METABO SPRØJTEPISTOL SPP 1000
259 kr.
Mere info
Malersprøjte airbrush Stanley
145 kr.
Mere info
El malersprøjtesystem 350 watt PowerPlus POWX355
510 kr.
Mere info
El malersprøjte 130 watt PowerPlus POWX351
344 kr.
Mere info
El malersprøjte 500 watt PowerPlus POWX354
480 kr.
Mere info
El malersprøjte 750 watt med vogn PowerPlus POWX358
713 kr.
Mere info
Trykluft HVLP malersprøjte 1,0 liter PowerPlus
658 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder udbyder et enormt sortiment af produkter, imens nogle fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør forholde dig til hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange varetyper at vælge fra, foruden bare sprøjtepistol til haveslange.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Af den grund skal man læse butikkens regningslinjer.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers må du kigge hos de andre.
Ifald du skal have produkterne med det samme eller bare har lyst til at blive fri for fragten, så kunne du overveje at transportere materialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt et alternativ i de gængse byggemarkeder.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med alverdens spørgsmål. Hermed bør du købe fra en netbutik, som kan give sparring og vejledning omkring sprøjtepistol til haveslange.
Du vil finde forskelle i prisen på billige sprøjtepistol til haveslange alt efter hvor du handler online. En del har de bedste priser, hvorimod nogle har fokus på et højt serviceniveau. Du bør gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder findes overalt i landet, og takket være dette har mange tilbuddet om at handle online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Som følge af det har man valget om at undvære leveringsgebyret, og sågar hente varerne straks.
De store byggecentre er udbredte og anerkendte firmaer, som kan medvirke til øget troværdighed når man skal handle online. Dette vil nogle se som positivt.
De store byggecentre samler produkter fra flere producenter, og pga. det kan du vælge fra et stort udvalg af sprøjtepistol til haveslange online.

Nichewebshop

Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche er eksperter i deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på disse produkter. Følgelig formår de at yde mere informativ hjælp fra personale der er specialister i netop sprøjtepistol til haveslange.
En masse webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte på nichebutikkerne online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
Størsteparten af nichefokuserede webshops er opstartsvirksomheder, som typisk er danske, gerne sågar lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at handle sprøjtepistol til haveslange online på deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af ca. 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af mere end 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 ansatte i selskabets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

sprøjtepistol til haveslange bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

sprøjtepistol til haveslange silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan har fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

sprøjtepistol til haveslange jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 personer i de 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 medarbejdere i deres 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

sprøjtepistol til haveslange harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det er en god idé at få en hjælpende hånd til arbejdet, specielt hvis det er større byggeopgaver. Nogle ting behøver flere end en enkelt person. Endvidere bør det være mere produktivt og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
2Inden du går i gang med dit byggeprojekt må det være ufatteligt meningsfuldt at sikre sig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor vil der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
3Man bør under ingen omstændigheder gå ned på grej. Typisk vil det vise sig yderst relevant at du har værktøjet ved hånden akkurat som du begynder på arbejdet. Husk også at medtage de medfølgende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
4Der præsenterer sig næsten altid ubelejlige vanskeligheder i forbindelse med krævende projekter, og følgelig er det essentielt at man afsætter god nok tid i kalenderen, så man kan føle sig sikker på at man får det færdiggjort.
5Du bør nødig nedprioritere sikkerheden, så glem ej beskyttelse som fx fod- og hovedbeklædning som skåner dig med henblik på mulige risici. Det er uundværligt at du husker din sikkerhed i arbejdet, især såfremt du ikke har hjælp fra en ekspert.
6Potentielt kan det vise sig af stor betydning at have de nødvendige materialer til disposition på forhånd inden du tager fat på byggeriet. Du kunne nedskrive en simpel liste som indeholder alle de ting der er nødvendige, og efterfølgende tjekke hver enkelt ting, med det formål at du er overbevist om at alt er på sin plads.
7Godt forarbejde er metoden til at få en god oplevelse med projektet. Du skal forfatte en gennemarbejdet arbejdsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, med en tilhørende kronologisk orden. Husk at være skarp når du sammensætter handlingsplanen.
8Der ligger rigelige mængder af vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube bringer dig utrolig meget anvendelig info, i særlig grad ifald du bruger den engelske version.
9For udendørs byggeprojekter kan vejret få en betydningsfuld rolle. Af den grund bør du jævnligt tjekke femdøgnsprognosen lige før arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uventet begynder at regne når du netop vil i gang med det ellers velplanlagte projekt.
10Det kan overvejes hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du skal skaffe assistance fra en fagmand til noget af projektet. Ifald du fremskaffer professionel hjælp kan det godt betale sig at modtage prisoverslag fra forskellige selskaber.
11Glem ikke at du kan få offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det ydes hvis renoveringen bidrager positivt til miljøet. At få tilskud betinges altså af at projektet har positiv indfyldelse på planeten.
12Det kan vise sig at være essentielt at udarbejde et udgiftsbudget for byggeriet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det bør blive sundt at kortlægge hver enkelt omkostning, og herefter finde frem til online tilbud på hver eneste af dem.
De højest ratede byggemarkeder
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er utrolig beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er yderst imponerende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt imponerende. Scoren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % giver toprating, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er fantastisk overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er usædvanligt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % giver topkarakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken type af levering skal jeg vælge?

En lang række online forhandlere tilbyder nu om stunder en række forskellige billige leveringsmåder til sprøjtepistol til haveslange. En der er meget anvendt er for nærværende levering til et afhentningssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din bestilling når du har lyst. Leveringstypen er nemlig ret hensigtsmæssig, samt mange gange derudover den mest betalelige fragtløsning.

Du kunne derudover vælge at vælge udbringning til din adresse eller til adressen på dit arbejde. Muligheden bliver af og til en sjat mere pebret, men samtidig vældig smertefri for sprøjtepistol til haveslange online. Den mest betalelige leveringsversion kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, men den løsning afhænger af at du bor tæt på internet selskabets byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på sprøjtepistol til haveslange kan vise sig at være usædvanlig relevant forudsat vi står og skal bruge varerne inden for kort tid, så herved er det rimelig relevant at vi ser den forventede leveringstid for sprøjtepistol til haveslange. En del e-handler – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – reklamerer med billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende varer online, hvilket nødvendiggør at bestillingen placeres før et konkret klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få pakken fikset før personalet holder fyraften.

En række online forretninger yder levering uden betaling på sprøjtepistol til haveslange online, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at der handles for en konkret pris. Ellers bør man foretrække den mest billige form for fragt, som ofte vil blive at få dem til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

Store netbutikker giver klik-og-hent hvor du handler billig sprøjtepistol til haveslange hjemmefra men afhenter i butikken. Fx XL-Byg, Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen. Byggekæderne foreslår blandt andet afhentning af sprøjtepistol til haveslange i disse områder:

Roskilde, Brabrand, Brøndby, Haslev, Farum, Taastrup, Virum, Brønshøj, Vordingborg, Gladsaxe, Risskov, Værløse, Grenaa, Aalborg, Nyborg, Vejle, Kalundborg, Greve, Esbjerg, Varde, Skive, Glostrup, Rønne, Ishøj, Nærum, Lyngby, Lystrup, Odense, Holstebro, Fredericia, Frederikshavn, Stenløse, København, Køge, Hørsholm, Næstved, Skanderborg, Frederiksberg, Højbjerg, Struer, Søborg, Herlev, Hedehusene, Rudersdal, Birkerød, Thisted, Svendborg, Nykøbing Falster, Albertslund, Solrød Strand, Hjørring, Kolding, Lillerød, Tilst, Korsør, Åbyhøj, Frederikssund, Aabenraa, Vallensbæk, Nakskov, Hobro, Gentofte, Ikast, Silkeborg, Frederiksværk, Dragør, Middelfart, Nørresundby, Holbæk, Aarhus, Hillerød, Kokkedal, Tårnby, Ølstykke, Rødovre, Hvidovre, Jyllinge, Herning, Viborg, Charlottenlund, Valby, Vanløse, Ringsted, Slagelse, Allerød, Helsingør, Odder, Hedensted, Horsens, Randers, Haderslev, Sønderborg, Ballerup, og Brønderslev, .

Click-and-collect ift. sprøjtepistol til haveslange er muligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden).

Når vi ser på data står det klart, at internetbrugere jævnligt søger blandt andet sprøjtepistol til haveslange online og køb sprøjtepistol til haveslange. Foruden dette oplever man som regel internet shoppere lede efter bl.a. sprøjtepistol til haveslange tilbud, billig sprøjtepistol til haveslange samt sprøjtepistol til haveslange priser, plus de velkendte byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Stark, 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og Harald Nyborg.

Bedste tilbud på sprøjtepistol til haveslange

Det er efterhånden vældig let for enhver at sammenligne priser på billige sprøjtepistol til haveslange online i blandt diverse internet varehuse, og derved har flere e-forretninger været nødt til at sænke priserne på sprøjtepistol til haveslange markant, og ydermere byde på gebyrfri levering.

Dog kan det imidlertid være smart at sammenholde et par netshops efter billige priser på sprøjtepistol til haveslange online forud for at du færdiggør din shopping, således at du er sikret at opnå den mest attraktive pris. Se ikke kun på de gængse byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Bygma.

Du bør blot være opmærksom på, at såfremt en e-shop udlover billige sprøjtepistol til haveslange online på tilbud til en tilbudspris der virker hamrende billig, så kan det i nogle tilfælde være et signal om en uægte webbutik. Bestillinger med kort er dog omsluttet af en foranstaltning, som bistår kunden overfor snydagtige webbutikker.

Vi tilråder generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du udnytte en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du gerne vil klare omkostningerne til sprøjtepistol til haveslange over flere uger. Det foreslåes normalt hos specialiserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og XL-Byg.

Når vi ser på tallene bliver det klart, at folk jævnligt leder efter fx køb sprøjtepistol til haveslange og sprøjtepistol til haveslange online. Foruden dette ser man typisk mennesker søge efter fx billig sprøjtepistol til haveslange, sprøjtepistol til haveslange priser og sprøjtepistol til haveslange tilbud.

Kig på folks betragtninger

Trustpilot fører til stort set gode chancer for at gennemrode en længere række forhenværende brugeres bedømmelser og derfor er det godt, at du læser online forhandlerens bedømmelser inden du færdiggør din shopping med billige sprøjtepistol til haveslange online.

Facebook fremskaffer desuden fuldt ud relevante genveje til at få indsigt i internet shoppens kundetilfredshed. Derudover ses en række outlets på nettet som tilbyder kunderne at udforme en evaluering af ordreforløbet, hvilket ligeledes bør drages fordel af til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Før folk handler billige sprøjtepistol til haveslange online hos en e-butik burde de principielt gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens handelsaftale, dog er det for det meste en tidskrævende opgave, i særdeleshed på de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Et nemt alternativ kunne være at kigge om e-handlen er e-mærket, fordi det bør være et fingerpeg om at webbutikken opretholder de danske regler, samt at online forhandleren hyppigt kontrolleres af fagmænd som har den nødvendige knowhow om reglerne på området.

Derudover giver det dig mulighed for en hjælpende hånd, såfremt du forvoldes vanskeligheder ved din bestilling af sprøjtepistol til haveslange. Endvidere er det prisværdigt at du er obs på de primære retningslinjer i forbindelse med bestillingen af sprøjtepistol til haveslange online, til eksempel hvilken ombytningspolitik internet firmaet tilbyder.

Her er det ydermere relevant, at man altid beholder sin faktura, så man når som helst kan vidne om købet af sprøjtepistol til haveslange, uafhængig af om man har købt ved XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Jan Poulsen gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Kim Johansen gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Birthe Pedersen gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Ole Christiansen gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

9 tips til internetshopping
1Vi tilråder generelt at efterse om online firmaet er medlem af e-mærket, som ofte er et tegn på at e-butikken opfylder de officielle regler, tillige med at netbutikken undertiden kigges til af fagmænd som er inde i vilkårene på området. Før folk handler billige sprøjtepistol til haveslange på en internet handler kunne man egentlig gennemløbe virksomhedens forretningsvilkår.
2Inden folk bestiller billige sprøjtepistol til haveslange hos en webshop kunne de i og for sig sætte sig ind i forhandlerens handelsbetingelser, men det er typisk ikke særlig morsomt. Derudover er det anbefalelsesværdigt at man er opmærksom på de vigtigste forhold der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige sprøjtepistol til haveslange online, for eksempel hvilken byttepolitik e-handlen kører med.
3Leveringstidspunktet er særdeles essentiel såfremt man skal bruge din ordre øjeblikkeligt, så i det øjemed er det rigtig vigtigt at vi gransker leveringstiden ved sprøjtepistol til haveslange. En række internet firmaer yder billig 1 dags levering på en lang række af deres varer, men vær obs på at det tager udgangspunkt i at bestillingen fuldbyrdes forud for et fastslået tidspunkt.
4Trustpilot forærer dig faktisk fine genveje til at vurdere flere nuværende brugeres evalueringer og herved er det godt, at du gennemsøger internet shoppens anmeldelser inden du bestiller billige sprøjtepistol til haveslange online. Facebook resulterer i ydermere stort set nyttige metoder til at få indblik i internet forhandlerens troværdighed.
5Det er ret simpelt for internetbrugere at sammenholde priser online på billige sprøjtepistol til haveslange i blandt flere e-forhandlere, og til tak lover masser af webshops billig fragt. Det kan dog trods alt vise sig udbytterigt at besigtige diverse online virksomheder efter rabat og tilbud forud for at du køber, således at man er garanteret at indhente den billigste pris.
6Mange internet selskaber tildeler i vore dage diverse forskellige billige muligheder for fragt til sprøjtepistol til haveslange. En af de mest almindelige er p.t. levering til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente din ordre når du har tid. Fragtmuligheden er nemlig usædvanlig fremkommelig, samt tit ligeledes den mest letkøbte leveringsform.
7Den billigste leveringsmetode vil til enhver tid være at du selv henter varerne, som desværre kræver at du befinder dig nærved internet forretningens bopæl. Den fragttype er super vital når du står og skal bruge sprøjtepistol til haveslange omgående. Alternativt så tilbyder enkelte netshops fragt uden betaling, men undertiden er det kun gældende hvis der aftages for en fastsat pris.
8En række forhandlere på nettet lover billig fragt på sprøjtepistol til haveslange, men i de fleste tilfælde kun hvis du shopper for en fastsat sum. I øvrigt må man overveje den mest betalelige slags levering, hvilket ofte vil blive at få bragt dine produkter til et afhentningssted. Løsningen er gerne på den anden side rigtig smart. Den mest billige mulighed for fragt er uden tvivl at du selv henter ordren.
9Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omsluttet af en orden, som sikrer dig som køber overfor svindlende outlets på nettet. Som en anden løsning kunne du anvende et tilbud som eksempelvis ViaBill, såfremt du har til hensigt at godtgøre omkostningerne senere.