El malersprøjte 130 watt PowerPlus POWX351
344 kr.
Mere info
El malersprøjte 500 watt PowerPlus POWX354
480 kr.
Mere info
METABO SPRØJTEPISTOL UBS 1000 KOMBI
259 kr.
Mere info
METABO SPRØJTEPISTOL SPP 1000
259 kr.
Mere info
Malersprøjte airbrush Stanley
145 kr.
Mere info
El malersprøjtesystem 350 watt PowerPlus POWX355
510 kr.
Mere info
El malersprøjte 130 watt PowerPlus POWX351
344 kr.
Mere info
El malersprøjte 500 watt PowerPlus POWX354
480 kr.
Mere info
El malersprøjte 750 watt med vogn PowerPlus POWX358
713 kr.
Mere info
Trykluft HVLP malersprøjte 1,0 liter PowerPlus
658 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart ekstremt afgørende at undersøge, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt må du vælge et andet.
Flere byggemarkeder udbyder et stort udvalg, imens øvrige er specialiserede i en enkelt type af vare. Du kan forholde dig til hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare sprøjtepistol til maling.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige sprøjtepistol til maling fra netbutik til netbutik. Enkelte tilbyder de bedste priser, hvorimod nogle giver faglig sparring. Du må afveje hvad der betyder mest for dig.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med for eksempel returret. Af den grund bør man læse byggeshoppens regler.
For mange er byggeri forbundet med mange spørgsmål. Derfor bør du overveje at shoppe hos et online byggecenter, som tilbyder sparring og vejledning omkring sprøjtepistol til maling.
Hvis du skal bruge produkterne nu og her eller bare ønsker at blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at transportere produkterne personligt. Det er især en mulighed hos de store byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og kendte firmaer, som kan give øget sikkerhed til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De velkendte byggemarkeder finder du i hele landet, og i kraft af det har kunderne adgang til at handle online og køre byggematerialerne på egen hånd. Dermed kan man blive fri for fragten, og samtidig få varerne straks.
De velkendte byggecentre sælger varer fra flere leverandører, og hermed kan du købe fra et bredt sortiment af sprøjtepistol til maling online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online kan du muligvis få en skarpere pris.
En masse nichefokuserede webshops har et indgående kendskab til de varer de sælger online, da de kun sælger disse varer. Således formår de at yde ekstra god sparring fra personale med specialistviden i netop sprøjtepistol til maling.
Størstedelen af online nichebutikker er opstartsfirmaer, som typisk er danske, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem hjælper du når du bestiller sprøjtepistol til maling online på deres hjemmeside.
De største byggekæder i Danmark

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 personer i kædens 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

sprøjtepistol til maling bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag ca. 500 medarbejdere i kædens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

sprøjtepistol til maling jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af omtrent 2.000 kollegaer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

sprøjtepistol til maling harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag over 100 personer i kædens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

sprøjtepistol til maling silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 ansatte i de 9 varehuse. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du skal aldrig fattes udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig afgørende at du har det tilgængeligt akkurat som du indleder byggeprocessen. Det er derudover vigtigt at tage højde for de her udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
2Ved udendørs projekter kan vejret få en vigtig rolle. Af den årsag kan du regelmæssigt holde øje med vejrprognosen i perioden for projektets start, så du slipper for at det ud af det blå starter med at piske ned i samme sekund som du vil i gang med dit vigtige projekt.
3Der kommer altid utidige bump på vejen når det handler om avancerede projekter, og ergo vil det være betydningsfuldt at man afsætter passende tid i køreplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig sikker på at nå i mål med projektet.
4Længe før du igangsætter byggeprojektet er det ekstremt essentielt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor vil der gælde fastsatte love som beskriver, hvad du må, og hvad du ikke må.
5Planlægning vedbliver at være nøglen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at liste en strømlinet tidsplan, der dikterer hvilke gøremål der skal laves på hvilke dage, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være konkret idet du udarbejder din agenda.
6Ofte vil det vise sig essentielt at have lavet et regnskab for projektet, så man har styr på den økonomiske del. Det kan vise sig at være økonomisk at notere hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan notere udgiften ved dem enkeltvis.
7Der ligger endeløse guides og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube giver utrolig meget nyttig viden, navnligt hvis man skriver søgeordene på engelsk.
8I nogle tilfælde kan man indhente offentligt tilskud til byggerier. Det fås hvis projektet bidrager positivt til miljøet. At få tilbud om støtte kræver dermed at renoveringen har en positiv indvirkning på klimaet.
9Måske kan det blive værdifuldt at du har de fornødne materialer parat forud for at du iværksætter dit arbejde. Du bør nedskrive en enkel note med alt det der bliver brug for, og som det næste efterse hver eneste ting, således at du er tryg ved at du har det hele.
10Du må aldrig nogensinde negligere dit velbefindende, så glem ej påklædning bl.a. fod- og hovedbeklædning som beskytter dig imod mulige uheld. Det er vigtigt at du husker din sikkerhed i arbejdet, specielt såfremt du ikke sikrer dig eksperthjælp.
11Det anbefales at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig ift. krævende byggeopgaver. Omfattende byggerier stiller krav om mere end en person. Endvidere er det hurtigere og sjovere når man er flere om det.
12Du burde måske tænke over hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du skal fremskaffe hjælp fra en fagperson til afslutningen af byggeprocessen. Forudsat at du sikrer dig hjælp fra en fagperson vil det ofte være fordelagtigt at indhente tilbud fra forskellige selskaber.
De mest folkekære byggemarkeder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er meget beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % har givet toprating, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er meget flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som jo er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som jo er ret så imponerende. Ratingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er rigtig overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken fragtform er smartest?

Temmelig mange e-forretninger tildeler nu om dage et hav af forskellige billige former for fragt til sprøjtepistol til maling. En favorit iblandt mange er i dag afhentningssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de købte varer lige når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig i høj grad smart, og tit ydermere den billigste leveringsløsning.

Du bør derudover overveje at få leveret til din bolig eller ud til din arbejdsplads. Fragtmetoden bliver desværre en anelse mindre billig, men ligeledes meget hensigtsmæssig ift. sprøjtepistol til maling online. Den mest billige mulighed for levering er dog at hente varerne selv, men det kræver at du bor nær netshoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på sprøjtepistol til maling er selvfølgelig ekstremt relevant om vi behøver produktet om få sekunder, og derfor er det ganske centralt at du ser nærmere på den estimerede leveringsdato ved sprøjtepistol til maling. En lang række online shops – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på mange af deres varer online, der dog kræver at bestillingen indsendes forinden et fast klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få varen ordnet før pakkepersonalet får fri.

Enkelte internet firmaer garanterer fragt uden gebyr på sprøjtepistol til maling online, men for det meste er det under betingelse af at man handler for en bestemt pris. Desuden bør man snuppe den billigste leveringsløsning, som tit vil blive at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et afhentningssted.

En masse byggemarkedskæder yder klik-og-hent hvor man bestiller billig sprøjtepistol til maling online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og Bauhaus. Byggekæderne frembyder eksempelvis afhentning af sprøjtepistol til maling i følgende områder:

Odense, Hedehusene, Valby, Nørresundby, Højbjerg, Glostrup, Vordingborg, Vejle, Ishøj, Middelfart, Lyngby, Birkerød, Rudersdal, Næstved, Hobro, Svendborg, Frederiksværk, Aabenraa, Risskov, Esbjerg, Gladsaxe, Åbyhøj, Brøndby, Skanderborg, Frederikshavn, Albertslund, Tårnby, Herning, Holbæk, Ringsted, Søborg, Skive, Taastrup, Nærum, Stenløse, Værløse, Kolding, Vallensbæk, Herlev, Jyllinge, Struer, Hjørring, Tilst, Hvidovre, Køge, Slagelse, København, Varde, Kalundborg, Grenaa, Sønderborg, Ikast, Virum, Haderslev, Lillerød, Lystrup, Ølstykke, Kokkedal, Hillerød, Aalborg, Hørsholm, Odder, Brønshøj, Thisted, Allerød, Fredericia, Brønderslev, Ballerup, Rønne, Holstebro, Rødovre, Helsingør, Viborg, Vanløse, Nakskov, Brabrand, Roskilde, Aarhus, Dragør, Nyborg, Haslev, Farum, Horsens, Randers, Nykøbing Falster, Silkeborg, Hedensted, Greve, Korsør, Frederikssund, Frederiksberg, Solrød Strand, Gentofte, og Charlottenlund, .

Afhentning for sprøjtepistol til maling er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn), Sjælland (Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Hovedstaden, Nordsjælland, Falster, Amager, Midtsjælland, Sydsjælland, Østsjælland) og Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland).

Når man kigger i tendenserne fremstår det tydeligt, at netshoppere mange gange søger blandt andet sprøjtepistol til maling online og køb sprøjtepistol til maling. Foruden dette oplever vi mange gange online shoppere efterspørge for eksempel sprøjtepistol til maling priser, billig sprøjtepistol til maling og sprøjtepistol til maling tilbud, plus de store byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark, Silvan, 10-4 og Jem og Fix.

Den bedste pris på sprøjtepistol til maling

Det er jo ekstremt praktisk for almindelige dødelige at sammenligne tilbud på billige sprøjtepistol til maling online i blandt forskellige internet handler, og til gengæld har mange e-forhandlere set sig nødsaget til at nedbringe salgspriserne på sprøjtepistol til maling enormt, og i øvrigt yde levering uden gebyr.

Men det kan immervæk være lukrativt at kontrollere visse e-forretninger efter udsalg og tilbud på sprøjtepistol til maling online forinden du køber, så du er usvigeligt sikker på at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, 10-4 og Jem og Fix.

Du må lige meget hvad være omhyggelig med, at i tilfælde af at en internet butik reklamerer billige sprøjtepistol til maling online for en salgspris som virker helt ekstremt billig, så burde det ofte være et tegn på en uærlig internet butik. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald dækket ind under en regel, som hjælper os overfor svindlende e-butikker.

Generelt foreslår vi køb med kort eller MobilePay. Alternativt burde du bruge en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du agter at betale omkostningerne til sprøjtepistol til maling i flere bidder. Det tilbydes typisk i nichefokuserede webshops, men ikke de velkendte byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og Bygma.

Når man ser på søgedata bliver det klart, at folk som regel søger for eksempel sprøjtepistol til maling online og køb sprøjtepistol til maling. Derudover oplever vi som regel netshoppere kigge efter bl.a. billig sprøjtepistol til maling, sprøjtepistol til maling priser samt sprøjtepistol til maling tilbud.

Kig på tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot frembringer regulære pålidelige muligheder for at fortolke ganske mange øvrige køberes opfattelser og derfor er det smart, at du gennemsøger internet webshoppens ratings inden du placerer din ordre på billige sprøjtepistol til maling online.

Facebook resulterer i desuden forholdsvis hæderlige muligheder for at få et kig ind i e-forhandlerens popularitet. Her møder vi nogle internet outlets som gør det muligt at registrere en omtale af virksomhedens service, som tillige burde benyttes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Før nogen bestiller billige sprøjtepistol til maling online på en butik burde de på en vis måde se på e-butikkens handelsbetingelser, men det er typisk ikke videre interessant, særligt med de gængse byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og XL-Byg.

Et nemmere alternativ kan være at tjekke hvorvidt internet butikken er e-mærket, eftersom det længe har været en sikring om at e-handlen tilslutter sig de officielle regler, og at internet firmaet af og til efterses af sagkyndige som har ekspertise inden for de gældende love.

Desuden får du chance for at blive hjulpet, hvis du får vanskeligheder som følge af dit køb af sprøjtepistol til maling. Dertil går vi ind for at køberen er oppe på mærkerne omkring de primære vilkår der kan have indflydelse på bestillingen af sprøjtepistol til maling online, for eksempel den returpolitik shoppen lover.

Derfor er det samtidig vigtigt, at man altid gemmer ens ordrekvittering, så man til enhver tid kan påvise købet af sprøjtepistol til maling, uagtet om man shopper hos Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus eller Davidsen.

Kim Madsen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Kirsten gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Inge Møller gav 5 stjerner

Helt i orden.

Inge Madsen gav 5 stjerner

Fremragende service

9 tips til indkøb via nettet
1En række online varehuse yder heldigvis et stort udvalg af billige leveringsudgaver til sprøjtepistol til maling. Førstevalget hos mange er i øjeblikket afhentningssteder, så du nemt selv kan hente ordren når du har lyst. Fragttypen er altså ret uproblematisk, samt endda derudover den mest letkøbte form for levering.
2Det er efterhånden usædvanlig nemt for alle at lave prissammenligning online på billige sprøjtepistol til maling på forskellige internet shops, og så lover en lang række online forhandlere billig fragt. Dog kan det immervæk blive profitabelt at analysere nogle butikker på nettet efter tilbud før du handler, så du er tryg ved at opnå den bedste pris.
3Trustpilot tilbyder dig rigtig fortræffelige genveje til at verificere en længere række aktuelle konsumenters iagttagelser og herved foreslår vi, at du analyserer e-forretningens kritik inden du køber billige sprøjtepistol til maling online. Facebook frembyder lige så vel flere pålidelige chancer for at få indsigt i internet shoppens kundetilfredshed.
4Generelt går vi ind for at se om internet forretningen er e-mærke godkendt, fordi det generelt er en antydning af at webshoppen efterkommer de danske retningslinjer, udover at netshoppen tit tilses af jurister som mestrer retningslinjerne. Før nogen køber billige sprøjtepistol til maling i en online forretning kunne de ideelt set betragte netshoppens forretningsvilkår.
5En hel del e-firmaer præsterer billig fragt på sprøjtepistol til maling, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at du indkøber for en fastsat pris. Desuden bør du overveje den mest prisbevidste form for fragt, som tit er at få fragtmanden til at køre pakken til et afhentningssted. Fragtformen er som regel derudover ret så ligetil. Den mest betalelige leveringsmanér er utvivlsomt at hente ordren selv.
6Antal dages levering er jo ret så udslagsgivende i tilfælde af at du behøver din ordre om kort tid, og derfor er det naturligvis essentielt at du checker den anslåede leveringsdato ved sprøjtepistol til maling. En hel del online webshops udlover billig 1 hverdags levering på de fleste af deres varenumre, men glem ikke at det er regnet ud fra at handlen gemmenføres forinden et fast tidspunkt.
7Den mest betalelige leveringsudgave er uden tvivl selv at hente pakken, men dette betinges af at du bor tæt på online butikkens adresse. Den metode til levering er naturligvis super væsentlig i tilfælde af at man absolut skal bruge sprøjtepistol til maling inden for få dage. Alternativt så garanterer enkelte internet foretagender billig fragt, men i de fleste tilfælde kræver det at der erhverves for en konkret pris.
8Vi går generelt ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omfattet af en ordning, der dækker en imod uægte webshops. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en afdragsordning som f.eks. ViaBill, hvis du hellere vil klare regningen i flere bidder.
9Inden folk shopper billige sprøjtepistol til maling hos en netshop kunne de for at være sikker løbe igennem netshoppens regler, men det er i mange tilfælde et tidskrævende projekt. I øvrigt anbefaler vi at køberen er hensynstagende til de væsentligste vilkår der kan have betydning for købet af billige sprøjtepistol til maling online, fx den byttepolitik online butikken bruger.