Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke regler der gælder når du handler online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør du kende netbutikkens regningslinjer.
For mange er byggeri ens betydende med adskillige spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne købe fra et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af S&P ventilator.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot vil undvære fragtomkostningen, så kunne du tænke over at transportere materialerne selv. Det er i særdeleshed muligt i de udbredte byggekæder.
Du vil finde forskelle i prisen på billige S&P ventilator fra byggekæde til byggekæde. Nogle giver de bedste priser, og øvrige har fokus på service. Du bør bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvfølgelig meget afgørende at tjekke, om de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du lede andre steder.
Nogle byggecentre præsterer et enormt varesortiment, og øvrige fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du kan tænke over om det er afgørende for dig at du har adskillige produkter at vælge i mellem, foruden bare S&P ventilator.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder finder du nær dig, og som følge af det har man adgang til at bestille online og køre materialerne på egen hånd. Hermed kan du vælge at slippe for leveringsomkostningen, og ovenikøbet skaffe produkterne med det samme.
De velkendte byggecentre køber produkter fra alle mulige specialbutikker, og dermed kan du shoppe fra et bredt sortiment af S&P ventilator online.
De store byggecentre er udbredte og anerkendte firmaer, som kan bidrage til øget tryghed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

En masse specialiserede netshops har meget ekspertise i deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Herved bør du modtage super informativ vejledning fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis S&P ventilator.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe idet du handler S&P ventilator online fra deres webshop.
En masse nichefokuserede webshops står selv for produktion af varerne som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online får du bedre priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

S&P ventilator bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

S&P ventilator jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 mennesker i selskabets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 personer i de 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

S&P ventilator harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 kollegaer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for over 500 mennesker i selskabets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

S&P ventilator silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 personer i de 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du kunne overveje hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere burde sikre dig hjælp fra en fagperson til noget af byggeprocessen. Ifald du benytter hjælp fra en ekspert kunne det være en god idé at søge tilbud fra en håndfuld firmaer.
2Man kan indhente et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det fås hvis projektet bidrager positivt til klimaet. Bidraget betinger at ombygningen har en positiv indvirkning på naturen.
3Ved udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. På grund af dette bør du løbende kigge på vejrudsigten i perioden for byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig går i gang med at vælte ned nøjagtig som du er midt i dit avancerede byggeprojekt.
4Du bør aldrig undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk beklædning som fx sko og hjelm som skåner dig overfor eventuelle risici. Det er af stor betydning at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke køber professionel hjælp.
5Det bliver af stor betydning at du har de fornødne byggematerialer disponible på forhånd inden du begynder arbejdet. Du får god gavn af at forfatte en overskuelig note med alt der er nødvendige, og bagefter eftergå punkterne, med øje for at du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
6Planlægning vil altid være metoden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du bør overveje at nedskrive en struktureret tidsplan, der beskriver hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, samt derudover en nummerorden. Det anbefales at være realistisk når du sammensætter tidsplanen.
7Der kommer som regel overraskende vanskeligheder når det handler om svære projekter, og altså kan det vise sig betydningsfuldt at der er afsat nok tid i planen, som vil medvirke til at man føler sig selvsikker på at nå i mål.
8Det kan vise sig at være godt at sikre sig en hjælpende hånd til arbejdet, ikke mindst når det kommer til store arbejdsopgaver. Nogle ting bør udføres af flere folk. Samtidig bliver det mere effektivt og sjovere at være flere om det.
9Man skal under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være yderst relevant at have udstyret til rådighed når du tager fat på dit byggeprojekt. Derudover er det godt at inkludere disse udgiftsposter i budgettet for byggeriet.
10Du finder alle mulige former for guides og videoer på nettet som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube er kilde til utrolig meget almennyttig viden, i særlig grad ifald du bruger engelske søgeord.
11Typisk vil det vise sig af stor betydning at have lavet et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du har et økonomisk overblik. Det må være rationelt at beskrive samtlige poster, og efterfølgende undersøge online tilbud på dem en ad gangen.
12I god tid inden at du iværksætter byggeprojektet må det være ultra afgørende at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig mange regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
De mest folkekære byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er hamrende imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er kolossalt imponerende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ualmindeligt overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion er smartest?

Flere e-forretninger giver nu om dage en hel del forskellige billige leveringsmidler til S&P ventilator. En yndling er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente pakken når du har tid. Leveringstypen er jo rigtig hensigtsmæssig, samt mange gange endda den mindst kostelige leveringsmetode.

Du burde alternativt afveje for og imod at vælge at få leveret til din lejlighed eller hus eller til når du er på job. Metoden er desværre en kende mindre billig, men tillige rigtig enkel med S&P ventilator online. Den billigste leveringsmodel er dog selv at hente ordren, men den løsning står og falder med at du er tæt på internet forretningens butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringshastigheden på S&P ventilator er selvfølgelig særdeles udslagsgivende om man har behov for dine nye varer inden for kort tid, og i det øjemed er det komplet på sin plads at vi tjekker det anslåede leveringstidspunkt ved S&P ventilator. En stor portion internet butikker – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på en række varer online, som dog betinges af at bestillingen laves før et konkret tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne klar forud for at pakkemedarbejderne har fyraften.

Nogle online forretninger sikrer portofri fragt på S&P ventilator online, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når man bestiller for et fastslået beløb. Ellers kan du gribe den mindst kostelige fragtmulighed, der gerne er at få fragtfirmaet til at levere pakken til et udleveringssted.

Størstedelen af webbutikker yder klik-og-hent hvor du handler billig S&P ventilator online men selv henter i byggecenteret. Fx Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og Davidsen. Byggekæderne udlover bl.a. klik-og-hent på S&P ventilator i følgende byer:

Brønshøj, Ballerup, Jyllinge, Køge, Albertslund, Nyborg, Brabrand, Aarhus, Grenaa, Odder, Sønderborg, Slagelse, Lystrup, Frederiksværk, Åbyhøj, Holstebro, Risskov, Korsør, Rudersdal, Kokkedal, Varde, Hobro, Vejle, Dragør, Holbæk, Frederiksberg, Stenløse, Nørresundby, Ølstykke, Odense, Svendborg, Gladsaxe, Virum, Struer, Haslev, Kolding, Helsingør, Herlev, Brøndby, Nærum, Ringsted, Hillerød, Skanderborg, Hvidovre, Brønderslev, Skive, Lyngby, Randers, Horsens, Ishøj, Nykøbing Falster, Kalundborg, Aabenraa, Hedehusene, Charlottenlund, Hørsholm, Lillerød, Haderslev, Esbjerg, Fredericia, Gentofte, Søborg, Viborg, Rønne, Taastrup, Greve, Tårnby, Aalborg, Frederikssund, Valby, Værløse, Solrød Strand, Herning, Thisted, Silkeborg, Vanløse, Tilst, Vordingborg, Vallensbæk, Glostrup, Næstved, Rødovre, København, Hedensted, Nakskov, Frederikshavn, Middelfart, Birkerød, Ikast, Farum, Roskilde, Højbjerg, Hjørring, og Allerød, .

Click-and-collect for S&P ventilator er tilgængeligt i alle områder af landet: Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Amager, Midtsjælland), Jylland (Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Når vi ser på data bliver det tydeligt, at online shoppere tit efterspørger for eksempel S&P ventilator online og køb S&P ventilator. Foruden dette oplever man typisk mennesker kigge efter bl.a. billig S&P ventilator, S&P ventilator priser samt S&P ventilator tilbud, plus de velkendte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Få rabat på S&P ventilator

Det er jo yderst hensigtsmæssigt for enhver at kigge efter tilbud på billige S&P ventilator online på diverse e-shops, og til tak har langt de fleste internet varehuse set sig nødsaget til at trykke salgspriserne på S&P ventilator betydeligt, og i øvrigt garantere fragt uden omkostninger.

Trods dette kan det til hver en tid være nyttigt at prøve flere shops på nettet efter rabatter og tilbud på S&P ventilator online inden du handler, så du er velinformeret til at antage den prisbilligste pris. Se ikke blot på de store byggecentre som Stark, Davidsen, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus.

Du må ikke desto mindre være obs på, at såfremt en internet handler reklamerer billige S&P ventilator online for en pris som kan ses som urealistisk favorabel, bør det undertiden være et karakteristika der viser en svindel e-forhandler. Bestillinger med betalingskort er heldigvis indbefattet af en bestemmelse, der beskytter dig overfor uægte internet selskaber.

Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du overveje en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, ifald du har til hensigt at klare regningen på S&P ventilator over et længere tidsrum. Det tilbydes ofte hos nicheforhandlere, i modsætning til de store byggecentre som fx Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, Bygma og Jem og Fix.

Ved indkig i tendenserne bliver det tydeligt, at internetbrugere tit efterspørger for eksempel S&P ventilator priser og S&P ventilator online. Derudover oplever vi typisk internet shoppere søge for eksempel køb S&P ventilator, billig S&P ventilator og S&P ventilator tilbud.

Analyser andre menneskers synspunkter

Trustpilot bringer dig altid uafhængige chancer for at dechifrere en længere række nuværende forbrugeres vurderinger og derfor er det en hjælp, at du gransker e-forretningens omtaler før du færdiggør din shopping med billige S&P ventilator online.

Facebook fremskaffer derudover relativt anstændige muligheder for at få indtryk af e-shoppens pålidelighed. Desuden ser vi mange e-handler hvor det er muligt at aflevere en bedømmelse af deres købsoplevelse, som ligeledes må benyttes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk handler billige S&P ventilator online i en internet handler bør man i reglen gennemløbe netshoppens handelsbetingelser, det er dog tit ikke videre spændende, især hos de kendte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Silvan og 10-4.

Et andet forslag kan derfor være at se nærmere på om e-handlen er godkendt af e-mærket, fordi det almindeligvis er en påvisning af at e-forhandleren adlyder de gældende danske regler, tillige med at e-firmaet undertiden kontrolleres af specialister der kender til lovene på området.

Desuden får du mulighed for at få bistand, ifald du bliver udsat for udfordringer i forbindelse med dit køb af S&P ventilator. Udover dette går vi ind for at du er hensynstagende til de elementære regler der kan have betydning for bestillingen af S&P ventilator online, til eksempel den ombytningspolitik netshoppen har.

I relation til det er det samtidig relevant, at man når som helst opbevarer sin kvitteringsmail, således man i fremtiden kan dokumentere bestillingen af S&P ventilator, ligegyldig om man har bestilt fra Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Pia gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Kim J gav 4 stjerner

Bestilte online

Kim P gav 5 stjerner

Det virker bare.

Mads P gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

9 tips til køb på nettet
1Vi tilråder generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er indbefattet af en ordning, som støtter dig som køber overfor svindlende netshops. Som en anden løsning kan du anvende en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du ønsker at klare omkostningerne over et længere tidsrum.
2Det er i dag virkelig praktisk for alle at finde tilbud online på billige S&P ventilator hos diverse internet varehuse, og på grund af dette lover flere internet outlets portofri levering. Men det kan trods alt være gavnligt at analysere en række firmaer på nettet efter tilbud forinden du gennemfører dit køb, så man er velinformeret til at modtage den bedste pris.
3Generelt anbefaler vi at bemærke hvorvidt webshoppen er e-mærke godkendt, da det skulle være en garanti for at online virksomheden adlyder de officielle regler, samt at netshoppen løbende gennemses af fagfolk som behersker lovene på området. Forinden nogen handler billige S&P ventilator i en netbutik behøver man for at være på den sikre side gennemløbe webshoppens handelsbetingelser.
4Nogle enkelte internet butikker garanterer levering uden omkostninger på S&P ventilator, men tit stiller det krav om at du shopper for et konkret beløb. I øvrigt burde du udse dig den mest prisbevidste leveringsmåde, der i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at køre produkterne til et udleveringssted. Leveringsformen viser sig som oftest omvendt ret så uproblematisk. Den prisbilligste leveringstype vil dog til enhver tid være selv at hente ordren.
5Den billigste leveringsform er dog at du selv henter varerne, hvilket dog afhænger af at du fysisk befinder dig i nærheden af e-shoppens tilholdssted. Den leveringsmanér kan være ualmindeligt vigtig hvis man absolut skal bruge S&P ventilator straks. Alternativt så præsterer en række online shops gebyrfri levering, men tit er det så nødvendigt at man aftager for en fastsat pris.
6Fragtperioden kan være super aktuel når vi har behov for produkterne omgående, og derfor er det øjensynligt afgørende at vi ser nærmere på den forventede leveringstid ved S&P ventilator. En masse internet butikker giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på en masse varer, hvilket dog er regnet ud fra at transaktionen gennemføres forud for et konkret tidspunkt.
7Inden nogen handler billige S&P ventilator i en e-forretning bør man reelt studere webshoppens handelsaftale, det er dog i reglen ikke særlig sjovt. Foruden dette støtter vi at køberen er vidende om de mest betydningsfulde bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med købet af billige S&P ventilator online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed internet webshoppen benytter.
8Trustpilot tilbyder tilpas fine løsninger til at betragte en række øvrige konsumenters betragtninger og derved foreslår vi, at du undersøger internet shoppens kritik forud for at du handler billige S&P ventilator online. Facebook forærer dig også faktisk tiltalende chancer for at få indsigt i webbutikkens troværdighed.
9En række e-handler udlover i øjeblikket mange forskellige billige leveringsudgaver til S&P ventilator. En af dem der er mest anvendt er lige nu at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente din bestilling når det passer ind i din kalender. Metoden er jo ekstremt gnidningsløs, og i mange tilfælde tilmed den billigste leveringsmetode.