HERO Spidsmejsel 250 mm
38 kr.
Mere info
HERO Spidsmejsel 350 mm
45 kr.
Mere info
HERO Spidsmejsel 300 mm
41 kr.
Mere info
RENNSTEIG Spidsmejsel, 8-kantet 250x16mm
85 kr.
Mere info
RENNSTEIG Spidsmejsel 250x16mm
91 kr.
Mere info
RENNSTEIG Spidsmejsel 300x18mm
107 kr.
Mere info
IRWIN Spidsmejsel, sds-max 400mm
87 kr.
Mere info
RENNSTEIG Spidsmejsel, 8-kantet 200x16mm
76 kr.
Mere info
IRWIN Spidsmejsel, sds-plus 250mm
78 kr.
Mere info
OSM HM SPIDSMEJSEL 24 MM
760 kr.
Mere info
RENNSTEIG Spidsmejsel, 111-2-300 300x18mm
101 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør man læse firmaets handelsbetingelser.
For en del er byggeprojekter ens betydende med en masse spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne handle hos en netbutik, hvor du kan få sparring omkring spidsmejsel.
Flere byggekæder præsterer et enormt produktudvalg, imens andre er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge fra, udover bare spidsmejsel.
Når du har brug for byggematerialerne hurtigst muligt eller bare gerne vil undvære leveringsomkostningen, så kan du overveje at transportere materialerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed et alternativ hos de gængse byggecentre.
Det er naturligvis super vigtigt at se, om de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers bør du overveje at kigge andetsteds.
Du vil finde variationer i priserne på billige spidsmejsel fra byggekæde til byggekæde. Nogle vil have billige priser, hvorimod nogle tilbyder kompetent rådgivning. Du må reflektere over hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og kendte butikker, som kan bidrage til øget sikkerhed når du skal handle online. Det vil nogle se fordele i.
De kendte byggecentre har butikker i hele landet, og af den grund har kunderne adgang til at handle online og køre produkterne på egen hånd. Herigennem har du valget om at slippe for leveringsomkostningen, og tilmed få fat i varerne lige nu.
De udbredte byggecentre sælger varer fra alle mulige specialbutikker, og dermed kan du shoppe fra et stort sortiment af spidsmejsel online.

Nichewebshop

Størstedelen af niche netbutikker står selv for produktion af de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online får du bedre priser.
Størsteparten af webshops i små nicher har meget ekspertise i de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Følgelig kan du forvente en høj grad af kompetent service fra ansatte som er specialister i netop spidsmejsel.
Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche er opstartsfirmaer, som typisk drives i Danmark, måske endda lokalt nær dig. Disse hjælper du ved at bestille spidsmejsel online på deres side.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 kollegaer i selskabets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

spidsmejsel silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag over 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 mennesker i deres 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

spidsmejsel jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 personer i de 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 medarbejdere i de 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

spidsmejsel bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

spidsmejsel harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 mennesker i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der præsenterer sig altid utidige problemer i tilfælde med større byggeprojekter, og på grund af det kan det være af stor betydning at man afsætter rigeligt med plads i kalenderen, med formålet om at man kan være ubekymret om at man når det til siden.
2Det kan være til god gavn at indhente hjælp til arbejdet, hovedsageligt ved væsentlige ombygninger. Nogle projekter gør krav på mere end en person. Dertil bør det blive mere produktivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
3Typisk vil det være vigtigt at nedskrive et budget for optimeringen, så man har styr på omkostningerne. Det bør blive sundt at beskrive samtlige udgiftsposter, og herefter notere ens udgift ved dem én efter én.
4Ved udendørs opgaver kan vejrsituationen få en essentiel rolle. På grund af dette bør du med jævne mellemrum lægge mærke til vejrprognosen i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det ud af det blå starter med at regne når du lige er i fuld gang med det store projekt.
5Du har adgang til en overflod af instruktioner og videoer via nettet som kan inspirere dig. Særligt YouTube bringer dig enormt meget konstruktiv info, specielt forudsat at man søger på engelsk.
6Du må aldrig stå uden det nødvendige grej. Ofte kan det vise sig afgørende at have grejet tilgængeligt idet du går løs med byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at tillægge omkostningerne hertil i dit økonomiske overblik.
7Godt forarbejde viser sig som kilden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du er nødt til at udarbejde en struktureret strategi, som fortæller hvilke opgaver der skal laves på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Det anbefales at være skarp når du sammensætter agendaen.
8Måske du burde vurdere om det er optimalt at klare det hele selv, eller du med fordel kan fremskaffe assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af arbejdet. Hvis du ønsker assistance fra en professionel er det fornuftigt at notere prisoverslag fra en håndfuld firmaer.
9Glem ikke at du kan spørge om offentlig støtte til ombygninger. Det bliver givet såfremt byggeriet er miljøvenligt. Modtagelsen af støtte er altså betinget af at renoveringen gør en positiv forskel for planeten.
10Du bør unden ingen omstændigheder forsømme din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj som fod- og hovedbeklædning som hjælp overfor potentielle skader. Det er klogt at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke køber professionel hjælp.
11Det vil vise sig af stor betydning at have de nødvendige bygningsmaterialer klar i god tid før du tager fat på byggeriet. Du har fordel af at udarbejde en simpel liste hvoraf der fremgår hver eneste ting du skal bruge, og så granske hver eneste ting, med det formål at du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
12Forud for at du påbegynder byggeprojektet er det ganske vigtigt med et tilsagn om, at dit projekt ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype vil der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
De bedst anmeldte byggecentre
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er rigtig godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % giver topkarakter, og bare 9 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er enormt overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er ret så godt arbejde. Karakteren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er utrolig imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal du vælge?

Mange e-firmaer tilbyder på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige muligheder for levering til spidsmejsel. Den mest anvendte er i dag pakkeshops, så du selv har mulighed for at hente varerne når du har lyst. Fragtløsningen er jo meget let, og oftest desuden den mest billige fragtmulighed.

Du burde lige så vel vælge at vælge at få udbragt hjem til dig selv eller til adressen på dit arbejde. Fragtformen er almindeligvis en lille smule mindre billig, men lige så vel særdeles overkommelig med spidsmejsel online. Den mest letkøbte type af levering er dog at hente varerne selv, som desværre er betinget af at du lever i kort afstand af online webshoppens butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på spidsmejsel kan være ualmindeligt relevant om man mangler din ordre om kort tid, så derfor er det temmelig på sin plads at man checker den estimerede leveringstid ved spidsmejsel. Størstedelen af online butikker – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – udlover billig levering på næste hverdag på utallige produkter online, der dog er påkrævet at der bestilles inden et givent klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få bestillingen sendt afsted før de lageransatte tager hjem.

Nogle webshops tilbyder levering uden beregning på spidsmejsel online, men tit kun såfremt du indkøber for en konkret sum. Desuden kunne du tage den billigste fragtmulighed, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et udleveringssted.

En stor portion netshops giver click-and-collect hvor du bestiller billig spidsmejsel på nettet men selv henter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Jem og Fix. Byggemarkederne foreslår fx klik-og-hent på spidsmejsel i følgende områder:

Rødovre, Farum, Stenløse, Kolding, Nykøbing Falster, Hillerød, Aabenraa, Ringsted, Charlottenlund, Herlev, Korsør, Birkerød, Solrød Strand, Virum, Grenaa, Holstebro, Middelfart, Haderslev, Holbæk, Skanderborg, Valby, Frederiksværk, Gladsaxe, Hobro, Struer, Brøndby, Ballerup, Tårnby, København, Risskov, Lillerød, Viborg, Aarhus, Lyngby, Frederikssund, Nakskov, Horsens, Brønshøj, Helsingør, Nørresundby, Hvidovre, Ishøj, Hjørring, Brønderslev, Haslev, Åbyhøj, Slagelse, Højbjerg, Silkeborg, Esbjerg, Herning, Dragør, Varde, Værløse, Gentofte, Frederiksberg, Randers, Jyllinge, Fredericia, Glostrup, Nærum, Tilst, Vallensbæk, Søborg, Nyborg, Aalborg, Odder, Hedehusene, Ølstykke, Hørsholm, Sønderborg, Næstved, Skive, Kalundborg, Køge, Kokkedal, Roskilde, Brabrand, Rønne, Rudersdal, Odense, Vejle, Frederikshavn, Allerød, Albertslund, Lystrup, Hedensted, Ikast, Taastrup, Greve, Vanløse, Vordingborg, Thisted, og Svendborg, .

Klik-og-hent for spidsmejsel er en mulighed i de fleste dele af landet: Sjælland (Østsjælland, Amager, Falster, Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark).

Ved kig i data bliver det klart, at internetbrugere jævnligt efterspørger eksempelvis spidsmejsel priser og køb spidsmejsel. Foruden dette ser man som regel mennesker kigge efter fx spidsmejsel online, billig spidsmejsel og spidsmejsel tilbud, foruden de velkendte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og 10-4.

Bedste tilbud på spidsmejsel

Det er efterhånden ret så enkelt for os alle at finde information om priser på billige spidsmejsel online fra forskellige butikker på nettet, og til gengæld har de fleste online varehuse fundet det uundgåeligt at trykke prisen på spidsmejsel betydeligt, og i øvrigt tilbyde billig fragt.

Til gengæld kan det imidlertid blive udbytterigt at sammenholde nogle enkelte internet forhandlere efter tilbud på spidsmejsel online inden du handler, sådan at du er sikker på at antage den billigste pris. Se ikke blot på de velkendte byggecentre som Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og Silvan.

Man må blot være obs på, at i tilfælde af at en butik på nettet afhænder billige spidsmejsel online for en pris som anses for kolossalt attraktiv, så kan det for det meste være et faresignal om en svindel online virksomhed. Kortbestillinger er dog en del af en anordning, der hjælper dig som kunde overfor bedrageriske online virksomheder.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du overveje et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, forudsat du har til hensigt at afdrage pengene til spidsmejsel over en længere periode. Dette foreslåes som regel hos nicheforhandlere, men ikke de velkendte byggekæder som for eksempel Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg.

Ved indkig i tendenserne er det tydeligt, at folk mange gange søger bl.a. billig spidsmejsel og spidsmejsel online. Vi ser desuden mange gange internet shoppere søge efter eksempelvis spidsmejsel priser, spidsmejsel tilbud samt køb spidsmejsel.

Kig på tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot tilbyder dig relativt hensigtsmæssige løsninger til at sondere adskillige nuværende brugeres meninger og derfor kan det anbefales, at du verificerer online butikkens kritik forinden du shopper billige spidsmejsel online.

Facebook frembyder på samme måde immervæk hæderlige metoder til at få indsigt i e-butikkens troværdighed. Her møder vi en del online forhandlere som tilbyder folk at udforme en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket også kan anvendes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk bestiller billige spidsmejsel online på en e-handler kunne man i princippet gennemse shoppens handelsaftale, men det er i mange tilfælde ikke videre interessant, i særdeleshed med de gængse byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og 10-4.

Et nemt alternativ kunne måske være at se hvorvidt online butikken er godkendt af e-mærket, da det længe har været et fingerpeg om at e-forhandleren efterlever de gældende danske regler, samt at den af og til revurderes af fagfolk som er indført i lovgivningen.

Derudover giver det dig genvej til opbakning, ifald du udsættes for udfordringer i forbindelse med din handel med spidsmejsel. Herudover er det en hjælp at du er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde bestemmelser gældende for købet af spidsmejsel online, som fx hvilken bytteret online webshoppen tilbyder.

På grund af dette er det også vigtigt, at man permanent gemmer sin e-mail kvittering, så man en anden gang kan påvise købet af spidsmejsel, hvad end man har købt hos 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bauhaus, Jem og Fix eller Davidsen.

Søren M gav 5 stjerner

Rigtig god service

Maria S gav 4 stjerner

Det virker bare.

Lene Olsen gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Jette Jørgensen gav 5 stjerner

Nemt køb

9 tips til online indkøb
1Det er i dag i høj grad smertefrit for forbrugerne at finde de laveste priser online på billige spidsmejsel fra forskellige internet handler, og af den grund præsterer en hel del internet forhandlere gebyrfri levering. Men det kan trods alt være profitabelt at kigge forbi enkelte internet forretninger efter tilbud og udsalg forinden du bestiller, således at man er usvigeligt sikker på at modtage den laveste pris.
2Inden folk bestiller billige spidsmejsel i en forretning på nettet kunne man når alt kommer til alt gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens forretningsvilkår, men det er typisk et omfattende arbejde. Ligeledes slår vi et slag for at du er obs på de elementære vedtægter der har indvirkning på shopping af billige spidsmejsel online, f.eks. den bytteret webshoppen kører med.
3Vi anbefaler at kigge hvorvidt online forhandleren er e-mærket medlem, som er en antydning af at internet virksomheden retter sig efter de officielle regler, foruden at internet butikken jævnligt føres tilsyn med af fagmænd der har indsigt i de gældende love. Forud for at folk køber billige spidsmejsel på en internet webshop bør man på en vis måde have øje for webshoppens handelsbetingelser.
4Trustpilot bringer dig flere relevante løsninger til at fortolke ret mange aktuelle kunders meninger og på grund af dette foreslår vi, at du eftersøger online webshoppens ratings forinden du bestiller billige spidsmejsel online. Facebook leverer tilsvarende faktisk fantastiske metoder til at få indtryk af webbutikkens popularitet.
5Den billigste type af levering vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, som jo er betinget af at du befinder dig nær webbutikkens adresse. Den fragtmetode kan vise sig at være super vital om man har brug for spidsmejsel lige om lidt. Alternativt så sikrer visse online butikker fragt uden beregning, men i mange tilfælde kun når der shoppes for et konkret beløb.
6Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Kortkøb er inkluderet i en regel, som støtter dig som kunde imod snydagtige internet handler. Som alternativ kan du overveje en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du ønsker at dække beløbet over en længere periode.
7Antal dages levering kan i nogle tilfælde være ret udslagsgivende ifald man behøver produkterne fluks, og derfor er det altså meningsfuldt at man dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt ved spidsmejsel. Adskillige e-shops lover billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres varer, som alligevel forudsætter at orden realiseres forinden et fastslået klokkeslæt.
8Mange netshops tilbyder i øjeblikket flere billige fragtløsninger til spidsmejsel. Det mest almindelige er nu til dags pakkeshops, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte produkter når der er tid til det. Fragtmuligheden er jo super simpel, samt tit tilmed den prisbilligste leveringsform.
9Nogle shops på nettet frembyder fragt uden beregning på spidsmejsel, men typisk er det betinget af at der shoppes for et præcist beløb. I øvrigt skulle du udse dig den mest prisbevidste leveringsmanér, der i de fleste tilfælde vil være at få dem til at køre dine varer til et udleveringssted. Den er beklageligvis ydermere rigtig ligetil. Den mest letkøbte leveringsudgave vil dog altid være selv at hente pakken.