Byghjem.dk

Sprøjtepistol

METABO SPRØJTEPISTOL UBS 1000 KOMBI
259 kr.
Mere info
METABO SPRØJTEPISTOL SPP 1000
259 kr.
Mere info
Malersprøjte airbrush Stanley
145 kr.
Mere info
El malersprøjtesystem 350 watt PowerPlus POWX355
510 kr.
Mere info
El malersprøjte 130 watt PowerPlus POWX351
344 kr.
Mere info
El malersprøjte 500 watt PowerPlus POWX354
480 kr.
Mere info
El malersprøjte 750 watt med vogn PowerPlus POWX358
713 kr.
Mere info
Trykluft HVLP malersprøjte 1,0 liter PowerPlus
658 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med diverse spørgsmål. Derved kan det overvejes at købe fra en netbutik, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring sprøjtepistol.
Der er forskel på salgspriserne på billige sprøjtepistol fra byggekæde til byggekæde. Enkelte satser på de bedste tilbud, og nogle har fokus på service. Du bør overveje hvad der er vigtigst for dig.
Det er absolut meget relevant at se, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at lede andre steder.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Derfor skal man læse virksomhedens handelsbetingelser.
Når du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare vil blive fri for leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente materialerne personligt. Dette er særligt en mulighed ved de udbredte byggekæder.
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt sortiment af produkter, hvorimod andre har fokus på en enkelt varetype. Du skal tænke over om det er afgørende for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, foruden bare sprøjtepistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og almenkendte forretninger, som kan bidrage til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De gængse byggekæder samler varer fra forskellige specialbutikker, og som følge af dette kan du vælge fra et stort sortiment af sprøjtepistol online.
De gængse byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og hermed har mange adgang til at handle online og hente materialerne på egen hånd. Hermed har du valget om at undvære fragtgebyret, samt sågar få varerne lige nu.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har et indgående kendskab til deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre produkter. Følgelig kan du forvente ekstremt god service fra ansatte der er specialister i lige præcis sprøjtepistol.
Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment styrer selv produktionen af de varer som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online får du lavere priser.
Størstedelen af specialiserede webshops er iværksættervirksomheder, der oftest er danske, gerne tilmed lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du handler sprøjtepistol online på deres webshop.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 personer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag flere end 500 mennesker i firmaets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i kædens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

sprøjtepistol bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 medarbejdere i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

sprøjtepistol silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

sprøjtepistol jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

sprøjtepistol harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 kollegaer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 mennesker i kædens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag mere end 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Ved projekter udendørs har vejret meget at sige. På grund af dette kan du ofte se vejrmeldingerne i dagene før projektets start, så du slipper for at det uden du havde regnet med det starter med at vælte ned når du netop vil påbegynde dit svære byggeprojekt.
2Typisk vil det vise sig meningsfuldt at lave et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør være forstandigt at notere hver eneste udgiftspost, og bagefter kortlægge den billigste pris på dem én efter én.
3Du vil aldrig nogensinde undvære udstyr. Typisk kan det være meningsfuldt at have udstyret til rådighed akkurat som du påbegynder arbejdet. Du bør i øvrigt huske at tage højde for de medfølgende omkostninger i dit budget.
4Du har adgang til rigelige mængder af guides og videoer via internettet som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med utrolig meget almennyttig oplysning, især såfremt du benytter engelske ord i din søgning.
5Muligvis kan det blive meningsgivende at have de nødvendige byggematerialer parat inden du går til værks med dit arbejde. Du vil med fordel kunne lave en punktforms huskeliste med alle de ting der skal bruges, og bagefter gennemløbe punkterne, med øje for at du kan føle dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
6Det kan være nyttigt at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, især såfremt det er omfangsrige arbejdsopgaver. Flere projekter bør udføres af flere personer. Dertil vil det vise sig hurtigere og mere socialt når man ikke er alene om det.
7Du bør på ingen måde negligere dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning som fx fod- og hovedbeklædning der skåner dig overfor mulige ulykker. Det er uundværligt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
8Godt forarbejde vil altid være metoden til succes med byggeprocessen. Du skal lave en gennemarbejdet arbejdsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke dage, og en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være realistisk i udarbejdelsen af planen.
9Der præsenterer sig som regel overraskende udfordringer når det kommer til omfangsrige projekter, og af den grund vil det vise sig vigtigt at der er afsat rigeligt med plads i handlingsplanen, med det formål at man er overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
10I god tid inden at du iværksætter arbejdet kan det være vildt fundamentalt at være sikker på, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig gældende regler for, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
11I nogle tilfælde kan man spørge om økonomisk støtte til renoveringer. Det får man i tilfælde af at renoveringen er miljøvenligt. At få tilskud er altså betinget af at projektet har en positiv betydning for naturen.
12Måske du burde tage til overvejelse om du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt skal købe professionel hjælp til opstarten af byggeriet. Såfremt du fremskaffer assistance fra en professionel vil det i nogle tilfælde være en god idé at få priser fra forskellige entreprenører.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er usædvanligt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er hamrende overlegent. Ratingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som altså er rigtig flot. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ekstremt beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ualmindeligt godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % giver toprating, og blot 2 % giver bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragttype er smartest?

En lang række e-butikker giver nu til dags diverse forskellige billige leveringsmodeller til sprøjtepistol. En yndling er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente de bestilte varer når du har tid. Fragtmuligheden er altså ret så bekvem, og ofte tilmed den mest betalelige leveringsmodel.

Du burde tillige påtænke at bestille levering hjem til dig privat eller ud på din arbejdsplads. Leveringsformen er tit en kende dyrere, men ligeledes ualmindeligt gnidningsløs ift. sprøjtepistol online. Den mindst kostelige form for fragt er dog at du selv henter produkterne, som jo beroer på at du har bopæl tæt på e-handlens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på sprøjtepistol er naturligvis virkelig vital hvis du absolut skal bruge din pakke om få sekunder, og med det formål er det i sandhed essentielt at vi besigtiger den estimerede leveringstid på sprøjtepistol. Flere e-forhandlere – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på massevis af varenumre online, men vær påpasselig da det stiller krav om at ordren lægges inden et besluttet tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få dit nye produkt ud af døren inden logistikmedarbejderne holder fyraften.

Indtil flere butikker på nettet yder fragt uden omkostninger på sprøjtepistol online, men typisk er det så nødvendigt at du handler for en bestemt sum. Desuden må du udvælge den billigste løsning til levering, hvilket ofte vil blive at få fragtmanden til at køre varerne til et afhentningssted.

Flere byggecentre frembyder klik-og-hent hvor man handler billig sprøjtepistol derhjemme men selv henter i byggemarkedet. Fx Stark, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggekæderne giver bl.a. klik-og-hent på sprøjtepistol i disse områder:

Valby, Silkeborg, Randers, Hedehusene, Odense, Taastrup, Brønderslev, Herlev, Vanløse, Solrød Strand, Næstved, Kokkedal, Køge, Frederiksværk, Brøndby, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Aalborg, Hørsholm, Søborg, Stenløse, Svendborg, Rødovre, Vejle, Gladsaxe, Lystrup, Thisted, Herning, Ballerup, Lillerød, Ikast, Birkerød, Nørresundby, Aarhus, Rønne, Hjørring, Brønshøj, Vordingborg, Frederikshavn, Lyngby, Jyllinge, Frederikssund, Glostrup, Slagelse, Tilst, Allerød, Frederiksberg, Helsingør, Gentofte, Haderslev, Nyborg, Charlottenlund, Hvidovre, Værløse, Struer, Skive, Esbjerg, Ishøj, Varde, Kalundborg, Skanderborg, Ringsted, Grenaa, Odder, Hillerød, Sønderborg, Haslev, Tårnby, Brabrand, København, Holbæk, Kolding, Horsens, Middelfart, Rudersdal, Dragør, Korsør, Viborg, Åbyhøj, Virum, Holstebro, Roskilde, Ølstykke, Risskov, Farum, Nakskov, Fredericia, Nærum, Albertslund, Hobro, Hedensted, Højbjerg, Aabenraa, og Greve, .

Afhentning ift. sprøjtepistol er tilgængeligt i alle områder af landet: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Falster, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland) og Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland).

Ved indkig i data står det tydeligt, at netshoppere typisk søger efter eksempelvis sprøjtepistol tilbud og sprøjtepistol priser. Derudover oplever man typisk mennesker kigge efter fx køb sprøjtepistol, sprøjtepistol online og billig sprøjtepistol, plus de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og Bauhaus.

automatisk, batteridrevet, elektrisk, hobby, lille, mini, professionel, trykluft, Black & Decker, Bosch, Dewalt, Flowconcept, Gardena, Kärcher, Makita, Nilfisk, Parkside, Power Craft, Ryobi, Wagner, haveslange, indendørs, maling, vand, vandslange

Bedste tilbud på sprøjtepistol

Det er jo efterhånden ualmindeligt gnidningsløst for internetbrugere at analysere tilbud på billige sprøjtepistol online fra diverse shops på nettet, og følgelig har masser af forhandlere på nettet fundet det uundgåeligt at nedskære salgspriserne på sprøjtepistol eftertrykkeligt, og derudover frembyde levering uden beregning.

Men det kan stadigvæk være udbytterigt at kigge forbi en række internet varehuse i Danmark efter rabatter og tilbud på sprøjtepistol online forinden du shopper, så man er garanteret at antage den prisbilligste pris. Se ikke blot hos de gængse byggekæder som Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

Man bør trods alt ikke undervurdere, at ifald en internet webshop reklamerer billige sprøjtepistol online til salg for en salgspris som anses for helt fantastisk beskeden, bør det mange gange være et tegn på en fup internet forhandler. Kortkøb er trods alt indbefattet af en regel, som begunstiger køberen overfor uoprigtige internet handler.

Vi tilråder kortkøb eller mobilbetaling. Alternativt kunne du overveje en afbetalingsordning som fx ViaBill, hvis du hellere vil klare prisen på sprøjtepistol af flere omgange. Det fås normalt ved nicheforhandlere, i modsætning til de store byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Davidsen.

Når der ses på tendenserne er det tydeligt, at internet shoppere jævnligt søger efter bl.a. køb sprøjtepistol og sprøjtepistol tilbud. Vi ser derudover tit netshoppere kigge efter eksempelvis sprøjtepistol priser, sprøjtepistol online og billig sprøjtepistol.

Kig på andre menneskers oplevelser

Trustpilot fører til regulære anstændige genveje til at udforske en hel del tidligere køberes bedømmelser og af den grund kan det anbefales, at du udforsker internet forhandlerens kritik før du bestiller billige sprøjtepistol online.

Facebook tilbyder dig lignende temmelig værdifulde løsninger til at få indblik i e-butikkens popularitet. I øvrigt ser vi endda internet butikker som tilbyder folk at aflevere en kritik af virksomhedens service, hvilket ligeledes kan anvendes til at afveje kundetilfredsheden.

Forud for at nogen shopper billige sprøjtepistol online i en netshop kunne man i reglen have øje for e-shoppens forretningsbetingelser, men det er normalt et omfattende arbejde, i særdeleshed med de gængse byggemarkeder som Bygma, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Stark.

Et alternativt forslag kan være at efterse om e-butikken er e-mærke godkendt, fordi det ofte er et kendetegn for at internet butikken lever op til de officielle danske regler, udover at shoppen løbende overvåges af fagfolk som har meget erfaring med de gældende regler.

Desuden giver det dig mulighed for en hjælpende hånd, såfremt du får dilemmaer i processen med dit køb af sprøjtepistol. Ydermere støtter vi at du er påpasselig med de mest vitale regler der kan have indflydelse på bestillingen af sprøjtepistol online, som fx hvilken byttepolitik netshoppen bruger.

Her er det ligeledes afgørende, at man når som helst sikrer ens kvitteringsmail, således man i fremtiden kan vidne om købet af sprøjtepistol, ligegyldig om man har handlet hos Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen eller Silvan.

Per I gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Jette Nielsen gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Karen R gav 5 stjerner

Udmærket

Hans gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

9 gode råd til internetshopping
1Nogle enkelte internet selskaber sikrer gratis fragt på sprøjtepistol, men i mange tilfælde stiller det krav om at der erhverves for et fastsat beløb. I øvrigt kunne du vælge den mest prisbevidste leveringsmanér, der ofte er at få fragtmanden til at levere varerne til et afhentningssted. Fragtløsningen bliver i regelen derudover ret uproblematisk. Den mindst kostelige løsning til levering er utvivlsomt selv at hente ordren.
2Trustpilot genererer adskillige fremragende genveje til at analysere forskellige aktuelle køberes tanker og af den grund kan det anbefales, at du eftergår e-forhandlerens anmeldelser før du handler billige sprøjtepistol online. Facebook leverer lignende aldeles fordelagtige genveje til at få indsigt i internet shoppens kundetilfredshed.
3Det har vist sig at være i høj grad gnidningsløst for folk at prissammenligne online på billige sprøjtepistol i blandt forskellige e-firmaer, og med det motiv frembyder masser af online firmaer levering uden gebyr. Dog kan det ikke desto mindre vise sig smart at sammenholde enkelte forretninger på nettet efter tilbud og udsalg forud for at du færdiggør din shopping, således at man er skråsikker på at opnå den bedste pris.
4Leveringstiden er jo rigtig vigtig om man mangler dine nye varer omgående, så derfor er det fuldkommen fornuftigt at man kontrollerer den forventede leveringstid på sprøjtepistol. En del e-shops annoncerer billig dag-til-dag fragt på deres primære varenumre, men vær obs på at det antager at transaktionen realiseres tidligere end et givent tidspunkt.
5En lang række internet firmaer yder nu til dags et hav af forskellige billige fragtmuligheder til sprøjtepistol. En af de mest populære er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente de bestilte varer lige når det passer dig. Leveringsformen er altså virkelig fleksibel, og desuden endda den billigste fragttype.
6Før folk bestiller billige sprøjtepistol i en online forretning burde de principielt granske webshoppens vilkår, dog er det i mange tilfælde ikke videre spændende. Herudover er det anbefalelsesværdigt at køberen er sat ind i de væsentligste regler der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige sprøjtepistol online, f.eks. den returret internet virksomheden tilbyder.
7Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er inkluderet i en bestemmelse, hvilket bistår køber overfor uægte forretninger på nettet. Alternativt kunne du overveje en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du tilstræber at dække pengene ude i fremtiden.
8Den mindst kostelige mulighed for levering kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, som jo forudsætter at du fysisk befinder dig nær internet firmaets bopæl. Den fragtløsning er selvfølgelig meget betydningsfuld om vi mangler sprøjtepistol straks. Alternativt så garanterer en hel del online outlets fragt uden omkostninger, men i reglen gælder det kun hvis der bestilles for en fastsat sum.
9Vi slår generelt et slag for at se nærmere på hvorvidt online forhandleren er e-mærke godkendt, hvilket længe har været en tryghed om at netbutikken følger de officielle danske regler, og at internet butikken jævnligt efterses af sagkyndige som er indført i retningslinjerne. Inden folk køber billige sprøjtepistol i en internet handler burde man faktisk have øje for virksomhedens regler.