METABO SPRØJTEPISTOL UBS 1000 KOMBI
259 kr.
Mere info
METABO SPRØJTEPISTOL SPP 1000
259 kr.
Mere info
Malersprøjte airbrush Stanley
145 kr.
Mere info
El malersprøjtesystem 350 watt PowerPlus POWX355
510 kr.
Mere info
El malersprøjte 130 watt PowerPlus POWX351
344 kr.
Mere info
El malersprøjte 500 watt PowerPlus POWX354
480 kr.
Mere info
El malersprøjte 750 watt med vogn PowerPlus POWX358
713 kr.
Mere info
Trykluft HVLP malersprøjte 1,0 liter PowerPlus
658 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart super afgørende at se, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du tjekke de andre.
Nogle byggekæder fremviser et enormt udvalg af produkter, imens øvrige har fokus på en specifik varetype. Du kan tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, udover blot sprøjtepistol til vand.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med mange spørgsmål. Derved bør du overveje at handle hos en online byggeshop, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring sprøjtepistol til vand.
Du vil finde ulighed i priserne på billige sprøjtepistol til vand fra webshop til webshop. En del fokuserer på gode tilbud, imens øvrige vil have faglig rådgivning. Du må beslutte hvad der for dig betyder mest.
Ifald du har brug for produkterne hurtigt eller bare vil spare fragten, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne personligt. Dette er navnligt et alternativ hos de gængse byggekæder.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende for dit køb online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man undersøge firmaets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og velkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget tryghed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De gængse byggecentre køber varer fra diverse nicheshops, og dermed kan du købe fra et bredt sortiment af sprøjtepistol til vand online.
De gængse byggekæder er fysisk til stede i det meste af landet, og af den grund har du chancen for at handle online og hente byggematerialerne på egen hånd. Dermed er der mulighed for at spare leveringsomkostningen, samt samtidig få varerne nu og her.

Nichewebshop

Forskellige nicheforretninger på nettet er små firmaer, som tit er danske, måske sågar lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe når du bestiller sprøjtepistol til vand online hos dem.
Størstedelen af nichefokuserede netbutikker står selv for produktion af produkterne som du kan købe i byggecentrene. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online bør du få gode tilbud.
Størsteparten af online nichebutikker er eksperter i de produkter de sælger online, da de ikke sælger andet. Ergo vil du få super god hjælp fra mennesker som er eksperter i netop sprøjtepistol til vand.
De største byggecentre i Danmark
sprøjtepistol til vand bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i de 17 varehuse. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

sprøjtepistol til vand jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 ansatte i kædens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

sprøjtepistol til vand silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 medarbejdere i de 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 medarbejdere i kædens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

sprøjtepistol til vand harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 kollegaer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Forberedelse vil være nøglen til at lykkes med arbejdet. Du bør overveje at have en strømlinet arbejdsplan, der dikterer hvilke gøremål der skal udføres hvornår, og derudover en nummerorden. Vær realistisk når du nedskriver køreplanen.
2Du bør på ingen måde undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ikke sikkerhedsbeklædning inklusiv fod- og hovedbeklædning som hjælp overfor potentielle ulykker. Det er essentielt at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke sikrer dig eksperthjælp.
3Det kan vise sig nødvendigt at søge en hjælpende hånd til projektet, ikke mindst ved større byggeopgaver. Omfangsrige ting gør krav på flere folk. Samtidig bliver det bedre og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
4For projekter udenfor har vind og vejr en væsentlig rolle. På grund af dette skal du regelmæssigt tage et kig på vejrudsigten i dagene før dit byggeprojekt, så det ikke med et brag går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du er gået i gang med dit omfattende byggeprojekt.
5Ofte vil det være afgørende at have lavet et regnskab for dit byggeri, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil blive behjælpeligt at beskrive samtlige udgiftsposter, hvorefter man kan finde frem til online tilbud på dem hver især.
6Forinden du indleder byggeprojektet kan det vise sig rimeligt afgørende at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være forskellige retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
7Der kommer typisk overraskende problematikker ved store byggeprojekter, og derfor kan det vise sig af stor betydning at man har afsat nok plads i kalenderen, så man kan føle sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
8Du finder mange vejledninger og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Især YouTube tilbyder store mængder almennyttig viden, særligt forudsat at man benytter den engelske version.
9Muligvis kan det blive essentielt at have de presserende bygningsmaterialer til disposition forinden du tager fat på byggeriet. Du bør sammenfatte en simpel indkøbsseddel som samler hver eneste ting der er nødvendige, og bagefter efterse hver enkelt ting, med øje for at du er sikker på at du har husket det hele.
10I visse tilfælde kan man spørge om støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man i tilfælde hvor renoveringen bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at byggeprojektet har en positiv betydning for klimaet.
11Du skal ikke på noget tidspunkt mangle grej. Typisk kan det vise sig erstatteligt at have det til disposition før du indleder arbejdet. Du bør huske at medregne disse udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
12Du bør overveje om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du bør hente hjælp fra en fagmand til opstarten af byggeriet. Hvis du skal have hjælp fra en professionel vil det typisk være en god idé at søge tilbud fra diverse leverandører.
De bedst anmeldte byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er absolut godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % giver maksimum point, og blot 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er kolossalt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er ultra imponerende. Vurderingen grundlægges af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % giver topkarakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er absolut flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er hamrende imponerende. Scoren er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken fragtmetode er bedst?

En stor portion online varehuse frembyder nu til dags flere billige leveringsmetoder til sprøjtepistol til vand. Den mest almindelige er for øjeblikket udleveringssteder, fordi du dermed nemt kan hente din bestilling på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er jo usædvanlig ligetil, samt ofte endvidere den billigste leveringsform.

Du kunne ydermere overveje at få ordren leveret til din lejlighed eller til dit arbejde. Den bliver gennemsnitligt lidt dyrere, men tillige rigtig let ved køb af sprøjtepistol til vand online. Den mest billige mulighed for levering vil dog altid være selv at hente ordren, som dog afhænger af at du har bopæl nærved online webshoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på sprøjtepistol til vand er yderst væsentlig ifald du har behov for din ordre om få sekunder, og med det formål er det sandelig relevant at du efterser tidshorisonten for levering ved sprøjtepistol til vand. Flere online butikker – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – tilbyder billig 1 dags levering på masser af produkter online, men glem ikke at det påkræver at ordren lægges før et konkret klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen sendt afsted forud for at logistikpersonalet holder fyraften.

Flere online butikker præsterer fragtfri levering på sprøjtepistol til vand online, men for det meste er det kun gældende hvis du indkøber for en konkret sum. Som alternativ skulle man udse dig den mest letkøbte leveringsform, hvilket i mange tilfælde er at få fragtmanden til at levere ordren til en pakkeshop.

Mange kæder foreslår afhentning hvor du køber billig sprøjtepistol til vand online og selv henter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus og Stark. De frembyder fx click-and-collect på sprøjtepistol til vand i disse områder:

Gentofte, Jyllinge, Helsingør, Lystrup, Kalundborg, Ringsted, Varde, Skive, Frederiksberg, Haslev, Næstved, Taastrup, Skanderborg, Vejle, Dragør, Aarhus, Ølstykke, Lillerød, Middelfart, Odder, Rønne, Risskov, Søborg, Frederikshavn, Hobro, Horsens, Slagelse, Hedensted, Fredericia, Glostrup, Vordingborg, Hørsholm, Tårnby, Greve, Hedehusene, Brabrand, Hvidovre, Hillerød, Nørresundby, København, Sønderborg, Stenløse, Haderslev, Ikast, Vallensbæk, Herning, Nærum, Korsør, Holstebro, Nyborg, Gladsaxe, Aabenraa, Odense, Tilst, Rudersdal, Kolding, Frederiksværk, Aalborg, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Rødovre, Silkeborg, Charlottenlund, Roskilde, Lyngby, Værløse, Thisted, Frederikssund, Viborg, Nakskov, Ballerup, Brønshøj, Randers, Holbæk, Valby, Kokkedal, Brøndby, Svendborg, Farum, Virum, Hjørring, Birkerød, Struer, Køge, Herlev, Albertslund, Ishøj, Vanløse, Allerød, Esbjerg, Åbyhøj, Grenaa, Højbjerg, og Brønderslev, .

Click-and-collect for sprøjtepistol til vand er en mulighed i alle regioner af Danmark: Sjælland (Lolland, Amager, Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn) og Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland).

Når vi ser på statistikkerne fremstår det klart, at folk mange gange efterspørger fx billig sprøjtepistol til vand og køb sprøjtepistol til vand. Derudover oplever man jævnligt online shoppere lede efter bl.a. sprøjtepistol til vand priser, sprøjtepistol til vand online samt sprøjtepistol til vand tilbud, plus de kendte byggekæder som Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Davidsen.

Få den bedste pris på sprøjtepistol til vand

Det er jo temmelig enkelt for enhver at vurdere tilbud på billige sprøjtepistol til vand online på forskellige online outlets, og til gengæld har masser af internet firmaer set sig tvunget til at nedskære salgspriserne på sprøjtepistol til vand betydeligt, og i øvrigt garantere portofri levering.

Derfor kan det til hver en tid være gavnligt at kontrollere en række e-firmaer efter tilbud og rabatter på sprøjtepistol til vand online forud for at du handler, sådan at man er garanteret at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggekæder som Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg.

Du skal imidlertid være opmærksom på, at i tilfælde af at en butik på nettet sælger billige sprøjtepistol til vand online på tilbud til en tilbudspris som virker overordentlig beskeden, bør det ofte være et signal om en uoprigtig e-handler. Køb med betalingskort er på den anden side dækket ind under en retningslinje, der forsvarer en imod uægte netshops.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du drage fordel af en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du gerne vil betale betalingen af sprøjtepistol til vand over tid. Det tilbydes som regel ved nichefokuserede webshops, men dog sjældent de store byggecentre som fx Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

Ved indkig i statistikkerne bliver det markant, at online shoppere mange gange søger efter eksempelvis billig sprøjtepistol til vand og sprøjtepistol til vand tilbud. Derudover ser vi typisk online shoppere lede efter eksempelvis køb sprøjtepistol til vand, sprøjtepistol til vand online og sprøjtepistol til vand priser.

Se nærmere på eksisterende kunders erfaringer

Trustpilot leverer temmelig uafhængige løsninger til at studere en række andre brugeres tanker og herved slår vi et slag for, at du gennemsøger internet forhandlerens omtaler forud for at du lægger din bestilling på billige sprøjtepistol til vand online.

Facebook giver dig endvidere ret så gavnlige metoder til at få en idé om e-forretningens popularitet. Tilmed er der nogle online virksomheder hvor kunder kan tilkendegive en kritik af ordreforløbet, som tilmed burde tages i brug til afvejning af kundernes tilfredshed.

Forud for at folk køber billige sprøjtepistol til vand online hos en butik behøver de helt sikkert granske butikkens betingelser, dog er det for det meste et tidskrævende arbejde, specielt hos de store byggecentre som Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg.

En anden valgmulighed kunne måske være at efterse om e-forretningen er e-mærket medlem, da det generelt er en erklæring om at internet virksomheden efterkommer de officielle danske regler, foruden at online firmaet tit kigges til af fagmænd som forstår de gældende bestemmelser.

Desuden tilbydes du lejlighed til at få bistand, såfremt du møder udfordringer ved din shopping med sprøjtepistol til vand. Derudover er det fornuftigt at du er hensynstagende til de elementære betingelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af sprøjtepistol til vand online, som eksempelvis den returpolitik online forretningen tilbyder.

I den sammenhæng er det også essesentielt, at man stadig gemmer sin faktura e-mail, så man altid vil kunne eftervise sit køb af sprøjtepistol til vand, hvad end man har handlet fra Harald Nyborg, Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 eller Bygma.

Jørgen H gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Christian C gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

Birthe V gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Anders Kristensen gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

9 gode råd til indkøb via nettet
1Vi slår generelt et slag for at tjekke hvorvidt e-forhandleren er e-mærke tilsluttet, eftersom det længe har været et billede på at internet shoppen anerkender de danske regler, tillige med at virksomheden tit evalueres af sagkyndige der forstår vilkårene. Forud for at folk køber billige sprøjtepistol til vand i en online butik kan man principielt tyde forhandlerens forretningsbetingelser.
2Den mindst kostelige leveringsmetode vil altid være selv at hente produkterne, som dog nødvendiggør at du opholder dig med kort afstand til internet shoppens adresse. Den form for fragt er naturligvis særdeles vital når du mangler sprøjtepistol til vand lige om lidt. Alternativt så præsterer en række online varehuse fragt uden beregning, men ofte kun såfremt du shopper for en fastsat pris.
3En lang række internet forretninger frembyder til alt held diverse billige former for levering til sprøjtepistol til vand. Den mest benyttede er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, og så kan du blot gå forbi efter dine varer når der er tid til det. Metoden er jo yderst smertefri, og tit tilmed den prisbilligste fragtform.
4Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omsluttet af en ordning, der hjælper en imod falske internet forhandlere. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du foretrækker at klare omkostningerne over tid.
5Trustpilot forærer dig super gavnlige chancer for at eftersøge ret mange tidligere brugeres evalueringer og på grund af dette anbefales det, at du undersøger internet webshoppens omtaler forud for at du køber billige sprøjtepistol til vand online. Facebook frembyder tilsvarende en række fantastiske metoder til at få indblik i internet forhandlerens pålidelighed.
6Det har vist sig at være ret fleksibelt for enhver at kigge efter tilbud online på billige sprøjtepistol til vand i blandt flere online webshops, og følgelig tilbyder adskillige internet handler i Danmark portofri levering. Til gengæld kan det til hver en tid være lønnende at granske et par online outlets efter tilbud og udsalg før du gennemfører din handel, således at man er sikker på at få den skarpeste pris.
7Indtil flere online outlets byder på fragt uden gebyr på sprøjtepistol til vand, men oftest er det under forudsætning af at der handles for en præcis sum. Ellers kan du vælge den prisbilligste leveringsløsning, som tit vil blive at få fragtmanden til at bringe pakken til et udleveringssted. Fragtformen er oftest endvidere temmelig hensigtsmæssig. Den mest billige leveringsløsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.
8Leveringstidspunktet er selvfølgelig usædvanlig aktuel når du skal bruge varen lige om lidt, og herved er det bestemt centralt at vi besigtiger den forventede leveringstid for sprøjtepistol til vand. Flere online varehuse yder billig 1 hverdags levering på deres favorit produkter, som imidlertid afhænger af at bestillingen indsendes forinden et angivent tidspunkt.
9Før folk bestiller billige sprøjtepistol til vand i en e-shop kunne man for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af dens forretningsaftale, men det er i mange tilfælde ikke videre spændende. Ydermere går vi ind for at man er påpasselig med de fundamentale betingelser der indvirker på shopping af billige sprøjtepistol til vand online, som fx hvilken returret internet forretningen garanterer.