METABO SPRØJTEPISTOL SPP 1000
259 kr.
Mere info
Malersprøjte airbrush Stanley
145 kr.
Mere info
El malersprøjtesystem 350 watt PowerPlus POWX355
510 kr.
Mere info
El malersprøjte 130 watt PowerPlus POWX351
344 kr.
Mere info
El malersprøjte 500 watt PowerPlus POWX354
480 kr.
Mere info
El malersprøjte 750 watt med vogn PowerPlus POWX358
713 kr.
Mere info
Trykluft HVLP malersprøjte 1,0 liter PowerPlus
658 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Du bør derfor tjekke byggeshoppens betingelser.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt produktsortiment, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt varetype. Du kan tænke over om det er essentielt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare sprøjtepistol til indendørs.
Når du vil have dine byggematerialer med det samme eller blot gerne vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre materialerne på egen hånd. Dette er først og fremmest et alternativ ved de velkendte byggecentre.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en lang række spørgsmål. Derfor kan det overvejes at købe fra et online byggemarked, som kan tilbyde hjælp til valg af sprøjtepistol til indendørs.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige sprøjtepistol til indendørs hos de forskellige online byggecentre. Nogle satser på lave priser, hvorimod øvrige vil have service. Du bør vurdere hvad der er vigtigst for dig.
Det er selvsagt ekstremt relevant at tjekke, om den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder er tilgængelige i store dele af landet, og derved har mange adgang til at købe online og køre materialerne personligt. Dermed har du mulighed for at blive fri for fragtomkostningen, samt samtidig have varerne nu og her.
De store byggekæder er folkekære og anerkendte firmaer, som kan give ubekymrethed når man stopper online. Det kan du se som positivt.
De kendte byggekæder udbyder varer fra alle mulige specialbutikker, hvorfor du så kan shoppe fra et bredt udvalg af sprøjtepistol til indendørs online.

Nichewebshop

En masse webshops med fokus på en enkelt niche har ekstremt meget forstand på deres produkter, idet de ikke sælger andet. Ergo bør du modtage ekstremt begavet assistance fra nogle der er eksperter i netop sprøjtepistol til indendørs.
Størsteparten af nicheforhandlere er producenter af de varer der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
Alverdens nichebutikker på internettet er mindre firmaer, der typisk drives i Danmark, muligvis tilmed lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte når du bestiller sprøjtepistol til indendørs online hos dem.
De 10 største byggemarkeder

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag over 100 ansatte i selskabets 6 byggecentre. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

sprøjtepistol til indendørs jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af over 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

sprøjtepistol til indendørs harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 mennesker i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 mennesker i virksomhedens 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

sprøjtepistol til indendørs silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 personer i kædens 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

sprøjtepistol til indendørs bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det er aktuelt at have de nødvendige materialer klar til brug forud for at du indleder din byggeproces. Du har god gavn af at sammensætte en enkel liste som indeholder alt du skal bruge, og dernæst gennemløbe hvert eneste punkt, således at du føler dig tryg ved at alt er klar.
2Der ligger alle mulige former for hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan være en stor hjælp. Især YouTube kan hjælpe med ret så meget brugbar viden, ikke mindst såfremt man bruger den engelske version.
3Du må på ingen måde stå uden det nødvendige værktøj. I mange tilfælde vil det være essentielt at du har det klar til brug forinden du går løs med byggeprocessen. Det er desuden en fordel at medtage de medfølgende udgifter i økonomien.
4Ved opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Derfor må du løbende tjekke vejrvarslen i den tid der er op til projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning går i gang med at piske ned absolut lige når du er startet på dit komplekse byggeprojekt.
5Du skal ikke på noget tidspunkt se bort fra dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj som eksempelvis arbejdshjelm som beskyttelse med henblik på eventuelle ulykker. Det er afgørende at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke får assistance fra en fagmand.
6Der viser sig altid uventede udfordringer i forbindelse med omfangsrige byggeprojekter, og pga. dette vurderes det af stor betydning at man har afsat nok tid i handlingsplanen, som gør at man føler sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
7Ofte vil det vise sig fundamentalt at lave en budgetoversigt for renoveringen, så du giver sig selv et overblik. Det kan blive behjælpeligt at kortlægge samtlige udgifter, og efterfølgende gennemgå billige priser på dem alle sammen.
8Nogle gange kan man hente økonomisk støtte til renoveringer. Det bliver givet hvis ombygningen gør en forskel for klimaet. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at renoveringen har en positiv indvirkning på klimaet.
9Forberedelse vedbliver at være kilden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du bør overveje at liste en gennemarbejdet arbejdsplan, der dikterer hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, og en tilhørende kronologisk orden. Vær realistisk i sammensætningen af køreplanen.
10Det kan overvejes at få hjælp til arbejdet, i særdeleshed ved væsentlige byggeprocesser. Krævende byggeprojekter kræver flere folk. Ydermere er det mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
11Du kunne overveje om du selv kan lave helt projektet, eller du i stedet for skal anskaffe professionel hjælp til færdiggørelsen af det. Såfremt du indhenter professionel assistance er det fornuftigt at hente forslag fra diverse leverandører.
12Længe før du iværksætter byggeprocessen må det være ubeskriveligt vigtigt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig diverse love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
De bedst vurderede byggemarkeder
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er enormt beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % giver dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er yderst betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ualmindeligt imponerende. Karakteren er baseret på 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er meget flot. Scoren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringsudgave er bedst?

En masse outlets på nettet giver i vore dage flere billige leveringsudgaver til sprøjtepistol til indendørs. En der er meget populær er p.t. udleveringssteder, fordi du på den måde nemt kan hente din bestilling når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er nemlig virkelig fleksibel, og ofte endda den mest letkøbte fragtløsning.

Du kan omvendt tænke over at få varerne bragt hjem til dig eller ud på dit arbejde. Fragtmuligheden bliver typisk en lille smule dyrere, men til gengæld ualmindeligt ukompliceret ift. sprøjtepistol til indendørs online. Den billigste fragttype kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, men det står og falder med at du lever i nærheden af internet firmaets byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragtperioden på sprøjtepistol til indendørs er meget relevant forudsat vi mangler pakken inden for få dage, så af den grund er det faktisk relevant at du kigger nærmere på den forventede leveringstid på sprøjtepistol til indendørs. Størstedelen af internet firmaer – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – lover billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende varer online, men vær opmærksom på at det beroer på at bestillingen anbringes før et fastsat klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få varen ud af døren inden lagermedarbejderne har fyraften.

Enkelte e-butikker byder på fragt uden omkostninger på sprøjtepistol til indendørs online, men i de fleste tilfælde påkræves det at der bestilles for en fastsat sum. I øvrigt kan man beslutte sig for den mest betalelige fragtmetode, hvilket oftest vil blive at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til et udleveringssted.

En lang række webbutikker udlover click-and-collect hvor du handler billig sprøjtepistol til indendørs på nettet og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, Stark, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan. Byggemarkederne foreslår for eksempel afhentning af sprøjtepistol til indendørs i følgende byer:

Køge, Haderslev, Skive, Nørresundby, Stenløse, Nykøbing Falster, Fredericia, Ishøj, Birkerød, Skanderborg, Frederikssund, Rødovre, Næstved, Varde, Struer, Kolding, Kalundborg, Nyborg, Frederikshavn, Esbjerg, Hjørring, Ikast, Herlev, Holbæk, Thisted, Tilst, Hobro, Aalborg, Odense, Horsens, Søborg, Odder, Vordingborg, Hedensted, Herning, Frederiksværk, Holstebro, Brabrand, Solrød Strand, Rønne, Lillerød, Grenaa, Silkeborg, Nærum, Roskilde, Aarhus, Tårnby, Gentofte, Taastrup, Middelfart, Rudersdal, Hvidovre, Hillerød, Højbjerg, Nakskov, Brønderslev, Viborg, Lyngby, Dragør, Haslev, Helsingør, Randers, Hedehusene, Sønderborg, Aabenraa, København, Lystrup, Korsør, Charlottenlund, Brøndby, Vanløse, Svendborg, Kokkedal, Vejle, Ølstykke, Greve, Frederiksberg, Hørsholm, Ballerup, Glostrup, Åbyhøj, Allerød, Gladsaxe, Vallensbæk, Virum, Albertslund, Brønshøj, Jyllinge, Værløse, Farum, Slagelse, Risskov, Ringsted, og Valby, .

Click-and-collect af sprøjtepistol til indendørs er en mulighed i de fleste områder af landet: Sjælland (Østsjælland, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Lolland), Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Ved kig i søgedata bliver det tydeligt, at internet shoppere ofte kigger efter bl.a. sprøjtepistol til indendørs tilbud og sprøjtepistol til indendørs priser. Vi ser derudover jævnligt netshoppere kigge efter bl.a. billig sprøjtepistol til indendørs, køb sprøjtepistol til indendørs samt sprøjtepistol til indendørs online, plus de kendte byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bygma og Stark.

Priser på sprøjtepistol til indendørs

Det har vist sig at være ekstremt bekvemt for internetbrugere at sammenligne tilbud på billige sprøjtepistol til indendørs online på diverse internet forretninger, og af den grund har mange online forhandlere fundet det uundgåeligt at reducere udsalgspriserne på sprøjtepistol til indendørs enormt, og ydermere garantere fragt uden beregning.

Det kan dog til hver en tid vise sig indbringende at besigtige nogle få e-handler efter billige priser på sprøjtepistol til indendørs online forud for at du køber, sådan at man er skråsikker på at få fat i den mindst kostelige pris. Kig ikke blot på de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4 og Jem og Fix.

Du skal imidlertid være omhyggelig med, at hvis en online shop afsætter billige sprøjtepistol til indendørs online til salg for en pris der kan ses som helt fantastisk beskeden, så er det ofte være et tegn på en uærlig e-handler. Bestillinger med kort er i hvert fald omfavnet af en forordning, der forsvarer folk overfor uoprigtige internet outlets.

Generelt foreslår vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du anvende en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, når du agter at honorere prisen på sprøjtepistol til indendørs over et længere tidsrum. Det foreslåes som regel hos specialiserede netbutikker, i modsætning til de velkendte byggekæder som fx Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark og Harald Nyborg.

Når der ses på data er det tydeligt, at internetbrugere jævnligt søger efter blandt andet sprøjtepistol til indendørs online og sprøjtepistol til indendørs tilbud. Derudover oplever man typisk netshoppere søge eksempelvis køb sprøjtepistol til indendørs, sprøjtepistol til indendørs priser samt billig sprøjtepistol til indendørs.

Kig på nuværende kunders oplevelser

Trustpilot frembringer absolut solide løsninger til at eksaminere diverse forhenværende forbrugeres domme og af den grund kan det anbefales, at du beser online forretningens anmeldelser forinden du køber billige sprøjtepistol til indendørs online.

Facebook medfører lige så vel evigt ærlige metoder til at få et kig ind i internet firmaets kundetilfredshed. Derudover møder vi endda internet shops som tilbyder folk at formulere en bedømmelse af virksomhedens service, som også må drages fordel af til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Før folk handler billige sprøjtepistol til indendørs online i en internet shop bør de principielt overveje webbutikkens vilkår, det er dog almindeligvis ikke særlig interessant, i særdeleshed på de kendte byggemarkeder som Silvan, Bygma, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark.

En anden mulighed kunne derfor være at efterse om netbutikken er godkendt af e-mærket, som ofte er en garanti for at internet shoppen efterkommer den officielle danske lovgivning, foruden at e-butikken ofte undersøges af eksperter som er meget fortrolige de gældende regulativer.

Dette er desuden din mulighed for støtte, ifald du oplever besvær med din bestilling af sprøjtepistol til indendørs. Ligeledes slår vi et slag for at man er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle vedtægter der har betydning for bestillingen af sprøjtepistol til indendørs online, fx den ombytningsrettighed online firmaet anvender.

Her er det ligeledes vigtigt, at man til enhver tid beholder ens faktura e-mail, således man til enhver tid kan påvise sin bestilling af sprøjtepistol til indendørs, uanset om man har købt ved Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 eller Silvan.

Niels Mortensen gav 5 stjerner

Intet at klage over

Else E gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Mette Olsen gav 5 stjerner

Hurtig

Bente Hansen gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 tips til online indkøb
1Leveringstidspunktet kan vise sig at være super vital når man absolut skal bruge din ordre inden for få dage, så med det formål er det uden tvivl væsentligt at man ser nærmere på den anslåede leveringsdato for sprøjtepistol til indendørs. Størstedelen af forhandlere på nettet byder på billig levering på næste hverdag på flere produkter, men husk at det står og falder med at bestillingen laves forud for et bestemt tidspunkt.
2Vi tilråder at granske hvorvidt e-shoppen er e-mærket, som er en antydning af at e-firmaet opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, foruden at internet selskabet undertiden overværes af sagkyndige som kender til reglementet på området. Forinden folk bestiller billige sprøjtepistol til indendørs hos en butik kan man til hver en tid studere webshoppens handelsaftale.
3Den billigste form for fragt kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, men det beroer på at du befinder dig tæt på netshoppens hjemsted. Den leveringsform er naturligvis ultra relevant når man absolut skal bruge sprøjtepistol til indendørs om kort tid. Alternativt så frembyder indtil flere forhandlere på nettet billig fragt, men for det meste kun såfremt man shopper for en konkret pris.
4En række forretninger på nettet garanterer levering uden betaling på sprøjtepistol til indendørs, men ofte er det så præmissen at der indkøbes for et præcist beløb. I øvrigt må man udvælge den prisbilligste leveringsmodel, hvilket typisk vil være at få fragtmanden til at bringe din ordre til et udleveringssted. Muligheden bliver af og til ligeledes særligt uproblematisk. Den mest prisbevidste leveringsmetode kan ikke benægtes at være selv at hente ordren.
5Vi går generelt ind for kortbestillinger eller MobilePay. Handler med kort er omfavnet af en orden, som begunstiger køberen overfor uærlige online selskaber. Som en anden løsning kunne du drage nytte af et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at finansiere beløbet over en periode.
6En række internet handler udlover nu til dags en hel del forskellige billige muligheder for levering til sprøjtepistol til indendørs. En af de mest moderne er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente ordren den dag der passer dig. Denne er jo særligt let, og desuden endvidere den mest letkøbte leveringsudgave.
7Før nogen køber billige sprøjtepistol til indendørs hos en internet virksomhed kunne de på en vis måde overveje dens vilkår, dog er det for det meste ikke særlig sjovt. Foruden dette er det godt at kunden er sat ind i de mest vedkommende vilkår der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige sprøjtepistol til indendørs online, som for eksempel hvilken returpolitik online shoppen tilsikrer.
8Det er jo efterhånden ret så overkommeligt for folk at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige sprøjtepistol til indendørs i blandt forskellige online outlets, og med det motiv yder en lang række internet butikker levering uden gebyr. Det kan dog til hver en tid være rentabelt at prøve et par online forhandlere efter tilbud inden du gennemfører dit køb, så du er skudsikker på at få fat i den skarpeste pris.
9Trustpilot yder relativt fantastiske muligheder for at inspicere ret mange øvrige forbrugeres observationer og af den grund foreslår vi, at du verificerer e-shoppens kritik inden du shopper billige sprøjtepistol til indendørs online. Facebook frembringer også uden sammenligning troværdige chancer for at få et kig ind i e-forhandlerens pålidelighed.