Limit stållineal (blændefri) 1000mm
255 kr.
Mere info
Stållineal 200X19X0,8 mm
33 kr.
Mere info
Stållineal 500x30x1,0 mm/tom
186 kr.
Mere info
Stållineal 600X30X1,2 mm
119 kr.
Mere info
Stållineal 300x30x1,0 mm/tom
90 kr.
Mere info
Stållineal 2000x20x1,0 mm FLEX
586 kr.
Mere info
Stållineal Shinwa rustfri klasse 1
75 kr.
Mere info
Stållineal 300X25X1,0 mm
56 kr.
Mere info
Stållineal 500x18x0,5 mm FLEX
71 kr.
Mere info
Stållineal 1000 x 30 x 1,0 mm
331 kr.
Mere info
Stållineal 2000 x 30 x 1,0 mm
638 kr.
Mere info
Stållineal 500X30X1,2 mm
89 kr.
Mere info
Stållineal Hultafors STL
25 kr.
Mere info
Stållineal 1000x20x1,0 mm FLEX
319 kr.
Mere info
Stållineal 150X15X0,5 mm
23 kr.
Mere info
Stållineal 300x13x0,5 mm FLEX
34 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre sælger et enormt udvalg af produkter, hvorimod nogle har fokus på en specifik varetype. Du kan vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, foruden bare stållineal.
Det er helt klart utrolig vigtigt at se, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Du bør derfor kende webshoppens betingelser.
Der er forskel på prisniveauet på billige stållineal alt efter hvor du handler online. En del giver gode priser, og øvrige fokuserer på kompetent rådgivning. Du skal tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
For nogle er byggeprojekter forbundet med talrige spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at bestille ved en webshop, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring stållineal.
Såfremt du skal have varerne hurtigst muligt eller bare ønsker at undvære leveringsgebyret, så kan du med fordel køre varerne selv. Dette er hovedsageligt muligt i de velkendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og af den grund har flertallet valget om at bestille online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Derved er det muligt at undvære fragten, og ovenikøbet få fat i produkterne nu og her.
De udbredte byggemarkeder forhandler produkter fra talrige specialbutikker, hvorfor du kan vælge fra et stort udvalg af stållineal online.
De store byggekæder er populære og landskendte butikker, hvilket bidrager til øget troværdighed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Forskellige nichefokuserede webshops ved ekstremt meget om deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derigennem bør du få ekstra kyndig hjælp fra ansatte som er specialister i lige præcis stållineal.
Mange nicheforretninger på nettet er iværksætterfirmaer, som tit har danske ejere, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller stållineal online hos dem.
Størstedelen af små butikker står selv for produktion af varerne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en lavere pris.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

stållineal jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

stållineal silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 kollegaer i de 6 butikker. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

stållineal bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 medarbejdere i kædens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

stållineal harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1For projekter udendørs har eventuelt regnvejr meget at sige. Af den årsag skal du hyppigt tage notits af vejrforudsigelserne lige før arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag går i gang med at piske ned absolut lige når du er gået i gang med det svære projekt.
2I visse tilfælde kan man søge offentlig støtte til byggeprojekter. Det gives forudsat at renoveringen er klimavenligt. Det kræver med andre ord at byggeprojektet har betydning for planeten.
3Man bør under ingen omstændigheder mangle arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig afgørende at du har værktøjet til rådighed før du går løs med byggeprocessen. Det er derudover en fordel at påregne udgifterne hertil i det økonomiske overblik.
4Du kunne overveje om du burde stå med hele projektet selv, eller du alternativt burde skaffe professionel assistance til afslutningen af arbejdet. Hvis du benytter professionel hjælp er det lukrativt at lede efter prisoverslag fra flere entreprenører.
5Det kan overvejes at søge assistance til byggeprocessen, specielt når det kommer til omfattende byggeprocesser. Enkelte projekter stiller krav om flere personer. Derudover vil det være bedre og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
6Længe før du optager byggeprojektet kan det vise sig ultra fundamentalt at være sikker på, at projektet er lovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig mange love omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Der kommer altid uforudsigelige problematikker når det handler om større projekter, og på grund af det vil det være væsentligt at der afsættes passende plads i tidsplanen, som gør at man føler sig tryg ved at nå i mål.
8Der findes alle mulige former for guides og videoer på internettet som kan inspirere dig. Særligt YouTube giver enormt meget udbytterig oplysning, særligt såfremt man bruger engelske søgeord.
9Godt forarbejde vil være kilden til at få en god oplevelse med arbejdet. Du kunne overveje at liste en gennemarbejdet køreplan, der viser hvilke opgaver du vil lave hvornår, med en dertilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være skarp idet du nedskriver din plan.
10Det er essentielt at nedskrive en budgetoversigt for byggeprojektet, så du har kontrol over udgifterne. Det er fordelagtigt at nedfærdige hver enkelt udgift, og så søge sig frem til udgiften ved dem én efter én.
11Du skal unden ingen omstændigheder glemme dit eget ve og vel, så husk beklædning som hoved- og fodbeklædning som beskytter dig mod potentielle uheld. Det er af stor betydning at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, især hvis du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
12Det er meningsfuldt at have de påkrævede bygningsmaterialer til rådighed på forhånd inden du påbegynder byggeriet. Du bør sammenfatte en enkel indkøbsseddel hvorpå der noteres de materialer du skal bruge, og efterfølgende granske hvert eneste punkt, med det formål at du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
De mest vellidte byggemarkeder
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er enormt godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ultra godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ret så imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet toprating, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er rigtig beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor hele 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er temmelig overlegent. Scoren grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

En lang række webshops i Danmark foreslår i øjeblikket diverse billige former for fragt til stållineal. En af dem der er mest populær er nu om dage levering til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente din ordre når det passer ind i din hverdag. Løsningen er jo temmelig let gængelig, samt tit ligeledes den billigste leveringsmulighed.

Du kan alternativt forsøge at få pakken leveret til din private bopæl eller ud på din arbejdsplads. Denne viser sig til tider en kende mere bekostelig, men derudover rigtig praktisk med stållineal online. Den mindst kostelige fragtmulighed vil dog altid være at du selv henter pakken, men den løsning beroer på at du har bopæl lige ved online virksomhedens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på stållineal kan vise sig at være ultra betydningsfuld forudsat man absolut skal bruge ordren inden for kort tid, så herved er det selvfølgelig vigtigt at man gransker den estimerede leveringsdato på stållineal. En lang række internet firmaer – fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på deres primære varer online, men husk at det er forudsat at handlen laves før et fastslået tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få dit nye produkt på posthuset forinden pakkemedarbejderne får fri.

Enkelte online forhandlere yder fragt uden gebyr på stållineal online, men tit er det så præmissen at du køber for en fastsat pris. Desuden burde man vælge den billigste leveringsmåde, hvilket gerne er at få kørt pakken til et afhentningssted.

Flere netshops tilbyder click-and-collect hvor man handler billig stållineal derhjemme men afhenter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix og Bauhaus. Byggecentrene tildeler bl.a. klik-og-hent på stållineal i følgende byer:

Aalborg, Birkerød, Farum, Nyborg, Odder, Hillerød, Holbæk, Tilst, Slagelse, Holstebro, Brønshøj, Allerød, Sønderborg, Viborg, Grenaa, Brønderslev, Solrød Strand, Hvidovre, Nærum, Kokkedal, Rudersdal, Gentofte, Næstved, Struer, Esbjerg, Højbjerg, Odense, Randers, Glostrup, Skanderborg, Korsør, København, Søborg, Herning, Ballerup, Thisted, Åbyhøj, Haslev, Helsingør, Køge, Svendborg, Albertslund, Værløse, Tårnby, Aabenraa, Nakskov, Lyngby, Brabrand, Frederiksberg, Haderslev, Lillerød, Vordingborg, Ringsted, Risskov, Hobro, Hjørring, Kalundborg, Rødovre, Frederikshavn, Ishøj, Charlottenlund, Horsens, Vanløse, Aarhus, Middelfart, Frederikssund, Silkeborg, Hedehusene, Varde, Skive, Virum, Brøndby, Herlev, Taastrup, Ikast, Rønne, Vallensbæk, Valby, Roskilde, Nykøbing Falster, Vejle, Gladsaxe, Dragør, Nørresundby, Ølstykke, Hørsholm, Jyllinge, Greve, Stenløse, Kolding, Fredericia, Frederiksværk, Lystrup, og Hedensted, .

Klik-og-hent af stållineal er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn), Sjælland (Amager, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Sydsjælland) og Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Når vi kigger i tendenserne bliver det markant, at mennesker som regel kigger efter bl.a. billig stållineal og køb stållineal. Man ser derudover mange gange mennesker søge efter eksempelvis stållineal tilbud, stållineal priser samt stållineal online, foruden de udbredte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 og Bauhaus.

Tilbud på stållineal

Det er i dag særdeles uproblematisk for forbrugerne at kigge efter tilbud på billige stållineal online på diverse butikker på nettet, og herved har adskillige e-butikker set sig nødsaget til at trykke salgspriserne på stållineal enormt, og ovenikøbet sikre levering uden beregning.

Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig smart at prøve nogle butikker på nettet efter rabatter og tilbud på stållineal online inden du bestiller, så du er skudsikker på at modtage den laveste pris. Se ikke bare på de kendte byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Harald Nyborg og Bauhaus.

Du bør trods alt være så påpasselig, at såfremt en online virksomhed markedsfører billige stållineal online for en udsalgspris som kan virke ufattelig lav, burde det ofte være et fingerpeg om en falsk online webshop. Kortbetalinger er imidlertid omsluttet af et lovbud, der bistår en overfor uoprigtige e-handler.

Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller MobilePay. Som et alternativ burde du drage nytte af en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du har i sinde at afdrage omkostningerne til stållineal i flere bidder. Dette tilbydes ofte ved niche webshops, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Silvan, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og 10-4.

Ved indkig i søgedata fremstår det markant, at internetbrugere jævnligt søger eksempelvis stållineal online og billig stållineal. Foruden dette ser vi typisk mennesker lede efter bl.a. stållineal tilbud, stållineal priser samt køb stållineal.

Undersøg nuværende kunders meninger

Trustpilot frembringer adskillige fremragende genveje til at eftersøge en stor portion andre konsumenters kritik og derfor anbefaler vi, at du undersøger e-forhandlerens anmeldelser før du handler billige stållineal online.

Facebook frembringer tilsvarende egentlig gode metoder til at få indblik i online forhandlerens kundefokus. Her ses en række internet firmaer som tilbyder kunderne at meddele en evaluering af deres køb, som tilmed bør bruges til at fornemme kundernes tilfredshed.

Forud for at folk køber billige stållineal online på en netshop kunne man reelt gennemgå deres handelsaftale, men det er mange gange et omfattende arbejde, især med de velkendte byggecentre som XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og Stark.

En anden løsning kunne derfor være at kigge om internet forretningen er medlem af e-mærke ordningen, som ofte er et fingerpeg om at internet virksomheden lever op til de gældende danske regler, samt at internet forretningen en gang i mellem efterses af fagfolk som er indført i bestemmelserne på området.

Desuden får du anledning til opbakning, såfremt du skulle få problemer som følge af din bestilling af stållineal. Herudover kan det anbefales at køber er hensynstagende til de mest vitale betingelser der kan influere på købet af stållineal online, til eksempel den byttepolitik online firmaet garanterer.

På grund af dette er det i øvrigt vigtigt, at man stadigvæk bibeholder sin ordremail, således man til enhver tid vil kunne vidne om sin bestilling af stållineal, ligegyldig om man køber ved Silvan, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus eller 10-4.

Jens gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Hans Sørensen gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Inger Jensen gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Hans Larsen gav 4 stjerner

Fremragende!

9 tips til køb på nettet
1Leveringstiden er temmelig central når man absolut skal bruge din ordre om et øjeblik, og af den grund er det relativt på sin plads at man finder leveringstiden for stållineal. Mange online forretninger frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på en række varer, som beroer på at du når at bestille forud for et konkret klokkeslæt.
2Temmelig mange online firmaer frembyder nu mange forskellige billige muligheder for fragt til stållineal. En sikker vinder er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan hente de købte varer når du har tid. Fragtmuligheden er altså ekstremt simpel, samt i mange tilfælde ydermere den billigste leveringsudgave.
3Vi tilråder handler med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfattet af et lovbud, der beskytter kunden imod bedrageriske firmaer på nettet. Som et alternativ burde du drage fordel af en afbetalingsløsning som fx ViaBill, ifald du gerne vil dække pengene ude i fremtiden.
4En hel del forretninger på nettet præsterer portofri fragt på stållineal, men ofte er det påkrævet at du bestiller for et konkret beløb. Derudover må du udvælge den mest betalelige leveringsform, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe din pakke til et afhentningssted. Fragttypen er af og til på den anden side i høj grad uproblematisk. Den prisbilligste leveringsudgave kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken.
5Vi anbefaler generelt at efterse om online shoppen er tilsluttet e-mærket, siden det er et tegn på at online firmaet retter sig efter de gældende danske regler, foruden at e-forhandleren hyppigt revurderes af sagkyndige som er inde i bestemmelserne på området. Forinden folk handler billige stållineal på en butik kan man på en vis måde have øje for virksomhedens handelsaftale.
6Før folk shopper billige stållineal på en online forretning kunne de ideelt set gennemlæse forhandlerens betingelser, men det er i mange tilfælde ikke super spændende. Ligeså er det godt at køberen er påpasselig med de mest centrale betingelser der gælder for shopping af billige stållineal online, eksempelvis den ombytningsrettighed internet butikken tilsikrer.
7Den prisbilligste leveringsmodel kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, som desværre står og falder med at du opholder dig nærved internet shoppens bopæl. Den slags levering er naturligvis ualmindeligt afgørende ifald vi står og skal bruge stållineal lige om lidt. Alternativt så frembyder indtil flere forretninger på nettet fragtfri levering, men oftest gælder det kun hvis man indkøber for et konkret beløb.
8Det er vældig praktisk for almindelige dødelige at tjekke tilbud online på billige stållineal i blandt forskellige outlets på nettet, og til tak lover en lang række internet virksomheder fri fragt. Derfor kan det ikke desto mindre blive lønnende at tjekke nogle internet selskaber efter tilbud forud for at du shopper, således at man er skudsikker på at modtage den bedste pris.
9Trustpilot yder ultra passende genveje til at finde ud af ganske mange forhenværende forbrugeres oplevelser og derfor rekommanderer vi, at du evaluerer internet shoppens kritik inden du køber billige stållineal online. Facebook yder lignende adskillige fantastiske løsninger til at få kendskab til internet shoppens kundefokus.