Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre sælger et bredt produktudvalg, og øvrige har fokus på en specifik type af vare. Du bør beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge fra, foruden bare stående ventilator.
Det er selvfølgelig meget afgørende at se, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at kigge hos de andre.
Hvis du har brug for produkterne hurtigt eller blot har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kan du med fordel hente byggematerialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt muligt hos de udbredte byggemarkeder.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med talrige spørgsmål. Dermed kan du med fordel købe fra et online byggemarked, som tilbyder information omkring stående ventilator.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige stående ventilator fra byggemarked til byggemarked. En del satser på de bedste priser, og andre fokuserer på kompetent sparring. Du bør overveje hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man læse byggemarkedets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre finder du i det meste af landet, og derfor har flertallet valget om at handle online og hente materialerne selv. Derigennem har du mulighed for at spare fragtomkostningen, samt tilmed hente produkterne nu og her.
De velkendte byggekæder køber produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et stort sortiment af stående ventilator online.
De store byggemarkeder er udbredte og bekendte virksomheder, som bidrager til øget tryghed til dig som køber online. Det kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Diverse webshops med fokus på en enkelt niche har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, idet de kun sælger disse varer. Pga. dette bør du modtage mere god vejledning fra mennesker der er eksperter i netop stående ventilator.
Forskellige specialiserede netshops er små firmaer, som typisk er dansk ejede, gerne tilmed lokalt nær dig. Disse støtter du når du handler stående ventilator online fra deres webshop.
Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv de produkterne der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få gode tilbud.
Danmarks største byggekæder
stående ventilator bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 mennesker i selskabets 17 varehuse. Bauhaus satser på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 personer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i de 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

stående ventilator harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

stående ventilator silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 medarbejdere i kædens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

stående ventilator jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan blive værdifuldt at du har samtlige bygningsmaterialer klar til brug på forhånd inden du begynder dit arbejde. Du kunne udfærdige en hurtig note indeholdende alt hvad du har brug for, og derefter tjekke oversigten, med det formål at du kan føle dig tryg ved at alt er klar.
2Det er meningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man har kontrol over omkostningerne. Det vil være forstandigt at nedskrive alle udgiftsposter, hvorefter man bør kortlægge mulige tilbud på hver eneste af dem.
3Du skal nødig mangle arbejdsredskaber. Det er fornuftigt at du har værktøjet disponibelt idet du går løs med byggeprocessen. Det er desuden godt at indkalkulere de tilhørende udgifter i budgettet.
4I nogle tilfælde kan man hente offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det gives i tilfælde hvor renoveringen er energi- og miljøvenligt. Støtten forudsætter dermed at ombygningen har positiv indfyldelse på naturen.
5For opgaver udenfor kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Derfor må du jævnligt holde øje med udsigten ift. vejret i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt begynder at vælte ned nøjagtig som du er i fuld gang med dit komplicerede projekt.
6Det kan være til god gavn at søge assistance til dele af projektet, navnlig når det kommer til krævende byggeprocesser. Krævende opgaver kræver mere end en person. Endvidere vil det være mere produktivt og mere interessant når man er flere om det.
7Forud for at du igangsætter byggeriet kan det vise sig yderst meningsfuldt at du sikrer dig, at projektet overholder loven. Alt efter din boligtype kan der gælde begrænsende love omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
8Planlægning vedbliver at være metoden til et godt forløb med projektet. Du bør overveje at sammensætte en gennemarbejdet tidsplan, der beskriver hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du nedskriver din tidsplan.
9Måske burde det overvejes om du ønsker at klare det hele selv, eller du med fordel kan fremskaffe eksperthjælp til områder af projektet. Ifald du tager imod assistance fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at lede efter en pris fra en håndfuld entreprenører.
10Du bør ikke glemme dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som arbejdshjelm der skåner dig imod eventuelle skader. Det er essentielt at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke får hjælp fra en fagperson.
11Der præsenterer sig uden tvivl ubelejlige vanskeligheder når det gælder svære projekter, og ergo vil det være betydningsfuldt at der afsættes rigeligt med tid i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
12Der findes en verden af vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan give dig inspiration. Særligt YouTube giver temmelig meget nyttig oplysning, navnligt når man bruger den engelske version.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er rigtig betryggende. Karakteren grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % giver topkarakter, og alene 8 % giver bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er rigtig overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver toprating, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ultra flot. Evalueringen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket klart er temmelig imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er enormt betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % giver den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

En del shops på nettet udlover heldigvis mange forskellige billige leveringsmidler til stående ventilator. En af dem der er mest populær er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv afhenter dine nye produkter når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er jo temmelig enkel, og endda derudover den prisbilligste leveringsmulighed.

Du kan også afveje for og imod at bestille levering til din adresse eller til din arbejdsplads. Fragtformen er som oftest en lille smule mindre billig, men lige så vel meget problemfri for stående ventilator online. Den mest prisbevidste fragtmulighed er utvivlsomt selv at hente produkterne, hvilket er betinget af at du opholder dig med kort afstand til online forhandlerens butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Fragtperioden på stående ventilator kan være ret så afgørende i tilfælde af at du mangler pakken øjeblikkeligt, og med det formål er det særdeles centralt at vi tjekker leveringstidspunktet ved stående ventilator. Mange netshops i Danmark – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – giver løfte om billig 1 dags levering på en række af deres varer online, der dog er forudsat at bestillingen placeres tidligere end et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få varerne hen til fragtfirmaet forinden personalet tager hjem.

Nogle enkelte internet outlets frembyder levering uden gebyr på stående ventilator online, men oftest er det så præmissen at man indkøber for et konkret beløb. Derudover kunne du udvælge den billigste fragttype, som i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at levere pakken til en pakkeshop.

En række byggemarkedskæder giver afhentning hvor man handler billig stående ventilator online men afhenter i butikken. Fx Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma. De frembyder bl.a. klik-og-hent på stående ventilator i disse byer:

Haslev, Charlottenlund, Glostrup, Esbjerg, Vallensbæk, Horsens, Stenløse, Slagelse, Haderslev, Frederiksberg, Greve, Nykøbing Falster, Skanderborg, Fredericia, Hobro, Aarhus, Lillerød, Gentofte, Ringsted, Vanløse, Kokkedal, Brabrand, Brønshøj, Albertslund, Aabenraa, Hedehusene, Hillerød, Sønderborg, Skive, Ishøj, Roskilde, Virum, Odense, Nærum, Viborg, Ikast, Odder, Varde, Kolding, Tårnby, Brøndby, Struer, Gladsaxe, Svendborg, Thisted, Holstebro, Helsingør, Ballerup, Randers, Lyngby, Solrød Strand, Hjørring, Taastrup, Vordingborg, Hørsholm, Frederikshavn, Silkeborg, Risskov, Nyborg, Grenaa, Næstved, Jyllinge, Frederiksværk, Holbæk, Nørresundby, Højbjerg, Herning, Allerød, Søborg, Rødovre, Herlev, Middelfart, Værløse, Frederikssund, Hedensted, Farum, Brønderslev, Rønne, Birkerød, Kalundborg, Lystrup, Tilst, Aalborg, Dragør, Valby, Vejle, Åbyhøj, Køge, Nakskov, Korsør, København, Rudersdal, Hvidovre, og Ølstykke, .

Klik-og-hent for stående ventilator er muligt i samtlige dele af landet: Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Amager, Falster, Sydsjælland).

Når man kigger i statistikkerne fremstår det markant, at online shoppere tit efterspørger blandt andet køb stående ventilator og stående ventilator online. Foruden dette ser man tit mennesker søge blandt andet stående ventilator tilbud, billig stående ventilator samt stående ventilator priser, plus de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bauhaus og XL-Byg.

Priser på stående ventilator

Det er i dag ualmindeligt fremkommeligt for folk at søge sig frem til priser på billige stående ventilator online på tværs af netbutikker, og altså har masser af internet shops været presset til at at trykke priserne på stående ventilator betragteligt, og ydermere garantere fri fragt.

Dog kan det imidlertid blive nyttigt at analysere nogle forskellige forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud på stående ventilator online før du færdiggør din shopping, så man er sikret at få den skarpeste pris. Se ikke kun hos de gængse byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg og 10-4.

Du må dog være omhyggelig med, at hvis en internet virksomhed markedsfører billige stående ventilator online til salg for en tilbudspris som anses for uendeligt overkommelig, så burde det ofte være et fingerpeg om en snydagtig online virksomhed. Bestillinger med kort er på den anden side indbefattet af Indsigelsesordningen, hvilket bistår os overfor snydagtige e-butikker.

Vi anbefaler handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du har i sinde at honorere pengene til stående ventilator over en periode. Dette fås typisk hos niche netbutikker, men ikke de store byggecentre som fx Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Davidsen.

Når man ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at mennesker ofte leder efter for eksempel stående ventilator priser og stående ventilator online. Vi ser desuden tit online shoppere efterspørge bl.a. køb stående ventilator, billig stående ventilator og stående ventilator tilbud.

Se nærmere på tidligere brugeres anbefalinger

Trustpilot byder på forholdsvis gavnlige løsninger til at se nærmere på en længere række eksisterende brugeres anmeldelser og herved støtter vi, at du læser e-firmaets bedømmelser før du placerer din ordre på billige stående ventilator online.

Facebook præsterer tillige nogle hæderlige genveje til at få indblik i e-firmaets pålidelighed. I øvrigt er der mange online forretninger som tilbyder kunderne at notere en vurdering af ordreforløbet, hvilket på samme måde kan tages i brug til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen handler billige stående ventilator online hos en webbutik burde man for at være sikker læse e-shoppens forretningsaftale, det er dog normalt et tidskrævende projekt, særligt hos de udbredte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Silvan, Davidsen og 10-4.

Et andet alternativ kan være at bemærke om webbutikken er e-mærke tilsluttet, da det er en tilkendegivelse af at internet shoppen understøtter de danske retningslinjer, tillige med at virksomheden rutinemæssigt besøges af specialister der forstår de gældende regler.

Desuden tilbydes du mulighed for en hjælpende hånd, når du møder vanskeligheder i forbindelse med din shopping med stående ventilator. Desuden er det smart at man er hensynstagende til de mest vitale forhold der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af stående ventilator online, som for eksempel den ombytningsrettighed online forretningen benytter.

I den relation er det virkelig relevant, at man permanent bibeholder sin ordrekvittering, således man en anden gang vil kunne bekræfte købet af stående ventilator, uafhængig af om man bestiller ved Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen eller Bygma.

Per U gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Jens K gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

Henrik gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Kirsten P gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

9 tips til online shopping
1Trustpilot genererer i højeste grad ærlige løsninger til at sondere en stor portion tidligere forbrugeres evalueringer og af den grund rekommanderer vi, at du studerer online firmaets omtaler forinden du shopper billige stående ventilator online. Facebook frembringer lige så vel nogle hensigtsmæssige genveje til at få et kig ind i internet virksomhedens popularitet.
2Det har vist sig at være ultra smart for almindelige mennesker at finde de bedste tilbud online på billige stående ventilator på tværs af forretninger på nettet, og følgelig lover flere netshops portofri levering. Det kan dog trods alt vise sig gunstigt at analysere flere internet forhandlere efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din handel, sådan at man er velinformeret til at opnå den mest betalelige pris.
3Leveringstidspunktet er særdeles væsentlig i tilfælde af at vi skal bruge dine nye varer nu og her, og med det formål er det øjensynligt passende at vi checker den forventede leveringstid for stående ventilator. En stor portion internet virksomheder tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på en række varenumre, men som imidlertid beroer på at handlen laves forinden et nøjagtigt tidspunkt.
4En masse internet forhandlere giver heldigvis et bredt udvalg af billige leveringsmåder til stående ventilator. Den mest moderne er i vore dage pakkeshoppen, og så afhenter du blot din bestilling når det passer ind i din hverdag. Metoden er nemlig rigtig overkommelig, og endda endvidere den billigste leveringsmulighed.
5Vi anbefaler generelt handler med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er omfavnet af et lovbud, som beskytter dig overfor fup internet virksomheder. Som et alternativ kan du udnytte en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du tilstræber at betale betalingen over flere uger.
6Før nogen handler billige stående ventilator på en online shop bør de faktisk gennemløbe e-shoppens betingelser, men det er mange gange ikke særlig spændende. Ligeledes er det prisværdigt at man er opmærksom på de væsentligste forhold der spiller ind i forbindelse med shopping af billige stående ventilator online, som for eksempel hvilken bytteret internet firmaet tilsikrer.
7Den mest betalelige type af levering er dog at du selv henter ordren, men den mulighed beroer på at du lever i nærheden af netshoppens lager. Den leveringsmåde er selvfølgelig ultra væsentlig såfremt man står og skal bruge stående ventilator lige om lidt. Alternativt så frembyder visse internet butikker fragtfri levering, men ofte gælder det kun hvis der købes for en konkret pris.
8Vi foreslår generelt at se nærmere på om online butikken er e-mærke godkendt, da det almindeligvis er en tilkendegivelse af at internet webshoppen forstår de danske regler, tillige med at e-forhandleren lejlighedsvis ses til af fagmænd der forstår lovene på området. Forud for at folk shopper billige stående ventilator hos en e-shop behøver man de facto sætte sig ind i netshoppens betingelser.
9Nogle få netbutikker byder på billig levering på stående ventilator, men undertiden kun hvis man handler for et fastsat beløb. Som alternativ må du udse dig den billigste form for levering, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få leveret varerne til et udleveringssted. Fragtløsningen bliver i regelen lige så vel usædvanlig problemfri. Den mindst kostelige fragtløsning kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.