Byghjem.dk

Stålbrækstang

Stålbrækstang Hultafors HHS 1500
275 kr.
Mere info
Stålbrækstang Hultafors SP
522 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med fx returnering. Af den grund bør du tjekke firmaets regningslinjer.
For mange er byggeri lig med en stor portion spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at købe fra et online byggecenter, som tilbyder rådgivning til valg af stålbrækstang.
Det er absolut super vigtigt at undersøge, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
Nogle byggemarkeder udbyder et bredt sortiment, og andre fokuserer på en bestemt type af vare. Du skal tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i blandt, udover blot stålbrækstang.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige stålbrækstang fra byggecenter til byggecenter. Nogle vil have lave priser, hvorimod nogle fokuserer på faglig sparring. Du bør tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Såfremt du skal have dine byggematerialer med det samme eller bare har lyst til at undvære leveringsomkostningen, så kunne du overveje at transportere varerne selv. Dette er i særdeleshed muligt i de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og anerkendte virksomheder, hvilket bidrager til øget tryghed til dig der shopper online. Det kan du se som fordelagtigt.
De kendte byggemarkeder finder du nær dig, og af den grund har flertallet mulighed for at bestille online og køre materialerne personligt. Takket være dette kan du blive fri for fragtomkostningen, samt samtidig få fat i produkterne nu og her.
De gængse byggekæder køber varer fra en lang række forskellige specialbutikker, og hermed kan du handle fra et bredt sortiment af stålbrækstang online.

Nichewebshop

Størstedelen af nichefokuserede webshops er mindre firmaer, der tit har danske ejere, måske sågar fra dit lokalområde. Dem støtter du når du handler stålbrækstang online på deres webshop.
Størsteparten af specialiserede webshops styrer selv produktionen af produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online bør du få billigere priser.
Alverdens nichefokuserede webshops har en dybdegående viden om deres varer, da de kun sælger disse produkter. På grund af det bør du få super informativ hjælp fra mennesker med ekspertviden i netop stålbrækstang.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 personer i forretningens 6 butikker. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

stålbrækstang harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i deres 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

stålbrækstang silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 kollegaer i forretningens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 ansatte i de 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af cirka 500 mennesker i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

stålbrækstang jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

stålbrækstang bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der findes et bredt udvalg af instruktioner og videoer på nettet hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube er kilde til overvældende meget almennyttig info, i særlig grad forudsat at man bruger den engelske version.
2Det viser sig meningsfuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer til disposition forinden du tager fat på projektet. Du kunne med fordel udarbejde en hurtig oversigt indeholdende hver eneste ting der er nødvendige, og derefter gennemløbe hver eneste ting, med det formål at du kan føle dig sikker på at alt er på sin plads.
3Måske du burde regne på om du selv skal stå for hele projektet, eller du skal anskaffe assistance fra en fagmand til opstarten af projektet. Hvis du skal have assistance fra en professionel kan det være fornuftigt at hente tilbud fra en håndfuld håndværkere.
4Du må aldrig nogensinde se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej beklædning såsom sikkerhedssko som sikrer dig overfor eventuelle risici. Det er klogt at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke får hjælp fra en fagperson.
5Der viser sig næsten altid uforudsigelige problematikker når det handler om omfattende projekter, og ergo er det væsentligt at der afsættes betragtelig plads i kalenderen, med formålet om at man føler sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
6Du skal ikke undvære værktøj. Tit kan det være essentielt at have det disponibelt før du iværksætter arbejdet. Det er i øvrigt en fordel at indkalkulere de tilhørende omkostninger i dit økonomiske overblik.
7Længe før du påbegynder byggeprojektet kan det være vanvittigt afgørende med et tilsagn om, at byggeriet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
8Det kan være til god gavn at sikre sig assistance til byggeprojektet, specielt når der er tale om store ombygninger. Nogle ting kræver flere personer. Derudover vil det blive mere effektivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
9Typisk vil det være vigtigt at udfærdige et budget for dit byggeprojekt, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil blive en fordel at beskrive alle omkostninger, og efterfølgende nedskrive ens udgift ved dem én efter én.
10Planlægning bliver kilden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du bør have en velovervejet dagsorden, som beskriver hvilke gøremål der løses hvornår, med en tilhørende prioriteringsliste. Vær konkret når du laver din handlingsplan.
11Ved opgaver udendørs kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Således skal du med jævne mellemrum undersøge vejrberetningerne i dagene op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel starter med at regne netop som du vil påbegynde dit avancerede projekt.
12I visse tilfælde kan man spørge om støtte fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet ifald renoveringen er godt for miljøet. At få tilbud om støtte er altså afhængig af at renoveringen har en positiv effekt på naturen.
Danskernes foretrukne byggekæder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er yderst godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er rigtig overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % giver den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ualmindeligt imponerende. Evalueringen grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er temmelig overlegent. Ratingen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % giver den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsversion er bedst?

Adskillige internet webshops tildeler i dag diverse forskellige billige fragttyper til stålbrækstang. Førstevalget hos mange er for nærværende udleveringssteder, og så kan du bare gå forbi efter dine produkter når der er tid til det. Den er jo meget uproblematisk, samt desuden også den billigste fragtform.

Du bør alternativt overveje at få ordren bragt hjem til din privatadresse eller til din arbejdsplads. Leveringsformen er undertiden et hak mere omkostningsfuld, men ligeledes ret smertefri for stålbrækstang online. Den billigste leveringsløsning vil dog altid være at du selv henter pakken, men det betinges af at du har bopæl nærved internet webshoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på stålbrækstang kan vise sig at være ekstremt central når man mangler din pakke nu og her, så med det formål er det jo vigtigt at man finder det anslåede leveringstidspunkt ved stålbrækstang. Mange internet shops – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – annoncerer billig dag-til-dag levering på en lang række produkter online, men vær vagtsom da det forudsætter at du når at bestille forud for et angivent klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få produkterne skippet afsted forinden lagerpersonalet drager hjemad.

Flere internet selskaber yder levering uden beregning på stålbrækstang online, men i reglen kun ifald du shopper for et fastslået beløb. Derudover bør man snuppe den mest prisbevidste fragtløsning, der ofte er at få dem til at levere pakken til et udleveringssted.

En del netshops giver afhentning hvor du handler billig stålbrækstang på nettet og afhenter i butikken. Fx XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma. Byggecentrene giver for eksempel click-and-collect på stålbrækstang i disse områder:

Vordingborg, Allerød, Middelfart, Sønderborg, Vallensbæk, Aabenraa, Glostrup, Kolding, Nærum, Greve, Brøndby, Haslev, Ikast, Birkerød, Tilst, Haderslev, Gentofte, Kalundborg, Tårnby, Ølstykke, Lillerød, Lystrup, Hvidovre, Rudersdal, Korsør, Grenaa, Skive, Slagelse, Næstved, Svendborg, Nakskov, Risskov, Struer, København, Brønderslev, Viborg, Brønshøj, Frederikshavn, Randers, Odder, Vanløse, Nørresundby, Holbæk, Aalborg, Frederiksberg, Ishøj, Roskilde, Hedensted, Værløse, Ringsted, Fredericia, Skanderborg, Aarhus, Lyngby, Nykøbing Falster, Valby, Solrød Strand, Albertslund, Åbyhøj, Vejle, Herlev, Hobro, Rødovre, Odense, Søborg, Dragør, Esbjerg, Silkeborg, Hørsholm, Ballerup, Helsingør, Hillerød, Varde, Gladsaxe, Charlottenlund, Herning, Nyborg, Rønne, Taastrup, Stenløse, Thisted, Horsens, Hedehusene, Farum, Køge, Virum, Højbjerg, Frederiksværk, Kokkedal, Frederikssund, Brabrand, Hjørring, Jyllinge, og Holstebro, .

Click-and-collect ift. stålbrækstang er muligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Amager, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland).

Ses der på tallene står det markant, at folk jævnligt efterspørger blandt andet stålbrækstang priser og billig stålbrækstang. Foruden dette oplever vi jævnligt internet shoppere kigge efter eksempelvis stålbrækstang online, køb stålbrækstang og stålbrækstang tilbud, foruden de store byggekæder som 10-4, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Stark.

Få rabat på stålbrækstang

Det er jo efterhånden særdeles fleksibelt for enhver at sammenligne tilbud på billige stålbrækstang online hos diverse e-firmaer, og derved har massevis af outlets på nettet set sig tvunget til at trykke udsalgspriserne på stålbrækstang betydeligt, og derudover præstere gebyrfri levering.

Det kan dog ikke desto mindre vise sig smart at sammenligne flere e-firmaer efter tilbud og udsalg på stålbrækstang online inden du shopper, sådan at du er skråsikker på at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggekæder som XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen og 10-4.

Man bør dog være klar over, at ifald en online shop reklamerer billige stålbrækstang online på tilbud til en pris der kan ses som kolossalt fordelagtig, så burde det tit være et kendetegn på en falsk e-forhandler. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald en del af en bestemmelse, hvilket værner dig overfor snydagtige e-forretninger.

Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du bruge et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, ifald du hellere vil honorere regningen på stålbrækstang af flere omgange. Dette tilbydes som regel i nichefokuserede webshops, i modsætning til de udbredte byggekæder som eksempelvis Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Stark og Harald Nyborg.

Ved kig i statistikkerne fremstår det markant, at mennesker som regel efterspørger eksempelvis køb stålbrækstang og stålbrækstang priser. Foruden dette oplever vi ofte netshoppere søge efter blandt andet billig stålbrækstang, stålbrækstang tilbud samt stålbrækstang online.

Læs folks erfaringer

Trustpilot yder helt tiltalende muligheder for at iagttage forskellige øvrige konsumenters meninger og derved er det en hjælp, at du eksaminerer online forretningens omtaler inden du køber billige stålbrækstang online.

Facebook medfører på samme måde de facto stabile chancer for at få kendskab til internet butikkens pålidelighed. Her møder vi endda forhandlere på nettet som gør det muligt at offentliggøre en kritik af deres købsoplevelse, som ydermere bør udnyttes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen køber billige stålbrækstang online i en netbutik burde de i virkeligheden betragte butikkens regler, det er dog normalt et omfattende projekt, specielt hos de store byggecentre som Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 og Stark.

Alternativet er at kontrollere om online virksomheden er verificeret af e-mærket, som bør være en tryghed om at e-forretningen tilslutter sig de officielle regler, og at internet forhandleren af og til kontrolleres af sagkyndige som er indført i de gældende bestemmelser.

Dette er desuden din genvej til support, når du møder problemstillinger som følge af dit indkøb af stålbrækstang. Endvidere er det klogt at man er sat ind i de mest relevante regler der har indvirkning på bestillingen af stålbrækstang online, f.eks. hvilken returpolitik netshoppen garanterer.

I den forbindelse er det virkelig afgørende, at man når som helst bevarer ens kvittering, således man i fremtiden kan bevidne købet af stålbrækstang, uafhængig af om man har bestilt fra Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg eller Bygma.

Inger Thomsen gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Else O gav 4 stjerner

Super hurtig levering

Anders gav 5 stjerner

god service

Hans Jørgensen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 tips til online shopping
1En række e-forhandlere frembyder nu om dage et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til stålbrækstang. Det mest almindelige er i dag levering til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente varerne når det passer ind i din hverdag. Løsningen er jo ualmindeligt enkel, samt desuden også den mest betalelige mulighed for fragt.
2Trustpilot bringer dig altid gode muligheder for at analysere flere øvrige kunders tanker og på grund af dette er det prisværdigt, at du analyserer online forhandlerens omtaler forud for at du køber billige stålbrækstang online. Facebook medfører ydermere altid fine genveje til at få et kig ind i internet butikkens popularitet.
3Indtil flere internet firmaer lover levering uden gebyr på stålbrækstang, men i mange tilfælde kun såfremt du shopper for en bestemt sum. I øvrigt bør man snuppe den mest billige løsning til levering, der gerne vil blive at få fragtmanden til at levere din bestilling til en pakkeshop. Den bliver i regelen derudover ualmindeligt fremkommelig. Den mindst kostelige fragtmulighed vil dog altid være at hente varerne selv.
4Generelt anbefaler vi at efterse hvorvidt e-shoppen er e-mærket medlem, grundet at det er en tryghed om at netshoppen adlyder de officielle regler, udover at online firmaet hyppigt besigtiges af specialister der er meget fortrolige reglerne på området. Før nogen handler billige stålbrækstang i en online virksomhed burde man principielt skimme shoppens handelsaftale.
5Det er ekstremt nemt for os alle at søge sig frem til priser online på billige stålbrækstang hos diverse e-butikker, og altså lover de fleste outlets på nettet billig levering. Det kan stadigvæk være fordelagtigt at analysere nogle butikker på nettet efter rabat og tilbud forud for at du placerer ordren, sådan at du er skudsikker på at få den skarpeste pris.
6Den mindst kostelige fragtløsning er unægtelig at hente pakken selv, men det betinges af at du bor nærved webshoppens adresse. Den leveringsform kan vise sig at være usædvanlig afgørende såfremt man har behov for stålbrækstang om kort tid. Alternativt så yder visse e-handler i Danmark gratis levering, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at du handler for et præcist beløb.
7Fragtperioden kan være vældig vital om vi absolut skal bruge pakken om få sekunder, så af den grund er det øjensynligt på sin plads at man besigtiger leveringstiden for stålbrækstang. En hel del forhandlere på nettet stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på flere varer, som dog beroer på at bestillingen fuldbyrdes forinden et nøjagtigt tidspunkt.
8Forinden nogen køber billige stålbrækstang i en netbutik burde de reelt tyde e-butikkens handelsaftale, dog er det ofte ikke videre spændende. Dertil tilråder vi at man er obs på de mest vitale regler der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige stålbrækstang online, som fx hvilken returneringsret internet shoppen lover.
9Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er en del af en orden, hvilket værner kunden imod falske e-handler. Som en anden løsning kunne du udnytte en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, ifald du foretrækker at dække betalingen over et længere tidsrum.