Festool Spiralbor HSS D 8,0/75 CE/M-Set (8mm)
180 kr.
Mere info
Festool Spiralbor HSS D 3/33 CE/M-Set (3mm)
100 kr.
Mere info
Festool Spiralbor HSS D 6,5/63 M/10 (6,5mm) | 10 stk
210 kr.
Mere info
Festool Spiralbor HSS D 3/33 M/10 (3mm) | 10 stk
105 kr.
Mere info
Festool Spiralbor HSS D 3,5/39 CE/M-Set (3,5mm)
105 kr.
Mere info
Festool Spiralbor HSS D 10,0/75 M/5 (10mm) | 5 stk
335 kr.
Mere info
Festool Spiralbor HSS D 4,5/47 CE/M-Set (4,5mm)
120 kr.
Mere info
Festool Spiralbor HSS D 4,5/47 M/10 (4,5mm) | 10 stk
150 kr.
Mere info
Festool Spiralbor HSS D 8,0/75 M/5 (8mm) | 5 stk
225 kr.
Mere info
Festool Spiralbor HSS D 5/52 M/10 (5mm) | 10 stk
160 kr.
Mere info
Festool Spiralbor HSS D 6/57 M/10 (6mm) | 10 stk
190 kr.
Mere info
Festool Spiralbor HSS D 10,0/75 CE/M-Set (10mm)
225 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt super afgørende at undersøge, om det produkt du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at lede andre steder.
Du bør kende de regler der gør sig gældende når du køber online, så du slipper for problemer med fx returnering. Derfor skal man kende virksomhedens regler.
Du vil finde variationer i prisen på billige spiralbor hos de forskellige online byggecentre. Nogle vil have billige priser, og andre vil have service. Du skal vurdere hvad der for dig betyder mest.
Når du har brug for dine byggematerialer med det samme eller bare har lyst til at spare leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at fragte varerne selv. Det er i særdeleshed et alternativ ved de store byggekæder.
Flere byggekæder udbyder et enormt vareudvalg, og nogle fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du bør bestemme om det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover bare spiralbor.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med alverdens spørgsmål. Hermed kan det overvejes at shoppe hos et online byggemarked, som tilbyder råd og vejledning til valg af spiralbor.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i store dele af landet, og takket være dette har du adgang til at købe online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Derigennem kan du overveje at spare fragten, og sågar skaffe produkterne hurtigere.
De store byggekæder udbyder produkter fra alverdens leverandører, med det formål at du så kan shoppe fra et stort udvalg af spiralbor online.
De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte firmaer, hvilket kan give øget sikkerhed når du skal handle online. Det kan du se som positivt.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har et indgående kendskab til de produkter de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Af den grund kan du modtage ekstremt god vejledning fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis spiralbor.
De fleste webshops i små nicher er producenter af de varer som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du få gode tilbud.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment er små virksomheder, der typisk er danske, måske tilmed fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte når du handler spiralbor online fra deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af over 1.000 kollegaer i deres 9 butikker. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

spiralbor bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 ansatte i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

spiralbor silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 personer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 personer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i selskabets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af over 100 kollegaer i kædens 6 butikker. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

spiralbor jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

spiralbor harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Måske det ville være relevant at overveje om du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt bør hente assistance fra en fagperson til delelementer af arbejdet. Forudsat at du tager imod hjælp fra en fagmand kan det være fornuftigt at tage imod en pris fra diverse firmaer.
2Det vil vise sig afgørende at du har de relevante byggematerialer klar til brug i god tid før du iværksætter byggeprocessen. Du vil med fordel kunne forfatte en hurtig huskeliste hvoraf der fremgår det der skal bruges, og derefter gennemløbe hvert enkelt punkt, med det formål at du bliver sikker på at du har det hele.
3I god tid inden at du opstarter byggeprojektet kan det blive yderst meningsfuldt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Alt efter hvorhenne du bor vil der vise sig fastsatte love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
4Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til et godt forløb med din byggeproces. Du anbefales at lave en strømlinet tidsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Husk at være konkret i udarbejdelsen af handlingsplanen.
5Det kan vise sig at være afgørende at udarbejde et regnskab for ombygningen, så man har kontrol over udgifterne. Det må være rationelt at kortlægge hver eneste udgiftspost, og herefter gennemgå den billigste pris på dem alle sammen.
6Der kan findes mange hjælpeartikler og videoer online som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube tilbyder meget nyttig info, navnligt hvis man bruger den engelske version.
7Du skal unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj bl.a. sko og hjelm som sikring imod potentielle ulykker. Det er yderst relevant at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
8For udendørs projekter har eventuelt regnvejr en stor rolle. Af den grund kan du ofte tage notits af vejrforudsigelserne i dagene før projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned når du netop vil i gang med dit store byggeprojekt.
9Du må ikke på noget tidspunkt undvære værktøj. Ofte kan det vise sig afgørende at du har grejet klar til brug forinden du går løs med byggeprojektet. Du må heller ikke glemme at indkalkulere de her udgifter i økonomien.
10Der viser sig uden tvivl overraskende udfordringer ved krævende byggeprojekter, og altså kan det være af stor betydning at man afsætter rigeligt med tid i tidsplanen, med det formål at man kan være afslappet omkring at man får det færdiggjort.
11Glem ikke at du kan hente hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det bliver givet i tilfælde af at projektet gør en forskel for miljøet. Af få støtte beroer altså på at ombygningen influerer positivt på planeten.
12Det bør overvejes at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, i særdeleshed såfremt det er større byggeprocesser. Nogle ombygninger gør krav på mere end en person. Desuden viser det sig mere effektivt og sjovere når der er flere der bidrager.
De højest ratede byggemarkeder
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er hamrende beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % giver toprating, og bare 9 % giver den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er fantastisk betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er hamrende flot. Scoren grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % giver toprating, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er usædvanligt overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er usædvanligt imponerende. Vurderingen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

De fleste forretninger på nettet yder nu mange forskellige billige løsninger til levering til spiralbor. Det mest populære er efterhånden pakkeshoppen, så du selv kan hente din ordre når der er mulighed for det. Leveringsformen er nemlig super nem, og ofte derudover den mest letkøbte form for levering.

Du kan alternativt foretrække at få varerne bragt til din lejlighed eller ud til dit arbejde. Metoden bliver for det meste en tak mere pebret, men også vældig fremkommelig med spiralbor online. Den billigste løsning kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, som jo står og falder med at du har bopæl nær webshoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på spiralbor kan i nogle tilfælde være vældig aktuel i tilfælde af at vi skal bruge varerne lige om lidt, og derfor er det særdeles meningsfuldt at man undersøger leveringstiden på spiralbor. En del forretninger på nettet – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – yder billig 1 dags fragt på en lang række af deres varenumre online, men vær vagtsom da det er underforstået at bestillingen gennemføres før et bestemt klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få de nye varer ud af døren forud for at de logistikansatte holder fyraften.

Nogle online forretninger lover portofri fragt på spiralbor online, men for det meste er det forbeholdt når man bestiller for en fastsat sum. Som alternativ burde du gribe den billigste mulighed for fragt, hvilket oftest vil være at få fragtmanden til at levere bestillingen til et udleveringssted.

En stor portion byggemarkedskæder udlover klik-og-hent hvor du handler billig spiralbor online og selv henter i butikken. Fx Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, Davidsen og Harald Nyborg. De udlover eksempelvis afhentning af spiralbor i følgende områder:

Skanderborg, Esbjerg, Grenaa, Nykøbing Falster, Holstebro, Vejle, Viborg, Korsør, Virum, Frederikssund, Hillerød, Kalundborg, Albertslund, Hvidovre, København, Risskov, Hedehusene, Hobro, Nakskov, Kolding, Køge, Søborg, Lillerød, Ishøj, Brabrand, Allerød, Frederikshavn, Valby, Vallensbæk, Ringsted, Brønderslev, Thisted, Ballerup, Frederiksværk, Hedensted, Solrød Strand, Brøndby, Herlev, Hørsholm, Vanløse, Frederiksberg, Randers, Tilst, Haderslev, Farum, Næstved, Fredericia, Holbæk, Kokkedal, Greve, Sønderborg, Struer, Gentofte, Ølstykke, Svendborg, Nærum, Rønne, Nørresundby, Værløse, Aarhus, Aalborg, Lyngby, Roskilde, Stenløse, Middelfart, Rødovre, Glostrup, Slagelse, Vordingborg, Brønshøj, Haslev, Skive, Varde, Silkeborg, Jyllinge, Aabenraa, Åbyhøj, Tårnby, Charlottenlund, Gladsaxe, Birkerød, Lystrup, Odder, Rudersdal, Ikast, Dragør, Hjørring, Herning, Højbjerg, Horsens, Odense, Helsingør, Nyborg, og Taastrup, .

Afhentning ift. spiralbor er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland), Sjælland (Lolland, Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Amager, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når man kigger i tendenserne fremstår det markant, at online shoppere mange gange leder efter eksempelvis køb spiralbor og spiralbor online. Derudover oplever vi tit internet shoppere søge efter for eksempel billig spiralbor, spiralbor priser samt spiralbor tilbud, plus de udbredte byggekæder som Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og 10-4.

Gode priser på spiralbor

Det er i dag virkelig uproblematisk for internetbrugere at finde de laveste priser på billige spiralbor online i blandt flere butikker på nettet, og derfor har masser af online selskaber ikke kunne slippe for at tvinge prisen på spiralbor kolossalt, og ovenikøbet garantere fragtfri levering.

Derfor kan det stadigvæk vise sig profitabelt at sammenholde forskellige internet firmaer efter tilbud på spiralbor online forinden du færdiggør din shopping, sådan at du er garanteret at modtage den mest attraktive pris. Kig ikke bare på de gængse byggekæder som XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen og Jem og Fix.

Du må dog ikke undervurdere, at når en forhandler på nettet udlover billige spiralbor online for en pris der kan ses som ekstraordinært billig, bør det mange gange være et tegn på en svindel e-forretning. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre omfavnet af et regulativ, der støtter kunden overfor uærlige e-handler.

Generelt foreslår vi kortkøb eller MobilePay. Som alternativ kunne du benytte en billig afdragsordning som fx ViaBill, for så vidt du tilstræber at afbetale pengene til spiralbor ude i fremtiden. Det fås normalt i nicheforhandlere, men ikke de velkendte byggekæder som eksempelvis Davidsen, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan.

Når vi ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at mennesker ofte efterspørger bl.a. spiralbor tilbud og spiralbor priser. Derudover ser vi ofte mennesker lede efter eksempelvis køb spiralbor, spiralbor online samt billig spiralbor.

Tjek nuværende kunders evalueringer

Trustpilot byder på stort set ønskværdige løsninger til at læse mange andre kunders opfattelser og herved stiller vi forslag om, at du efterforsker online butikkens bedømmelser forinden du bestiller billige spiralbor online.

Facebook frembyder tillige flere habile chancer for at få indsigt i webshoppens kundetilfredshed. Tilmed møder vi en del forhandlere på nettet som tilbyder folk at frembringe en omtale af købsoplevelsen, som tilmed må tages i brug til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Inden nogen handler billige spiralbor online hos en internet forhandler burde man for at være på den sikre side betragte forhandlerens forretningsbetingelser, dog er det uden tvivl et tidskrævende projekt, især ved de gængse byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Stark, Bauhaus og Harald Nyborg.

En anden valgmulighed er at kontrollere om e-butikken er støttet af e-mærket, fordi det generelt er en sikkerhed for at online firmaet opretholder de gældende danske regler, samt at online firmaet nu og da evalueres af eksperter der kender til vilkårene på området.

Derudover giver det dig genvej til at få assistance, ifald du forvoldes dilemmaer som følge af dit køb af spiralbor. Herudover anbefales det at man er sat ind i de mest betydningsfulde retningslinjer der kan influere på købet af spiralbor online, til eksempel den returrettighed e-shoppen kører med.

I relation til det er det på samme måde afgørende, at man når som helst bevarer ens e-mail kvittering, således man altid vil kunne vidne om sin bestilling af spiralbor, uafhængig af om man handler hos Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Bauhaus eller Stark.

Michael Møller gav 5 stjerner

Perfekt køb

Poul gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Hans Johansen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Tina Poulsen gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

9 tips til din online shopping
1Det er jo efterhånden meget nemt for folk at sammenholde priser online på billige spiralbor fra flere webbutikker, og følgelig præsterer en hel del internet butikker levering uden betaling. Til gengæld kan det immervæk blive profitabelt at kontrollere nogle enkelte internet webshops efter rabat og tilbud før du færdiggør din shopping, således at du er skudsikker på at skaffe sig den mest attraktive pris.
2En hel del online forretninger præsterer gratis levering på spiralbor, men i reglen er det forbeholdt når man aftager for en konkret pris. Som alternativ skulle du udse dig den mest prisbevidste metode til levering, som i de fleste tilfælde vil blive at få kørt dine produkter til et udleveringssted. Fragttypen bliver tit ligeledes virkelig bekvem. Den mindst kostelige leveringsmåde vil dog altid være selv at hente varerne.
3Før nogen handler billige spiralbor i en e-forhandler burde man i reglen kigge på e-shoppens regler, dog er det undertiden ikke særlig morsomt. Tillige er det klogt at køber er sat ind i de mest centrale vilkår der spiller ind i forbindelse med handlen med billige spiralbor online, for eksempel den ombytningspolitik internet shoppen bruger.
4Den mest prisbevidste leveringsmåde vil utvivlsomt være at hente varerne selv, men den mulighed nødvendiggør at du er nær internet firmaets hjemsted. Den løsning kan være rigtig vital såfremt vi skal bruge spiralbor øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder flere butikker på nettet fragt uden omkostninger, men undertiden kun hvis der købes for et fastsat beløb.
5Trustpilot fremskaffer en lang række pålidelige muligheder for at vurdere forskellige nuværende brugeres vurderinger og derfor er det en hjælp, at du gennemgår webshoppens kritik forinden du handler billige spiralbor online. Facebook resulterer i lige så vel aldeles fremragende metoder til at få indsigt i e-shoppens troværdighed.
6Fragttiden er naturligvis usædvanlig betydningsfuld såfremt man mangler varen med det samme, og derfor er det relativt på sin plads at man efterser leveringstiden for spiralbor. En række forretninger på nettet udlover billig 1 dags levering på de fleste produkter, men som trods alt kræver at bestillingen fuldbyrdes inden et konkret klokkeslæt.
7Vi går generelt ind for at efterse hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærket, da det almindeligvis er en sikring om at internet forhandleren efterkommer de danske retningslinjer, tillige med at den af og til monitoreres af fagmænd som mestrer bestemmelserne på området. Før nogen bestiller billige spiralbor hos en e-butik behøver de i virkeligheden gennemgå butikkens forretningsbetingelser.
8Vi går generelt ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Handler med kort er en del af en orden, som assisterer folk overfor svindlende e-firmaer. Alternativt kan du benytte en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du ønsker at dække beløbet senere.
9En hel del e-forretninger frembyder efterhånden flere billige løsninger til levering til spiralbor. En af favoritterne er nu om stunder afhentningssteder, hvor det er nemt for dig at hente ordren den dag der passer dig. Fragtløsningen er altså særdeles smertefri, og oftest ydermere den mest letkøbte mulighed for levering.