt at man dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt på stålstige. En lang række e-shops – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på flere varer online, som alligevel er forudsat at bestillingen indsendes inden et angivent tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få pakken betjent inden pakkepersonalet har fri.

Enkelte e-shops i Danmark præsterer gebyrfri levering på stålstige online, men undertiden kræver det at du bestiller for en konkret pris. Ellers bør du foretrække den billigste metode til levering, hvilket ofte vil blive at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

En lang række byggemarkeder tilbyder klik-og-hent hvor man køber billig stålstige online og afhenter i byggecenteret. Fx Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus. De giver for eksempel klik-og-hent på stålstige i følgende byer:

Haslev, Odder, Farum, Taastrup, Greve, Rødovre, Glostrup, Grenaa, Helsingør, Nærum, Brønshøj, Hvidovre, Holbæk, Værløse, Højbjerg, Haderslev, Skive, Frederikshavn, Risskov, Fredericia, Gentofte, Struer, Frederiksværk, Hørsholm, Sønderborg, Hedensted, Solrød Strand, Lillerød, Middelfart, Varde, Svendborg, Ølstykke, Åbyhøj, Vanløse, Tårnby, Ballerup, Herning, Hobro, Thisted, Gladsaxe, Tilst, Rønne, Kokkedal, Kolding, Randers, Nyborg, Vejle, Rudersdal, Viborg, Aarhus, Vordingborg, Hedehusene, Lyngby, Brabrand, Nørresundby, Roskilde, Lystrup, Brønderslev, Brøndby, Aabenraa, Charlottenlund, Frederiksberg, Silkeborg, Slagelse, Birkerød, København, Valby, Frederikssund, Køge, Allerød, Næstved, Vallensbæk, Jyllinge, Holstebro, Nakskov, Hillerød, Dragør, Skanderborg, Nykøbing Falster, Ringsted, Herlev, Korsør, Kalundborg, Aalborg, Stenløse, Odense, Ishøj, Søborg, Virum, Horsens, Hjørring, Esbjerg, Albertslund, og Ikast, .

Klik-og-hent ift. stålstige er muligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Falster, Sydsjælland, Bornholm, Amager, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland), Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når vi ser på tallene er det klart, at online shoppere mange gange søger efter eksempelvis køb stålstige og billig stålstige. Foruden dette ser vi ofte online shoppere efterspørge for eksempel stålstige online, stålstige priser og stålstige tilbud, plus de store byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og Bygma.

Spar penge på stålstige

Det er i dag ret så enkelt for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser på billige stålstige online hos diverse outlets på nettet, og derfor har massevis af netbutikker været tvunget til at trykke priserne på stålstige betragteligt, og i øvrigt love gebyrfri levering.

Men det kan alligevel vise sig tiden værd at se nærmere på et par internet forhandlere efter tilbud på stålstige online forud for at du gennemfører din handel, så man er garanteret at opnå den skarpeste pris. Kig ikke blot på de velkendte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan og Stark.

Du skal imidlertid ikke overse, at i tilfælde af at en e-forretning frembyder billige stålstige online til en pris der virker ufattelig tiltalende, så burde det i nogle tilfælde være et bevis på en bedragerisk e-handler. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre inkluderet i et regelsæt, som sikrer en imod uærlige internet shops.

Vi slår generelt et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du drage fordel af en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du har i sinde at afbetale omkostningerne til stålstige senere. Dette fås som regel ved specialiserede webshops, men sjældent de store byggecentre som fx Bauhaus, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

Når man ser på søgedata fremstår det klart, at internetbrugere ofte søger blandt andet stålstige tilbud og stålstige priser. Foruden dette oplever man ofte mennesker kigge efter for eksempel køb stålstige, billig stålstige og stålstige online.

Læs folks anbefalinger

Trustpilot bringer dig tilpas fordelagtige genveje til at vurdere flere forhenværende konsumenters erfaringer og derved stiller vi forslag om, at du verificerer internet butikkens anmeldelser forud for at du bestiller billige stålstige online.

Facebook tilbyder desuden en lang række fordelagtige løsninger til at få et kig ind i e-shoppens popularitet. Her møder vi en del e-forretninger som giver folk mulighed for at offentliggøre en vurdering af deres køb, som tilmed kan benyttes til vurdering af hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige stålstige online hos en internet webshop kan man i og for sig kigge på virksomhedens handelsvilkår, det er dog i mange tilfælde ikke særlig spændende, især med de kendte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Silvan og Bauhaus.

En anden valgmulighed kunne være at tjekke om webbutikken er e-mærke tilsluttet, hvilket længe har været et billede på at online webshoppen accepterer de danske regler, tillige med at online firmaet regelmæssigt vurderes af fagfolk som har ekspertise inden for vilkårene på området.

Dette er en god lejlighed til at få hjælp, hvis du oplever besvær i forbindelse med dit indkøb af stålstige. Ydermere foreslår vi at man er på vagt for de mest relevante betingelser der kan have indvirkning på bestillingen af stålstige online, fx hvilken ombytningspolitik e-shoppen lover.

I relation til det er det virkelig relevant, at man stadigvæk opbevarer ens købsbekræftelse, så man altid kan eftervise købet af stålstige, ligegyldig om man bestiller ved XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan, Davidsen eller Bauhaus.

Jens D gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Kirsten gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Inger Kristensen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Poul V gav 5 stjerner

Intet at klage over

9 gode råd til når du køber online
1Adskillige internet foretagender tilbyder nu om dage alverdens billige leveringsmodeller til stålstige. En af de mest populære er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, hvor du kan afhente dine produkter på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er nemlig ret så bekvem, samt oftest derudover den billigste fragtmulighed.
2Forinden folk køber billige stålstige i en e-forretning kunne man principielt tyde butikkens handelsbetingelser, det er dog naturligvis ikke specielt ophidsende. Herudover foreslår vi at man er hensynstagende til de mest betydningsfulde forhold gældende for shopping af billige stålstige online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed e-handlen kører med.
3Den mest prisbevidste metode til levering er dog at hente ordren selv, men dette forudsætter at du fysisk befinder dig nær webshoppens lager. Den metode til levering er super vital såfremt man mangler stålstige nu og her. Alternativt så lover en række e-forhandlere billig fragt, men i reglen kun ifald du indkøber for et konkret beløb.
4Trustpilot leverer immervæk gode genveje til at bese en stor portion andre køberes vurderinger og af den grund foreslåes det, at du evaluerer internet forretningens kritik inden du handler billige stålstige online. Facebook byder på endvidere en lang række værdifulde metoder til at få indsigt i e-handlens troværdighed.
5Enkelte internet virksomheder lover fragt uden betaling på stålstige, men ofte er det under forudsætning af at du shopper for et fastslået beløb. Desuden burde man gribe den mest letkøbte form for fragt, hvilket i mange tilfælde er at få dem til at bringe bestillingen til et afhentningssted. Denne bliver uheldigvis endda meget fleksibel. Den billigste slags levering kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken.
6Det er i dag ultra problemfrit for købere at kigge efter tilbud online på billige stålstige på tværs af e-handler, og derfor tilbyder en hel del internet forhandlere levering uden beregning. Men det kan trods alt være indbringende at kontrollere flere online forretninger efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du er tryg ved at få den mest attraktive pris.
7Vi slår generelt et slag for at kigge hvorvidt internet shoppen er e-mærke tilsluttet, siden det er et tegn på at internet selskabet understøtter de opstillede regler, og at internet virksomheden lejlighedsvis gennemses af eksperter der har meget erfaring med vilkårene. Forinden nogen køber billige stålstige hos en e-forretning kan man i og for sig kigge på shoppens handelsvilkår.
8Leveringshastigheden er jo temmelig central i tilfælde af at du absolut skal bruge varerne om et øjeblik, og i det øjemed er det forholdsvis aktuelt at vi kontrollerer den estimerede leveringsdato på stålstige. Temmelig mange online forretninger frembyder billig levering på næstkommende hverdag på mange varenumre, men som imidlertid afhænger af at bestillingen laves forinden et besluttet klokkeslæt.
9Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfavnet af en lov, der passer på dig overfor uægte internet handler. Som alternativ kunne du anvende en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, når du har til hensigt at dække betalingen over en længere periode.