Elektronik Spidstang lige 125 mm
35 kr.
Mere info
Spidstang 200 mm - 8"
60 kr.
Mere info
Elektronik Spidstang bøjet 125 mm
35 kr.
Mere info
Spidstang bøjet 200 mm - 8"
71 kr.
Mere info
Spidstang bøjet 150 mm - 6"
55 kr.
Mere info
Knipex bukket spidstang 160mm 2525 160
199 kr.
Mere info
Knipex bukket spidstang 200mm VDE 1000V 2626-200
268 kr.
Mere info
Knipex bukket spidstang 200mm 2622 200
203 kr.
Mere info
Knipex spidstang 200mm VDE 1000V 26 16 200
238 kr.
Mere info
Knipex spidstang 160mm 2502 160
148 kr.
Mere info
Bahco Ergo spidstang 2427g 160mm buet
220 kr.
Mere info
Knipex spidstang elekt. 115mm 3522 115
228 kr.
Mere info
Bahco Ergo spidstang 2430G 160mm lige
198 kr.
Mere info
Knipex spidstang 200mm 2612 200
180 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri ens betydende med adskillige spørgsmål. På grund af det er det en fordel at handle hos et online byggemarked, hvor du kan modtage sparring omkring spidstang.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige spidstang hos de forskellige online byggekæder. En del tilbyder billige priser, og andre vil have service. Du skal gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
Du skal kende de betingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Af den grund skal man kende webshoppens regningslinjer.
Nogle byggemarkeder udbyder et stort sortiment af varer, og andre er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du bør afveje om det er vigtigt for dig at have mange typer af varer at vælge fra, udover blot spidstang.
Det er naturligvis utrolig afgørende at undersøge, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Når du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot gerne vil slippe for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte varerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed et alternativ i de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede virksomheder, som kan bidrage til øget sikkerhed når man handler online. Det kan du se som positivt.
De udbredte byggemarkeder udbyder produkter fra talrige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et bredt sortiment af spidstang online.
De kendte byggekæder findes i det meste af landet, og pga. det har du adgang til at handle online og hente produkterne på egen hånd. Dermed har man mulighed for at spare leveringsomkostningen, og endda hente varerne nu og her.

Nichewebshop

En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche har meget ekspertise i deres online produktkategori, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Følgelig bør du modtage ekstra begavet service fra medarbejdere der er specialister i lige præcis spidstang.
Forskellige webshops som sælger få produkter er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis sågar fra dit lokalområde. Dem hjælper du ved at købe spidstang online på deres hjemmeside.
Mange nichebutikker på nettet står selv for produktion af de varer som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online bør du få en billigere pris.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af over 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

spidstang jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 mennesker i de 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag ca. 500 ansatte i kædens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

spidstang bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af omkring 100 mennesker i firmaets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

spidstang harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

spidstang silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Nogle gange kan man søge økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes hvis byggeriet er miljøvenligt. At få tilbud om støtte beroer altså på at byggeriet gør en positiv forskel for naturen.
2Man skal for alt i verden ikke undvære grej. Ofte vil det vise sig klogt at have grejet tilgængeligt når du begynder på dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at indregne de tilhørende omkostninger i budgettet for byggeriet.
3For udendørs opgaver kan vind og vejr få meget at sige. Således kan du tit undersøge femdøgnsprognosen i dagene op til byggeprojektet, så det ikke uden varsel begynder at vælte ned netop som du er gået i gang med det komplekse projekt.
4Planlægning vil altid være nøglen til at lykkes med din byggeproces. Du bør overveje at sammensætte en effektiv dagsorden, der dikterer hvilke opgaver der laves hvornår, og en tilhørende kronologisk orden. Vær realistisk i sammensætningen af din strategi.
5Det er oplagt at indhente assistance til arbejdet, hovedsageligt ift. krævende projekter. Store opgaver bør udføres af flere end en enkelt person. Ydermere må det blive bedre og mere interessant når der er flere der bidrager.
6Du må unden ingen omstændigheder negligere sikkerheden, så glem ej beskyttelse herunder hjelm og sko som beskytter dig overfor eventuelle ulykker. Det er fundamentalt med fokus på dit eget helbred i arbejdet, specielt såfremt du ikke får hjælp fra en ekspert.
7Forud for at du indleder byggeprocessen kan det være ultra fundamentalt at sikre sig, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor vil der gælde mange regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Muligvis vil det vise sig aktuelt at du har de fornødne byggematerialer klar før du tager fat på dit arbejde. Du kunne med fordel sammenfatte en punktforms note med alt du får brug for, og som det næste gennemløbe hver enkelt ting, så du føler dig sikker på at du har styr på det.
9Der viser sig som regel uventede udfordringer ved avancerede projekter, og altså vil det være værdifuldt at man har afsat tilstrækkelig plads i agendaen, som bidrager til at man kan være sikker på at nå i mål.
10Du kan finde alverdens guides og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube yder assistance med store mængder anvendelig viden, særligt når du kigger på engelsk.
11Ofte vil det være betydningsfuldt at udfærdige en budgetoversigt for byggeprojektet, så du har en økonomisk ramme. Det må være sundt at gennemgå alle udgifter, og så gennemgå udgiften ved dem en ad gangen.
12Du kan tænke over om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere skal skaffe professionel assistance til noget af byggeriet. Ifald du køber professionel hjælp vil det normalt være en god idé at notere tilbud fra flere håndværkere.
De mest populære byggekæder
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er utrolig flot. Karakteren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er usædvanligt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % giver den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som klart er yderst beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ekstremt beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % giver 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er yderst flot. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringsversion er smartest?

En lang række byggecentre giver efterhånden alverdens billige leveringsmuligheder til spidstang. En af de mest anvendte er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine varer når du har lyst. Den er jo temmelig fremkommelig, samt typisk tillige den billigste leveringsmetode.

Du kunne alternativt påtænke at bestille produkterne til levering hjem til dig privat eller til hvor du arbejder. Denne er i regelen en tand mere bekostelig, men til gengæld yderst fleksibel for spidstang online. Den billigste type af levering vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, men dette er betinget af at du opholder dig lige ved e-forretningens byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på spidstang kan i nogle tilfælde være ret essentiel om man har brug for ordren straks, og af den grund er det ganske aktuelt at du studerer det forventede leveringstidspunkt for spidstang. De fleste online virksomheder – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – frembyder billig 1 hverdags levering på adskillige produkter online, men som imidlertid står og falder med at transaktionen realiseres forud for et givent tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få varerne klargjort forud for at logistikpersonalet holder fyraften.

Nogle enkelte online outlets byder på gratis levering på spidstang online, men undertiden kun såfremt der aftages for en bestemt pris. I øvrigt kunne du tage den mest letkøbte leveringsform, hvilket mange gange er at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til en pakkeshop.

De største byggecentre tildeler afhentning hvor du bestiller billig spidstang hjemmefra men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og Stark. Byggemarkederne foreslår bl.a. klik-og-hent på spidstang i disse områder:

Varde, Åbyhøj, Hjørring, Aarhus, Korsør, Struer, Herning, Skanderborg, Værløse, Rønne, Hillerød, Aabenraa, Horsens, Næstved, Holstebro, Birkerød, Skive, Nykøbing Falster, Nærum, Nyborg, Søborg, Rødovre, Odense, Ølstykke, Fredericia, Hørsholm, Dragør, Kalundborg, Aalborg, Risskov, Ballerup, Farum, Ishøj, Brønderslev, Odder, Lyngby, Nørresundby, Slagelse, Hvidovre, Ringsted, Vejle, Jyllinge, Grenaa, Gladsaxe, Tårnby, Brønshøj, Charlottenlund, Brøndby, Hedensted, Vallensbæk, Gentofte, Esbjerg, Ikast, Lystrup, Helsingør, Virum, Randers, Vanløse, Nakskov, Albertslund, Svendborg, Holbæk, København, Greve, Hedehusene, Rudersdal, Lillerød, Frederiksværk, Frederikshavn, Kolding, Allerød, Glostrup, Haderslev, Højbjerg, Stenløse, Tilst, Haslev, Middelfart, Hobro, Sønderborg, Køge, Kokkedal, Brabrand, Frederikssund, Thisted, Vordingborg, Herlev, Viborg, Roskilde, Silkeborg, Solrød Strand, Valby, Taastrup, og Frederiksberg, .

Klik-og-hent ift. spidstang er muligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn), Jylland (Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Lolland, Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Bornholm, Amager, Nordsjælland).

Når man ser på tendenserne bliver det klart, at online shoppere typisk efterspørger blandt andet køb spidstang og billig spidstang. Derudover oplever man tit netshoppere søge blandt andet spidstang priser, spidstang tilbud og spidstang online, foruden de velkendte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg og 10-4.

Bedste tilbud på spidstang

Det har vist sig at være ekstremt ligetil for folk at finde de bedste priser på billige spidstang online i blandt diverse e-forhandlere, og til tak har de fleste internet forhandlere set sig tvunget til at reducere salgspriserne på spidstang kolossalt, og i øvrigt frembyde fragt uden betaling.

Men det kan immervæk blive lukrativt at udforske en række e-forhandlere efter rabatter og tilbud på spidstang online før du færdiggør din shopping, sådan at man er skråsikker på at indhente den bedste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark og Bygma.

Man bør lige meget hvad være så påpasselig, at ifald en online butik afsætter billige spidstang online til salg for en udsalgspris der virker utrolig billig, så er det for det meste være en indikator for en falsk internet forhandler. Shopping med kort er imidlertid omfavnet af en forordning, som garanterer folk imod uærlige e-firmaer.

Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du bruge et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, når du foretrækker at dække omkostningerne til spidstang af flere omgange. Dette tilbydes normalt i specialiserede netshops, men sjældent de udbredte byggecentre som eksempelvis 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Silvan, Davidsen og Bauhaus.

Når vi ser på data er det tydeligt, at internet shoppere jævnligt søger efter bl.a. billig spidstang og spidstang online. Derudover ser vi mange gange online shoppere lede efter for eksempel spidstang priser, spidstang tilbud og køb spidstang.

Udforsk tidligere brugeres meninger

Trustpilot bringer dig en lang række gode muligheder for at studere en stor portion andre kunders kritik og herved kan det anbefales, at du efterforsker online webshoppens bedømmelser inden du færdiggør din shopping med billige spidstang online.

Facebook fremskaffer endvidere fuldkommen gunstige chancer for at få indblik i internet selskabets kundetilfredshed. Tilmed møder vi nogle online varehuse i Danmark som gør det muligt at meddele en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket tillige bør drages fordel af til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen køber billige spidstang online hos en internet handler kunne man i virkeligheden betragte deres vilkår, men det er gerne en omfattende opgave, især på de kendte byggekæder som Bauhaus, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark og 10-4.

Et nemt alternativ kan være at tjekke hvorvidt online virksomheden er e-mærket, som generelt er en sikring om at online shoppen understøtter de danske retningslinjer, tillige med at netbutikken lejlighedsvis monitoreres af fagmænd der har megen viden om lovgivningen.

Det giver dig lejlighed til at få bistand, for så vidt du får besvær i processen med din shopping med spidstang. For øvrigt er det prisværdigt at køberen er vidende om de mest vedkommende vilkår der gælder for bestillingen af spidstang online, som eksempelvis den returret e-shoppen anvender.

I den forbindelse er det ydermere vigtigt, at man til enhver tid sikrer sin e-mail kvittering, så man når som helst vil kunne bekræfte sit køb af spidstang, uafhængig af om man har handlet ved Stark, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus eller Davidsen.

Hans gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Lene J gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

Peter Jensen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Inge P gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

9 tips til når du køber online
1Det er efterhånden meget gnidningsløst for almindelige dødelige at finde tilbud online på billige spidstang fra flere online forhandlere, og af den grund garanterer en lang række online butikker fragt uden gebyr. Dog kan det imidlertid blive gunstigt at eftergå nogle forskellige internet firmaer efter tilbud inden du gennemfører din bestilling, så man ikke er i tvivl om at få fat i den mest attraktive pris.
2Nogle internet shops byder på portofri levering på spidstang, men i mange tilfælde kræves det at der købes for en konkret pris. Alternativt bør du gribe den billigste leveringstype, hvilket oftest vil blive at få dem til at levere dine varer til et afhentningssted. Metoden bliver en gang i mellem ydermere temmelig enkel. Den mest prisbevidste fragtmetode vil dog altid være selv at hente pakken.
3Leveringshastigheden er naturligvis super relevant hvis man mangler dine nye varer fluks, så herved er det ganske centralt at man dobbelttjekker den estimerede leveringstid for spidstang. En stor portion online webshops udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige produkter, men vær vagtsom da det afhænger af at ordren aflægges tidligere end et nøjagtigt tidspunkt.
4Vi tilråder at tjekke om internet forretningen er e-mærket, som ofte er et signal om at online butikken accepterer de officielle danske regler, tillige med at internet forretningen en gang i mellem revurderes af specialister der har meget erfaring med bestemmelserne på området. Forud for at nogen bestiller billige spidstang hos en internet virksomhed kunne man helt sikkert løbe igennem butikkens forretningsvilkår.
5Forinden nogen køber billige spidstang i en internet virksomhed behøver man principielt studere forhandlerens forretningsaftale, men det er almindeligvis et omfattende projekt. For øvrigt støtter vi at du er omhyggelig omkring de primære reglementer der har indflydelse på handlen med billige spidstang online, som fx hvilken returrettighed e-butikken anvender.
6En masse internet foretagender udlover til alt held diverse billige leveringsmodeller til spidstang. Den mest anvendte er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter dine nye varer når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er jo ualmindeligt smertefri, samt ofte derudover den mest letkøbte mulighed for levering.
7Den billigste leveringsmåde vil altid vise sig at være selv at hente produkterne, men dette står og falder med at du bor lige ved online butikkens arbejdslager. Den fragtmulighed er ekstremt relevant ifald man har behov for spidstang med det samme. Alternativt så præsterer nogle online butikker fragt uden gebyr, men undertiden kun hvis man handler for en fastsat sum.
8Trustpilot giver dig super stabile muligheder for at kigge nærmere på en stor portion øvrige konsumenters vurderinger og af den grund går vi ind for, at du betragter e-forretningens vurderinger forud for at du bestiller billige spidstang online. Facebook tilbyder for øvrigt immervæk nyttige muligheder for at få en idé om e-handlens pålidelighed.
9Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omfavnet af en ordning, som dækker dig overfor uægte internet shops. Som et alternativ bør du bruge en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du har til hensigt at afbetale prisen ude i fremtiden.