Dolle Montréal Spindeltrappe Hvid med Trin i massiv lakeret bøg max 2,82m
12.394 kr.
Mere info
Dolle Montréal Spindeltrappe Hvid med Trin i lakeret egefiner max 2,82m
12.394 kr.
Mere info
Dolle Calgary Spindeltrappe Grå med Trin i Bøgefiner Ø120
7.995 kr.
Mere info
Dolle Calgary Spindeltrappe Grå med Trin i Bøgefiner Ø140
8.995 kr.
Mere info
Dolle Montréal Spindeltrappe Grå med Trin i lakeret egefiner, Stålfyldning max 2,82m
14.091 kr.
Mere info
Scalant Spindeltrappe XL Maks 5,0m
26.470 kr.
Mere info
Dolle Montréal Spindeltrappe Grå med Trin i massiv lakeret bøg max 2,82m
12.690 kr.
Mere info
Dolle Calgary Spindeltrappe med Trin i Lakeret Antracit Ø140
8.995 kr.
Mere info
Dolle Montréal Spindeltrappe Hvid med Trin i massiv lakeret bøg Ø120
12.394 kr.
Mere info
Dolle Calgary Spindeltrappe Hvid med Trin i Bøgefiner max 2,80m
7.995 kr.
Mere info
Dolle Montréal Spindeltrappe Hvid med Trin i lakeret egefiner Ø140
14.494 kr.
Mere info
Dolle Calgary Spindeltrappe med Trin i Lakeret Antracit
7.995 kr.
Mere info
Dolle Montréal Spindeltrappe Hvid med Trin i massiv lakeret bøg Ø140
14.999 kr.
Mere info
Dolle Montréal Spindeltrappe Hvid med Trin i lakeret egefiner Ø120
12.394 kr.
Mere info
Scalant Spindeltrappe XXL Maks 8,3m
37.500 kr.
Mere info
Dolle Calgary Spindeltrappe Grå med Trin i Bøgefiner max 2,80m
7.995 kr.
Mere info
Scalant Ø160 Spindeltrappe m/WPC trin-2,10-2,64
15.125 kr.
Mere info
Dolle Montréal Spindeltrappe Grå med Trin i lakeret egefiner max 2,82m
12.690 kr.
Mere info
Scalant Spindeltrappe L Maks 2,82m
10.500 kr.
Mere info
Dolle Calgary Spindeltrappe Hvid med Trin i Bøgefiner Ø140
8.995 kr.
Mere info
Dolle Montréal Spindeltrappe Hvid med Trin i massiv lakeret bøg, Stålfyldning max 2,82m
14.596 kr.
Mere info
Dolle Calgary Spindeltrappe Hvid med Trin i Bøgefiner Ø120
7.995 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i priserne på billige spindeltrappe fra byggemarked til byggemarked. En del giver gode priser, hvorimod nogle har fokus på service. Du skal overveje hvad du foretrækker.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt vareudvalg, og nogle specialiserer sig i en specifik type af vare. Du bør tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, foruden bare spindeltrappe.
Hvis du skal have byggematerialerne nu og her eller blot har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kan du tænke over at køre produkterne selv. Dette er specielt en mulighed ved de store byggecentre.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Man bør derfor undersøge byggeshoppens regler.
Det er helt klart utrolig afgørende at se, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du finde et andet.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med adskillige spørgsmål. Derved kan det være en god idé at handle hos et online byggemarked, hvor du tilbydes gode råd til valg af spindeltrappe.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og landskendte firmaer, som kan give ubekymrethed når man handler online. Det vil nogle se som en fordel.
De udbredte byggecentre køber varer fra forskellige producenter, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et stort udvalg af spindeltrappe online.
De udbredte byggecentre har butikker i det meste af landet, og som følge af det har de fleste mulighed for at købe online og fragte materialerne på egen hånd. Hermed har du mulighed for at undgå fragtgebyret, og sågar få fat i produkterne straks.

Nichewebshop

Størstedelen af niche netbutikker ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Pga. dette er det forventeligt at du får endnu mere kyndig rådgivning fra nogle som er specialister i netop spindeltrappe.
Mange nichebutikker styrer selv produktionen af varerne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online vil du få bedre priser.
Majoriteten af nichebutikker er små firmaer, der typisk er dansk ejede, gerne endda fra dit lokalområde. Disse kan du støtte når du handler spindeltrappe online hos dem.
De 10 største byggemarkeder

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 mennesker i firmaets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

spindeltrappe bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag cirka 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

spindeltrappe silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 mennesker i deres 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

spindeltrappe jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

spindeltrappe harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 ansatte i deres 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 medarbejdere i de 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Typisk vil det vise sig af stor betydning at udarbejde et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du har styr på økonomien. Det bør være rationelt at tage noter til alle omkostninger, og efterfølgende tjekke ens udgift ved dem én og én.
2Før du opstarter byggeprojektet må det være ultra meningsfuldt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde mange regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
3Du bør aldrig negligere din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse bl.a. sko og hjelm som hjælp med henblik på mulige ulykker. Det er vigtigt at have styr på din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke har assistance fra en fagmand.
4Husk at overveje om du selv bør stå for hele projektet, eller du burde sikre dig hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af byggeprocessen. Forudsat at du henter assistance fra en professionel kan du spare penge ved at at hente tilbud fra diverse firmaer.
5Det kan vise sig at være godt at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, især i tilfælde af vigtige byggeopgaver. Enkelte projekter behøver flere mennesker. Desuden vil det være hurtigere og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
6Man bør på ingen måde undvære udstyr. Tit vil det vise sig vigtigt at have grejet ved hånden før du går løs med arbejdet. Det er desuden vigtigt at inkludere de tilhørende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
7Det vil vise sig at have noget at sige at have alle byggematerialer klar til brug på forhånd inden du tager fat på byggeriet. Du kan sammenfatte en punktforms liste hvor der bør fremgå alt hvad der skal bruges, og så efterse hver enkelt ting, således at du er tryg ved at alt er klar.
8Der kommer stort set altid utidige bump på vejen ved større byggeprojekter, og herved er det meningsfuldt at der er afsat god nok tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
9Glem ikke at du kan forsøge at få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få i tilfælde hvor byggeprojektet gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte kræver dermed at byggeriet påvirker klimaet.
10Forberedelse vil altid være nøglen til at lykkes med byggeriet. Du bør overveje at sammensætte en effektiv agenda, som viser hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Forsøg at være skarp idet du nedskriver køreplanen.
11Der findes ekstremt mange vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes inspiration i. Især YouTube yder assistance med vældig meget brugbar viden, specielt ifald man benytter den engelske version.
12Ved opgaver udenfor har vind og vejr meget at sige. Af den grund skal du tit tage notits af prognosen for vejret i forbindelse med projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du er i fuld gang med dit avancerede byggeprojekt.
De bedst anmeldte byggekæder
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er yderst betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver toprating, og alene 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket klart er absolut imponerende. Ratingen grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % giver dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er ultra betryggende. Karakteren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er virkelig overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % giver maksimum point, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

Temmelig mange online firmaer udlover i dag et stort udvalg af billige leveringsformer til spindeltrappe. Den mest anvendte er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er jo ultra let gængelig, og typisk også den billigste fragttype.

Du bør endvidere afveje for og imod at vælge levering hjem til dig selv eller til adressen hvor du arbejder. Muligheden bliver mange gange en tand mere pebret, men derudover super simpel med spindeltrappe online. Den mest billige type af levering er dog at du selv henter pakken, men det stiller krav om at du fysisk befinder dig i nærheden af online firmaets byggecenter, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på spindeltrappe er jo virkelig relevant forudsat man skal bruge ordren om et øjeblik, og derfor er det utvivlsomt vigtigt at man dobbelttjekker den anslåede leveringsdato for spindeltrappe. Masser af byggeforretninger – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – lover billig dag-til-dag levering på deres primære varenumre online, som imidlertid beroer på at handlen laves forud for et fastslået klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få de nye varer pakket forud for at logistikmedarbejderne drager hjemad.

Nogle e-shops i Danmark garanterer fragtfri levering på spindeltrappe online, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at du køber for en præcis sum. Alternativt kan du gribe den billigste fragtmetode, der typisk vil være at få bragt produkterne til en pakkeshop.

En lang række byggecentre yder click-and-collect hvor du bestiller billig spindeltrappe online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark, 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og Davidsen. Byggemarkederne giver eksempelvis afhentning af spindeltrappe i følgende områder:

Middelfart, Hobro, Ringsted, Farum, Odense, Frederikshavn, Næstved, Ikast, Thisted, Odder, Højbjerg, Hørsholm, Frederiksværk, Aabenraa, Randers, Kalundborg, Silkeborg, Slagelse, Brabrand, Hedehusene, Virum, Brønderslev, Holbæk, Solrød Strand, Aarhus, Rudersdal, Ballerup, Glostrup, Taastrup, Svendborg, Nærum, Herning, Roskilde, Kolding, Hjørring, Vanløse, Tilst, Greve, Køge, Ølstykke, Skanderborg, Gentofte, Ishøj, Stenløse, Rødovre, Grenaa, Aalborg, Allerød, Søborg, Risskov, Frederiksberg, Nørresundby, Fredericia, Birkerød, Varde, Nyborg, Esbjerg, Værløse, Herlev, Valby, Viborg, Brønshøj, Tårnby, Vallensbæk, Nakskov, Nykøbing Falster, Brøndby, Åbyhøj, Haslev, Charlottenlund, Lyngby, Rønne, Horsens, Vordingborg, Skive, Dragør, Lillerød, Haderslev, Albertslund, Gladsaxe, Hillerød, Kokkedal, Hedensted, Struer, Hvidovre, Vejle, Helsingør, Frederikssund, Jyllinge, Holstebro, Lystrup, Sønderborg, Korsør, og København, .

Click-and-collect for spindeltrappe er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Når vi ser på tendenserne bliver det markant, at internet shoppere tit søger efter eksempelvis køb spindeltrappe og spindeltrappe tilbud. Foruden dette ser vi som regel online shoppere søge efter fx spindeltrappe online, billig spindeltrappe og spindeltrappe priser, plus de kendte byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Stark.

Find den bedste pris på spindeltrappe

Det er ualmindeligt smart for enhver at finde frem til tilbud på billige spindeltrappe online på diverse e-forhandlere, og på grund af dette har de fleste online butikker fundet det uundgåeligt at nedsætte priserne på spindeltrappe betydeligt, og ovenikøbet præstere fragt uden omkostninger.

Det kan ikke desto mindre blive gunstigt at studere nogle butikker på nettet efter tilbud og rabatter på spindeltrappe online forinden du gennemfører din handel, så man er tryg ved at skaffe sig den bedste pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Bygma.

Du må bare være opmærksom på, at hvis en e-handler sælger billige spindeltrappe online for en pris som er kolossalt fremragende, burde det mange gange være et bevis på en falsk online butik. Kortbetalinger er trods alt dækket ind under en forordning, som forsvarer dig overfor snydagtige internet outlets.

Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du vælge en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, forudsat du ser en fordel i at afbetale betalingen af spindeltrappe i flere bidder. Dette foreslåes som regel ved niche webshops, men ikke de store byggekæder som for eksempel Bygma, Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og 10-4.

Ved kig i data er det tydeligt, at netshoppere som regel leder efter blandt andet spindeltrappe priser og køb spindeltrappe. Foruden dette ser man ofte mennesker søge efter for eksempel spindeltrappe online, billig spindeltrappe samt spindeltrappe tilbud.

Gennemsøg nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot giver dig en række uafhængige muligheder for at blive klogere på en længere række tidligere kunders bedømmelser og herved er det fornuftigt, at du eftergår e-firmaets omtaler før du placerer din ordre på billige spindeltrappe online.

Facebook frembringer endvidere immervæk troværdige metoder til at få en idé om online shoppens kundefokus. Derudover er der en række internet webshops hvor det er muligt at notere en bedømmelse af deres køb, som lige så vel må tages i brug til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen handler billige spindeltrappe online hos en internet butik kan de helt sikkert gennemlæse webbutikkens vilkår, det er dog for det meste ikke super interessant, særligt hos de gængse byggemarkeder som Stark, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og 10-4.

Et alternativt forslag kan være at efterse hvorvidt webbutikken er e-mærke tilsluttet, siden det generelt er et sympol på at internet butikken føjer gældende dansk lovgivning, og at online butikken rutinemæssigt revideres af sagkyndige som er inde i lovene på området.

Desuden tilbydes du chance for assistance, når du møder dilemmaer som følge af din ordre på spindeltrappe. Tilmed anbefaler vi at køber er sat ind i de mest centrale regler der har indflydelse på bestillingen af spindeltrappe online, fx den ombytningsrettighed online webshoppen tilbyder.

I den relation er det i øvrigt afgørende, at man stadigvæk sikrer ens faktura, så man altid kan bevidne sit køb af spindeltrappe, uanset om man handler fra Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen eller Bygma.

Christian H gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Per gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

Bente Andersen gav 5 stjerner

God til prisen

Camilla U gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

9 gode råd til online shopping
1Mange netbutikker i Danmark tilbyder nu diverse forskellige billige leveringsudgaver til spindeltrappe. En af de mest anvendte er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente din bestilling præcis når det passer dig. Fragtløsningen er altså særdeles enkel, samt i mange tilfælde derudover den prisbilligste leveringsløsning.
2Flere internet webshops yder gratis levering på spindeltrappe, men i reglen er det så præmissen at der shoppes for et bestemt beløb. Alternativt kunne man overveje den mindst kostelige form for fragt, som typisk vil blive at få dem til at køre bestillingen til en pakkeshop. Denne er oftest tillige super smart. Den prisbilligste løsning til levering vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne.
3Den mest betalelige leveringsmetode er dog at hente ordren selv, hvilket afhænger af at du fysisk befinder dig i nærheden af e-shoppens hjemsted. Den leveringstype er naturligvis ekstremt vital om vi behøver spindeltrappe inden for få dage. Alternativt så tilbyder nogle enkelte internet varehuse gratis fragt, men tit er det betinget af at der købes for en bestemt sum.
4Generelt går vi ind for at kontrollere om e-forhandleren er e-mærket medlem, hvilket er en antydning af at internet forhandleren følger de opstillede regler, samt at internet webshoppen løbende kigges til af fagfolk som kender til vilkårene. Forinden folk shopper billige spindeltrappe på en webbutik kunne de til hver en tid gennemløbe forhandlerens handelsaftale.
5Forud for at nogen køber billige spindeltrappe på en shop på nettet kan man for at være sikker gennemse netshoppens betingelser, dog er det typisk ikke særlig morsomt. Tilmed kan det være til hjælp at du er omhyggelig omkring de mest aktuelle vilkår der gælder for handlen med billige spindeltrappe online, til eksempel den byttepolitik online webshoppen benytter.
6Fragtperioden er selvfølgelig ret aktuel hvis man behøver varen om kort tid, og af den grund er det aldeles essentielt at vi kontrollerer det anslåede leveringstidspunkt på spindeltrappe. En del online selskaber annoncerer billig dag-til-dag levering på mange af shoppens varenumre, som beroer på at transaktionen gennemføres tidligere end et besluttet klokkeslæt.
7Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er indbefattet af et regulativ, hvilket bistår en overfor snydagtige online virksomheder. Alternativt burde du bruge et tilbud fra f.eks. ViaBill, ifald du agter at godtgøre omkostningerne over en længere periode.
8Trustpilot tilbyder dig egentlig belejlige genveje til at sondere en række andre forbrugeres iagttagelser og derved rekommanderer vi, at du evaluerer internet forretningens ratings før du shopper billige spindeltrappe online. Facebook frembringer ligeledes ret gunstige chancer for at få indtryk af e-forhandlerens kundefokus.
9Det er særligt smertefrit for alle at prissammenligne online på billige spindeltrappe i blandt forskellige webbutikker, og ergo yder flere internet foretagender fri fragt. Trods dette kan det alligevel være fordelagtigt at eftergå nogle enkelte webshops efter rabat og tilbud før du gennemfører din handel, så man er velinformeret til at få den skarpeste pris.