Stålbåndmål trt 30m
2.323 kr.
Mere info
Stålbåndmål fatmax30m.0-34-134
404 kr.
Mere info
Stålbåndmål pl-30m a
1.371 kr.
Mere info
Stålbåndmål pl-50m a
1.580 kr.
Mere info
Stålbåndmål pl-30m c
1.207 kr.
Mere info
Stålbåndmål med lod Hultafors TRT
1.098 kr.
Mere info
Stålbåndmål pl-50m c
1.575 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de retningslinjer der gælder når du køber online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Du bør derfor undersøge butikkens betingelser.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige stålmålebånd alt efter hvor du handler online. Nogle har billige priser, hvorimod nogle vil have en høj grad af service. Du bør bestemme hvad der er vigtigst for dig.
Det er absolut super vigtigt at vide, om den vare du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du kigge andetsteds.
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot gerne vil undvære fragtomkostningen, så kan du med fordel køre produkterne på eget initiativ. Det er navnligt en mulighed hos de gængse byggecentre.
For mange er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. Dermed kan du købe fra et online byggecenter, som kan give sparring og vejledning omkring stålmålebånd.
Flere byggecentre fremviser et bredt udvalg af produkter, imens øvrige fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du skal tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden bare stålmålebånd.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre sælger produkter fra adskillige specialbutikker, og som følge af dette kan du købe fra et stort udvalg af stålmålebånd online.
De velkendte byggekæder finder du mange steder i landet, og derved har de fleste chancen for at handle online og hente materialerne på eget initiativ. Herigennem har du chancen for at slippe for fragtgebyret, og ovenikøbet have produkterne med det samme.
De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede butikker, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

De fleste specialiserede webshops er specialister i deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på disse produkter. På grund af det kan du modtage endnu mere nyttig service fra ansatte med specialistviden i netop stålmålebånd.
Forskellige nichebutikker på internettet står selv for produktion af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online kan du muligvis få billigere priser.
Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche er iværksætterfirmaer, som typisk er danske, måske sågar fra dit lokalområde. Disse bidrager du til idet du bestiller stålmålebånd online fra deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af flere end 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

stålmålebånd bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

stålmålebånd jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 ansatte i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 ansatte i firmaets 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i de 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 ansatte i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

stålmålebånd harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

stålmålebånd silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1I god tid inden at du påbegynder arbejdet må det være vildt centralt at du sikrer dig, at byggeriet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvordan du bor kan der gælde en række regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Du bør aldrig nogensinde undvære værktøj. Tit kan det vise sig smart at have værktøjet ved hånden akkurat som du starter dit byggeprojekt. I øvrigt må du huske at inkludere omkostningerne hertil i byggeriets budget.
3Der er et bredt udvalg af artikler og videoer via internettet som du kan finde inspiration i. Især YouTube giver store mængder brugbar info, især hvis du skriver søgeordene på engelsk.
4Der kommer ofte uforudsete problematikker når det kommer til omfattende projekter, og på grund af det vurderes det vigtigt at man har afsat passende tid i planen, med det formål at man er sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
5Det er meningsfuldt at du har de relevante materialer til disposition forud for at du går i krig med dit arbejde. Du får god gavn af at notere en overskuelig indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt hvad som er nødvendige, og bagefter gennemgå hvert eneste punkt, således at du bliver sikker på at du har husket alt.
6Typisk vil det være fundamentalt at udarbejde en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har et økonomisk overblik. Det vil blive en fordel at beskrive samtlige udgiftsposter, hvorefter man kunne indsamle omkostningen ved dem hver især.
7I visse tilfælde kan man hente et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes forudsat at byggeriet er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at byggeriet har positiv betydning for miljøet.
8Forberedelse vil altid være kilden til succes med dit arbejde. Du er nødt til at udarbejde en struktureret plan, der viser hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, som også inkluderer en rækkefølge. Vær realistisk idet du udarbejder din tidsplan.
9Husk at tænke over hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du alternativt bør investere i professionel hjælp til noget af arbejdet. Når du skal have hjælp fra en ekspert vil det ofte være fornuftigt at hente tilbud fra en håndfuld leverandører.
10Ved udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. På grund af dette må du løbende kigge på vejrberetningerne når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt går i gang med at vælte ned absolut lige når du er gået i gang med det avancerede byggeprojekt.
11Det er anbefalelsesværdigt at søge assistance til byggearbejdet, især såfremt det er omfangsrige byggeprojekter. Større byggerier bør udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt må det blive bedre og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
12Du skal aldrig nogensinde forsømme dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse som eksempelvis hjelm og sko der hjælper dig med henblik på potentielle risici. Det er uundværligt at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke får assistance fra en fagperson.
De højest bedømte byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er rigtig beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % giver den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som klart er ekstremt beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så overlegent. Karakteren er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ualmindeligt flot. Ratingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er hamrende godt arbejde. Scoren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion er smartest?

En række e-forretninger foreslår nu om dage mange forskellige billige leveringsmodeller til stålmålebånd. Den mest moderne er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente pakken når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er nemlig usædvanlig problemfri, samt oftest endda den billigste metode til levering.

Du kan tillige påtænke at få det leveret til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Muligheden er undertiden en tak dyrere, men ydermere ret fleksibel med stålmålebånd online. Den mest betalelige fragtløsning er unægtelig selv at hente varerne, som dog nødvendiggør at du bor med kort afstand til online forretningens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på stålmålebånd kan i nogle tilfælde være vældig betydningsfuld når vi behøver varen inden for kort tid, og med det formål er det jo passende at du checker den anslåede leveringstid ved stålmålebånd. Størstedelen af online butikker – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – lover billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varenumre online, hvilket dog regnes ud fra at transaktionen gennemføres tidligere end et angivent klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få varen klargjort forinden pakkemedarbejderne tager hjem.

Nogle få online forretninger byder på levering uden gebyr på stålmålebånd online, men undertiden er det betinget af at du aftager for en bestemt sum. Derudover skal man udse dig den mest betalelige form for fragt, hvilket tit er at få dem til at levere dine varer til en pakkeshop.

Mange kæder foreslår click-and-collect hvor du bestiller billig stålmålebånd online men afhenter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, 10-4, Silvan, Davidsen og XL-Byg. Byggemarkederne udlover bl.a. klik-og-hent på stålmålebånd i disse byer:

Frederikssund, Struer, Middelfart, Glostrup, Nørresundby, Hvidovre, Højbjerg, Kokkedal, Lystrup, Aarhus, Haderslev, Køge, Rudersdal, Herning, Horsens, Grenaa, Holstebro, Odense, Hillerød, Greve, Hørsholm, Helsingør, Lyngby, Risskov, Hedehusene, Brabrand, Valby, Vanløse, Farum, Taastrup, Roskilde, Tilst, Rønne, Næstved, Gentofte, Ringsted, Herlev, Silkeborg, Randers, Ølstykke, Skive, Brønderslev, Skanderborg, Hjørring, Vallensbæk, Holbæk, Nakskov, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Lillerød, Korsør, Svendborg, Kalundborg, Vordingborg, Aabenraa, Thisted, Åbyhøj, Værløse, Frederikshavn, Charlottenlund, Hobro, Slagelse, Varde, Virum, Albertslund, Frederiksberg, Fredericia, Aalborg, Nærum, Brønshøj, Dragør, Vejle, Brøndby, Birkerød, Søborg, Esbjerg, Ishøj, Tårnby, Viborg, Jyllinge, Odder, Gladsaxe, Solrød Strand, København, Allerød, Sønderborg, Ballerup, Hedensted, Rødovre, Stenløse, Nyborg, Ikast, Kolding, og Haslev, .

Klik-og-hent af stålmålebånd er en mulighed i samtlige områder af landet: Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Amager, Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Falster, Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland).

Når vi kigger i data står det markant, at netshoppere typisk søger eksempelvis billig stålmålebånd og stålmålebånd online. Vi ser desuden som regel netshoppere kigge efter blandt andet stålmålebånd priser, stålmålebånd tilbud og køb stålmålebånd, foruden de gængse byggemarkeder som 10-4, Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix.

Spar penge på stålmålebånd

Det er jo rigtig let gængeligt for forbrugerne at kigge efter tilbud på billige stålmålebånd online hos forskellige internet varehuse, og ergo har masser af internet selskaber i Danmark ikke kunne slippe for at sænke prisniveauet på stålmålebånd markant, og derudover sikre fragtfri levering.

Derfor kan det ikke desto mindre blive nyttigt at inspicere nogle internet forretninger efter rabatter og tilbud på stålmålebånd online forinden du handler, således at man er tryg ved at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de store byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg.

Du skal bare være obs på, at hvis en online webshop udlover billige stålmålebånd online på tilbud til en udsalgspris der er uhørt letkøbt, så kunne det i nogle tilfælde være et bevis på en uærlig e-forretning. Kortbetalinger er imidlertid inkluderet i en regel, hvilket hjælper kunden overfor snydagtige butikker på nettet.

Vi går generelt ind for kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en afbetalingsordning som fx ViaBill, såfremt du gerne vil klare pengene til stålmålebånd over flere uger. Dette fås normalt ved nichefokuserede webshops, men sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 og Silvan.

Når vi kigger i tendenserne bliver det markant, at online shoppere jævnligt søger bl.a. stålmålebånd priser og køb stålmålebånd. Man ser desuden tit internet shoppere kigge efter for eksempel billig stålmålebånd, stålmålebånd online samt stålmålebånd tilbud.

Gennemsøg tidligere brugeres meninger

Trustpilot giver dig ganske ønskværdige muligheder for at gennemgå diverse eksisterende konsumenters betragtninger og derfor tilrådes det, at du efterforsker e-handlens vurderinger før du køber billige stålmålebånd online.

Facebook giver dig tilsvarende en række værdifulde genveje til at få indtryk af internet webshoppens popularitet. Herinde ses en del internet shops hvor det er muligt at forfatte en vurdering af deres køb, som på samme måde burde drages fordel af til at fornemme kundetilfredsheden.

Forinden folk handler billige stålmålebånd online hos en butik kunne man utvivlsomt granske netbutikkens forretningsvilkår, dog er det tit et tidskrævende projekt, specielt hos de udbredte byggekæder som Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan og Davidsen.

En nem løsning kan være at kontrollere hvorvidt online virksomheden er e-mærke godkendt, eftersom det er en forsikring om at internet virksomheden imødekommer de danske love, og at online forretningen hyppigt evalueres af fagmænd som har den nødvendige knowhow om vedtægterne på området.

Dette er desuden din lejlighed til en håndsrækning, for så vidt du skulle få udfordringer som følge af dit indkøb af stålmålebånd. Yderligere kan det være til hjælp at køber er hensynstagende til de mest betydningsfulde betingelser der influerer på bestillingen af stålmålebånd online, fx den ombytningsret netbutikken tilbyder.

I den sammenhæng er det tillige relevant, at man når som helst gemmer sin ordrekvittering, således man senere kan bekræfte bestillingen af stålmålebånd, uagtet om man køber ved Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bygma, Bauhaus eller Stark.

Jan gav 5 stjerner

Som altid

Søren R gav 4 stjerner

Fremragende service

Kim Johansen gav 5 stjerner

Perfekt køb

Niels Jørgensen gav 4 stjerner

Det virker bare.

9 tips til din online shopping
1Fragttiden kan vise sig at være super udslagsgivende om du behøver pakken lige om lidt, og herved er det ret aktuelt at du checker tidshorisonten for levering ved stålmålebånd. Størstedelen af netshops i Danmark garanterer billig 1 dags fragt på deres favorit varenumre, men det beroer på at der bestilles forud for et konkret klokkeslæt.
2Vi anbefaler generelt at finde ud af hvorvidt internet butikken er tilsluttet e-mærket, eftersom det længe har været et bevis på at online forhandleren lever op til de danske retningslinjer, foruden at online forretningen undertiden undersøges af sagkyndige der mestrer vilkårene på området. Forud for at nogen handler billige stålmålebånd i en online webshop behøver de egentlig sætte sig ind i dens vilkår.
3Trustpilot indebærer adskillige tiltalende genveje til at gennemstøve diverse forhenværende forbrugeres vurderinger og derfor er det godt, at du efterforsker webshoppens kritik før du handler billige stålmålebånd online. Facebook medfører endvidere en del gavnlige muligheder for at få indsigt i internet webshoppens kundefokus.
4Det er i dag særdeles nemt for købere at undersøge tilbud online på billige stålmålebånd på flere internet forhandlere i Danmark, og så yder massevis af online butikker fragtfri levering. Dog kan det alligevel vise sig profitabelt at besigtige enkelte internet firmaer efter tilbud forinden du gennemfører dit køb, sådan at du er skråsikker på at opnå den mest attraktive pris.
5Vi anbefaler kortkøb eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er en del af en anordning, der sikrer folk overfor uærlige online varehuse. Alternativt bør du drage fordel af en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, forudsat du vil honorere omkostningerne ude i fremtiden.
6Den billigste mulighed for fragt er unægtelig selv at hente pakken, men den løsning er betinget af at du opholder dig i kort afstand af internet forretningens tilholdssted. Den fragtform er naturligvis virkelig afgørende når du skal bruge stålmålebånd straks. Alternativt så tilbyder nogle enkelte forhandlere på nettet gebyrfri levering, men i de fleste tilfælde kræver det at man handler for et bestemt beløb.
7Nogle enkelte internet virksomheder byder på fragt uden beregning på stålmålebånd, men i reglen kun når man shopper for et fastslået beløb. Ellers bør man foretrække den prisbilligste leveringsmåde, som mange gange vil blive at få leveret produkterne til et udleveringssted. Denne bliver jævnligt til gengæld ret så fleksibel. Den mindst kostelige fragtform kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv.
8Forud for at folk køber billige stålmålebånd i en netbutik bør de for at være sikker have øje for e-shoppens handelsvilkår, dog er det i reglen ikke videre interessant. Tilmed er det klogt at man er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle vilkår der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige stålmålebånd online, eksempelvis den byttepolitik hjemmesiden bruger.
9En stor portion internet butikker frembyder nu en lang række forskellige billige fragtmetoder til stålmålebånd. Det mest almindelige er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente varerne når der er mulighed for det. Muligheden er altså meget ukompliceret, og typisk derudover den mest prisbevidste fragtmulighed.