BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 30cm
422 kr.
Mere info
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 60cm
898 kr.
Mere info
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 100cm
1.211 kr.
Mere info
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 20cm
460 kr.
Mere info
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 50 cm
852 kr.
Mere info
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 30cm
691 kr.
Mere info
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 125cm
1.630 kr.
Mere info
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 16cm
230 kr.
Mere info
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 80cm
555 kr.
Mere info
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 80cm
1.080 kr.
Mere info
BESSEY Helsmedede Stålskruetvinger 40cm
795 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter lig med en masse spørgsmål. Af den grund kan du handle hos en online byggeshop, som tilbyder rådgivning og sparring omkring stålskruetvinge.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige stålskruetvinge hos de forskellige online byggecentre. Enkelte tilbyder gode tilbud, imens øvrige har en høj grad af service. Du skal overveje hvad du vil prioritere.
Når du vil have varerne hurtigt eller blot gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kan du overveje at hente produkterne selv. Dette er i særdeleshed en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
Du bør have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Af den grund skal man tjekke byggemarkedets regningslinjer.
Det er helt klart super relevant at vide, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være nødt til at lede andre steder.
Nogle byggecentre har et bredt udvalg, og øvrige har fokus på en bestemt varegruppe. Du bør vurdere om det er afgørende for dig at have adskillige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot stålskruetvinge.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og almenkendte firmaer, som kan medvirke til øget tryghed når du shopper online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De udbredte byggecentre finder du i store dele af landet, og på grund af det har mange tilbuddet om at handle online og fragte varerne på egen hånd. Derfor kan du slippe for fragtgebyret, samt endda få varerne straks.
De udbredte byggemarkeder køber produkter fra adskillige leverandører, så du kan shoppe fra et stort sortiment af stålskruetvinge online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichefokuserede netbutikker styrer selv produktionen af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online kan du forvente at få en billigere pris.
Forskellige nichespecifikke netbutikker er mindre firmaer, der typisk har danske ejere, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Disse understøtter du når du køber stålskruetvinge online på deres hjemmeside.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har ekstra meget forstand på deres varer, idet de ikke sælger andet. Altså vil du få endnu mere gavnlig service fra ansatte der er specialister i netop stålskruetvinge.
De største byggecentre i Danmark

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

stålskruetvinge silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

stålskruetvinge bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 kollegaer i forretningens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

stålskruetvinge jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 medarbejdere i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 ansatte i firmaets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

stålskruetvinge harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 medarbejdere i firmaets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Måske det ville være relevant at overveje om du ønsker at klare det hele selv, eller du skal købe hjælp fra en professionel til afslutningen af byggeprocessen. Når du får professionel hjælp kunne det være en god idé at tage imod tilbud fra forskellige selskaber.
2Det kan vise sig nødvendigt at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt i tilfælde af væsentlige byggerier. Flere ombygninger gør krav på flere mennesker. Desuden vil det blive mere produktivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
3Inden du påbegynder byggeprojektet må det være ufatteligt vigtigt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være en række retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
4Du bør ikke gå ned på arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig en fordel at have grejet klar til brug inden du går løs med byggeprojektet. Det er derudover vigtigt at medregne de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeriet.
5Det er meningsgivende at du har de nødvendige bygningsmaterialer indkøbt i god tid før du begynder dit byggeprojekt. Du kunne med fordel sammenfatte en hurtig huskeliste som samler alle de ting du har brug for, og dernæst granske punkterne, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du har husket det hele.
6For udendørs projekter har vind og vejr en fundamental rolle. På grund af dette må du tit lægge mærke til vejrberetningerne i forbindelse med starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det starter med at piske ned nøjagtig som du er startet på dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
7Husk at du kan forsøge at få støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås i tilfælde af at renoveringen bidrager positivt til klimaet. Det beroer altså på at projektet har en positiv effekt på planeten.
8Godt forarbejde bliver vejen til et godt forløb med dit arbejde. Du kunne overveje at lave en klar tidsplan, der viser hvilke opgaver du vil løse på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Det anbefales at være realistisk i udarbejdelsen af din agenda.
9Det kan vise sig at være afgørende at lave et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du giver sig selv et overblik. Det må være sundt at nedskrive hver enkelt udgiftspost, og herefter søge sig frem til omkostningen ved hver enkelt.
10Der præsenterer sig uden tvivl uforudsigelige problemer i forbindelse med avancerede opgaver, og pga. dette vil det være værdifuldt at man afsætter rimelig tid i kalenderen, så man kan være tryg ved at nå det til den planlagte tid.
11Du skal aldrig se bort fra din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning som hoved- og fodbeklædning som hjælp mod mulige risici. Det er yderst relevant at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, navnlig ifald du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
12Du har adgang til en verden af vejledninger og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube tilbyder dig enorme mængder gavnlig info, i særlig grad såfremt du kigger på engelsk.
Danskernes favorit byggemarkeder
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er yderst godt arbejde. Vurderingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ekstremt imponerende. Karakteren grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er enormt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som klart er rigtig imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ekstremt imponerende. Vurderingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken fragtløsning er smartest?

En stor portion butikker på nettet yder efterhånden et stort udvalg af billige fragtformer til stålskruetvinge. En der er meget almindelig er nu om stunder pakkeshops, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din bestilling når du har mulighed for det. Fragttypen er jo vældig ligetil, samt oftest tilmed den mest letkøbte leveringsversion.

Du kunne på samme måde afveje for og imod at vælge afsending til din lejlighed eller til adressen på dit arbejde. Leveringsformen viser sig godt nok en kende mere omkostningsfuld, men omvendt meget overkommelig for stålskruetvinge online. Den prisbilligste leveringsform vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken, som jo nødvendiggør at du fysisk befinder dig lige ved online shoppens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringshastigheden på stålskruetvinge er naturligvis usædvanlig vigtig i tilfælde af at du skal bruge ordren nu og her, så herved er det naturligvis afgørende at du finder den forventede leveringsdato på stålskruetvinge. En lang række online virksomheder – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række produkter online, som alligevel kræver at handlen laves forinden et konkret tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få produkterne på posthuset før de pakkeansatte drager hjemad.

Nogle enkelte butikker på nettet garanterer levering uden betaling på stålskruetvinge online, men tit er det kun gældende hvis der købes for en fastsat pris. Ellers burde du overveje den mest billige slags levering, hvilket i de fleste tilfælde er at få bragt din bestilling til et udleveringssted.

Mange webbutikker frembyder klik-og-hent hvor du handler billig stålskruetvinge hjemmefra og selv henter i butikken. Fx Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan og Bygma. Byggemarkederne tilbyder for eksempel click-and-collect på stålskruetvinge i disse byer:

Struer, Rønne, Åbyhøj, Lillerød, Slagelse, Brønderslev, Herning, Vordingborg, Frederiksberg, Middelfart, Albertslund, Varde, Gentofte, Hjørring, Ølstykke, Aarhus, Ringsted, Aabenraa, Birkerød, Skive, Randers, Svendborg, Hvidovre, Virum, Helsingør, Frederikshavn, Holstebro, Nærum, Næstved, Vejle, Holbæk, Rudersdal, Lyngby, Silkeborg, Odder, Højbjerg, Sønderborg, Valby, Hobro, Haderslev, Korsør, Kolding, Allerød, Esbjerg, Hedehusene, Greve, København, Odense, Skanderborg, Brøndby, Farum, Aalborg, Thisted, Nyborg, Risskov, Glostrup, Kokkedal, Ikast, Ballerup, Herlev, Rødovre, Brønshøj, Frederiksværk, Ishøj, Værløse, Brabrand, Haslev, Nakskov, Charlottenlund, Nørresundby, Dragør, Grenaa, Tårnby, Stenløse, Fredericia, Roskilde, Horsens, Frederikssund, Kalundborg, Solrød Strand, Hillerød, Vallensbæk, Køge, Jyllinge, Gladsaxe, Hørsholm, Hedensted, Tilst, Taastrup, Nykøbing Falster, Viborg, Lystrup, Vanløse, og Søborg, .

Afhentning for stålskruetvinge er muligt i samtlige dele af landet: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn), Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland) og Sjælland (Lolland, Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland).

Når man kigger i tendenserne står det klart, at internet shoppere ofte kigger efter for eksempel køb stålskruetvinge og stålskruetvinge online. Derudover ser vi jævnligt online shoppere søge fx billig stålskruetvinge, stålskruetvinge tilbud samt stålskruetvinge priser, foruden de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og Davidsen.

Spar penge på stålskruetvinge

Det er ultra fleksibelt for almindelige mennesker at finde frem til tilbud på billige stålskruetvinge online fra diverse internet forhandlere i Danmark, og så har massevis af internet foretagender ikke kunne lade være med at reducere salgspriserne på stålskruetvinge markant, og ydermere frembyde portofri fragt.

Derfor kan det alligevel vise sig gavnligt at undersøge nogle internet selskaber efter rabatter og tilbud på stålskruetvinge online før du handler, sådan at man ikke er i tvivl om at modtage den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de store byggecentre som Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma.

Du skal bare ikke glemme, at såfremt en internet shop udbyder billige stålskruetvinge online til salg for en salgspris der kan ses som uhørt billig, kan det ofte være et fingerpeg om en uægte butik. Kortkøb er ikke desto mindre omfavnet af en vedtægt, hvilket hjælper folk overfor uærlige e-handler.

Vi tilråder kortbetalinger eller mobilbetaling. Alternativt burde du drage fordel af en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, når du agter at klare regningen på stålskruetvinge over flere uger. Dette foreslåes typisk hos online nichebutikker, men dog sjældent de store byggekæder som fx Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, 10-4, Silvan og Bauhaus.

Når man kigger i tallene fremstår det klart, at online shoppere typisk søger blandt andet køb stålskruetvinge og stålskruetvinge online. Vi ser desuden som regel internet shoppere søge efter eksempelvis billig stålskruetvinge, stålskruetvinge tilbud og stålskruetvinge priser.

Udforsk eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot bringer dig fuldkommen habile løsninger til at tolke mange andre køberes synspunkter og derfor kan det være til hjælp, at du verificerer internet firmaets vurderinger forinden du bestiller billige stålskruetvinge online.

Facebook resulterer i tillige fuldstændig strålende løsninger til at få kendskab til online virksomhedens kundetilfredshed. Foruden det ser vi nogle internet selskaber hvor folk kan udfærdige en kritik af deres købsoplevelse, hvilket desuden burde benyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Før folk handler billige stålskruetvinge online på en netbutik burde de faktisk tyde dens handelsvilkår, men det er naturligvis ikke særlig spændende, især hos de velkendte byggecentre som Stark, 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og Bauhaus.

Et nemmere alternativ er at se nærmere på om e-forhandleren er medlem af e-mærket, grundet at det er et signal om at internet forhandleren forsvarer de officielle danske regler, udover at online butikken jævnligt monitoreres af fagfolk der er inde i reglerne.

Det er en rigtig god genvej til hjælpende service, ifald du møder udfordringer med din shopping med stålskruetvinge. Ligeledes anbefales det at man er klar over de mest vitale reglementer der influerer på købet af stålskruetvinge online, som fx den returneringsret internet forretningen kører med.

I relation til det er det også afgørende, at man altid bevarer sin kvittering, så man altid vil kunne påvise sit køb af stålskruetvinge, uagtet om man har handlet ved XL-Byg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Jens F gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Inge Hansen gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Thomas gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Susanne C gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 gode råd til indkøb via nettet
1Inden nogen bestiller billige stålskruetvinge hos en webshop kunne de ideelt set gennemgå netbutikkens handelsbetingelser, det er dog uden tvivl et tidskrævende projekt. For øvrigt er det en hjælp at køberen er opmærksom på de mest centrale regler der kan have betydning for handlen med billige stålskruetvinge online, for eksempel hvilken ombytningsret online webshoppen tilsikrer.
2Det har vist sig at være ekstremt let gængeligt for købere at sammenholde priser online på billige stålskruetvinge fra diverse e-shops, og altså tilbyder en hel del e-shops fragtfri levering. Derfor kan det ikke desto mindre vise sig fordelagtigt at analysere diverse online butikker efter udsalg og tilbud før du placerer ordren, således at man er tryg ved at indhente den mest attraktive pris.
3Fragttiden kan være yderst vital når du har brug for produktet lige om lidt, og i det øjemed er det komplet væsentligt at vi tjekker den forventede leveringsdato for stålskruetvinge. Flere e-firmaer i Danmark lover billig levering på næste hverdag på deres primære produkter, men vær obs på at det forudsætter at bestillingen fuldbyrdes før et besluttet klokkeslæt.
4Visse online firmaer lover levering uden gebyr på stålskruetvinge, men typisk under forudsætning af at du indkøber for en fastsat sum. Derudover skulle man udse dig den mest letkøbte leveringsudgave, som i de fleste tilfælde vil være at få kørt dine produkter til en pakkeshop. Muligheden er som regel samtidig ultra ukompliceret. Den mest billige leveringstype kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken.
5Generelt slår vi et slag for at finde ud af hvorvidt internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, fordi det skulle være et fingerpeg om at e-handlen følger de officielle danske regler, tillige med at hjemmesiden tit kontrolleres af eksperter der forstår de gældende vilkår. Inden nogen handler billige stålskruetvinge i en netbutik kunne de for at være sikker løbe igennem virksomhedens betingelser.
6Trustpilot leverer fuldkommen ærlige genveje til at eksaminere diverse nuværende kunders kritik og derfor kan det være til hjælp, at du verificerer netshoppens kritik før du handler billige stålskruetvinge online. Facebook frembringer ydermere faktisk pæne chancer for at få kendskab til webbutikkens pålidelighed.
7Størstedelen af internet shops frembyder nu en hel del forskellige billige fragtformer til stålskruetvinge. En der er meget almindelig er lige nu at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan hente de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Muligheden er altså ret ligetil, og tit også den prisbilligste form for fragt.
8Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er en del af en foranstaltning, der redder dig som køber overfor svindlende netshops. Som alternativ burde du overveje en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du vil afdrage omkostningerne senere.
9Den billigste fragtmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, som dog er betinget af at du fysisk befinder dig lige ved online forhandlerens arbejdslager. Den fragtløsning kan vise sig at være yderst vital ifald man har brug for stålskruetvinge inden for kort tid. Alternativt så lover nogle enkelte shops på nettet billig levering, men for det meste er det påkrævet at der købes for en konkret sum.